eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
اگر با پدر ومادرت تماس میگیری و پاسخگو هستند یکی از انسان‌های خوشبخت روی زمینی... خیلی ها دلتنگ چنین تماسی هستند... همین الان بلند شو حالشونو بپرس🍃🍂 【﷽】 –ناب–خدا✍👇 ❣ @Atre_Naab_khoda
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧡💜❤️ ‌‌نوشیدنی های جذاب، سالم و دوست داشتنی ‌ ‌‌🌸 بسیار مناسب بچه ها و مهدهای کودک 👶🏻🧒🏻👦🏼 ‌ ‌ 👨🏻‍🍳توضیحات مورد نیاز داخل ویدیو کامل تشریف دارن اما میزان مواد لازم رو حتما از روی کپشن بردارید ‌‌ ❤️ اگه از این آموزش لذت بردید و اونو مفید دونستید لطفا این اموزشش رو با دوستان خود به اشتراک بذارید ‌ مواد لازم برای حداقل یه شیکمو 🤓😋 * تخم شربتی 2 ق غ * آب ولرم 1 لیتر * زعفرون 1 ق چ * یخ 3-4 عدد * آب سرد 1 پ * گل پنیرک 2 ق غ * یخ 3-4 عدد * آب سر 1 پ * چای ترش 2 ق غ * آب جوش 1 پ * عسل 2 ق غ * آب سرد 1 پ ‌نسبت مواد داخل نوشیدنی ها تقریبا سلیقه ایی اما بهتر که با نسبت مساوی از هر کدوم بریزید ‌ نوش جان 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
❇️ انسان اگر به یاد خدا باشد ، خدا را قبول داشته باشد ، دلش چنان آرامشی پیدا می کند که اگر هیچ چیز هم گیرش نیاید ، (باز) شاکر است. آشیخ محمد حسین زاهد (ره) تعریف می کرد : شبی یکی از اولیاء وارد خانه شد . به همسر خود گفت : چیزی برای شام بیاور تا بخوریم . همسرش گفت : چیزی برای خوردن نداربم . گفت : پس کمی روغن داخل چراغ بریز تا عبادت کنیم . همسرش گفت : روغن هم نداریم . شیخ محمد حسین زاهد می فرمودند : آن شب خوش ترین شب آن ولی خدا بود . عبادت می کرد و می گفت : خدایا چه کار خوبی کردم که در یک شب مستحق دو نعمت شدم؟ یکی سفره ام را بی نان کردی یکی هم چراغم را بی روغن . انسانی که ایمان داشته باشد این جور است. [ در محضر آیت الله مجتهدی تهرانی ، انتشارات مستجار،چاپ پنجم،1393 ، ص 387 ] 【﷽】 ✍👇 ❣ @Resule10
ثعلب 4 گرم گلاب 4 ق غ شکر 300 گرم شیر پر چرب 1 لیتر محلول زعفران 2 ق س خامه پر چرب در صورت تمایل ب میزان لازم طرزتهیه شکر وثعلب را باهم مخلوط کنید. شیر را هم توی قابلمه ریخته و روی حرارت میذاریم تا جوش بیاد حالا کم کم شکر را اضافه میکنیم و روی حرارت مدام هم میزنیم تا کمی قوام بیاد شکر و ثعلب رو به یکباره اضافه نکنید گلوله میشه طی 4 الی 5 مرحله ب مواد اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا یکم قوام بیاد بعد شیر را که قوام اومده از روی حرارت برداشته و توی یک ظرف فلزی دیگه میریزیم سپس از روی حرارت بردارید و گلاب و زعفران رو اضافه کنید روی ظرف رو نایلون بکشید تا رویه نبنده. کمی که از حرارت افتاد ظرف حاوی بستنی رو تو یه کاسه پر از یخ بذارید و هم میزنید تا کامل سرد بشه . بعد ظرف بستنی رو بزارید تو فریزر. این مدت زمانی که بستنی باید تو فریزر باشه بستگی به دمای فریزرتون داره برای من بار اول تقریبا 45 دقیقه ای طول کشید تا اطراف بستنی شروع ب بستن کرد. بستنی از اطراف ظرف شروع به بسته شدن میکنه که مرتب با قاشق از اطراف به مرکز میاریمش و دوباره در فریزر میذاریم تا بستنی از اطراف ظرف شروع به بسته شدن بکنه و این دفعه هر نیم ساعت یا 45 دقیقه یک بار از ف یزر در میاریم و بستنی گه اطراف ظرف بسته شده به مرکز ظرف میاریم ( زمان دقیقی برای تهیه بستنی نمیتونم بگم چون بستگی به درجه فریزتون داره. برای من تقریبا 9 ساعتی طول کشید ) باید اینکار رو ادامه بدین تا کاملا مواد مرکز ظرفتون هم سفت بشه و فرم بستنی بگیره اگه دوس دارین بستنی شما خامه یا پسته هم داشته باشه تو مرحله اخر اضافه میکنین البته اگه میخواین تیکه های خامه توش یخ نزنه حتما باید از خامه پرچرب استفاده کنین وخامه را کمی با چنگال میزنین وتوی یک نایلکس پخش کنین وداخل فریزر قرار بدین تا خودش رو بگیره. خامه که خودش رو گرفت خردش کنید و داخل بستنی میریزیم ومخلوطش میکنیم و در یک ظرف دربسته داخل فریزر بذارین 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
گندم سیصد گرم .... گوشت سیصد گرم...‌‌...پياز 1 عدد ..... زردچوبه نصف قاشق چایخوری......نمک 1 قاشق چایخوری.......روغن يا کره مقدار لازم.......آب تقریبا ده لیوان.....شکر و دارچين به مقدار بیشتر برای تهیه حلیم از گندم پوست کنده مخصوص حلیم استفاده میکنن. اما اگر گندم بدون پوست کنده در دسترس نداشتین میتونی گندم با پوست استفاده کنید و بعد از جوشاندن و نرم شدن گندم از آبکش رد کنید تا پوست‌های آن گرفته بشه.ابتدا گندم را 5 تا 7 ساعت در آب خیس کنید و بگذارید تا خوب آب جذبش بشه . اینجوری مدت طبخ کوتاهتر میشه .( میتوتید از بلغور گندم استفاده کنید سایز خیلی ریز نباشه چون له میشه همون سایز وسطش خوبه) گوشت ( میتونه مرغ یا ماهیچه یا بوقلمون باشه) را همراه با 3 لیوان آب و پیاز ، زردچوبه میپزیم شعله اجاق ملایم باشه. وقتی گوشت پخت رشته رشته کنید. گندم را با پنج لیوان آب در قابلمه دیگر بریزین و روی اجاق بزارید و با شعله ملایم انقدر بپزید تا نرم شود و دانه های آن له شوند. دقت کنید که ته نگیره هر چند دقیقه‌ای هم بزنید. اگر قبل از نرم شدن گندم آب آن رو به اتمام گذاشت کمی آب گرم یا آب گوشت یا مرغ پخته شده را بهش اصافه کنید که خیلی بهتره. دقت کنید که گندم باید خوب نرم شود و دانه های آن بصورت پوره نرم شوند . اگر گندم با پوست مصرف کرده‌اید حالا باید پوست آنرا با کمک یک آبکش جدا کنید ، بعدش که خنک شد توی غذاساز ریختم که خوب له بشه با اینکه با گوشکوب برقی یا مخلوط کن له کنید. دوباره توی قابلمه ریختم و گوشت هم رشته رشته کردم بهش اضافه کردم . دقت کنید در این مرحله حتما باید حلیم را زیر نظر داشته باشید تا ته نگیرد. حلیم باید نه زیاد سفت و نه زیاد شل و ابکی باشد . برای همین گفتم صبوری میخواد دیگه 👌 پس از اماده شدن حلیم و در زمان مصرف روی آن را با دارچین ، روغن حیوانی یا کره داغ و کنجد و پودر نارگیل و شکر تزئین کنید ، البته بعضی ها حلیم را با نمک میل میکنن ‌ ما باشکرودارچین دوس داریم. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸دانے ڪه چرا ❣ماه رمضان ماه خداست 🌸یا آنڪه ❣چرا حساب این ماه جداست؟ 🌸یا آنڪه ❣چرا باب ڪرم مفتوح است؟ 🌸زیرا ڪه ❣تولد حسن عشق خداست 🌸پیشاپیش 🎉میلاد ڪریم اهل بیت امام حسن علیه السلام مبارڪ💐 【﷽】 –ناب–خدا✍👇 ❣ @Atre_Naab_khoda
آرزو می کنم "شب هایتان" همیشه پر ستاره و زیبا باشد ماه وقتی میان ستاره ها می درخشد زیباست "زیبایی ماه" برای شما وسعت آسمان برای شما... ✨شبتون بخیر عزیزان ✔️🎦 📶 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🇯‌🇴‌🇮‌🇳🆗 @Ajaieb_Jahan
❣ سَرشد به شوق وصل فصل جوانیَم هرگز نمی شود که از این در برای تـو بیدارمیشوم بخیر ای همه ی زندگانیم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
✅حلوا هویج😋 ✍موادلازم: هویج 250 گرم شکر 3/4 پ آب 1/4 پ گلاب 1/4 پ آرد 1/2 پ زعفران 1 و 1/2 ق چ روغن مایع 1/4 پ 🍲طرزتهیه: اول از همه هویج رو بپزید و با آب و گلاب و شکر توی مخلوط کن بریزید و میکس کنید. آرد رو تفت بدین تا بوی خامی اون گرفته بشه بعد روغن و زعفران رو اضافه کنید و مخلوط کنید. حالا زیر شعله رو خاموش کنید و مخلوط هویج رو اضافه کنید (هویج هارو بریزید روی آردا ) و هم بزنید تا حلوا جمع بشه.
مواد لازم: برگ انگور گوشت چرخکرده ۲۰۰گرم لپه ۳ ق غ برنج ۲/۳پیمانه پیاز ۲عدو جعفری ۲ ق غ ترخون ۱ ق غ مرزه نصف ق غ نعنا نصف ق غ ادویه:نمک،فلفل سیاه،زردچوبه،پودرسیر رب گوجه به مقدار نیاز گوجه سبز (سلیقه ای)جهت ملس شدن طرزتهیه: لپه رو بزارین بپزه. برنج رو نیم پز کنین. پیاز رو تفت بدین و گوشت چرخکرده رو بهش اضافه کنین کمی پودرسیر و زردچوبه فلفل بزنین تا بوی گوشت گرفته بشه بعد سر قاشق رب گوجه بزنین. لپه و گوشت وپیاز و سبزی های معطر و ادویه تون باهم مخلوط کنین. برگ انگورهارو بندازین داخل ابجوش ۳دقیقه بمونه بعدبردارین و اب سرد بریزین روش. برگ رو پهن کنین (اگر برگ ها کوچیکه دوتا بزارین)از مواد بزارید روی برگ و برگ رو بپیچونین (طوری که برگ باز نشه و مواد ازش نریزه)و بزارید داخل قابلمه. یه پیاز متوسط دیکه رو هم نگینی کنین و تفت بدین بعد رب گوجه بزنین و اب بریزید بزارید کمی قل بزنه بعد بریزید روی برگ ها به ارومی(برگ ها تاحدودی برن زیراب گوجه) و اگه مثل من گوجه سبز توفریز داشتین چندتا گوجه سبز بندازین زیر گازرو کم کنین تا ابش کم بشه و غلیظ بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دعـاے روز چهاردهم مـاه مبـارک رمضـان 🌺 ✔️🎦 📶 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🇯‌🇴‌🇮‌🇳🆗 @Ajaieb_Jahan
مراحل آماده سازی مواد داخل دلمه👆👆
14.mp3
13.24M
ترتیل جزء چهاردهم قرآن با صداے استاد عبدالباسط ✔️🎦 📶 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🇯‌🇴‌🇮‌🇳🆗 @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک عدد خیار. ۵ ق چ گلاب. یک عدد کپسول ویتامین ای 🌺نکات مهم: یک هفته در یخچال قابل نگهداریه. قبل زدن تست حساسیت فراموش نشه. 🍃🍎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چقدر این متن زیباست ڪوله بار گناهانم بر دوشم سنگینے میڪرد... ندا آمد بر در خانه ام بیا، آنقدر بر در بڪوب تا در به رویت وا ڪنم... وقتے بر در خانه اش رسیدم هر چه گشتم در بسته اے ندیدم!! هر چه بود باز بود... گفتم: خدایا بر ڪدامین در بڪوبم؟؟؟؟ ندا آمد: این را گفتم ڪه بیایی... وگرنه من هیچوقت درهاے رحمتم را به روے تو نبسته بودم! ڪوله بارم بر زمین افتاد و پیشانیم بر خاڪ... "مهربان خدایم دوستت دارم"ُ🌿🌹 【﷽】 –ناب–خدا✍👇 ❣ @Atre_Naab_khoda
خورش_پرپین😍😍😍 پیازداغ درست کردم.ادویه و زرد چوبه زدم.گوشت اراضافه کردم و سرخ کردم.مقداری آب جوش ریختم و درب قابلمه رو بستم تا زمانیکه گوشت نیم پز بشه پرپین خرد شده رو در ماهیتابه ریختم با کمی روغن و کمی زردچوبه حدود یک ربع با حرارت ملایم سرخ کردم. نیازی نیست مثل سبزی خورش سرخ بشه یکی دوتا گوجه رو رنده ریز (پوره) کردم و به سبزی اضافه کردم وبا سبزی سرخش کردم.درب ماهیتابه رو بستم تا جا بیوفته و روغنشو پس بده ✅میتونید به جای پوره گوجه از یک قاشق چایخوری رب گوجه استفاده کنید .خب ...سبزی سرخ شده رو بعد از نیم پزشدن گوشت به قابلمه حاوی گوشت اضافه کردم و درب قابلمه رو بستم تا همزمان با پخت کامل گوشت ،خورش جا بیوفته و مقدار اب خورش هم اندازه بشه اواسط پخت سبزی لیموعمانی ها رو با کارد سوراخ کردم و به خورش اضافه کردم اواخر پخت لپه پخته شده رو به خورش اضافه کردم و نمک و فلفل و درصورت نیاز کمی گرد لیمو به خورش زدم پرپین همون خرفه است 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🌸✨امام علے (؏)؛ خداوند چهار چیز را در چهار چیز مخفے نموده: ①رضای خود را در طاعت ها؛ پس هیچ عبادتے را کم نشمارید شاید همان مورد رضای خدا باشد ②غضبش را در گناهان؛ پس هیچ گناهے را کوچک نشمارید شاید همان مورد غضب او باشد ③استجاب خود را در دعاها؛ پس هیچ دعایے را اندک مپندارید شاید همان مستجاب باشد ④ولے و دوست خود را در میان بندگانش؛ پس به هیچ بنده ای بےاعتنایے نکنید شاید او ولے خدا باشد و شما نشناسیدش. 🔰"هفت پند " ➊شب باش : در پوشیدن خطای دیگران ➋زمین باش : در فروتنے ➌خورشیدباش : در مهر و دوستے ➍کوه باش : در هنگام خشم و غضب ➎رودباش : در سخاوت و یاری به دیگران ➏دریاباش : در کنار آمدن با دیگران ➐خودت باش : همانگونه که مےنمایے 📚تحف العقول صفحۀ 182 【﷽】 –ناب–خدا✍👇 ❣ @Atre_Naab_khoda
: 👈 : فلفل سیاه و فلفل قرمز ( از هر کدام 1 قاش مرباخوری)، زردچوبه، زیره، دارچین، تخم گشنیز و دانه هاي ساییده شده ( از هر کدام 1 قاشق غذاخوری) 👍 مواد لازم: پودر دارچین ۱ قاشق غذاخوری پودر گل سرخ ۲ قاشق غذاخوری زیره سیاه ۱ قاشق چایخوری پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری هل سبز ۱۰ عدد میخک ۱ عدد جوز هندی به مقدار لازم 💐طرز تهیه: ۱- تکه کوچکی از جوز هندی را ریز رنده کنید، سپس تمام ادویه ها را همراه با جوز هندی رنده شده داخل آسیاب بریزید و بزنید تا یکدست شوند. 🌼سایر نکات: هل را با پوست آن اضافه کنید تا عطر و طعم قوی تری به ادویه بدهد، این ادویه مناسب برای انواع پلوهای مخلوط است و عطر و طعم بسیار خوبی به غذا می دهد. اگه می‌خواین غذاتون بین المللی باشه و از رستورانها هم بهتر، لطفا این مطالب را به همراه داشته باشید. 🌻 : 👈 : گل سرخ یا گل محمدی، زیره، دارچین، میخک، هل(همه رو مخلوط کنید و آماده داشته باشید.) 👈 : زردچوبه، دارچین، فلفل سیاه، جوز هندی، بادیان، میخک 👈 : نعنا خشک، گلپر، تخم گشنیز، تخم سیاه دانه، زیره سیاه و سبز، کاری، زردچوبه 👈 : گلپر، زردچوبه 👈 : فلفل سیاه، نعناخشک، ریحان، مرزه، ترخان خشک و پودر گل سرخ 👈 : زیره سبز، کاری، زنجبیل، فلفل قرمز، گشنیز و شنبلیله 👈 : پودر گل محمدی، کاری، دارچین، فلفل سیاه 👈 : ادویه پلویی و مقداری دارچین 👈 : بهترین ادویه زعفران، زنجبیل، برگ بو و پودر سیر است. 👈 ای: فلفل سیاه، پودر لیمو عمانی، زردچوبه و سماق 👈 : جوز هندی ولی بیش از ۴ گرم اگه استفاده بشه باعث فلج عضلات و توهم می‌شه. 👈 : پودر آویشن و یک یا دو عدد برگ بو 👈 : دارچین، زیره سبز