📥 پودینگ برنج قهوه ای در مایکروفر 📥
📝 مواد لازم برای ۲ نفر📝
⏱ زمان پخت: ۸ دقیقه ⏱
🍴 برنج قهوه ای ۱ و نیم لیوان ,
شیر ۱/۲ لیوان ,
بادام شیرین ۱۰ عدد ,
پودر دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری ,
شیره خرما یا انگور ۳ قاشق غذاخوری ,
کره مقداری📥 دستور پخت پودینگ برنج قهوه ای در مایکروفر 📥
🍽️
طرز تهیه : برنج قهوه ای را با چند لیوان اب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. پس از اینکه جوشید و نرم شد از روی حرارت بردارید و با آب سرد ابکشی کنید و کناری قرار دهید تا اب اضافی اش کامل برود.
داخل ظرف مخصوص مایکروفر را با کره چرب کنید. سپس برنج قهوه ای آبکشی شده ، شیر ، پودر دارچین و شیره را باهم مخلوط کنید و داخل ظرف بریزید و پخش کنید. ظرف را داخل ماکروفر با قدرت ۱۰۰% به مدت ۵ - ۸ دقیقه قرار دهید ( هر ۲ دقیقه مواد را مخلوط کنید ).
پس از اینکه شیر جذب برنج شد پودینگ آماده سرو است ، پودینگ را در ظرف های سرو بریزید و روی آن را با مقداری شیره و بادام های خرد شده تزیین کنید.
🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇
@AshpaziBano
📥 خورش ماست (اصفهان) 📥
📝 مواد لازم برای ۴ نفر📝
⏱ زمان پخت: ۱۲۰ دقیقه ⏱
🍴 گوشت گردن گوشفند ۲۰۰ گرم,
شکر ۱/۲ پیمانه,
پیاز ۱ عدد,
ماست پر چرب ۳ پیمانه,
زرده تخم مرغ ۱ عدد,
زعفران دم کرده ۱ قاشق سوپخوری,
گلاب ۱ قاشق سوپخوری,
خلال بادام ۱ قاشق سوپخوری,
مغز گردو ۱ قاشق سوپخوری,
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم
📥 دستور پخت خورش ماست (اصفهان) 📥
🍽️ خورش ماست یکی از غذاهای اصیل و سنتی مردم اصفهان است. این غذا خورش نامیده می شود اما در واقع به عنوان دسر و پیش غذا سرو می شود. خورش ماست طعمی شیرینی دارد و بسیار خوشمزه است.
خورش ماست
طرز تهیه: پیاز را از وسط به ۴ قسمت تقسیم کنید و همراه با گوشت و زردچوبه در قابلمه بریزید و بگذارید تا گوشت خوب بپزد. وقتی گوشت کاملا پخته و نرم شد، آن را از استخوان جدا کنید و در ظرف مسی خوب بکوبید. گوشت را آنقدر بکوبید تا کش بیاید.
زرده تخم مرغ را با شکر و ماست مخلوط کنید و آن را در یک قابلمه متوسط بریزید. آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا ماست جوش بیاید. حال گوشت کوبیده شده را روی آن بریزید و هم بزنید.
کمی بعد نمک، مغز گردو، خلال بادام، زعفران و گلاب را نیز اضافه کنید. بعد از چند دقیقه آن را از روی حرارت بردارید و به ظرف سرو مورد نظر انتقال دهید. بهتر است خورش را ۲۴ ساعت درون یخچال قرار دهید تا خوب خنک شود. این خورش سرد سرو می شود.
🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇
@AshpaziBano
📥 انار پلو ( شیراز ) 📥
📝 مواد لازم برای 📝
⏱ زمان پخت: ⏱
🍴
🍽️ انار پلو شیرازی
برنج ۲ لیوان . دانه انار ۱ لیوان . سینه مرغ ۲ عدد . گشنیز خرد شده ۱ لیوان
پیاز ۲ عدد . خلال پسته نصف لیوان . زعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوری . نمک مقدار لازم
📥 دستور پخت انار پلو ( شیراز ) 📥
طرز تهیه
: سینه های مرغ را بهمراه ۱ عدد پیاز ، کمی زردچوبه ، نمک و ۲ لیوان آب درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزند ، سینه های مرغ پخته شده را ریش ریش کنید و کنار بگذارید.
برنج را ۳۰ دقیقه قبل از پخت خیس دهید ، برنج را با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و نرم شود سپس آبکشی نمائید ( زمانی باید برنج را آبکشی کنید که وقتی دانه برنج را میان دو انگشت میفشارید اطراف دانه برنج نرم و مغز آن کمی خام باشد ).
برای تهیه مایه انار باید ۱ عدد پیاز باقی مانده را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس سینه های مرغ ریش ریش شده ، گشنیز خرد شده ، خلال پسته ، دانه های انار و مقداری نمک اضافه کنید و ۵ دقیقه باهم تفت دهید و از روی حرارت بردارید.
قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و ته قابلمه مقداری روغن بریزید ، مقداری برنج ابکش شده داخل قابلمه بریزید و مقداری از مایه انار را روی ان بریزید و به همین صورت قابلمه را پر کنید ( یک لایه برنج یک لایه مایه انار ) سپس حرارت را زیاد کنید تا برنج بخار کند.
پس از اینکه برنج بخار کرد زعفران دم کرده و چند قاشق روغن را در نصف لیوان آب حل کنید و روی برنج بریزید ، حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید و حدود ۱ ساعت اجازه دهید برنج دم بکشد سپس در دیس بریزید و با مقداری دانه انار و خلال پسته تزئین کنید ( میتوانید این پلو را بهمراه بلدرچین یا جوجه کباب شده سرو کنید ).
🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇
@AshpaziBano
📥 ترشه شامی (گیلان) 📥
📝 مواد لازم برای ۴ نفر📝
⏱ زمان پخت: ۵۰ دقیقه ⏱
🍴 گوشت گوساله چرخ کرده نیم کیلو,
پیاز متوسط رنده شده ۱ عدد,
جعفری ساطوری ۱/۲ پیمانه,
تخم مرغ زده ۱ عدد,
سیب زمینی پخته پوست گرفته ۲ عدد,
آب غوره ۱/۲ پیمانه,
زعفران سائیده,
روغن,
نمک و فلفل
📥 دستور پخت ترشه شامی (گیلان) 📥
🍽️ ترشه شامی گیلانی
طرز تهیه: در یک کاسه بزرگ و مناسب گوشت، پیاز، جعفری، تخم مرغ، نمک و فلفل و زعفران سائیده (حل شده در کمی آب جوش) را بریزید. سیب زمینی ها را روی آنها رنده کنید و سپس با دست تمیز تمام مواد را چنگ بزنید تا باهم مخلوط و یکدست شوند.
در یک تابه دردار ۵ یا ۶ قاشق روغن بریزید و اجازه دهید تا کاملا داغ شوند. با دستتان از مایه شامی بردارید و در کف دستتان پهن کنید. شامی ها را در روغن بیندازید و هر روی آنها را ۳ تا ۴ دقیقه سرخ و سپس از تابه خارج کنید.
مجددا شامی ها را به تابه باز گردانید. آبغوره را روی آنها بریزید و در تابه را بگذارید. حرارت را بسیار کم کنید و ۲۵ تا ۳۰ دقیقه آنها را بپزید.
🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇
@AshpaziBano
📥 کوفته سبزی (شیراز) 📥
📝 مواد لازم برای ۶ نفر📝
⏱ زمان پخت: ۴۰ دقیقه ⏱
🍴 گوشت چرخ کرده نیم کیلو,
پیاز متوسط ۳ عدد,
نخود آبگوشتی ۳۰۰ گرم,
برنج ۵ لیوان,
سبزی (جعفری، شوید، تره و ترخون) ساطوری شده ۱ کیلو,
کشمش یا آلو ۱ مشت,
گردو ۱ مشت,
پیاز داغ ۱ لیوان,
نمک و زردچوبه و فلفل
📥 دستور پخت کوفته سبزی (شیراز) 📥
🍽️ طرز تهیه: نخود و برنج را یک روز قبل در آب خیس کنید. سپس برنج و نخود خیس خورده را در آبکش ریخته تا کاملا آب آن برود تا در مراحل بعدی کوفته وا نرود.
یک لیوان برنج و مقداری از سبزی ساطوری شده را در قابلمه بریزید و بگذارید با آب زیاد به صورت آش پخته شود.
پیازها را بسیار ریز رنده کنید و همراه با گوشت و نخود و برنج باقی مانده مخلوط کنید و آن را با چرخ گوشت دوباره چرخ کنید. در مرحله دوم نمک، زردچوبه و فلفل را به میزان کافی اضافه کنید. مواد را به مدت ۱۰ دقیقه با دست تمیز ورز دهید.
پیاز داغ را همراه با کشمش (یا آلو) و گردو در ۱ قاشق روغن تفت دهید و کمی زردچوبه به آنها بزنید. مواد کوفته را با دست بردارید و کمی از این مخلوط درون آن جا دهید. سپس گلوله کوفته را درست کنید. گلوله ها را به آرامی و با کمی فاصله در آب سبزی و برنج در حال جوش بیندازید.
بگذارید تا کوفته ها کاملا بجوشند و بپزند.
نکته: در تهیه سس کوفته می توانید از رب گوجه فرنگی نیز به دلخوا استفاده کنید.
🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇
@AshpaziBano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آلبالو پلو بامرغ😋
🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇
@AshpaziBano
🍔کوکوی ماش
۱ پیمانه ماش
۲ عدد تخممرغ
یک پیاز متوسط
۲ سیبزمینی متوسط
۲ حبه سیر
دو قاشق غذاخوری آرد سوخاری
۲۰۰ گرم جعفری و گشنیز تازه خردشده
زردچوبه، نمک و فلفل
طرز تهیه
ماش را از روز قبل بخیسانید و چند بار آبش را عوض کنید. سپس آن را بپزید.
ماش و سیبزمینی را در غذاساز بریزید و مخلوط کنید. در یک کاسه بزرگ پیاز و سیر را رنده کنید. مخلوط ماش و سیبزمینی را به آن اضافه کنید. تخممرغ، آرد سوخاری و سبزی معطر را هم به همراه نمک و فلفل اضافه کنید و همه مواد را کاملا مخلوط کنید. نرمی مایه کوکو را با کم و زیاد کردن آرد سوخاری و تخممرغ میتوانید تنظیم کنید.
در یک تابه روغن سرخکردنی بریزید و روی حرارت داغ کنید. یک گلوله از مواد را بردارید، با دست شکل دهید و در روغن بگذارید تا سرخ شود. وقتی یک طرف کوکوها سرخ شد آنها را برگردانید.
👨🍳 👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋
👕 👗
👖 @ashpazibano 👖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینطوری کمپوت گیلاس درست کنید
گیلاس را داخل شیشه با درب فلزی بگذارید . اب و شکر را بریزید و وارونه بگذارید تا جوش بخورد
#ترفند_آشپزی💓👨🍳 👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋
👕 👗
👖 @ashpazibano 👖
#شربت_لیمونعناع
«اين يه شربتيه كه تخم ريحونا توي شربت شناور ميمونن و ته نشين نميشن»
دستور تهیه :👇
يه بسته ژله با هر طعمي كه دوس دارين رو(من طعم ليمو انتخاب كردم)با يك ليوان آب جوش مخلوط و خوب هم بزنين تا ذوب بشه،بزارين يخچال تا نيم بند بشه،دقت كنين كه نبايد كامل ببنده يه حالت آبكي بايد داشته باشه.
حــــالا ژله رو ميزارين كنار... يه كاسه بزرگ وردارين ٢ ليوان آب توش ميريزيم با ٣قاشق غذاخوري عرق نعناع و كمتر از نصف ليوان شكر و ٤قاشق غذاخوري تخم شربتي،قشنگ هم ميزنيم و ميزاريم يك ساعت يخچال تا لعاب بده.
بعد از يك ساعت
شربتي كه درست كرديم رو با ژله ي نيم بند شده مخلوط ميكنيم و با هم زن دستي خوب مخلوط ميكنيم،شربت آمادس
اين مقدار واسه ٢تا ليوان هستش
👩💻 👸 #ایــدههـاے_بانــو 👩
👚 👕
👖 👖
💇👈 @idehbano 👉👰