تو اگر خامی و ما سوخته ، توفیر بسی است
شعلهٔ عشق نه گیرندهٔ هر خار و خسی است
هر طبیبی نکند چارهٔ این مردهدلان
که دوای دل ما در کف عیسی نفسی است
*" ملک الشعرای بهار "
امروزمان را آغاز میکنیم
بنام خدایی که تسکین دهنده دردها و
آرامش دهنده قلبهاست
*پروردگارا ؛*
در این صبح که نوید بخش امید و رحمت توست
هر آنکه چشم گشود ، قلبش سرشار از امید و
زندگیش سرشار از رحمت و برکت تو باد .
*🌴 یا الرحمَ الراحمین 🌴*
*🙏 الهی به امید رحمتت 🙏*
سلااااااااااااااااااااام
روز تون پر از خیر و برکت و نعمت*
*صبح* یعنی ، زنده گی
*الهی* نگاه پر مهر خدا همراه لحظههاتون
سلامتی و نیکبختی گوارای وجودتون
بارش برکت و نعمت خدا جاری در زندگیتون باشه#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زندگی حکمت اوست🍁
چند برگی را تو ورق خواهی زد🍂
ما بقی را قسمت🍁
قسمتت شادی باد🍁🍂#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
7.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پاستا_جامبوشلز
1 بسته پاستا صدفی سایز بزرگ(جامبو شلز)
مواد گوشتی:
300 گرم گوشت چرخ شده
1 قاشق غذا خوری روغن
1 عدد پیاز
2 حبه سیر
2 فلفل دلمه ای رنگی
2 عدد ساقه کرفس
2 لیوان پوره گوجه فرنگی
2 قاشق غذا خوری سس سویا
1 قاشق غذا خوری سس ورستر شایر(اختیاری)
ادویه ها(فلفل سیاه ، زیره ، پاپریکا ، ریحان و نمک)
پنیر پیتزا به میزان لازم
مواد سس گوجه فرنگی برای کف قالب
4_5 گوجه فرنگی پوره شده
2 قاشق غذا خوری پیاز سرخ شده
1 حبه سیر رنده شده
1 قاشق غذا خوری روغن
سبزی معطر
مواد سس بشامل:
2 قاشق غذا خوری آرد
1.5 قاشق غذاخوری کره
2 لیوان شیر
نمک،فلفل سیاه و جوز هندی
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#مربای_به
طرزتهیه:
یک کیلو به
شکر یک کیلو
آب شش لیوان
به رو که خرد کردین بریزید داخل قابلمه واب رو بهش اضافه کنید بعد از نیم ساعت شکر رو اضافه کنید و شعله رو کم کنید اگر شعلع زیاد باشه باعث میشه زود قوام بیاد و رنگ مربا خوب نشه حدود یک ساعت نیاز هست تا رنگ مربا گلبهی شود در این زمان دم کنی با شعله کم بگذارید و یکساعت با دم کنی بگذارید .
مربای به شما نیاز ب هیچ افزودنی ندارد .
چون خود به خوش عطر میباشد .
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🌸🌿💔
•﷽•
يوسف گمگشته باز آيد، اگر ثابت شود
در فراقش مثل يعقوبيم و حسرت ميخوريم ...💔
✨ألـلَّـهُـمَــ عَـجِّـلْ لِـوَلـیِـکْ ألْـفَـرَج✨
#صبحانتظار
#صبـح_مهدوی
#جمعههای_مهدوی
#اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج
🌸🌿💔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
# سیب زمینی _متری رستورانی
#پارت_اول
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
9.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
# اشترودل_ ژامبون و پنیر
#پارت_اول
6.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
# اشترودل _ژامبون و پنیر
#پارت_دوم
🌸✨ظهرتون زیبا
🍃✨امروزتون پرازبهترینها
🌸✨زندگیتون پرازباران برکت
🍃✨دلتون پراز نغمه های
🌸✨خـوش زنـدگی
🍃✨وجاده زندگيتون
🌸✨پراز شکوفه های
🍃✨سلامتی وتندرستی
🌸✨نگاه خــدا بدرقه راهتون
#ظهرتون_بخیر🌸
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
#شيريني سه آرد
آرد سفيد:75 گرم _آرد برنج: 150گرم_آرد نخودچي:150گرم_روغن صاف:200گرم_پودر قند:150گرم_پودر هل:نصف قاشق چايخوري_در ابتدا روغن را با پودر قند با همزن خوب ميزنيم تا پفكي و سفيد بشه بعد پودر هل را اضافه ميكنيم و در آخر مخلوط آردهارا كه الك كرديم اضافه ميكنيم و خوب ورز ميدهيم تا خمير لطيفي بدست بياد.خمير را با وردنه باز ميكنيم و ترك هاي روي خمير را ميگيريم و كاتر ميزنيم.و روي شيريني ها را مخلوط زرده و زعفران با فرشه ميزنيم و در فر از قبل گرم شده با دماي 175 درجه قرار ميدهيم به مدت ده تا پانزده دقيقه طبقه وسط فر اين كه ميگم ده تا پانزده دقيقه يعني ممكنه بين ده تا پانزده دقيقه طول بده بعد از اينكه شيريني ها كمي سرد شد روي شيريني ها را پودر قند الك ميكنيم.ميتونين براي رمال شيريني فقط از زرده يا فقط از زعفران استفاده كنين.
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡