eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
29.8هزار عکس
34هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥗تهیه خوراک سبزیجات: 🥗پیاز یک عدد 🍱فلفل دلمه ای ۳ عدد 🍆بادمجان ۲ عدد 🥙کدو ۲ عدد 🍅گوجه ۳ عدد 🍽🍴برای تهیه ی این خوراک خوشمزه ی سبزیجات تنها کافیه سبزیجات رو به ترتیب ویدئو تفت داده و نمک و فلفل و زردچوبه رو به مواد اضافه کرده و تفت داده و در ظرف رو ببندید و حرارت رو کم کرده و اجازه بدید با آب خودش بپزه و در نهایت بعد از ۴۰ دقیقه خوراک حاضر است 😋 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از  ایده های بانوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭐️پروردگارا 🌟امشب سلامتی و شادی را ⭐️مهمان دایمی دلهای عزیزان 🌟و دوستانم گردان ⭐️وستاره‌های ‌آسمانت را 🌟سقف ‌خانه دوستانم كن ⭐️تا زندگيشان مانند‌ 🌟ستاره بدرخشد ⭐️ شبتون بخیروشـادی
✍خداى عزوجل مى فرمايد: هرگاه ياد من بر بنده ام غالب شود، خواهش و خوشى او را در ياد خود قرار دهم و چون خواهش و خوشى او را در ياد خود قرار دهم عاشق من شود و من نيز عاشق او گردم و چون عاشق يكديگر شديم حجاب ميان خود و او را بر دارم و عشق خود را بر جان او چيره گردانم، چندان كه مانند مردم دچار سهو و غفلت نمى شود، سخن اينان سخن پيامبران است، اينان براستى قهرمانند 📚 كنزالعمال، ج ۱، ص۴۳۳، ح۱۸۷۲ ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Resule10 ❁✧❢
هدایت شده از عجایب جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلاااااام😊✋ صبح آدینه تون شاد🥰 ان شاءالله رزق و روزی تون فراوان☕️🍳🍞 و تنتون سلامت باشه😇 همراه با بهترین آرزوها🌸 لحظه هاتون پراز خبرهای خوب☺️ زندگیتون متبرک به نگاه خدا ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ajaieb_Jahan ❁✧❢
هدایت شده از عجایب جهان
🍀جمعه‌ ها را باید قاب گرفت! درست مثل همان عکس های قدیمی و خاک گرفته ی روی دیوار...!!!🍀 🍀انگار جمعه ها؛ ماندگار ترین روزهای آفرینش اند... 🍀تلخی ها و شیرینی هایش، قاب می شود و می چسبد به دیوارِ خانه ی دلت....💚 🍀مثلِ لبخند های مادر بزرگ در آن عکسِ قدیمی! یا مثلِ گریه های من در آغوشِ مادر ؛ که با دیدنش در عکس های قدیمی، همیشه لبخند می زنم..! 🍀جمعه ها را باید عاشقانه گذراند؛ تا غروبش دلگیرت نکند...👌 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ajaieb_Jahan ❁✧❢
هدایت شده از عجایب جهان
سلام مولای مهربانم💚🙏 دوباره جمعه و یاد تو خیمه زد به صحرای دل ما بیا یابن الحسن جانم فدایت💚 أللَّھُمَ عـجِـلْ لِوَلیِڪْ ألْفَرَج 🙏 💚🙏 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ajaieb_Jahan ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 بچه هارو سوپرایز کنید😍 👩‍🍳نوش جان🌹 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
با پنیر و اسفناج 🍗 سینه مرغ 4 عدد روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل به ميزان دلخواه پودر سیر و پیاز به میزان دلخواه پنیر خامه ای نرم شده 100 گرم پنیر پارمزان رنده شده 1/4 پیمانه سس مایونز 2 قاشق غذاخوری اسفناج خرد شده 1 ونیم پیمانه سیر ریز خرد شده 1 قاشق چایخوری ● ابتدا فر رو روشن کرده و روی دمای 190 درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم تا گرم بشه. مرغ ها رو به روغن زیتون آغشته میکنیم. تو یه ظرف دیگه نمک، فلفل، پودر سیر و پودر پیاز رو مخلوط کرده و سینه های مرغ رو توی ادویه ها میغلطونیم. ● در ظرفی پنیر خامه ای، پارمزان، سس مایونز، اسفناج، سیر و کمی نمک رو خوب مخلوط ميكنيم. حالا کنار سینه ها رو برش میزنیم و داخل سینه ها رو با مواد پنیری اسفناجی پر میکنیم. سینه ها رو توی ظرف مناسب چیده و حدود نیم ساعت توی فر گرم شده میپزیم 👩‍🍳نوش جان🌹 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
شیریک لیوان تخم مرغ دوعدد شکرنصف لیوان آردچهارلیوان بکینگ پودریک قاشق مرباخوری خمیرمایه یک قاشق غذاخوری پودرتخم شمبلیله یک ق.غ روغن مایع یاجامد دو قاشق غذاخوری شیروکمی ولرم کرده خمیرمایه روبهش اصافه میکنیم میذاریم کمی بمونه شکروروغنومخلوط میکنیم تخم مرغهاروبهش اضافه میکنیم هم میزنیم شیروخمیرمایه رواضافه میکنیم خوب هم میزنیم تاترکیب یکنواختی بدست بیادآردوارواروم اضافه میکنیم تاخمیرمثل خمیرنونوایی بدست بیادزیادنبایدخمیرسفت بشه وزیادهم شل نباشه به دست نچسبه خوبه وخمیروخوب ورزمیدیم میذاریم تاچندساعت بمونه وعمل بیاد سطحی که برای پهن کردن خمیردرنظرگرفتیم کمی آردمیریزیم خمیروبه اندازه های دلخواه به قطرنیم تایک سانت بازمیکنیم ودرروغن داغ سرخش میکنیم من روی نون سیاهدونه ریختم بعدازسرخ شدن روی دستمالی قرارمیدیم تا روغنش گرفته بشه 👩‍🍳نوش جان🌹 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر ای😋 مواد لازم👇👇 فندق توت فرنگی ماست خامه ای آبمیوه بلوبری(میتونید از میوه های دیگه استفاده کنید) عسل 👩‍🍳نوش جان🌹 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢   
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☝️☝️ 👩‍🍳نوش جان🌹 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
با آغاز هر صبح شاد باش و بخند دوست بدار فراموش ڪن، مهربان باش هر صبح خورشید فریاد مےزند آے آدمها ڪتاب زندڪَے چاپ دوم ندارد پس تا مےتوانید عاشقانہ و خالصانہ و شاڪرانہ زندڪَے ڪنید سلام صبح آدینه تون عالی 🌹 ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌ 👩‍🍳نوش جان ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎉 نحوه نگهداری درست از میوه و سبزیجات تهیه آسون ترشی 😋 👩‍🍳نوش جان🌹 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از عجایب جهان
✅انسان پیر می شود ، اما دو خصلت در او جوان مۍ شود ✍در روایت آمده ڪہ: آدم پیـر مے شود ، اما دو صفت در او جـوان مے شود: ☝️ یڪی حـرص ✌️و یڪی آرزوے دراز هشتاد سـال دارد تازه به زنش مے گوید : ”مي رویم شمرون خـانه مے خریم“ زنش مۍ گوید: تو هشـتاد سالته. مے گوید: نه یڪ زمینۍ دارم ، مۍ خواهم بسازم، نقشه اش را هم گـرفتم در شمرون! آدم کہ پیــر مے شود بیشتـر اسکنـاس می شمارد، بعضے ها عجیب علاقہ به پول شمــردن دارند.
🍅 😋 گوجه ٤عدد سیر٢حبه فلفل تند دو تا سه عدد پیازچه چهار عدد برگ گشنیز یک سوم لیوان نمک و فلفل سیاه آبلیموی تازه دو ق غ همه مواد رو در غذاساز بریزید(نیازى به پوره شدن نیست ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
سیب زمینی و بادمجان رو به صورت ورقه ای برش بزنید سرخ کنید. مواد میانی : پیاز نگینی کاراملی فراوان، فلفل دلمه ای نگینی رو به پیاز اضافه کنید، گوشت چرخ کرده رو هم اضافه کنید و ادویه جات بزنید، قارج اسلایس شده رو هم به مخلوط اضافه کنید و نمک بزنید و یک قاشق غذاخوری رب گوجه بذارید سس به روغن بیفته. ‌‌ سس بشامل : آرد رو داخل شیر سرد حل کنید بذارید روی حرارت نمک و فلفل سیاه بزنید و مدام هم بزنید و در آخر کره اضافه کنید. کف ظرف مورد نظر، لایه اول سیب زمینی سرخ شده، کمی پنیر پیتزا، لایه دوم سس گوشت و قارچ، لایه سوم بادمجان سرخ شده، لایه چهارم سس گوشت و قارچ، لایه پنجم سس بشامل، لایه ششم پنیر پیتزا لایه هفتم فلفل دلمه ای رنگی و گوجه نگینی روی پنیر، در آخر هم داخل فر از قبل گرم شده درجه ۱۸۰ به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه، نوش جان❤ ‌‌‌ ✔ نکات ۱. نیازی نیست روی ظرف فویل بکشید ۲. چون بادمجون و سیب زمینی روغن رو به خودشون میکشن نیازی به چرب کردن کف ظرف نیست ۳. میتونید سیب زمینی رو حذف کنید ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🥘 😋 مواد خمیر کوفته برنج آبکش شده 3 پیمانه روغن مایع 3 ق غ نمک به میزان لازم مواد داخل کوفته: خلال بادام 3 ق غ گوشت چرخ کرده 150 گرم پیاز سرخ شده 1 عدد متوسط زرشک 3 ق غ نمک و فلفل به میزان دلخواه 🔸برنج را با 3 ق غ روغن و نمک کاملا می کوبیم یا داخل میکسر می ریزیم تا نرم و یکدست شود. بعد از اینکه خمیر نرمی بدست آمد، به اندازه نارنگی از خمیر برداشته وسط دست پهنش می کنم و از مواد داخلش ریخته و گردش می کنیم. سپس در روغن داغ فراوان سرخ می کنیم تا رنگش طلایی شود ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از  ایده های بانوان
🦋از هرچیزی که آرامشت رو میگیره دوری کن 🌿در ذهنت تصورات کوه و جنگل و بیار دراز بکش ،بزار بدنت آزاد باشه ، نفس عمیق بکش و جریان خون در تمام سلول های بدنت و حس کن،هر روز این حرکت و چند بار انجام بده ، بعد مدتی متوجه تاثیر اون میشی
شیر ۳ لیوان پودر کاپوچینو ۳ بسته پنیر خامه ای یا ماسکار پونه ۱ بسته خامه صبحانه یه پاکت صورتی شکر ۱ ل پودر کاکائو ۱ ق غ پودر ژلاتین ۴ ق غ آب سرد نصف لیوان شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم پودر ژلاتینو با کمی اب سرد بنماری میکنیم شزر و شکرو روی حرارت قرار میدیم تا حل شوند کاپوچینو رو اضافه میکنیم خوب هم میزنیم تا حل بشه بعد ژلاتینو میریزیم خوب هم میزنیم تا کاملا حل بشه بعد از رو حرارت برمی داریم پنیرو خامه رو خوب باهم مخلوط میکنیم و به موادمون که از داغی افتاده اضافه میکنیم با همزن میزنیم تا صاف و یکدست شه موادو از صافی رد کرده دو قسمت میکنیم به یکی کاکائو و شکلات میزنیم یکی هم ساده باشه لایه لایه تو قالبی که چرب کردیم میریزیم هر لایه که تو یخچال بست لایه بعدیو اضافه میکنیم دسر فوق العاده خوشمزه ایه ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه برگ مو ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
(بدون نیاز به پخت ) ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @idehbano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنیر پیتزای خانگی🧀🧀 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
💕 🔵 : 🌹2عدد هویج رنده شده درست 🌹1عدد سیب زمینی رنده شده درست 🌹پیاز رنده شده 🌹1عدد تخم مرغ 🌹نمک ، شوید خشک ، ادویه و زردچوبه به مقدار لازم 🌷 موادلازم برای 2نفر است می توانید به نسبت تعداد افراد مواد را کم یا زیاد کنید 🔴 : سیب زمینی ، هویج ، پیاز و زرده تخم مرغ و ادویه جات و نمک و شوید را با هم مخلوط کرده و در روغن داغ بر روی تابه به صورت یک تکه بریزید تا سرخ شود در نهایت آن را برش می زنیم. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🔵 مواد لازم پیاز 1عدد روغن 1قاشق گوشت چرخ کرده 200گرم تخم مرغ 3عدد نمک و فلفل به مقدار کافی 🔴 طرز تهیه: یک عدد پیاز را نگینی خرد کنید یک قاشق روغن درون ماهیتابه بزارید و روی حرارت ملایم بگذارید و پیاز را به آن اضافه کنید.بعد از اینکه پیاز سرخ شد 200 گرم گوشت چرخ کرده را داخل تابه بریزید تا آب آن کاملا برود.نمک و فلفل را هم به گوشت اضافه کنید و سه عدد تخم مرغ را به خوبی هم بزنید و با گوشت مخلوط کنید و با قاشق چوبی هم بزنید و تا زمانی که تخم مرغ ها سفت شوند به هم زدن ادامه دهید.املت را در ظرفی ریخته و سرو کنید. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
بسم الله الرحمن الرحيم 🔴 آش،بیشتر برای ما ایرانی ها،غذای مخصوص روزهای سرد و بارانی و پاییز و زمستان است.تقریبا باید گفت هر شهر ایران،آش مخصوص به خودش را دارد.آش رشته،آش دوغ و آش شله قلمکار مشهورترین این آش ها هستند. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢