فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#كباب
#کباب_ترش
فيله مرغ: ٥٠٠ گرم
رب انار: نصف ليوان
گردو آسياب شده: نصف ليوان
روغن زيتون:يك چهارم ليوان
پياز خلال شده : ٢ عدد
نمك ، زردچوبه و فلفل به ميزان لازم
فيله هاي مرغ رو اول كمي زردچوبه، نمك و فلفل بزنيد و در مخلوط رب انار و مغزگردو آسياب شده بريزيد و هم بزنيد تا مواد به خورد فيله ها برود بعد لابه لا و روي آنها پياز خلال شده بريزيد و درب ظرف را بذاريد و يا سلفون بكشيد و ٢ ساعت در يخچال قرار دهيد ، سپس پياز ها رو برداريد و روغن زيتون بريزيد و كمي هم بزنيد و مجدداً يك ساعت ديگر در يخچال قرار دهيد .در آخر به شكل دلخواه سيخ گرفته و دو طرف را در روغن با حرارت ملايم سرخ كنيد . براى تهیه ی سس موادی که مرغها داخلش بوده رو بریزید داخل یه ظرف نصف لیوان آب بهش اضافه کنید و با شعله ی كم بذارید تا کمی غلیظ بشه و جا بیوفته. و در كنار كباب ترش نوش جان كنيد.
👈 بجای فیله مرغ می توانيد
از سینه مرغ استفاده کنید به این شکل که ابتدا سینه مرغ بدون استخوان را درون کیسه فریزر گذاشته و روی تخته گوشت و با استیک کوب یا به آرامی بکوبید تا له نشود ، در حد پهن شدن بعد با چاقو برش طولی دهید.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
🌷🌷🌷
چهار جمله از چهار کودک که در
تاریخ بشر به خط سیاه حک شده است
یک: دختر سوری بود که در وقت جان
کندن یعنی آخرین مرحله زندگیش گفت :
همه چیز را به خداوند خواهم گفت
دوم: دختر معصومی که از وحشت
جنگ سوریه از صحنه جنگ فرار
میکرد خطاب به خبرنگاری که
می خواست ازش فیلم بگیرد در
حالت گریه وزاری گفت :
عموبه خاطر خدا عکسم را نگیر
چون بی حجاب ام
سوم: دختری کوچکی بود که از گرسنگی
چنین گفت: ای الله چیزی نمانده از
گرسنگی بمیرم نان خوردن نداریم
مرا به جنت خود ببر که در آنجا نان بخورم
چهارم دختر افغانی بود که در انفجار
دستش زخمی شده بود دکتردرحال
آمادگی برای عمل جراحی بودتا
دستش را قطع کند دخترک گفت:
آقادکتر آستینم را پاره نکن جز
این لباس دیگر ندارم
این نتیجه تمام جنگهاست چه ببری چه ببازی.
مطالب زیبا👈
🌷🌷🌷
مادر یعنی...
بهانه بوسیدن
خستگی دستهایيکه
عمری پای بالیدن تو
چروک شد!
مادر یعنی
بهانه در آغوش
کشیدن زنی که نوازشگر
دلتنگی تو بود...
روز مادر پیشاپیش مبارک
#پـــدررر❢ #مـــاااادر ❥❣❥ ʝσɨŋ 👇🏻
┏━━━━•✾•●•✾•━━━━┓
Jõıň ⇄☞ @Madarpedar ❥•••
┗━━━━•✵•●•✵•━━━━┛
#حلوا_لبو 🍮 😋
▫️آرد یک پیمانه
▫️گلاب نصف پیمانه
▫️آب نصف پیمانه
▫️شکر یک پیمانه
▫️هل 1 قاشق مربا خوری یا اسانس هل چند قطره
▫️کره 50 گرم
▫️روغن مایع 1/3پیمانه
▫️لبو پخته شده و پوره شده نصف پیمانه
سه تا ۴ عدد لبو متوسط را با کمی آب و بدون شکر بپزید . بعد از پخت پوره کنید
🔸شکر و لبو و گلاب و آب و هل را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا زمانی که شکر حل شود و مواد کمی بجوشد.
در ظرف دیگری آرد را الک کرده و تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود اما تغییر رنگ ندهد . قبل از اضافه کردن روغن دوباره الک کرده و کره و روغن را اضافه کنید و هم بزنید تا کره ذوب شود .
در آخر شربت لبو را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا حلوا جمع و از ظرف جدا شود .و براحتی گهواره شود . ( هرچی زودتر ظرف رو از رو حرارت بردارید حلوا لطیف و نرم تری خواهید داشت )
حلوا که از داغی افتاد و ولرم بود میتوانید تزیین کنید
#پیراشکی_سیب 🥯 😋
▫️سیب قرمز یا زرد بزرگ یک عدد
▫️آرد یک پیمانه
▫️تخم مرغ 1 عدد
▫️شکر ۴ ق غذاخوری
▫️نمک 1/4 ق چ
▫️بکینگ پودر یک ق م
▫️وانیل کمی
🔸سیب رو با رنده ریز رنده کنید(لازم نیست آب سیب گرفته بشه). تخم مرغ رو با چنگال یا همزن دستی بزنید تا مخلوط بشه و از لختگی دربیاد بعد شکر و نمک و بیکینگ پودر و وانیل رو بهش اضافه کنید و آرد هم روش الک کنید و با چنگال خوب مخلوط کنید و بعد سیب رنده شده رو اضافه کنید و هم بزنید توی ظرف گود روغن زیاد بریزید و روی حرارت بزارید تا داغ بشه بعد به اندازه یه قاشق غذاخوری یا با قیف بریزید و مدام با قاشق روشون از روغن داغن بریزید تا پف کنه و صبر کنید تا طلایی بشه
7.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #خورش_کرفس 🍲 😋👆
12.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#باسلوق_ژله_ای
نشاسته: نصف لیوان
آب سرد:یک ونیم لیوان
شکر: نصف لیوان(بسته به طعم ژله میتونید مقدارشو کم یا زیاد کنید )
روغن : یک سوم لیوان
پودر ژله : یک بسته(۱۰۰ گرم)
گلاب : ۳ ق.غ
#کیک_کشمشی
تخم✔️ مرغ 4 عدد✔️ شکر 1 پ ✔️روغن مایع 1 پ✔️ شیر 1 پ✔️ وانیل کمی ✔️بکینگ پودر 1 ق غ✔️ آرد سفیدقنادی 3بار الک شده 2,5 پ
✔️کشمش 1 پ
⏺️طرزتهیه
شکر و تخم مرغ رو با همزن برقی تا زمانی کرم رنگ و شکرش آب شود خوب بزنید بعد مرحله به مرحله شیر و روغن رو اضافه کنید با لیسک بزنید و وانیل و بکینگ پودر و آرد رو هم اضافه کنید قالب کیک تون رو با روغن یا کره چرب کنید و آرد پاشی کنید و نصف مواد کیکتون رو به قالب بریزید و کشمش هارو در آرد خوب بغلتانید ، و روی نصف مواد بریزید روی اونم نصف دیگر مایه کیک رو بریزید فر رو از قبل گرم کنید با دمای 170 درجه 35 الی 40 دقیقه بپزید بعد از پخت که فر در اوردید بعد از 10 دقیقه از قالب بیرون بیاورید .میتونید پودر قند هم روش الک کنید .
🍔🍟...🍭...🍟🍔
#خورش_پرپین_یا_خرفه
۱/۲ کیلو پرپین یا خرفه تازه برگ درشت
۱ فنجان لوبیا چشم بلبلی یا لپه
۵۰ گرم سبزی خورشتی
۱ عدد پیاز نگینی
نمک و فلفل به میزان لازم
آب لیمو تازه یا لیمو عمانی
پیازداغ درست کردم.ادویه و زرد چوبه زدم.گوشت اراضافه کردم و سرخ کردم.مقداری آب جوش ریختم و درب قابلمه رو بستم تا زمانیکه گوشت نیم پز بشه
پرپین خرد شده رو در ماهیتابه ریختم .با کمی روغن و کمی زردچوبه حدود یک ربع با حرارت ملایم سرخ کردم.
نیازی نیست مثل سبزی خورش سرخ بشه
یکی دوتا گوجه رو رنده ریز (پوره) کردم و به سبزی اضافه کردم وبا سبزی سرخش کردم.درب ماهیتابه رو بستم تا جا بیوفته و روغنشو پس بده .
میتونید به جای پوره گوجه از یک قاشق چایخوری رب گوجه استفاده کنید
.خب ...سبزی سرخ شده رو بعد از نیم پزشدن گوشت به قابلمه حاوی گوشت اضافه کردم و درب قابلمه رو بستم تا همزمان با پخت کامل گوشت ،خورش جا بیوفته و مقدار اب خورش هم اندازه بشه
اواسط پخت سبزی لیموعمانی ها رو با کارد سوراخ کردم و به خورش اضافه کردم اواخر پخت لپه پخته شده رو به خورش اضافه کردم و نمک و فلفل و درصورت نیاز کمی گرد لیمو به خورش زدم
نوش جان ❤️