✨﷽✨
🌙مهمانِ بزرگان شدن، بزرگی میآورد!
✍اگر میزبان نیازی به مهمان و مهمانی دادن نداشته باشد و مهمانی در معنا و مقام حقیقی خود تحقّق پیدا کرده باشد، انگیزۀ میزبان برای دعوت و پذیرایی جز اکرام مهمان نخواهد بود؛ و هرچه میزبان بینیازتر باشد، مهمانی، از محبت و کرامت بسیار بالای او بیشتر حکایت میکند.
اگر میزبان بزرگ و والا مقام باشد و مهمانان بسیار کوچکتر از او باشند، مهمانی هنگامۀ فروتنی و تواضع میزبان است. لحظۀ فرود آمدن میزبان بلندمرتبه در برابر مهمانان، صحنهای به یاد ماندنی و دوست داشتنی است. مهمانِ بزرگان شدن، بزرگی میآورد و حقارتها را از روح انسان بیرون میکند. همان احساس حقارتی که مایۀ همۀ اسارتهاست.
رفع غربت، برطرف شدن تنهایی و گشایش دلگرفتگیها، از کمترین نتایج یک مهمانی است. مهمانی یعنی بیرون آمدن از محیط تکراری و خسته کنندۀ خانۀ خود و ورود به سرسرای زیبای ضیافت. مهمانی یک فرصت تفریح و تنوّع است و یک مهلت دیدار با یار دلنوازی که مایۀ تسکین و تحبّب است.
🔻البته همۀ اینها بستگی دارد به اینکه چه کسی شما را دعوت کرده باشد، یا شما در چه شرایطی باشید. بسته به عطش شما و عطر میزبان، ناز شما و نوازش میزبان، دلتنگی شما و دلگشائی میزبان، غم شما و غمگساری میزبان، عشق شما و عشوۀ میزبان، مهمانی با مهمانی متفاوت است. پس این به عهدۀ خود شماست که ضیافت رمضان را چگونه ببینید.
📚بخشی از کتاب " شهر خدا
اثر علیرضا پناهیان
【﷽】
#عطر–ناب–خدا✍👇
❣ @Atre_Naab_khoda ❣
﷽
🌸 #یک_آیه
اَعُوذُ بِاللهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم
✨مَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَىٰ
💫که پروردگارت تو را رها نکرده و
موردخشم و کینه قرار نداده است.
📗سوره ضحی آیه۳
🌤أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج
【﷽】
#عطر–ناب–خدا✍👇
❣ @Atre_Naab_khoda ❣
#لوبیا_پلو
لوبیا پلو یکی از اون غذاهایی که خیلی ها دوسش دارن . مخصوصا با سالاد شیرازی یه چیز دیگه است
دوستای گلم لوبیا پلو رو هم مثل من میشه با گوشت چرخ کرده و هم حتی با گوشت مرغ و حتی با گوشت گوساله و گوسفند هم میشه درست کرد .
برای 4 نفر
لوبیا سبز منجمد 250 گرم (حدودا بیشتر از نصف بسته )
برنج 3 پیمانه
گوشت چرخ کرده 200 گرم
پیاز 1 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین و پاپریکا به میزان لازم
پودر گل محمدی و ادویه پلویی(آمادا عطاری ها دارند) به میران لازم
رب گوجه فرنگی 2 ق غ
برنج رو از قبل خیس کردم .
بعد داخل آب جوش ریختم و گداشتم روی حرارت تا نیم پز بشه و بعد آبکش کردم . برنج رو توی لوبیا پلو کمی زنده تر آبکش کنید .
یک بسته لوبیا سبز منجمد نوبر سبز رو باز کردم و نثف بیشترش رو داخل قابلمه ریختم بعد آب ریختمو نمک هم اضافه کردم و گذاشتم بپزه اگه موقع پخت درش رو نزارین لوبیا ها هم خیلی تغییر رنگ نمیده .
یه پیاز رو نگینی ریز خرد کردم و تفت دادم و گوشت چرخ کرده رو اضافه کردم و تفت دادم و لوبیاهای پخته شده رو بهش اضافه کردم و بهش نمک و فلفل و زردچوبه و کمی دارچین و پاپریکا اضافه کردم و بعد رب گوجه هم اضافه کردم . و بعد مقدار کمی تفت از حرارت برداشتم .
از هر ته دیگی بخواین می تونین استفاده کنین من سیب رمینی قرار دادم کف قابلمه و بعد
داخل قابلمه لا به لا برنج و مواد گوشت و لوبیا ریختم و مقداری ادویه پلویی و پودر گل محمدی . نبود قابل حذفه مشکلی پیش نمیاد.
بعد هم قابلمه رو ردی حرارت کم قرار دادم تا پلو دم بکشه .
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#ترفند_خانه_دارى
هر بار كيسه زباله را عوض مى كنيد انتهاى آن جوش شيرين بريزيد تا بوى بد نگيرد.
جوش شيرين يك مواد طبيعى براى از بين بردن بوى نامطبوع است.
💜 #إیــ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚♂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸پنج شنبه تون عالی
🎉امـیدوارم
🌸نگـاه پـر مهر خـدا
🎉همراه لحظه هاتـون
🌸سلامتی و نیکبختی
🎉گـوارای وجـودتـون
🌸بارش بـرکت و نعمت
🎉جـاری در زنـدگیتون
🌸ونـور و عـشق الـهی
🎉مـهمون دلتـون باشـه
🌸روزتـون زیبـا و طاعاتتون قبول
✔️🎦 #کاناݪرسمےعجایبجهان 📶
🇯🇴🇮🇳🆗 @Ajaieb_Jahan
5.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شستن_خاکشیر
سلام دوستای خوبم😍طاعات و عباداتتون قبول باشه
.
برای شستن خاکشیر ابتدا مقدار خاکشیری که میخواهید مصرف کنید را داخل یک کاسه بریزید،روش اب(سرد) بریزید و با قاشق یا چنگال یا همزن دستی کمی هم بزنید و بعد اجازه دهید که خاکشیر ته نشین شود و برگ و خاشاک و...روی آب بیاید سپس آب روی آن را یا در کاسه ای دیگر یا در سینک ظرفشویی خالی کنید و مجددا این کار را تا چند مرتبه دیگر انجام دهید.دقت کنید زمانی ک برای بار اول روی خاکشیر آب میریزید مقداری از آن گوله گوله میشود پس با همان قاشق یا چنگال آن را هم بزنید تا از هم جدا شوند.
از آب جوش استفاده نکنید چون رگه تلخی پیدا میکند.
💜 #إیــ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚♂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#یخ_فانتزی_بسازید
خاکشیر _گل سرخ _نعنا _تخم شربتی(از شب قبل توی کمی آب بزارین یا داخل آب جوش بریزین خودشو وا کنه ) _آب جوش سرد شده یا آب معدنی
با میوه ها هم میتونید یخ های تزیینی برای شربت درست کنید😍
💜 #إیــ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚♂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دعـاے روز شانزدهم
مـاه مبـارک رمضـان 🌺✔️🎦 #کاناݪرسمےعجایبجهان 📶
🇯🇴🇮🇳🆗 @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر سیب شکم پر
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
11.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سمبوسه مرغ
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#حلوا آوردم براتون عجب حلوایی ازرنگش که نگم ازبوش که نگوازطعمشم که دیگه هیچی نپرس😍
حلوا پردیس
یک لیوان آرد
یک و نیم لیوان آب
دو لیوان شکر(میتونیدکمتربریزید)
نصف لیوان گلاب
پودر هل نصف قاشق غذاخوری
کره 200 گرم
زعفران به مقداررلازم
اول ارد رو تفت میدم به رنگ مورد نظرم که رسید الک مبکنم و دوباره داخل ظرف برمیگردونم روی شعله قرار میدم و کره اضافه میکنم کامل هم میزنم
تو ظرف جداگانه همزمان با تفت دادن ارد در مرحله اول دو لیوان شکر رو با اب و زعفران و هل بزارید روی شعله تا زمانی که شکر کامل حل بشه بعد شعلرو خاموش کنید و گلاب اضافه کنید.توجه کنید اصلا شربتتون نجوشه
شربت رو به ترکیب ارد و کره اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که مواد منسجم بشه.
برای اینکه مواد راحت از قیف در بیاد مقداری از شربت و نگه دارید و با حلوای درست شده ترکیب کنید تا شل تر بشه و راحت از ماسوره در بیاد(ماسوره 2d)
نوش جان
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡