eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
✅هفت قانون منطقی: ۱. با گذشته خود کنار بیائید تا حال شما را خراب نکند. ۲. آنچه دیگران در مورد شما فکر میکنند به شما ارتباطی‌ ندارد. ۳. گذشت زمان تقریبا داروی هر دردی است؛ به زمان کمی‌ فرصت دهید. ۴. کسی‌ دلیل و مسئول خوشبختی‌ شما نیست؛ خودتان مسئولید. ۵. زندگی‌ خود را با دیگران مقایسه نکنید؛ ما هیچ خبر نداریم که زندگی‌ آنها برای چه و چگونه است. ۶. زیاد فکر نکنید؛ اشکالی ندارد که جواب بعضی‌ چیز‌ها را ندانیم. ۷. لبخند بزنید؛ شما مسئول حل تمام مشکلات دنیا نیستید. ❤️❄️💚ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ▹♥◃ ▹•🎈•◃ 〖▹❣◃ @Axe_Porofil ▹❣◃〗 •════⊰💓⊱════•❦
خوش به حال کسی که این عکس رو باز کنه.التماس دعا🤲 ❣🍀 🌼🍃🌺【﷽】 ✍👇 ❣ @Resule10
🥮 😋 ▫️تخم مرغ دو عدد ▫️عسل یا شکر 7 ق غ(من از عسل استفاده کردم) ▫️ماست یا شیر سه ق غ(من از ماست استفاده کردم) ▫️آرد 8 ق غ ▫️روغن مایع 3 ق غ ▫️بکینگ پودر 1 ق چ ▫️وانیل مقداری 🔸ابتدا تخم مرغ،عسل و وانیل را خوب هم زدم تا کر رنگ بشه بعد ماست و روغن را اضافه کردم هم زدم تا یکدست بشه آرد را با بکینگ پودر دو بار الک کرده و به و اضافه کردم و مخلوط کردم تابه نچسب را داغ کردم و مقداری روغن ریختم گذاشتم روی حرارت ملایم تا داغ بشه بعد مایع را داخلش ریختم و شعله پخش کن را زیر تابه گذاشتم(با شعله ملایم) و در دم کنی گذاشتم بعد ازبیست دقیقه درش رو برداشتم و با خلال چوبز تست کردم و اگه بهش نچسبی کیک پخته و برش گردوندم تا روی کیک هم برشته بشه.روش با گاناش و پودر پسته و گردو تزیین کردم 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
1کیلو مرغ بی استخون رو با 1پیاز رنده شده1حبه سیر رنده شده 2ق رب انار ترش و سبزی های معطری که بهتون گفتم و1ق رب گوجه و نمک و فلفل و1مشت گردو اسیاب شده مخلوط کردم به این مخلوط 2ق روغن مایع و 1ق کره اضافه کردم1ساعت استراحت دادم. بعد به سیخ کشیدم و داخل تابه چیدم.1/4🥃 آب سرد ریختم و در تابه رو گذاشتم تا هم بپزه با شعله ملایم و هم مثل کباب سرخ بشه. مواظب باشید هر از چندی برگردونید تا نسوزه👏. گوجه هم روی گاز روی شعله پخش کن کباب کردم. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
اگر با پدر ومادرت تماس میگیری و پاسخگو هستند یکی از انسان‌های خوشبخت روی زمینی... خیلی ها دلتنگ چنین تماسی هستند... همین الان بلند شو حالشونو بپرس🍃🍂 【﷽】 –ناب–خدا✍👇 ❣ @Atre_Naab_khoda
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧡💜❤️ ‌‌نوشیدنی های جذاب، سالم و دوست داشتنی ‌ ‌‌🌸 بسیار مناسب بچه ها و مهدهای کودک 👶🏻🧒🏻👦🏼 ‌ ‌ 👨🏻‍🍳توضیحات مورد نیاز داخل ویدیو کامل تشریف دارن اما میزان مواد لازم رو حتما از روی کپشن بردارید ‌‌ ❤️ اگه از این آموزش لذت بردید و اونو مفید دونستید لطفا این اموزشش رو با دوستان خود به اشتراک بذارید ‌ مواد لازم برای حداقل یه شیکمو 🤓😋 * تخم شربتی 2 ق غ * آب ولرم 1 لیتر * زعفرون 1 ق چ * یخ 3-4 عدد * آب سرد 1 پ * گل پنیرک 2 ق غ * یخ 3-4 عدد * آب سر 1 پ * چای ترش 2 ق غ * آب جوش 1 پ * عسل 2 ق غ * آب سرد 1 پ ‌نسبت مواد داخل نوشیدنی ها تقریبا سلیقه ایی اما بهتر که با نسبت مساوی از هر کدوم بریزید ‌ نوش جان 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
❇️ انسان اگر به یاد خدا باشد ، خدا را قبول داشته باشد ، دلش چنان آرامشی پیدا می کند که اگر هیچ چیز هم گیرش نیاید ، (باز) شاکر است. آشیخ محمد حسین زاهد (ره) تعریف می کرد : شبی یکی از اولیاء وارد خانه شد . به همسر خود گفت : چیزی برای شام بیاور تا بخوریم . همسرش گفت : چیزی برای خوردن نداربم . گفت : پس کمی روغن داخل چراغ بریز تا عبادت کنیم . همسرش گفت : روغن هم نداریم . شیخ محمد حسین زاهد می فرمودند : آن شب خوش ترین شب آن ولی خدا بود . عبادت می کرد و می گفت : خدایا چه کار خوبی کردم که در یک شب مستحق دو نعمت شدم؟ یکی سفره ام را بی نان کردی یکی هم چراغم را بی روغن . انسانی که ایمان داشته باشد این جور است. [ در محضر آیت الله مجتهدی تهرانی ، انتشارات مستجار،چاپ پنجم،1393 ، ص 387 ] 【﷽】 ✍👇 ❣ @Resule10
ثعلب 4 گرم گلاب 4 ق غ شکر 300 گرم شیر پر چرب 1 لیتر محلول زعفران 2 ق س خامه پر چرب در صورت تمایل ب میزان لازم طرزتهیه شکر وثعلب را باهم مخلوط کنید. شیر را هم توی قابلمه ریخته و روی حرارت میذاریم تا جوش بیاد حالا کم کم شکر را اضافه میکنیم و روی حرارت مدام هم میزنیم تا کمی قوام بیاد شکر و ثعلب رو به یکباره اضافه نکنید گلوله میشه طی 4 الی 5 مرحله ب مواد اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا یکم قوام بیاد بعد شیر را که قوام اومده از روی حرارت برداشته و توی یک ظرف فلزی دیگه میریزیم سپس از روی حرارت بردارید و گلاب و زعفران رو اضافه کنید روی ظرف رو نایلون بکشید تا رویه نبنده. کمی که از حرارت افتاد ظرف حاوی بستنی رو تو یه کاسه پر از یخ بذارید و هم میزنید تا کامل سرد بشه . بعد ظرف بستنی رو بزارید تو فریزر. این مدت زمانی که بستنی باید تو فریزر باشه بستگی به دمای فریزرتون داره برای من بار اول تقریبا 45 دقیقه ای طول کشید تا اطراف بستنی شروع ب بستن کرد. بستنی از اطراف ظرف شروع به بسته شدن میکنه که مرتب با قاشق از اطراف به مرکز میاریمش و دوباره در فریزر میذاریم تا بستنی از اطراف ظرف شروع به بسته شدن بکنه و این دفعه هر نیم ساعت یا 45 دقیقه یک بار از ف یزر در میاریم و بستنی گه اطراف ظرف بسته شده به مرکز ظرف میاریم ( زمان دقیقی برای تهیه بستنی نمیتونم بگم چون بستگی به درجه فریزتون داره. برای من تقریبا 9 ساعتی طول کشید ) باید اینکار رو ادامه بدین تا کاملا مواد مرکز ظرفتون هم سفت بشه و فرم بستنی بگیره اگه دوس دارین بستنی شما خامه یا پسته هم داشته باشه تو مرحله اخر اضافه میکنین البته اگه میخواین تیکه های خامه توش یخ نزنه حتما باید از خامه پرچرب استفاده کنین وخامه را کمی با چنگال میزنین وتوی یک نایلکس پخش کنین وداخل فریزر قرار بدین تا خودش رو بگیره. خامه که خودش رو گرفت خردش کنید و داخل بستنی میریزیم ومخلوطش میکنیم و در یک ظرف دربسته داخل فریزر بذارین 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
گندم سیصد گرم .... گوشت سیصد گرم...‌‌...پياز 1 عدد ..... زردچوبه نصف قاشق چایخوری......نمک 1 قاشق چایخوری.......روغن يا کره مقدار لازم.......آب تقریبا ده لیوان.....شکر و دارچين به مقدار بیشتر برای تهیه حلیم از گندم پوست کنده مخصوص حلیم استفاده میکنن. اما اگر گندم بدون پوست کنده در دسترس نداشتین میتونی گندم با پوست استفاده کنید و بعد از جوشاندن و نرم شدن گندم از آبکش رد کنید تا پوست‌های آن گرفته بشه.ابتدا گندم را 5 تا 7 ساعت در آب خیس کنید و بگذارید تا خوب آب جذبش بشه . اینجوری مدت طبخ کوتاهتر میشه .( میتوتید از بلغور گندم استفاده کنید سایز خیلی ریز نباشه چون له میشه همون سایز وسطش خوبه) گوشت ( میتونه مرغ یا ماهیچه یا بوقلمون باشه) را همراه با 3 لیوان آب و پیاز ، زردچوبه میپزیم شعله اجاق ملایم باشه. وقتی گوشت پخت رشته رشته کنید. گندم را با پنج لیوان آب در قابلمه دیگر بریزین و روی اجاق بزارید و با شعله ملایم انقدر بپزید تا نرم شود و دانه های آن له شوند. دقت کنید که ته نگیره هر چند دقیقه‌ای هم بزنید. اگر قبل از نرم شدن گندم آب آن رو به اتمام گذاشت کمی آب گرم یا آب گوشت یا مرغ پخته شده را بهش اصافه کنید که خیلی بهتره. دقت کنید که گندم باید خوب نرم شود و دانه های آن بصورت پوره نرم شوند . اگر گندم با پوست مصرف کرده‌اید حالا باید پوست آنرا با کمک یک آبکش جدا کنید ، بعدش که خنک شد توی غذاساز ریختم که خوب له بشه با اینکه با گوشکوب برقی یا مخلوط کن له کنید. دوباره توی قابلمه ریختم و گوشت هم رشته رشته کردم بهش اضافه کردم . دقت کنید در این مرحله حتما باید حلیم را زیر نظر داشته باشید تا ته نگیرد. حلیم باید نه زیاد سفت و نه زیاد شل و ابکی باشد . برای همین گفتم صبوری میخواد دیگه 👌 پس از اماده شدن حلیم و در زمان مصرف روی آن را با دارچین ، روغن حیوانی یا کره داغ و کنجد و پودر نارگیل و شکر تزئین کنید ، البته بعضی ها حلیم را با نمک میل میکنن ‌ ما باشکرودارچین دوس داریم. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸دانے ڪه چرا ❣ماه رمضان ماه خداست 🌸یا آنڪه ❣چرا حساب این ماه جداست؟ 🌸یا آنڪه ❣چرا باب ڪرم مفتوح است؟ 🌸زیرا ڪه ❣تولد حسن عشق خداست 🌸پیشاپیش 🎉میلاد ڪریم اهل بیت امام حسن علیه السلام مبارڪ💐 【﷽】 –ناب–خدا✍👇 ❣ @Atre_Naab_khoda
آرزو می کنم "شب هایتان" همیشه پر ستاره و زیبا باشد ماه وقتی میان ستاره ها می درخشد زیباست "زیبایی ماه" برای شما وسعت آسمان برای شما... ✨شبتون بخیر عزیزان ✔️🎦 📶 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🇯‌🇴‌🇮‌🇳🆗 @Ajaieb_Jahan
❣ سَرشد به شوق وصل فصل جوانیَم هرگز نمی شود که از این در برای تـو بیدارمیشوم بخیر ای همه ی زندگانیم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
✅حلوا هویج😋 ✍موادلازم: هویج 250 گرم شکر 3/4 پ آب 1/4 پ گلاب 1/4 پ آرد 1/2 پ زعفران 1 و 1/2 ق چ روغن مایع 1/4 پ 🍲طرزتهیه: اول از همه هویج رو بپزید و با آب و گلاب و شکر توی مخلوط کن بریزید و میکس کنید. آرد رو تفت بدین تا بوی خامی اون گرفته بشه بعد روغن و زعفران رو اضافه کنید و مخلوط کنید. حالا زیر شعله رو خاموش کنید و مخلوط هویج رو اضافه کنید (هویج هارو بریزید روی آردا ) و هم بزنید تا حلوا جمع بشه.
مواد لازم: برگ انگور گوشت چرخکرده ۲۰۰گرم لپه ۳ ق غ برنج ۲/۳پیمانه پیاز ۲عدو جعفری ۲ ق غ ترخون ۱ ق غ مرزه نصف ق غ نعنا نصف ق غ ادویه:نمک،فلفل سیاه،زردچوبه،پودرسیر رب گوجه به مقدار نیاز گوجه سبز (سلیقه ای)جهت ملس شدن طرزتهیه: لپه رو بزارین بپزه. برنج رو نیم پز کنین. پیاز رو تفت بدین و گوشت چرخکرده رو بهش اضافه کنین کمی پودرسیر و زردچوبه فلفل بزنین تا بوی گوشت گرفته بشه بعد سر قاشق رب گوجه بزنین. لپه و گوشت وپیاز و سبزی های معطر و ادویه تون باهم مخلوط کنین. برگ انگورهارو بندازین داخل ابجوش ۳دقیقه بمونه بعدبردارین و اب سرد بریزین روش. برگ رو پهن کنین (اگر برگ ها کوچیکه دوتا بزارین)از مواد بزارید روی برگ و برگ رو بپیچونین (طوری که برگ باز نشه و مواد ازش نریزه)و بزارید داخل قابلمه. یه پیاز متوسط دیکه رو هم نگینی کنین و تفت بدین بعد رب گوجه بزنین و اب بریزید بزارید کمی قل بزنه بعد بریزید روی برگ ها به ارومی(برگ ها تاحدودی برن زیراب گوجه) و اگه مثل من گوجه سبز توفریز داشتین چندتا گوجه سبز بندازین زیر گازرو کم کنین تا ابش کم بشه و غلیظ بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دعـاے روز چهاردهم مـاه مبـارک رمضـان 🌺 ✔️🎦 📶 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🇯‌🇴‌🇮‌🇳🆗 @Ajaieb_Jahan
مراحل آماده سازی مواد داخل دلمه👆👆
14.mp3
13.24M
ترتیل جزء چهاردهم قرآن با صداے استاد عبدالباسط ✔️🎦 📶 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🇯‌🇴‌🇮‌🇳🆗 @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک عدد خیار. ۵ ق چ گلاب. یک عدد کپسول ویتامین ای 🌺نکات مهم: یک هفته در یخچال قابل نگهداریه. قبل زدن تست حساسیت فراموش نشه. 🍃🍎