eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از خصوصی عجایب جهان
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
👨‍⚕️توصيه پزشكان برتر ایران 🇮🇷براي درمان ریشه ای سفیدی مو 👨‍🦲 نكته جالبشم اينه که ما براي اثبات حرفامون اول خودمون رو مورد آزمايش 🧪قرار دادیم و بعد نتيجه رو داخل صدا و سيما عنوان كردیم 📰 🍃 🍀 🌿 🍃 🍀 🌿 🍃 🍀 🌿 👨‍⚕️ميتونيد مشاوره رايگان تلفني 🤳 هم ازمون بگيريد با ارسال عدد ۴ به سامانه ۱۰۰۰۶۱۸۹ ضمنا برای کسایی که تا نهم بهمن پیامک ارسال کنند یک سوپرایز خیلیییی ویژه داریم 🙈😳😇
هدایت شده از پزشک ایرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روز مادر💖 در راهست و من در عجبم که کدامین روز روز مادر نیست ....💖 💖پیشاپیش روز مادر مبارک💖 ❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
5.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لوبیا پلو مواد لازم: گوشت قیمه ای ۳۰۰ گرم لوبیا سبز خرد و سرخ شده ۳۰۰ گرم رب ۲ ق.غ پیاز داغ نصف پیمانه ادویه به دلخواه (نمک، فلفل، دارچین، زردچوبه، پودر سیر یا سیر تازه، زیره، زعفران دم کرده) برنج آبکش شده ۲ پیمانه روغن به مقدار لازم اول پیاز داغ را حاضر میکند، گوشت ها رو داخلش تفت میدید، بعد از اینکه رنگ گوشت عوض شد، ادویه ها و‌ رب رو اضافه میکنید و کمی تفت میدید، آب جوش به اندازه ای که گوشت رو بپوشونه بهش اضافه میکنید و‌میگذارید قشنگ بپزه. در آخرهای پخت، لوبیا سبز رو بهش اضافه میکنید که دست به دست هم بده ولی له نشه و آب مواد کشیده بشه. از طرفی برنج رو در آب و‌نمک خیس کردید و بعد در آب جوش و نمک نیم پز میکنید و آبکش میکنید. بعد از اینکه برنج و مواد کمی خنک شد ، در یک قابلمه ی نچسب با هر ته دیگی که دوست دارید، لایه لایه برنج و مواد رو به ترتیب میریزید تا تموم بشن، در هر لایه زعفرون دم کشیده و مقداری دارچین بریزید و بعد بذارید دم بکشه ‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
😍🦐 ابتدا پیاز رو سرخ می کنیم(سبک بشه کافیه)بعد سبزی مخصوص قلیه میگو(سبزی مخصوص قلیه ماهی و قلیه میگو یکیه که همون گشنیز میشه)رو به پیازِ سرخ شده اضافه.می کنیم،و خیلی تفت میدیم تا سبزی کاملا پخته شود،بعد سیرِ رنده شده و ادویه ها(نمک،فلفل قرمز،زردچوبه)و ۱قاشق غذاخوری شنبلیله خشک به مخلوطِ سبزی و پیاز اضافه می کنیم،تفت میدیم تا موقعی که عطر سیر بلند شه،حالا میگوها که از قبل رگ گیری شده اضافه می کنیم تفت میدیم و بعد آبِ تمری که از قبل با آب جوش خیس داده بودیم رو به مخلوطمون اضافه میکنیم(تمر تقریبا به اندازه یه قوطی کبریک رو با یه لیوان آب داغ خیس می کنیم) و باز به مقدار لازم آب جوش میریزیم بعد که یه غُل ریز زد،یه قاشق غذاخوری آرد گندم رو که با آب سرد مخلواط کردیم رو به قلیه اضافه می کنیم(اینکار باعث غلیظ شدن قلیه میشه)و بعد هم نصف قاشق غذاخوری رب گوجه اضافه می کنیم،و میذاریم با شعله ی ملایم بپزه ‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
هدایت شده از پزشک ایرانی
👆متن تصویری دعای روز پنجشنبه 👆متن تصویری دعای روز پنجشنبه
😋 برای خمیر : ۲۰۰ گرم کره همدمای اتاق ۶۰ گرم پودر قند الک شده ۱ تخم مرغ یک پنس نمک وانیل ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر آرد اونقدر که بخواد (حدود ۲-۳ پیمانه) - برای داخل شیرینی: ۵۰۰ گرم خمیر خرما یا خرما له شده بدون پوسته و هسته ۱ قاشق غذاخوری کره(حدود ۴۰ گرم) پودر دارچین - برای خمیر ، کره، پودر قند و وانیل رو با همزن برقی بزنین تا پفی شه، مثل ویدیو با دست کار اشتباهیه . بعد تخم مرغ رو اضافه و مخلوط کنید ، بعد نمک و بیکینگ پودر و آرد رو کم کم (دقت کنید کم کممم) اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنید تا خمیر جمع شه و دست گرفتنی شکل بگیره. البته بیش از حد آرد نزنین تا خشک و سفت نشه بعد از پختن. برای داخل شیرینی هم، همه موادو مخلوط کنین. خمیر رو بپوشونین و نیم ساعت بزارین یخچال . مراحل شکل دادن ویدیو مشخصه . در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه حدود ۱۵-۲۰ دقیقه بپزین تا کمی تغییر رنگ بدن. ‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
😃 🥘کدو - آبغوره - گوشت گوسفند و یا مرغ - آبلیمو - پیاز - رب گوجه فرنگی - نمک، فلفل، زردچوبه 🥣برای درست کردن این غذا ابتدا پیاز ها را سرخ می کنند و بعد گوشت ها را خوب به همراه آن ها سرخ می کنند. کدوهایی هم که به صورت دراز و یا حلقه ای خرد کرده اند را سرخ می کنند و بعد رب گوجه فرنگی را به آن اضافه می کنند و در انتها آبغوره و ادویه های مختلف را به آن اضافه می کنند و بعد هم کدوها را به مخلوط اضافه می کنند ‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش گل با خیار ‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
5.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میلک شیک طالبی😋 مواد لازم🔻 طالبی ۱عدد یخ ۱لیوان شکر ۳قاشق سوپخوری شیر ۱/۲ لیوان بستنی ۱۰۰گرم خامه صبحانه ۲قاشق سوپخوری طرز تهیه🔻 ۱_همه مواد را درون مخلوط کن بریزید و به خوبی میکس کنید. *بستنی که من استفاده کردم وانیلی هست،اگه از بستنی طالبی استفاده کنید خوشمزه تره😋* *میتونید طالبی رو فریز کنید و مقدار یخ را کم کرده یا کلا حذف کنید* *برای خوشرنگ تر شدنش هم میتونید چند قطره رنگ خوراکی سبز بریزید😉* ‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
9.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به مادرت بگو به پدرت بگو. 👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan