این شعر "سيمين بهبهانى" واقعا انسانی و زيباست:
رها کردیم خالق را ، گرفتاران ادیانیم !
تعصب چیست در مذهب ؟!
مگر نه این که انسانیم !
اگر روح خدا در ماست...
خدا گر مفرد و تنهاست ....
ستیزه پس برای چیست ؟!
برای خود پرستی هاست ..
من از عقرب نمی ترسم ولی از نیش می ترسم
از آن گرگی که می پوشد لباس میش می ترسم
هراسم جنگ بین شعله و کبریت و هیزم نیست
من از سوزاندن اندیشه در آتیش می ترسم ...
••• ❣
🦋 🦋
7.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_پیتزا☝️☝️
🍕🍕🍕🍕🍕
💞با ما کدبانو بشید💞
❖
"دوستی" خاطره ای نیست🍃🌷
که از یاد رود...
خار و خاشاک سبک نیست
که بر "باد" رود...
دوستی با شما بهاریست
پر از "عشق و امید"..
دوستی با شما محالست
که از یاد رود...
تقدیم به شما دوستان 🍃
و رفقای دوست داشتنی🌷
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
💖💖💖💖💖💖
7.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شامی_هویج
دوستان عزیز طرفداران غذاهای نونی کجا هستند 🙋♂️. .
یه شامی راحت و خوشمزه و عالی . من که خودم خیلی خوشم اومد . به نظرم برای بچه ها عالیه . اصلا هم شیرین نمیشه چون هویج داره فکر کنید خیلی شیرین هست . خیلی راحت و سریع هم آماده میشه .
برای ۹ تا ۱۰ عدد شامی
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
هویج متوسط ۳ تا ۴ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
آرد نخودچی ۲ ق غ
تخم مرغ ۱ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم .
.
پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم .
هویج رو پوستش رو گرفتم و رنده ریز کردم . همراه با گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی و تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه خوب ورز دادم .
می تونید تخم مرغ نریزین اگر دیدن مایه تون سفت هست و انسجام نداره تخم مرغ بزنین . اگر دیدن مایه تون شل هستش آرد نخودچی بزنید .
توی تابه روغن ریختم و توی دستم فرم دادم کمی دستتون رو آب بزنید و توی دستتون فرم بدین هر طور دوست دارین و بعد با حرارت ملایم سرخش کردم
#بسته_سلامتی
❣#تخم_کدو
این تخمه جادویی سرشار از منیزیم بوده و برای
❣پروستات
❣انگل زدایی
❣پوکی استخوان
❣کاهش کلسترول
❣وپیشگیری از سرطان مفید است
#کرم_نوتلا😍😍
شیر ۱/۲ لیوان
خامه یک پاکت ۲۰۰ میلی
نوتلا سه ق غذا
شکلات سفید ۲۰ گرم
پودر ژلاتین ۱/۲ ق مربا
و اما روش تهیه
پودر ژلاتین رو روی شیر میپاشیم میزاریم کنار تا اسفنجی بشه بعد بن ماریش میکنیم اما حواستون باشه تا ذرات ژلاتین حل شد از روی حرارت بردارین چون شیر وقتی زیاد بجوشه میبره و سپس میزاریم خنک بشه.
خامه رو هم بن ماری میکنیم تا از هم باز بشه و شل بشه بعد شکلات خرد شده و نوتلا رو اضافه میکنیم هم میزنیم وقتی خوب مخلوط شد از روی حرارت برداشته و ژلاتین رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم و توی قالب مورد نظر ریخته و به مدت ۴_۵ ساعت میزاریم یخچال تا ببنده من یک شب تا صبح گذاشتم بعد برگردوندم.
پ.ن:
و اما تغییرات من به جای شکلات سفید از شکلات سیاه استفاده کردم نصف شیری و نصف تلخ و نوتلا رو چهار قاشق غذا زدم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#رولت_بادمجون🧑🍳
۳ عدد بادمجون بزرگ
نمک
روغن زیتون
۲۵۰ گرم گوشت چرخ شده
۱ عدد پیاز
۱عدد از فلفل کاپیا و چارلیستون(جایگزین: فلفل دلمه ای قرمز و سبز)
۲ حبه سیر
نمک، پودر فلفل سیاه و قرمز
زندگے را طلاق ندهيد...🌸🍃
اين يعنے اينكہ
خودتون رو از خوشےهاے دنيا و
زندگے محروم نكنيد...
در مقابل مشكلات
زانوے غم بغل نگيريد...
خودتون رو دوست داشتہ باشيد و بہ خودتون و خواستہ هاتون احترام بذاريد...🌸🍃
يادتان باشد بہترين دوست شما
تصويرهاے ذهنے خوب شما از خودتان است
ديگران را دوست بداريد، حتے كسانے كہ با شما همراه و هم عقيده نيستند...
از كسے متنفر نباشيد كہ روزگارتان رنگ تنفر نگيرد و سياهے جذب نكند...🌸🍃
از هيچكس توقعے نداشتہ باشيد كہ جز دلگيرے پيامدے بہ همراه ندارد
يادتان باشد كہ شايد كسے هم از شما
توقعے دارد و شما نمےدانيد!
پس زندگے را زندگے كنيد...
چندان هم كہ
فكر مےكنيد، وقت نيست.🌸🍃
♥️
♥️💚پروفایل
💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓
ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
9.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#هويج_پلوبامرغ_گيس_باف🧑🍳
برای هويج پلو:
برنج: 2 پيمانه
زعفران دم كشيده: 3-4 قاشق غذاخوری
هویج شیرین، رنده شده: 300- 350 گرم
پیاز ،خلالى شده: 150 گرم
دارچین: 1 قاشق چایخوری
آب لیمو: 2 قاشق چايخورى
نمک: 1 قاشق چایخوری
کره آب شده: 2 قاشق غذاخوری
برای مرينت مرغ:
فيله هاى باريك سینه مرغ: 450 گرم
زعفران: 4 قاشق غذاخوری
ماست: 3 قاشق غذاخوری
ادویه مرغ: 1 قاشق چايخورى
نمک و فلفل برای طعم