فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اسموتی
#اسموتی_توت_فرنگی
#اسموتی_رژیمی
مواد لازم:
توت فرنگی=۴۰۰ گرم
ماستِ شیرین= ۵ ق غ
عسل= ۶ ق غ
برایِ درست کردن اسموتیِ رژیمی ابتدا توت فرنگی رو شسته و میتونید خرد کنید و برای چند ساعت توی فریزر میزاریم تا یخ ببنده بعد از توی فریزر خارج کرده و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه توی محیط آشپزخونه میزاریم تا یک مقداری از حالت انجماد خارج بشه بعد توی مخلوط کن ریخته ماست و عسل رو بهش اضافه میکنیم و میزاریم برای ۵ دقیقه کاملا مخلوط بشه اگه دوست دارید میتونید اسموتی رو توی لیوان بریزید و با نِی میل کنید یا اینکه میتونید به مدت ۲ ساعت توی فریزر بزارید تا حالت بستنی پیدا کنه و میل کنید.😘✌
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #ایـــده_بانــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @idehbano ❁✧❢
10.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
سوسیس و گوجه 🍅و پیازچه و فلفل دلمه رو ریز خورد میکنیم...سوسیس رو با کره تفت میدیم و بهش پیازچه و فلفل دلمه رو اضافه میکنیم و بعد گوجه
خوب هم میزنیم تا گوجه ها بپزه بعد تخم مرغ اضافه میکنیم و نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز هم میزنیم و روش هم پنیر چدار ورقه ای میندازیم و درش رو میزاریم پنیر آب بشه 😊
سوسیس های ۹۰ درصد گوشتیران رو هم استفاده کردیم ما عالی بود
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
اشپزی بانو ایرانی
#حلوا دو رنگ بسی خوشمزه 😋
یکیش حلوا خامه ای هستش
یکیشم حلوا سنتی حلوا خامه ای برای کار با ماسوره خیلی حرف گوش کنه☺، من با این دستور درست کردم فقط برای این مقدار ک تو عکس میبیند من موادو رو نصف کردم
اینجا دستور کاملش رو گزاشتم اگه میخواید مقدارش بیشتر از این باشه طبق همین دستور و اندازه پیش برید😊
#حلوای_خامه ای:
آرد 400گرم
شكر 280 گرم
كره 100 گرم
خامه صبحانه 150 گرم
روغن مايع 180 میلی لیتر
آب یک و نیم لیوان
زعفران حل شده 5 تا 6قاشق غذاخوری
گلاب 1/4پیمانه
هل 1/4قاشق چایخوری
طرز تهیه: در تابهاي روغن مايع و كره را ريخته و روي حرارت قرار ميدهيم، كمي كه با هم مخلوط شدند خامه را افزوده و مخلوط ميكنيم. آرد را در كاسهاي الك كرده، سپس به يكباره به مواد تابه اضافه و سريع مخلوط ميكنيم. بهتر اين كه با پشت قاشق چوبي به مخلوط كردن ادامه دهيم تا گلولههاي آرد كاملا باز شوند، سپس حرارت را ملايم كرده و به همزدن ادامه ميدهيم تا آرد در مخلوط خامه، روغن و كره سرخ شود. وقتي بوي آرد سرخ شده بلند شد و كمي رنگ آن برگشت، شهد حلوا را همراه با زعفران اضافه كرده و پس از مخلوط شدن گلاب و هل را ميافزاييم. طرز تهيه شربت يا شهد: شكر و آب را روي حرارت قرار داده تا شكر حل شود و امادست
برای
#حلوا_سنتی هم ک همتون دستورش رو بلدید
من یک لیوان اردو ۲۰دقیقه با حرارت ملایم تفت دادم تا بوش بلند شه و رنگش تغییر کنه
اینکه میخواید حلواتون روشن باشه یا تیره بستگی ب مقدار تفتش داره ، میتونید کمی از ارد رو قبل از اضافه کردن شهد توی ی ظرف کوچیک با کمی شهد مخلوط کنید ک ببینید ب رنگ مورد نظرتون رسیده یا نه، من دوست داشتم رنگش تیره باشه ک بیشتر تفت دادم
بعد نصف لیوان روغن بریزید ۲۰دقیقه دیگه تفت بدید با حرارت ملایم، از رو اجاق بردارید و شهد رو کم کم و اروم ب ارد اضافه کنید مواظب باشید دستتون نسوزه😉 تو مقدار شربت خیلی دقت کنید ک کم یا زیاد نباشه ک اینم بستگی ب نوع آرد داره، بعد دوباره میزاریم رو حرارت تا حلوا جم شه
و ب ظرف نچسبه .و امادست
برا شربتش ۱ لیوان آب + ۱/۴پ گلاب + ۱پ شکر کمی هل رو روی حرارت بزارید تا شکر حل شه، شکر حل ک شد شربت امادست❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از پزشک ایرانی
بچه ها کیک اسفنجی کنار بستنی طعم بینظیری داره فقط اگه دوست دارید کیکتون کمی ضخیم تر باشه میتونید یه تخم مرغ بیشتر و به ازای یک تخم مرغ ۳۰ گرم شکر و ۳۰ گرم آرد اضافه تر بریزید
ولی با همین مقدار مواد که تو ویدئو میبینید یعنی ۲ تا تخم مرغ تو تابه دو طرفه هم میتونید این کیک رو درست کنید
#کیک_بستنی
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۳۰ گرم
شکر ۳۰ گرم
آبجوش ۱ ق غ
عسل ۱ ق چ با دلخواه
وانیل ۱/۴ ق چ
بکینگ پودر ۱/۴ ق چ
مواد گفته شده برای یک لایه کیک هست
بستنی طعم دلخواه ۱ تا ۲ کیلو بستگی داره که بخواید لایه بستنی چقدر ضخامت داشته باشه
طرز تهیه
زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کنید حواستون باشه زرده وارد سفیده ها نشه چون فرم نمیگیره
تو یه کاسه خشک و تمیز سفیده ها رو هم بزنید تا کمی کف کنه بعد ۲ ق غ از شکر رو کمکم بهش اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید تا حالت ابری پیدا کنه و وقتی ظرف رو برمیگردونید از ظرف نریزه. سفیده فرم گرفته رو بزارید یخچال
زرده رو همراه شکر، وانیل و به دلخواه عسل رو هم بزنید تا کرمی و کشدار بشه
حتماً بین کار چند بار کاسه رو دورگیری کنید تا بعداً کیک بوی زهم نگیره
آبجوش رو اضافه کنید و همزمان هم بزنید
سفیده رو طی دو مرحله اضافه کنید و دورانی هم بزنید تا پفش نخوابه
مخلوط آرد و بکینگ پودر که سه بار الک شده طی دو مرحله اضافه کنید
و با همزن دستی در حد مخلوط شدن هم بزنید
اگه دوست داشتید روی کیک طرح بندازید یکی دو ق غ از مایه کیک رو بردارید و بهش پودرکاکائو اضافه کنید
داخل قالب ۲۰ در ۳۰ کاغذ روغنی بندازید و روشو چرب کنید مایه کیک رو داخل قالب بریزید
مواد کاکائویی رو داخل قیف بریزید و نوکش رو نازک قیچی کنید و روی کیک طرح بندازید
در فر ۲۰۰درجه حدود ۱۵ دقیقه بزارید بپزه
وقتی کمی از حرارت افتاد از قالب خارج کنید و روی پارچه نخی برگردونید تا خنک بشه
کیک دوم رو هم به همین روش درست کنید
بستنی رو تو دمای محیط بزارید تا شل و آبکی بشه
قالب رو با آب کمی مرطوب کنید و توش پلاستیک بندازید، بستنی رو بریزید و داخل فریزر بزارید تا سفت بشه بعد بستنی رو از قالب خارج کنید
قالب رو با دستمال نخی خشک کنید و یک لایه از کیک رو کف قالب بزارید بستنی رو برگردونید روش و با یه پالت بستنی رو همسطح کیک کنید و لایه بعدی کیک رو بزارید روی بستنی
چند دقیقه در دمای محیط بزارید تا بستنی کمی آب بشه و به لایه بالایی بچسبه.
قالب رو یکی دو ساعت تو فریزر بزارید تا کیک بستنی خوب خودش رو بگیره و بعد به سایز دلخواه برش
هدایت شده از پزشک ایرانی
👈آیا میدانید چای سبز با پاکسازی رگ ها به کاهش جرم رگ ها کمک کرده و از بیماری های قلبی جلوگیری می کند؟💖
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #پزشـک_ایــرانے ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Dooctor ❁✧❢
يك #دسر_خوشمزه_ميوه_ايى 🍝😌
🌀پودر ژله هلو رو با یک لیوان آب جوش بنماری کنید و بعد یک سوم لیوان آب سرد اضافه کنید و بزارید کنار
يك بسته پنیر ماسکارپونه رو با ٢ ق غ پودر قند بزنید تا بافت پنیر ازهم باز بشه، يك بسته خامه رو اضافه کنید و هم بزنید
ژله امادتون رو که خنک شده اضافه کنید و مخلوط کنید
دو عدد هلو زعفرانی رو ریز ریز خرد کنید، به موادتون اضافه کنید یه دور با لیسک هم بزنید تا یکدست بشه
بعد با هرچی دوست دارین تزئین کنید
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #ایـــده_بانــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @idehbano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرزومـه ڪربـلآ بـرم••😢