eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفند های جالب آشپزی👩🏼‍🍳👩🏼‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥤اسموتی گیلاس و لیموترش🍒🍋 اساتید هوا خیلیی گرمه، دیگه وقتشه که یه دلی از عزا دربیارید با این اسموتی گیلاس لیموترش 🍒🍋 😋 کلا تو تابستون یکی از زیباترین اتفاق هایی که میتونه بیوفته اینه که در یخچالو باز کنی ببینی یکی از این اسموتی ها درست کرده باشه 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
"موساکا" موساکا یه غذای یونانی پرطرفداره این غذا به طور کلی فقط مربوط به کشور یونان نیستش و آلبانی،بلغارستان، رومانی، ترکیه، مصر وکشورهای خاورمیانه هم ورژن های مختلف موساکا رو دارن. موساکا به طور سنتی شامل تنها بادمجون سرخ شده میشه اما میشه چیزای دیگه ای هم‌اضافه کرد. توی ورژن های مختلف موساکا سیب زمینی هم هستش که یه مدل از مواد دلخواهیه که اضافه کردن 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
5.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎵دوباره حال قلبمو نگات عوض کرد 🎵مسیر زندگیمو روضه هات عوض کرد 👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحانه با زرده تخم مرغ و سیخ چوبی🍳 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
8.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
# کنسرو_ قارچ خونگی💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
5.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشی فلفل کبابی 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
مواد لازم؛  کره160 گرم   آرد سفید1 لیوان   آرد نخودچی  نصف لیوان   پودر قند 4 قاشق غذاخوری سرپر پودر دارچین1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل1 قاشق چایخوری پودر هل1 قاشق سوپخوری خرما پوست گرفته شده به مقدار لازم گردو خرد شده به مقدار لازم  آرد نخودچی ( قابل حذف می باشد می توانید آرد سفید را جایگزین کنید )   طرز تهیه؛ کره را روی حرارت ذوب کنید آرد را اضافه کنید تا کره خوب جذب آرد شود و شل نباشد (میزان آرد تقریبی هست به مواد دقت کنید شل نباشد و خمیری باشد) آرد را خوب تفت بدهید تا به رنگ دلخواه برسید بعد از سرخ شدن حرارت را خاموش کنید و پودر قند و هل و زنجبیل و دارچین را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.   هسته خرما را جدا کنید و گردو بگذارید کمی از آرد را برداشته و داخل قالب بریزید پرس کنید بعد خرما را بگذارید و کمی فشار بدین و مجددا آرد ریخته و با پشت قاشق صاف کنید قالب را چند ساعت در فریزر بگذارید تا کاملا ببندد و بعد از قالب در بیاورید و تزیین کنید. ✅در ظرف در بسته یک هفته در کابینت و یک ماه در یخچال قابل نگهداری است. ✅واسه رنگینک قالب سیلیکونی بهترین قالبه،اگه نداشتین ته ظرفی رو چرب بعد سلفون بکشید راحت برمیگرده... 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📱 ▪️چشماتو ببند، خیال کن الان کربلایی ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Resule10 ❁✧❢