فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تولد 28 تیرماهی هارو تبریک میگیم و بهترین هارو براشون آرزو میکنیم🌹❤
#پروفایل❢خاص❥
•●❥JOiN👇🏼
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
Jõıň ⇄☞ @Axe_Porofil 💌
هدایت شده از ایده های همسرداری💄💍
#فرنى_موزى 🍨 😋
🔸 2 لیوان شیر، 2 قاشق غذاخوری آرد برنج و 2 قاشق غذاخوری شکر را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید. مخلوط را مرتب هم زنید تا غلیظ شود. 1 عدد موز را با چنگال له کنید و به مواد اضافه کنید . فرنی را از روی حرارت بردارید و 2 قاشق چای خوری کره را اضافه کنید. فرنی موزی را در ظرف مناسب بریزید و با موز و دارچین تزئین کنید. فرنی موزی برای کودک دلبند شما آماده سرو است.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از ایده های همسرداری💄💍
#لیمو_شکری
لیمو : ۲ کیلو
شکر : ۲ کیلو
سر و ته لیموها رو زدم و به ورقه های نازک برش زدم و دونه های لیمو را در آوردم(حتما باید در بیارید چون تلخ میشه)حالا در شیشه ی خشک و تمیز یک لایه لیمو ریختم و روش یک لایه شکر روی لیموها ریختم وقتی شیشه پر شد لایه آخر رو شکر ریختم و در شیشه رو روش گذاشتم و محکم بستم جلو افتاب (جلو پنجره)گذاشتم تا دو روز بهش دیت نزدم بعد از دو روز با یک قاشق بلند هم زدم درشو گذاشتم و هر دو روز یکبار هم زدم تا شکر آب بشه و جذب لیموها بشه و تا چهل روز هر دو روز یکبار هم بزنید تا لیموها خوش طعم و خوش رنگ بشن و بعد از چهل روز بزارین یخچال.
نکته:
حتما باید لیموها زرد رنگ و گوشتی باشن.
لیموها رو وقتی میشورید حتما باید خشک کنید
حتما حتما باید دونه هاشونو در بیارید وگرنه تلخ میشه.
میتونید دو سه ورق لیمو رو موقع خوردن چای داخل چایتون بریزید خوشمزه میشه😋
قاشق رو جوری باید بزنید که به ته شیشه بخوره تا شکری که ته نشین شده حل بشه
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از پزشک ایرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در این روزهای کرونایی حتما این شربت فوقالعاده رو تهیه و نوشجان کنید!👌🏻
▫️این شربت پرخاصیت سیستم ایمنی بدن رو تقویت میکنه، ضد التهاب و سرماخوردگی و آنفولانزا رو هم درمان میکنه!
▫️همچنین پوست صورت رو سالم و شفاف میکنه!
📃 طرزتهیه: دوعدد لیمو ترش تازه و یک عدد زنجبیل رو بصورت نازک برش بدید و داخل یک لیوان عسل رقیق شده بریزید و بگذارید یک شب بمونه؛ روز بعد شربتتون اماده شده!
+ هرروز مقداری از شربت رو با آب جوشیده سرده شده نوش جان کنید.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #پزشـک_ایــرانے ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Dooctor ❁✧❢
هدایت شده از ایده های بانوان
#حدیث
💚حضرت امام رضا علیه السلام
💚از پیامبر اکرم ص نقل کرده اند
🔸اوج خردمندی بعد از ایمان به خدا دوستی با مردم
🔸و نیکوکاری نسبت به هر انسان نیکوکار و بد کار است
📗عیون اخبار الرضا ج۲ص۳۵
🍂
6.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋 #شامی_بادمجان😍
مواد لازم برای ۸ الی ۱۰ نفر :
گوشت چرخکرده ۱ کیلو گرم
بادمجان ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
سیر ۵ حبه
جعفری یا شوید ۳ ق غ
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه :
در ابتدا به بادمجان ها کمی نمک میزنیم و نیم ساعت کنار می گذاریم . حالا گوشت را با نمک و فلفل و تخم مرغ و سیر و سبزیجات ( شوید یا جعفری) مخلوط کرده . آب بادمجان ها را با دست گرفته و بادمجان ها را به گوشت اضافه کرده و به مدت ۱۰ دقیقه با دست خوب ورز می دهیم تا مخلوط یک دست و همگنی داشته باشیم و در آخر به شکل شامی فرم داده و در روغن سرخ می کنیم . نوش جان
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از پزشک ایرانی
❗️6 اشتباه در شستن دست ها (👆)
در شرایطی که موارد ابتلا به بیماری کووید۱۹ در کشور مجدد اوج گرفته است به توصیههای پزشکان در شستن دستها بیشتر دقت کنید
6.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#چایی_ماسالا
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_هویج_ترکی
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
6.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#گوش_فیل
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
.
.
سلاااام✋🏻
. .
اين فيله هارو حتمااا با اين سس مخصوصش ميل كنيد😋
.
سس مخصوص فيله استريپس:
:
خيارشور،پيازچه،جعفري يا شويد هر كدوم كه دوست داريد ،با يك قاشق ماست ٢قاشق سس مايونز،نمك،فلفل،آويشن،پودر سير يا موسير و يك قاشق آبليمو همرو با هم بريزيد تو مخلوط كن و نوش جان كنيد.
اگر سختتون همه مواد رو ريز ريز خود كنيد و با بقيه مواد مخلوط كنيد👌🌹
.
:
براي سيب زمينيها خيلي پرسيديد بچها...
من سيب زميني با پوست خيلي دوست دارم شما ميتونيد بدون پوست درست كنيد.
سيب زمينيهارو خيلي خوب با اسكاچ يا فرچه خوب بشوريد درشت خرد كنيد.
آب و نمك و كمي زردچوبه بزاريد جوش بياد و به مدت ٨تا١٠دقيقه بزاريد بجوشه.
بعد آبكش كنيد و بهش نمك /فلفل /پودرپاپريكا /پودر سير/آويشن/ادويه كاري بهش اضافه كنيد و مخلوط كنيد همرو باهم
.
حالا هم ميتونيد كمي روغن داخل تابه بريزيد و سرخ كنيد
و هم ميتونيد سيني فرو چرب كنيد و سيب زمينيهارو بريزيد توش و بزاريد داخل فر...
خيلي سيب زميني خوش خوراكيه👌👌
.
فيله استريپس
.
فيله مرغ رو با نمك/فلفل/پودر سير/ آويشن /كمي آبغوره/سس خردل/زعفران/ و نصف استكان آب مخلوط كنيد و چند ساعت بزاريد داخل يخچال تا مزه دار بشه.
.
براي سوخاري كردن
يه كاسه پر از آب يخ نياز داريد
يه كاسه آرد كه بهش نمك فلفل پودر سير ،و اگر دوست داريد نارنجي بشه ،زردچوبه... بعد فيله هارو از يخچال خارج كنيد و با انبر اول بزنيد داخل آرد 👈بعد آب يخ👈آرد👈آب يخ👈آرد يني ٣مرحله داخل آرد بايد بزنيد.
سري آخري كه داخل آرد ميزنيد با كمك دست خشك و پر آرد فيهارو آروم ماساژ بديد و در آخر تكونش بديد تا پولكاش بيشتر بشه .
روغن زياد رو بزاريد داغ داغ بشه و فيله هارو بندازيد داخلش و با حرارت ملايم حدود ٤دقيقه بزاريد سرخ بشه.
و با سس و سيب زميني👆نووووش جان كنيد🌹