eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥀بی علی اصل 🍃عبادت باطل است 🥀 بی علی هر کس 🍃بمیرد جاهل است 🥀بی علی تقوا 🍃گلی بی رنگ و بوست 🥀بندگی همچون 🍃نماز بی وضوست ▪️ایام ضربت خوردن و شهادت یاور یتیمان 🖤 حضرت علی (ع) تسلیت باد. 🏴 🍃🌸 ✔️🎦 📶 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🇯‌🇴‌🇮‌🇳🆗 @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. قسمت اول خمیرمایه یک قاشق غ شکر یک قاشق غ آب ولرم نصف لیوان تخم مرغ دو عدد ماست غلیظ نصف پیمانه روغن مایع ۱۲۰ گرم (کمی از نصف لیوان بیشتر) شکر یک سوم لیوان آرد حدود ۴لیوان(تاجایی که بدست نچسبد کافیه) نمک یک پنس 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
ران مرغ پوست کنده آب لیموترش تازه ماست کم چربی سیر1 حبه زنجبیل آسیاب شده پاپریکا (فلفل قرمز تند) نعنای خشک½ 1 قاشق چایخوری نمک ½ قاشق چایخوری کره و زعفران دم کرده در صورت دلخواه تمام موادروباهم مخلوط کرده و روی مرغ ها می ریزیم و آن را در این مواد می خوابانیم. روی ظرف را با پلاستیک می پوشانیم و آن را به مدت حداقل 1 ساعت و حداکثر 24 ساعت در یخچال می گذاریم تا کاملاً مزه دار شود.گوشتها روازموادجداکرده ودرظرف موردنظرمیچینیم ودرفرگرم شده بادمای ۲۰۰ درجه سانتیگرادمیگذاریم تا پخته شوند ودراواخرپخت روی مرغها کره وزعفران میزنیم زمان پخت بستگی به سایزمرغها داره من حدود یک ساعت ورب زمان پختشون بود 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکریک لیوان بهارنارنج یک لیوان(بهارنارنج روداخل لیوان فشرده نکنید) آبلیمویک قاشق غذاخوری زعفران درصورت دلخواه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک گوشت سیب زمینی لوبیا سبز مواد لازم: 500 گرم لوبیا سبز 300 گرم گوشت گوساله قیمه ای 1 عدد پیاز 1 قاشق غذاخوری رب 2 عدد سیب زمینی مکعبی خرد شده 1 قاشق مربا خوری نمک 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه و فلفل قرمز 3 قاشق غذاخوری روغن مایع نیم لیتر آب طرز تهیه: روغن مایع را داخل قابلمه بریزید گوشت را اضافه کنید کمی تفت بدید و پیاز را اضافه کنید و 15 دقیقه سرخ کنید . رب را اضافه کنید و هم بزنید . سپس سیب زمینی و آب را اضافه کنید و 15 دقیقه بپزید. سپس لوبیاها را که از طول برش زدید و ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید و اجازه بدید بپزد. نوش جان💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
اعمال مشترک شبهای قدر و مخصوص شب نوزدهم. ✔️🎦 📶 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🇯‌🇴‌🇮‌🇳🆗 @Ajaieb_Jahan
هرصبح💖 درنظربیاورچه سعادتی‌ست زنده بودن ولذت بردن، الهی امروزﺻﻨﺪﻭﻗﭽﻪ ﺳﺮﻧﻮﺷﺖ‌ دوستانم ﺭﺍ🌴 ﭘﺮﮐﻦ ﺍزخوش شانسی دوستان مهربانم صبحتون بخیر💖 ‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قسمت اول گل پنیرک : 4 قاشق غذا خوری تخم شربتی یا خاکشیر : به دلخواه آبلیمو :1 قاشق غذا خوری(برای رنگ صورتی) زعفران دم کرده : 1 قاشق غذا خوری (برای رنگ سبز) گلاب یا عرقیجات : به میزان لازم آب یخ : نصف لیوان
✅آموزش شیرین عسل🥐 🌺 به نظرم همه بااین شیرین عسل یاد دوران بچگیشون میافتن وحالت نوستالژی داره😋 ✅مواد لازم ✅یک بسته پودر ژله آلوئورا بیسکویت ساقه طلای یا هربیسکویتی که دردسترس دارین یک بسته آب۱/۳لیوان شکر. ۱قاشق غذا خوری شکلات حدود۱۵۰گرم روغن مایع ۱قاشق غذا خوری پودر ژله آلوئورا رابا آب مخلوط میکنیم ومیزاریم روی حرارت آب شکروبهش اضافه میکنیم وهم میزنیم تاذرات ژله حل شود بعد بادور تند همزن حدود ده دقیقه میزنیم تاسفید وکشدارشود مواد وداخل قیف میریزم وروی بیسکویت میزنیم یه بیسکویت دیگه روش قرار. میدیم وکمی وفشارش میدیم شکلات ومیزاریم روی حرارت بخاراب تا آبشه وقتی آب شد یک قاشق غذاری روغن مایع بهش اضافه میکنیم وقتی شکلات از. حرارت افتاد بیسکویت هارو به شکلات آغشته میکنیم وروی طوری یا کاغذ روغنی قرار میدیم بعد حدود ۲۰دقیقه میزاریم داخل یخچال تا خودشو بگیره شیرین عسلمون آماده هست 😊 ✅نکته شکلات حتما از حرارت افتاده باشه وگرنه مایع سفید رنگ آب میشه ✅برای اینکه شکلات اضافیش بره بزارین روی طوری ولی من از کاغذ روغنی استفاده کردم امیدوارم درست کنین ولذت ببرین 😁😍 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🔴 چه غذاهایی برای ماه رمضان مصرف کنیم 🔰 حلیم یک منبع عالی پروتئین بوده و از غذاهائی است که دیر هضم می شود. 🔰 خرما یک منبع عالی قند ،‌فیبر ، کربوهیدرات ، پتاسیم و منیزیوم می باشد. 🔰 مغزها  غنی از پروتئین و فیبر بوده و حداقل چربی را دارا می باشد 🔰 موز یک منبع خوب پتاسیم ، منیزیوم و کربو هیدرات می باشد. 🔰 مصرف زیاد آب یا آب میوه در صورت امکان در فاصله بین افطار و زمان خواب باعث تأمین آب مورد نیاز بدن می شود 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
19صوت تحدیر جزء نوزدهم.mp3
4.02M
🎙 صوت تلاوت نوزدهم تند خوانی 🍃🌹 🌹🍃بسم الله الرحمن الرحیم جزء 19 ⇨ http://j.mp/2bFSq95 30 جز قرآن بصورت فایل صوتی و نیاز به دانلود ندارد، فقط کافيست روی لینک۸ بزنید. این هم هدیه ما به شما برای ماه نزول قرآن، از دعای خیرتان مارا فراموش نفرمائید . 【﷽】 ✍👇 ❣ @Resule10
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‍ ‍ ‍ ▪️ ▪️ بسم الله الرحمن الرحیم ▪️ اللهمّ وفّرْ فیهِ حَظّی من بَرَكاتِهِ وسَهّلْ سَبیلی الى خَیْراتِهِ ولا تَحْرِمْنی قَبولَ حَسَناتِهِ یا هادیاً الى الحَقّ المُبین. ▪️▪️▪️▪️ خدایا در این ماه بهره ام را از برکت هایش کامل گردان و راهم را به سوی نیکی هایش هموار نما و از پذیرفته خوبی هایش محرومم مساز ، ای هدایت کننده به سوی حق آشکار. 【﷽】 ✍👇 ❣ @Resule10
🧁 آرد 4 قاشق غذاخوری شکر 4 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری تخم مرغ یک عدد شیر 5 قاشق غذاخوری روغن مایع 3 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری طرز تهيه: 1. آرد،شكر، بيكينگ پودر و پودر كاكائو را با هم مخلوط كنيد. 2. تخم مرغ را به مواد اضافه كرده با چ‌نگال هم بزنيد. 3. شير و روغن را به مواد اضافه كرده هم بزنيد تا زمانيكه مواد خوب با هم مخلوط شود. 4. فنجان ها را درون یک قابلمه بچینید و در داخل قابلمه آب بریزید تا حدی که ارتفاع آب تا نصف بلندی فنجانها باشد. 4- قابلمه را روی شعله اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید تا آب داخل قابلمه به نقطه جوش برسد( بدون در ) . بعد از اینکه به جوش آمد ، دور در قابلمه را با یک دستمال ( دمکنی ) بپوشانید. شعله اجاق را کم کنید و 15 دقیقه زمان برای پخت زمان دهید. و سپس از روی حرارت بردارید ، بدون اینکه در قابلمه را بلند کنید، 10 دقیقه به همین حالت کیکها را استراحت دهید. بعد از 10 دقیقه استراحت میتوانید در قابلمه را برداشته ، و کیکها را از داخل فنجانها در آورید و یا همانطور با فنجان سرو کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨سبْحانَكَ يا لااِلـهَ إلاّ اَنْتَ ✨الْغَوْثَ الْغَوْثَ ✨خَلِّصْنا مِنَ النّارِ يا رَب 🕊دراین لحظات 🕊براے تمام گرفتاران ومریض داران 🕊وحاجت داران كه محتاج 🕊دعاے من و تو هستند 🕊دعاكنیم التماس دعـا 🌸 ✔️🎦 📶 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🇯‌🇴‌🇮‌🇳🆗 @Ajaieb_Jahan
🔷 برای مواد داخل دلمه ها از‌ گوشت چرخ کرده، برنج آبکش، لپه پخته، سبزی معطر (ترخون و مرزه یادتون نره)، پیاز داغ و رب استفاده میکنم که تقریبا همگی از همین مواد استفاده میکنن ... بعدش مواد و میذارم لای برگای کلمی که از قبل توی آب جوش نرم شدن و میپیچم ...‌برای سس هم از پیاز داغ و رب و یکم سرکه یا آبغوره و یکم شکر ( البته در صورتی که مزه ملس رو دوست دارین) و آب استفاده میکنم و میذارم تا یکم قوام بیاد و بعد دلمه هارو میچینم تو سس تا حسابی بپزن و مزه ها به خورد هم برن... 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
مواد لازم: گوشت گوسفندی 400 گرم، گردن و یا دنده بلغور گندم 1لیوان پر برنج نیم دانه نصف پیمانه لوبیا سفید، چیتی، قرمز، کشاورزی هرکدام نصف پیمانه نخود، عدس، ماش هر کدام نصف پیمانه پیاز دو عدد، روغن نصف پیمانه ادویه ها شامل؛ نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و قرمز دارچین، جوز هندی، زنجبیل( یک ق چ) ، هل نصف ق چ طرز تهیه: لوبیاها و نخود رو از قبل خیس میکنیم و چند بار آبشو عوض میکنیم، بلغور رو هم در ظرف دیگری خیس میکنیم، عدس و ماش رو باهم درون یک ظرف خیس میکنیم، یکی از پیازها را همراه با گوشت و زردچوبه وفلفل و یک تکه چوب دارچین میپزیم بعد ریش ریش کرده کنار می‌گذاریم، حبوبات(لوبیاها نخود) را درون قابلمه ای میپزیم، بلغور گندم و برنج و عدس و ماش و کمی روغن را درون قابلمه بزرگی که نیمه از آب جوش کرده ایم ریخته و مدام هم میزنیم تا ته نگیرد، حبوبات پخته و گوشت ریش ریش شده را هم اضافه میکنیم، آب گوشت را هم به شله اضافه میکنیم اگر آب نیاز داشت آب جوش اضافه میکنیم، بعد از یک ساعت، ادویه ها را اضافه میکنیم و در قابلمه را به مدت یک ساعت با دم کنی می‌بندیم با شعله ملایم و گاهی هم میزنیم که ته نگیرد، برای قیمه روی شله، پیاز را خلالی کرده و سرخ میکنیم لپه را هم درونش تفت می‌دهیم رب و ادویه میزنیم یکو نیم لیوان آب اضافه میکنیم تا بپزد، از گوشت پخته شده داخل قیمه هم میریزیم، (میتونید گوشت چرخ کرده اضافه کنید) این غذا باید کمی تند و خوش نمک باشد، در مراحل پخت در قابلمه رو نمیبندیم بجز زمان دم گذاشتن باید مدام هم بزنید تا ته نگیره 💜 ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚‍♂
😋 مواد لازم: 125 گرم مارگارین یا کره 1 تخم مرغ ، 1 فنجون چایی شکر 1 قاشق چای خوری جوش شیرین 1 قاشق چای خوری سرکه 1 پنس نمک 2.5 فنجان آرد. برای بین کوکی ها: شکلات گردو یا فندق خورد شده طرز تهیه: همه مواد را در یک کاسه بریزید و تا رسیدن به یک خمیر نرم ورز دهید تا زمانی که به دست نچسبد، خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید ، 1 قاشق چایخوری کاکائو به یکی اضافه کنید و دیگری را ساده کنید ، سپس خمیر آماده شده رو به اندازه فندق بردارید و در صفحه گردو روسی بگذارید، (اشکال قالب گردو را با روغن چرب کنید)، خمیر را بگذارید و ببندید، زمان بدید تا پخته شود فقط مواظب باشید گردو روسی ها نسوزد، در آخر وقتی خنک شد و لبه های کلوچه های گردو را با چاقو بریدید، داخل آنها رو با فندق یا گردو خرد شده قرار دهیم و طعم آنها را دو برابر کنیم و لبه های گردو روسی رو شکلات بکشید و دو تیکه گردو روسی رو به هم بچسبانید تا یک گردو کامل درست بشه ... 😉👍🏻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥀میزند فرق علی٬ 🥀ڪعبه پلے روے بهشت 🥀چه مراعات النظیریست ✨علی! ✨ڪعبه!! ✨بهشت!!! 🥀ضربت خوردن 🥀مولے الموحدین حضرت 🥀علے (ع) تسلیت و تعزیت
خدایـا امشب بــرای دوستانم قلبی نــورانی ضـمیــری آروم لــبــی خنــدان ،خوابــی آرام و رستگـاری عنـایت بــفـرمــا دلــتــون مــالامــال از امـیــد شب بخیر 💛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکشنبه دوازدهم اردیبهشت ماه و نوزدهمین روز ماه مبارک رمضان بر شما عزیزان دل انگیز 🌼🍃 پروردگارا... دستانم را در دستانت می گذارم و تو را "سپاس می گویم" برای تمام داده ها و ... نداده هایت كه اگر داده اي همه از لطف و عطوفتت بوده و اگر نداده اى، همه از "حکمت و معرفتت" برای امروز هم از تو می خواهیم تا همه دعاهای "به حق ما" را اجابت فرمايي... ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌ نماز و روزه هاتو قبول حق🌼🍃 ❖
🍇 ترشي انگور خيلي راحت درست ميشه😊 كافيه انگورها رو بشورين (ريز وبدون هسته)و دون كنين،بزارين خشك بشن.بعد توي شيشه به ترتيب،يه رديف انگور يه كم نمك و سركه سفيد بريزين
👌 ماهیت کرفس اینه که لعاب نداره. برای اینکه این خورشت آبکی نباشه چند راه هست. اگه از نعنا جعفری به عنوان سبزی خورشت استفاده میکنید باید مقدار آبی که در خورشت استفاده میکنید کم باشه و نهایتا خورشت رو کم آب بردارید که در اصطلاح آب و دونش جدا نباشه راه دیگه اینه که مقداری تره برای لعاب خورشت، به نعنا و جعفری اضافه کنید. نسبت اضافه کردن تره هم بهتره کمی بیشتر از نعنا باشه.راه سوم اینه که از سبزی قورمه استفاده کنید که توش تره و اسفناج داره که لعاب میندازن توی خورش
بادمجان ها رو شسته و روی باربیکیو یا حتی شعله های گاز کبابی کنید پوست کنده ساطوری یا بکوبید بزارید کنار حالا پیاز داغ درست کنید نمک و فلفل سیاه و زردچوبه هم افزوده بادمجان ها رو اضافه میکنیم نصف فنجان اب تایم بیست دقیقه ای میدم تا بپزه گردو ی خرد شده و سیر داغ و نعناع داغ هم اضافه میکنیم بنا بر ذائقه ی خانواده و کشک . 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡