eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
29.9هزار عکس
34.1هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نیایش صبحگاهی ❄️ ❄️خدایا🤲 ✨گوشه چشمی از تو کافیست 🤍 تا هر رنجی به رحمت ✨هر غصه ای به شادی 🤍هر بیماری به سلامتی ✨هر گرفتاری به آسایش و آسانی  🤍هر فراقی به وصل ✨هر قهری به آشتی  🤍هر زشتی به زیبایی  ✨هر تاریکی به نور 🤍و هر ناممکنی به قدرت ✨نامحدود خودت به ممکن تبدیل شود. ❄️پروردگارا🤲 ✨تمام وجود و هستیمان را، ✨آرزوهایمان را  ✨غرق محبت و نگاه گرمت قرار بده🙏 ❄️آمــــــــــیـن 🙏 🤍🍃🌸
صبح ست و سلامِ آشنا ، روح افزاست! صبح ست و شمیمِ غنچه ها، روح افزاست! آوای پرندگان ولبخند گلان آیات مبارک خدا ، روح افزاست! عطار_لنگرودی
🌸 پروردگارا ! به هر چه بنگرم... تـو در آن آشکاری .. 🌸 و چه مبارک است روزی که با نام زیبای تو‌‌‌ و با توکل بر اسم اعظمت.🍂🌸 آغاز می گردد ای صاحب کرامت 🌸 بسم الله الرحمن الرحیم 🌸 الهی به امید تو ... پناهمان باش ای بهترین 🍂🌸 🍃🌸 🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💗آدینه تون شاد و زیبا ❄️امروزتون پراز عشق و امید 💫و سرشار از اتفاقهای عالی 💗امیدوارم ❄️زندگی به کامتون 💫و خوشبختی 💗سرنوشت تون ❄️و سایه عشق مهمان 💫همیشگی دلتون باشه 💗آدینه تون عالی در کنار عزیزانتون🙏☺️ ‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🍃🌸 🌸🍃
🌸ســــلام 🌾صبحِ آدینه تون 🌸بخیر و شـادی 🌾امیـدوارم 🌸ساعاتی مملو از 🌾عشـق و زیبایی 🌸دقایقی لبریز از مهربانی 🌾و پر از خیر و برکت 🌸در کنار خانواده و عزیزان 🌾در انتظارتون باشه 🌸تقدیم با بهترین آرزوها 🌾 آدینه تون گلبارون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍂🌸 🍂🌸 🍂🌸صبحت بخیر ای غزل ناب دفترم 💫ای اولین سروده و ای شعر آخرم 🍂🌸صبحی ڪه یاد تو در آن شڪفته شد 💫گویا تلنگری زده بر صبح محشرم 🍂🌸الّلهُـمَّ عَجِّـلْ لِوَلِیِّکَــ الْفَــرج🍂🌸 💖Join👇 🍃🌸 ‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نیایش، فرصتی است برای پیوند با بی­کرانه­ ها. زمانی است برای یافتن خویشتن خویش. 🍂🌸 عرصه­ ای است برای عرضه­ مخلوق به خالق بار الها به تو قول می دهیم و بر سر این تعهد می مانیم . که هر روزمان به لطف و توفیق تو بهتر از روز قبل باشد🍂🌸 نه برداشت منفی کنیم و نه کلام منفی بر زبان بیاوریم و نه نا سپاسی کنیم.🍂🌸 🍃🌸 🌸🍃
۳تا پیاز بزرگ رو خلالی کردم و ریختم تو تابه تقت دادم.پیازا ک سبک شد ۵تا سوسیس خرد شده اضافا کردم و سرخشون کردم بعد سوسیس نوبت قارچه ک اختیاریه میتونین حذف کنزد ولی اگ بریزین عالی میشه😍حالا قارچای خرد شده رو اضافه میکنیم و همرو باهم تفت میدیم.کامل ک مواد سرخ شد زردچوبه فلفل فراوون آویشن و نمک زدم زکم تفت دادم بعد یک ق رب و ۲ ق سس کچاپ زدم.سیب زمینیارم من خرد میکنم میذارم با آب و نمک بپزه و اخرین مرحله ب مواد اضافه میکنم و همرو مخلوط میکنم میذارم یکم رو شعله بمونه تا کامل تفت بخورن و بعد نوش جان😍 ‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
🍘 😋 🔸۳ عدد سیب زمینی متوسط رو ابپز کردم وگذاشتم خنک بشه ورنده کردم یک عدد پیاز متوسط رو هم رنده کردم وابشو گرفتم دو عدد کدو سبز بزرگ را خوب شسته و با پوست رنده ریز کردم 🔸دوتا تخم مرغ ونمک وزردچوبه وفلفل وپودر سیر بهش اضافه کردم و۲ قاشق ارد سوخاری اضافه کردم وخوب مخلوط کردم ودستمو کمی خیس کردم وشکل دادم وتو روغن داغ سرخ کردم فقط اول یه طرف کوکو باید خوب سرخ بشه بعد برش گردونید وطرف دیگشو سرخ کنید اگه دیدید موقع سرخ کردن وا میره یکی دو قاشق ارد به مایه کوکو اضافه کنید دیگه اصلا وا نمیره ♦️یه کاسه اب بغل دستتون بزارید و دستتونو حتما خیس کنید و کوکو رو شکل بدید سیب زمینی باید کاملا خنک باشه مایه کوکو رو نیم ساعت تو یخچال بذارید روغن کاملا داغ بشه وبعد کوکو رو تو تابه بذارید. ‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
✨مــــــــــادر خدا رنگش زده یکدست با عشق سپس با او قراری بست با عشق به رسم عاشقی در دفتر دل یقین مادر مساوی است با عشق قدرنعمتای زندگیتونو بدونین💝 ❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕊✨ ✨🕊 🌿 برای تسلای قلب نازنین 💚سرور و مولایمان آقا امام زمان (عج) 🌿 بخوانید و منتشر کنید …
جز مــــ🌸ـــــادرم؛ هر ڪس به من گفت: "دوستت دارم"" فقط با نگاهے خسته گفتم: شمـــــا لطفــ داریــد.. ❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
🍮 😋 ۳ لیوان شیر ۱ لیوان شکر وانیل، زعفران وگلاب به مقدار لازم خامه۲۰۰گرم بستنی۱عدد ژلاتین به ازای هر ۱ لیوان ۱ قاشق 🔸ابتدا ۳ لیوان شیر رو در ظرفی ریخته و روی شعله کم قرار میدیم مقداری وانیل و ۱ پیمانه شکررا به مواد اضافه میکنیم و اجازه میدیم شک اب شود سپس مقداری زعفران دم کرده هم به مواد اضافه میکنیم ۲ قاشق گلاب هم می افراییم و کم کم خامه و بستنی رو اضافه میکنیم و با همزن دستی میزنیم و در اخر ۳ قاشق ژلاتین رو که با اب روی کتری بن ماری کردیم رواضافه میکنیم و در قالب مورد نظر میریزیم
😋 🔸خمير يوفكا (من از شكل دايره اي استفاده كردم شما ميتونيد از هر مدلش كه دوست داريد برش بزنيد و استفاده كنيد) گوشت چرخ كرده ،پياز داغ ، قارچ ،فلفل دلمه نگيني شده ،ذرت ،پنير پيتزا و ادويه ها شامل نمك ،فلفل سياه ،پاپريكا ،پودر سير و اوريگانو براي درست كردن فيلينگ گوشت رو بهمراه پياز داغ و ادويه ها تفت ميديم سپس فلفل دلمه و ذرت رو اضافه ميكنيم و در نهايت قارچ رو اضافه كرده اجازه ميديم تا خوب پخته شود در انتها اگه دوست داشتيد ميتونيد كمي پنير پارمزان به مواد اضافه كنيد،خمير يوفكا رو كمي به محلول شير و تخم مرغ زده شده آغشته كرده و داخل قالب مافين گذاشتم و از مايه قارچ رو گوشت داخلش رو پركنيد و روش پنير پيتزا بريزيد و در فر ١٧٥ درجه به مدت ٢٠ دقيقه قرار دهيد يا تا زمانيكه لبه هاي خمير طلايي رنگ شود و پنير آب شود.
هسته هاى خرما را دراوردم و پوست انها را گرفتم و با گوشت كوپ حسابى له كردم بعد با ٢٠ گرم كره تفت دادم بعد گردو ، بادام، پسته، بادام هندى را درشت خرد كردم به خرما اضافه كردم خيلى هم تفت دادم بعد از روى حرارت برداشتم بهش بيسكويت خرد شده ريختم و خوب مخلوط كردم وقتى خنك شد ٢٠ دقيقه داخل يخجال گذاشتم بعد كيسه فريزر را با كره چرب كردم و مواد خرما را روى آن يكدست پهن كردم بعد به كمك كيسه فريزر رول كردم و با همان كيسه به مدت ٤ ساعت داخل يخچال گذاشتم بعد همه جاى رول را پودر نارگيل پاشيدم بعد چاقو را با كره چرب كردم و برش زدم نكته : آجيل ها و خرما و بيسكويت اندازه هاش را هر چقدر دوست داشتيد بريزيد ‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
همینقدر دلبر 🤩🤩 دوست جونیام بیاید ببینید چی آوردم براتون 😍😍 سمبوسه تند و تیز 🔥و خوشمزه که همچین صدای خرچ خرچش دلتونو میبره 😋🤪 . ۲تا پیاز رو خلال کردم تو روغن تفت دادم زردچوبه فلفل فراوون اویشن ونمک زدم سبزی(گشنیز جعفری تره و کمی پیازچه ک ساطوری کرده بودم) اضافه کردم سیب‌زمینی رو ک کوبیده بودم بهش اضافه کردم و تمام.نون لواش نرم رو از طول برش زدم ۲ق ازمواد گذاشتم لاش و پیچیدم.توی ظرف گود روغن ریختم و سمبوسه هارو گذاشتم تو روغنی ک داغ شده تا کاملا ترد و طلایی بشه و بعد بذارین یا روی دستمال یا روی توری تا روغنش بره پست بعدی کلیپ پیچیدن سمبوسه ست حتماببینید ‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
شکلات چیپسی خونگی بعضی وقتا ممکنه به شکلات چیپسی نیاز داشته باشید و نتونید تهیه کنید ولی خودتون میتونید به راحتی درستش کنید شکلات تخته ای رو به روش بن ماری ذوب کنید تو قیف یا کیسه فریزر بریزین و نوکشو با قیچی ببرین بعد دونه دونه رو کاغذ روغنی بریزید و نیم ساعت بذارین یخچال تا سفت شن و از کاغذ جدا کنید تو یخچال تا مدت ها میتونید نگه داری کنید ‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شماهم هرسال, روز مادر مجبورید کادوهای تکراری بخرید بدون هیچ هیجانی😐😞 حتما ببینید تا شما هم امسال یک هدیه به یاد ماندنی و شگفت انگیز بگیرید😍✅ ❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جمعه ها را باید ڪودک باشے شاد ِشاد بدوے توے حیاط یا حتے گریه ڪنی براے آب نبات جمعه ها نباید بزرگ باشی و گرنه آب میشوی زیر بار دلتنگے و خاطرات امروز ڪودڪانه شاد باشید و از زندگے خود لذت ببرید😊
ماسک مو کنترل ریزش نرم کردن عمیق _آب1فنجان -روغن زیتون2ق.غ زرده تخم مرغ3عدد همه مواد باهم مخلوط وبه پوست و موی سر آغشته5دقیقه ماساژدهید بعد15دقیقه باآب ولرم بشویید. ⛑ ♡ـزشڬ_ایـ♡ـرانے ••••●❥JOiN👇🏾 ░҉⃟🧚🏼‍♀↬ @Dooctor ↶⃝⃡🧚‍♂
🍲 😋 برای 4 نفر فلفل سیاه به میزان لازم گوشت ابگوشتی 450 گرم پیاز بزرگ 1 عدد سبزی (تره، جعفری، شنبلیلیه) 200 گرم لوبیا سفید خیس کرده 1فنجان سیب زمینی متوسط 3 عدد زردچوبه به میزان لازم لیمو عمانی (نصف كرده، هسته گرفته و شسته شده) 3 عدد نمك به میزان لازم 🔸ظرفی مناسب انتخاب كرده و مقداری از دنبه گوشت را جدا كرده و روی حرارت قرار دهید تا آب شود. سپس پیاز را به 2 یا 4 قطعه تقسیم كرده و داخل دنبه انداخته و كمی تفت دهید. سپس ادویه و گوشت را به مواد اضافه كرده و مدتی آنها را تفت دهید و لوبیا سفید را به آنها اضافه كنيد. مقداری آب به مواد اضافه كنید و آنها را روی حرارت بگذارید تا به جوش آید و سپس حرارت را ملایم كرده و اجازه دهید غذا خوب بپزد و جا بیفتد. پس از گذشت 3 ساعت و پخته شدن مواد در ظرفی جدا گانه سبزی ها را ساطوری كنید و با مقداری روغن آنها را خوب سرخ كنید و به غذا اضافه كنید در این زمان لیمو عمانی های شسته و هسته گرفته را هم به غذا اضافه كنید و پس از نیم ساعت غذا را برای سرو آماده كنید
دسر کدو حلوایی 👌 ‌ من از کدو تنبل و رشته ورمیشل در دسر استفاده کردم.میتونید رشته رو نریزید.یا رشته های شعریه یا کادایف استفاده کنید.میتونید بجای رشته از کدوحلوایی رنده شده هم استفاده کنید.اگر از شعریه یا کادایف استفاده کردید،حتما با شکر و کره تفتشون بدید و بعد داخل محلبی بریزید. ‌ یک دسر بسیار کاربردی و آسان که خیلی خوشمزه بود ‌ 💢می توانید به جای کدو تنبل از میوه های مختلفی استفاده کنید. مواد لازم:👇 750 گرم کدو تنبل 1 لیوان آب 1 لیوان شکر دانه ریز 1 عدد چوب دارچین 1 قاشق چایخوری آب لیمو ‌ طرز تهیه:👇 همه مواد بالا را در قابلمه بریزید و بذارید کدوها بپزن،طوریکه خیلی نرم بشن.بعد از پخت،چوب دارچین رو خارج کنید،به کمک گوشکوب برقی یا گوشکوب،کدوهارو له کنید تا پوره حاصل بشه. ‌ برای داخل محلبی:👇 نصف لیوان ورمیشل یا رشته سوپی نصف فنجان روغن ‌ طرز تهیه:👇 رشته ها را با روغن در تابه تفت بدید تا قهوه ای بشن. ‌ برای محلبی:👇 شیر 1 لیتر 3 قاشق غذاخوری آرد 2 قاشق غذاخوری نشاسته 1 لیوان شکر دانه ریز 1 ق چ شکر وانیل 25-50 گرم کره ‌‌ طرز تهیه:👇 همه مواد محلبی به غیر از کره و وانیل رو در قابلمه بریزید و روی حرارت گاز،مدام هم بزنید تا بپزد و غلیظ شود.در آخر کره و وانیل رو اضافه کنید.‌ ‌ بعد،رشته های تفت داده شده رو به محلبی اضافه کرده و در قالب بریزید و پخش کنید تا خنک شود و خودشو بگیرد.‌ بعد هم پودینگ کدو رو به روی آن اضافه کنید و پخش کنید.بهتره حداقل 6 ساعت در یخچال باشه.‌ اندازه لیوان من 200 میلی لیتر است. ‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☝️☝️😋 ‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
هدایت شده از پزشک ایرانی
💞ﺭﻭﺯﯼ ﻣﺮﮒ ﺑﻪ ﺳﺮﺍﻍ ﻣﺮﺩﯼ ﺭﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ :ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺁﺧﺮﯾﻦ ﺭﻭﺯ ﺗﻮﺳﺖ . ﻣﺮﺩ ﮔﻔﺖ : ﺍﻣﺎ ﻣﻦ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﻧﯿﺴﺘﻢ ! ﻣﺮﮒ ﮔﻔﺖ:ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺍﺳﻢ ﺗﻮ ﺍﻭﻟﯿﻦ ﻧﻔﺮ ﺩﺭ ﻟﯿﺴﺖ ﻣﻦ ﺍﺳﺖ .. ﻣﺮﺩ ﮔﻔﺖ : ﺧﻮﺏ،ﭘﺲ ﺑﯿﺎ ﺑﺸﯿﻦ ﺗﺎ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺭﻓﺘﻦ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻗﻬﻮﻩ ﺍﯼ ﺑﺨﻮﺭﯾﻢ . ﻣﺮﮒ ﮔﻔﺖ :" ﺣﺘﻤﺎ ." ﻣﺮﺩ ﺑﻪ ﻣﺮﮒ ﻗﻬﻮﻩ ﺩﺍﺩ ﻭ ﺩﺭ ﻗﻬﻮﻩ ﺍﻭ ﭼﻨﺪ ﻗﺮﺹ ﺧﻮﺍﺏ ﺭﯾﺨﺖ .. ﻣﺮﮒ ﻗﻬﻮﻩ ﺭﺍ ﺧﻮﺭﺩ ﻭ ﺑﻪ ﺧﻮﺍﺏ ﻋﻤﯿﻘﯽ ﻓﺮﻭ ﺭﻓﺖ .. ﻣﺮﺩ ﻟﯿﺴﺖ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺑﺮﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺍﺳﻢ ﺧﻮﺩﺵ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺍﻭﻝ ﻟﯿﺴﺖ ﺣﺬﻑ ﮐﺮﺩ ﻭ ﺩﺭ ﺁﺧﺮ ﻟﯿﺴﺖ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺩ ﻫﻨﮕﺎﻣﯽ ﮐﻪ ﻣﺮﮒ ﺑﯿﺪﺍﺭ ﺷﺪ ﮔﻔﺖ : ﺗﻮ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺑﺎ ﻣﻦ ﺧﯿﻠﯽ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺑﻮﺩﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺟﺒﺮﺍﻥ ﻣﻬﺮﺑﺎﻧﯽ ﺗﻮ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﮐﺎﺭﻡ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﻟﯿﺴﺖ ﺁﻏﺎﺯ ﻣﯿﮑﻨﻢ . ﺑﻌﻀﯽ ﺍﺯ ﭼﯿﺰﻫﺎ ﺩﺭ ﺳﺮﻧﻮﺷﺖ ﺗﻮ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﺍﻧﺪ ،ﻣﻬﻢ ﻧﯿﺴﺖ ﭼﻘﺪﺭ ﺳﺨﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﺁﻧﻬﺎ ﺗﻼﺵ ﮐﻨﯽ ﺍﻣﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﮐﺮﺩ ... ﮐﻼﻍ ﻭﻃﻮﻃﯽ ﻫﺮ ﺩﻭ ﺯﺷﺖ ﺁﻓﺮﯾﺪﻩ ﺷﺪﻧﺪ . ﻃﻮﻃﯽ ﺍﻋﺘﺮﺍﺽ ﮐﺮﺩ ﻭﺯﯾﺒﺎ ﺷﺪ ﺍﻣﺎ ﮐﻼﻍ ﺭﺍﺿﯽ ﺑﻮﺩ ﺑﻪ ﺭﺿﺎﯼ ﺧﺪﺍ، ﺍﻣﺮﻭﺯ ﻃﻮﻃﯽ ﺩﺭ ﻗﻔﺲ ﺍﺳﺖ ﻭﮐﻼﻍ ﺁﺯﺍﺩ ... ﭘﺸﺖ ﻫﺮ ﺣﺎﺩﺛﻪ ﺍﯼ ﺣﮑﻤﺘﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺷﺎﯾﺪ ﻫﺮﮔﺰ ﻣﺘﻮﺟﻪ ﻧﺸﻮﯼ! ﭘﺲ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﻪ ﺧﺪﺍﯾﺖ ﻧﮕﻮ ﭼﺮﺍﺍﺍﺍﺍ؟
لپه یزدی مواد لازم : سبزی معطر: ۳۵۰ گرم کشمش: نصف پیمانه لپه: ۳۵۰ گرم زرشک: یک پیمانه پیاز داغ: ۴ قاشق غذاخوری تخم مرغ خام: ۴ عدد تخم مرغ پخته: ۵ عدد گوشت چرخ کرده: یک کیلو نمک و ادویه: مقداری رب گوجه: ۲ قاشق سوپخوری طرز تهیه: ابتدا لپه را می‌ پزیم و آبکش می‌کنیم. سپس سیب‌ زمینی‌ ها را پخته و  پوست آنها را می‌ کنیم،  رنده می‌ کنیم و به لپه‌ ها اضافه می‌کنیم. گوشت چرخ کرده، نمک و ادویه، نصف پیاز داغ موجود، تخم مرغ و زرشک را که از قبل خیسانده و آبکش کرده‌ ایم، با هم مخلوط کرده و ورز می‌ دهیم و مانند کوفته تبریزی به دور تخم‌ مرغ‌ های آبپز که پوست کنده‌ ایم گلوله کرده و کوفته بزرگی درست می‌کنیم. بقیه پیاز سرخ شده را درون ماهیتابه بزرگی ریخته و رب گوجه رنگی، نمک، ادویه و هر چاشنی که دوست داشتیم اضافه می‌ کنیم و کمی تفت می‌ دهیم. سپس دو لیوان آب افزوده می‌گذاریم جوش بیاید سپس کوفته‌ ها را درون قابلمه چیده مانند بقیه کوفته‌ ها می‌گذاریم پخته شود. نکته: برای جلوگیری از وارفتن کوفته ها  آب کوفته نباید خیلی چرب باشد و نباید کاملا روی کوفته ها را بپوشاند. شعله اجاق نباید زیاد باشد ‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
هويج_پلو با مرغ تيكه اي هويج ٣ عدد مرغ به تعداد پياز ٢ عدد زعفران نمك و فلفل روغن خلال پسته زرشك ابتدا مرغ رو تفت ميديم يكي از پياز رو ريز خرد ميكنيم تفت ميديم نمك و فلفل ميزنيم و به مرغ اضافه ميكنيم و با آب و زعفرون ميذاريم تا بپزه اون يكي پيازو خرد مي كنيم تفت ميديم هويج رو به صورت خلال هاي باريك خرد مي كنيم و با پياز تفت ميديم كمي زعفرون و شكر اضافه مي كنيم و درشو ميذاريم تا خلال ها كمي نرم بشن خلال پسته رو با كره تفت دادم همين طور زرشك رو با كره و زعفرون و يك قاشق شكر تفت دادم و همه رو با هويج مخلوط كردم وقتي مرغ پخت برنج رو هم آماده كردم من به صورت كته درست ميكنم و آبكش نمي كنم برنج رو توي ظرف سرو ريختم و از مواد هويج روش ريختم و مرغ رو كنار پلو سرو كردم. ‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
هدایت شده از پزشک ایرانی
حسين پناهي گفت : به مکه که رفتم، خيال ميکردم ديگر تمام گناهانم پاک شده است، غافل از اينکه تمام گناهانم گناه نبوده و تمام درست هايم به نظرم خطا انگاشته و نوشته شده بود!... درمکه ديدم خدا چند ساليست که از شهر مکه رفته و انسانها به دور خويش ميگردند!... در مکه ديدم هيچ انساني به فکر فقير دوره گرد نيست، دوست دارد زود به خدا برسد و گناهان خويش را بزدايد، غافل از اينکه آن دوره گرد، خود خدا بود!... درمکه ديدم خدا نيست و چقدر بايد دوباره راه طولاني را طي کنم تا به خانه خويش برگردم! درهمان نماز ساده خويش تصور خدا را در کمک به مردم جستجو کنم! آري شاد کردن دل مردم همانا برتر از رفتن به مکه اي است که خدايي در آن نيست...
سس تند مواد لازم: 3 کیلو گوجه فرنگی 1 کیلو فلفل کاپیا (فلفل ترکیه ای) 20_15 حبه سیر 100 گرم فلفل چینی تند (اگر تند دوست دارید میتوانید مقدار فلفل چینی را اضافه کنید) 1.5 الی 2 ق غ سنگ نمک (نمک معمولی هم میشه) 1 لیوان سرکه انگور 1 لیوان روغن زیتون 1 ق غ شکر 1 ق چ فلفل سیاه 1 ‌بسته جعفری (حدود 30 ساقه) طرز تهیه: گوجه فرنگی و فلفل های قرمز را بشویید و در غذاساز خرد کنید. داخل قابلمه بریزید و نمک اضافه کنید و روی اجاق بذارید. با در باز تا وقتی که آب اضافی کشیده شود حدود 1 الی 1.5 ساعت بجوشانید. فلفل تند چینی و سیر ریز ریز خرد شده ، فلفل سیاه ، شکر ، روغن و سرکه را اضافه کنید و نیم ساعت دیگر بجوشانید. در آخر جعفری ریز خرد شده را اضافه کنید و اجاق را خاموش کنید. سس را بصورت گرم داخل شیشه بریزید و با در تازه محکم ببندید و شیشه را بصورت سر و ته بذارید. 8_7 ساعت به اینصورت نگه دارید و سپس برگردانید و در جای سرد نگه دارید