eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
دسر سیب ژله ای 🍎😍 یک بسته ژله انار را با 1 لیوان آب روی حرارت بن ماری قرار دهید. ژله که حل شد ظرف را روی حرارت مستقیم گذاشته 3 سیب را پوست کنده اضافه کرده و جوش که آمد حرارت راکم کنیذ و درقابلمه را نیمه باز بگذارید. هر 10 دقیقه هم پشت ورو کنید تا سیب بپزد. برای بیشتر رنگی شدن در آخر پخت با قاشق سس رو روی سیب بریزید.تقریبا حدود 1/5 ساعت با حرارت ملایم و درب نیمه بسته وقت لازم دارد ‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
11.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 🍗🧀قارچ و مرغ خامه ای با پنیر پارمسان (کتو) . 👈موادی که توی ویدیو اومده به اندازه سرو برای هشت نفره، یعنی سینه مرغ باید از وسط نصف بشه، و اینکه برای هر سرو حدود 290 کالری انرژی داره، که یک درصد کالری مربوط به کربوهیدراته(4 گرم) که اگر بخواهید اینم حذف کنید میتونید اون یک ق.غ آرد رو استفاده نکنید کلا😊 ‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
هدایت شده از پزشک ایرانی
🍃🖤🍃 دیگر آن خنده‌ی زیبا به لب مولا نیست همه هستندولی هیچ ڪسی زهرا نیست قطره‌ی اشڪ علی تا به ته چـاه رسید چاه فهمیدکه کسی همچوعلےتنهانیست شهادت حضرت زهرا(س) تسلیت (س) ᰔـاݪِـᰔـہٖ‌ٺَمـᰔـاݦ‌ݥـᰔـڔاڄـᰔـع👇 💟•▹∝ @Resule10 ∝◃•💟
6.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 📽 آموزش 🥘 فور وارد یادتون نره😍 ‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
5.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
یکی از غذاهای سنتی ماست بخصوص در فصل سرما زیاد پخته میشه، هر منطقه ای وهرشهری روش پخت خودشو داره دستور ثابتی واسه این اش وجود نداره روش پخت ما شهر ما با شهر های دیگه کمی متفاوته 😊 قرص ترخینه اکثرا مغاز ها دارن و باید از تمیزی اون اطمینان داشته. قرص ترخینه شامل گندم ،دوغ،شلغم وبرگهای سبز شلغم خلاصه وار توضیحی درباره قرص ترخینه گندم رو تمیز میشورن سپس با آسیاب دستی خرد میکنن ومیپزن شغلم وبرگ های سبز شلغم رو شسته وخرد کرده همراه دوغ به گندم پخته وگرم اضافه کرده وخوب مخلوط میکنن (با هم نمیپزن)ودرشو میزارن سه الی چهار روز تا جا بیفته وترش بشه سپس با قاشق به اندازه نارنگی برداشته وروی پارچه تمیز میریزن ومیزارن جلو آفتاب تا خشک بشه عزیزان من برای پخت آش از گوشت استفاده نمیکنم خیلیا گوشت قرمز میریزن قرص ترخینه رو خوب بشورید وبا مقدار زیادی آب بزارید نیم پز بشه سپس روغن حیوانی ،زردچوبه،فلفل سیاه وفلفل قرمز بریزید باز درشو بزارید تا یکساعت دیگه بپزه تو این فاصله چند عدد خرما هسته شو در میآریم وبا کمی آب میزاریم بپزه سپس از صافی رد کرده همراه یک پیاله چغندر پخته نگینی به آش اضافه میکنیم یک ساعت آخر پخت لوبیای قرمز پخته و نخود پخته هم اضافه میکنیم نمک میزنیم ودرشو میزاریم تا کاملا بپزه عزیزان توجه کنید لوبیا و نخود باید کاملا پخته باشن چون ترشی قرص ترخینه مانع پخت آنها میشه اگر چغندرتون خام است با رنده ریز رنده کنید واوایل پخت آش اضافه کنید چون چغندر دیر پزه اش ترخینه ترش مزه هست برای متعادل کردن ترشی من از خرما چغندر قند استفاده کردم دوست ندارید شما یکی دو قاشق شکر بریزید ما تو آش ترخینه از پیاز داغ ونعنا داغ وسبزی آش استفاده نمیکنیم قرص ترخینه خودش شلغم فراوان داره روغن حیوانی ندارید یا طعمش دوست ندارید از روغن جامد یا مایع استفاده کنید میتونید از قبل قرص ترخینه رو خیس کنید وبعدا بپزید من فرصت نداشتم بدون خیس کردن پختم این آش باید کمی رقیق باشه گاز رو خاموش کنید بعلت لعاب گندم بعد از سرد شدن زیادی غلیظ وسفت میشه زمان پخت ۳ الی ۴ ساعت ‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
‌ نان سیر با خمير خونگی🤪 مواد لازم برای خمیر: آرد سفید (400گرم) پودر خمیر مایه فوری 1ق چ شکر 1ق چ نمک 1ق چ آب ولرم 1لیوان روغن 2ق غ ——— مواد لازم برای سس سیر: سیر 3حبه جعفری 30گرم پیازچه 30گرم پنیر پیتزا پنیر موتزارلا توپی ادویه(نمک،پرک فلفل قرمز،لیمو فلفلی،پودر تخم گشنیز) ———— دوستان سعی کنید خمیرشو خودتون درست کنید،فوق العاده‌بهتر و خوشمزه تره.🥰 اگر دوست داشتین میتونین از قارچ هم استفاده کنید. خمیر رو حاضر کنید.سس سیر رو بریزید روش و بذارید تو فر 180.بعد از 15 دقیقه چک کنید. نوش جان 👫❣∝ ᰔـردارـᰔے 💟➰❣ ▹🦋⃤•[ @Haamsardari ]•♥️⃟💍 ❦ ════ •⊰❣⊱• ════ ❦
3 عدد تخم مرغ 1 و نیم لیوان شکر 1 لیوان شیر 1 لیوان روغن 1 عدد پوست پرتقال رنده شده 2 لیوان آرد ذرت 1 لیوان آرد 1 ق غ پودر بیکینگ 1 ق چ سرخالی وانیل مغز گردو برای تزیین ‌ 👈همه مواد باید در دمای اتاق باشند. ‌طرز تهیه:👇 ‌تخم مرغ و شکر رو باهمزن بزنید تا کرمی بشن.روغن،شیر،پوست پرتقال رو اضافه کنید و با همزن بزنید.‌ مواد خشک رو در ظرفی جداگانه باهم مخلوط و الک کنید.بعد آنها را به ظرف مواد مایع اضافه کنید و با لیسک یا قاشق،آروم مخلوط کنید.ودر قالب مورد نظر بریزید و در فر ۱۷۰ درجه بذارید. ‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
8.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
1.15 لیتر (4⅔ پیمانه) شیر 3 عدد تخم مرغ 3 قاشق غذاخوری روغن آرد ذرت 720 گرم (5⅘ پیمانه) 450 گرم (3.½ پیمانه) آرد(همه منظوره) 3 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر 3 قاشق چایخوری فلفل قرمز 3 قاشق چایخوری نمک 3 عدد سینه مرغ پنیر سوئیسی یا موزارلا ژامبون روغن ‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
🍛 😋 🔸ابتدا چندتیکه سینه یافیله مرغ ومکعبی برش زدم وبااب گذاشتم جوشید آبش وکفهاروکامل خالی کردم ‌کامل شستم ودوباره آب ریختم وباپیاز وزردچوبه،نمک،فلفل،کمی زعفرون گذاشتم پخت تو یه ظرف دیگه قارچهارو برش زدم وباکمی ابلیموگذاشتم روی حرارت تاابش کامل کشیده بشه وبابرشهای نواری فلفل دلمه ای های رنگی باکمی کره تفت دادم ومرغ پخته شده هم اضافه کردم وباهم تفت خوردند حالا برنج ‌ابکش میکنید موقع ریختن داخل قابلمه لابه لاش ازاین مواد میریزیم ومیزارم روی حرارت ملایم تادم بکشه ‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
روےسخنــم‌بازوجین‌است🌹 اگر در مهمانی هستید دایم سرتان با دیگران گرم نباشد. گاهی به همسرتان نگاه کنید و لبخندی بزنید تا محبت شما را حتی در شرایطی که برو و بیا زیاد است و مهمانی و آمد و شد باعث شده کمی از هم دور شوید حس کند. 👈🏻این کار شما حسابی حال همسرتان را خوب می‌کند.
⭕️ ويروس کلامی «من هم همينطور!!!» همسر/نامزدتان به شما مي‌گويد: دوستت دارم.❤️ و شما به او مي‌گوئيد: من هم همينطور!!!! روزي ديگر نيز به شما مي‌گويد: دلم برايت تنگ شده. و باز شما به او مي‌گوئيد: من هم همينطور!!! ❌ استفاده از عبارت «من هم همينطور!» درست مانند این است که پس مانده های شخص دیگری را بخورید. اين مسئله از دو حالت خارج نیست! یا به لحاظ گفتاری ـ کلامی تنبل هستید و حوصله ندارید همان فکر یا احساس را تمام و کمال دوباره ابراز و بیان کنید یا اینکه عمداً دوست ندارید آن را دقيقاً بر زبان بیاورید و اعتقادی هم به آن ندارید. «من هم همینطور» مثل یک نصفه «دوستت دارم» به حساب می آید و این احساس را به ما می دهد که در حق ما اجحاف شده است. جمله من هم همینطور را حذف کنین..به جاش بگین من دوست ندارم