فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برا #شب_یلدا درست کن محشرههه
مواد
شیر 1 لیتر
8 قاشق غذاخوری آرد
2 قاشق غذاخوری نشاست
12 قاشق غذاخوری شکر
1 بسته وانیل
1 قاشق غذاخوری کره
پودر نارگیل
دستور👇🏻👇🏻
: همه مواد به جز کره و وانیل را در قابلمه ای عمیق ریخته ، خوب مخلوط کرده و اجاق گاز را روشن کنید. آنرا بپزید تا غلیظ شود و مدام هم بزنید. پودینگ غلیظ شده را با اضافه کردن روغن و وانیل در آخر مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید. و با همزن بزنید تا قوام یکنواختی پیدا کند. سپس لیوان صاف را خیس کرده ، از پودینگ درون لیوانها ریخته سلفون بکشید ، حداقل 6 ساعت در یخچال نگه دارید. پس از اطمینان از کامل بودن آن ، لبه ها را با چاقویباز کنید و لیوان را به آرامی تکان دهید و آنرا برگردانید. دسر را به پودر نارگیل آغشته کرده و به عرض دو انگشت برش داده و روی بشقاب سرو قرار دهید. در یخچال نگهداری کنید و به صورت سرد سرو کنید
#کیک_انار
#ایده_یلدا
یه کیک خوشمزه و عالی با بافتی خوب و می تونه ایده یلدا هم باشه .
شما می تونید این کیک رو با هر آب میوه و پودر ژله همون میوه هم درست کنید 😊.
تخم مرغ 4 عدد
شکر 150 گرم (2/3 لیوان)
آرد سفید 300 گرم (2 لیوان)
آب انار 160 میلی(2/3 لیوان)
روغن مایع 120 میلی (نصف لیوان)
پودر ژله انار یک بسته
بیکینگ پودر 6 گرم (1 ق م)
وانیل 1/4 ق چ
2 عدد انار رو آبش رو گرفتم و یک لیوان به مقدار 250 میلی آب انار شد . دو سوم این رو داخل کیک و یک سوم رو در کرم انار استفاده کردم .از آب انار طبیعی استفاده بشه در طعم و کیفیت تاثیر داره .
تخم مرغ و شکر رو همراه وانیل 5 تا 6 دقیقه خوب با همزن زدم تا کرم رنگ بشه .
روغن رو اضافه کردم و یک دقیقه با همزن زدم و بعد آب انار رو اضافه کردم .
آرد و بیکینگ پودر و پودر ژله رو مخلوط و الک کردم و داخل مواد ریختم و با لیسک مخلوط کردم .
داخل قالب به قطر 23 سانت ( من از قالب کمربندی استفاده کردم ، هر نوع قالب گرد و یا حتی طرح دار هم میشه)کفش کاغذ روغنی انداختم و موادم رو ریختم .
فر از یه ربع قبل روشن کردم .
قالب رو در طبقه وسط با دمای 170 درجه به مدت 45 تا 50 دقیقه قرار دادم . دمای فرها فرق داره حتما خودتون چک کنین .
بعد از پخت و خنک شدن از قالب خارج کردم .
برای کرم انار:
آب انار 90 میلی (1/3 لیوان)
شیر 1 لیوان
نشاسته ذرت 15 گرم (2 ق غ)
وانیل 1/4 ق غ
شکر 2 تا 3 ق غ
شیر و آب انار و شکر و نشاسته ذرت رو مخلوط کردم و روی حرارت قرار دادم مدام هم زدم تا کرم به غلظت مناسب مثل فرنی برسه و اخر وانیل رو اضافه کردم و از حرارت برداشتم . می تونید رنگ خوراکی هم بریزین .
کرم که از دما افتاد روی کیک خنک ریختم و دونه های انار روش ریختم .
🌼پنج شنبه است و ياد درگذشتگان
✍اَللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ ، تَابِع بَینَنَا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ اِنَّکَ مُجیبُ الدَعَوَاتِ اِنَّکَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئَاتِ وَ اِنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ بِحُرمَةِ الفَاتِحةِ مَعَ الصَّلَوَاتِ
شاخه گلی بفرستيم برای
تموم اونهايی كه در بين ما نيستند
و جاشون بين ما خالیه
شاخه گلی به زيبايی يك فاتحه و صلوات....
ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ▹♥◃
▹•🎈•◃
〖▹❣◃ @Axe_Porofil ▹❣◃〗
•════⊰💓⊱════•❦
#ترفند_خانه_داری 🏡
روش نگه داری سیب زمینی 🥔
اول اینکه به اندازه نیاز و سبدتون بگیرید یا اگه کیسه ای میگیرین کیسه شو تو انباری یا یه جایی ک تاریک و خشک باشه بذارین (باعث میشه دیرتر خراب بشن)هرچند وقت یه بار اندازه نیازتون بیارین خونه و این کارا رو انجام بدین. ۱_ سیب زمینی هارو توی سینک بریزید و با فشار خیلی کم آب و اسکاچ سیمی خیلی سریع بشوریدشون
شستنش خیــلی سریع باید انجام بشه ک نم نکشن و بعدا سبز نشن
۲_ بعد از شستن روی دستمال نخی پهنشون کنید و دوسه ساعت صبر کنین تا کامل خشک بشن بعد بچینین توی سبدتون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_کلم_بنفش به سبک رستورانی🤩
1 عدد کلم بنفش
1 لیوان سرکه انگور
1 لیوان آب
یک قاشق چایخوری جوهر لیمو
یک قاشق چایخوری نمک
اول ازهمه کلمبنفش را خورد کرده با نمک مخلوط میکنیم توی شیشه تمییز و خشکمیریزیم. یک لیوان اب یک لیوان سرکه انگور اضافه کرده و در اخر جوهر لیمو بعد از ۱۰روز مصرف شود
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین هندوانه یلدا
کیک_تابه_ایی_یلدایی
تخم مرغ ۲ عدد
شیرنصف لیوان
وانیل یک چهارم قاشق مرباخوری
روغن مایع یک سوم لیوان
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
شکر نصف لیوان
خامه قنادی به میزان لازم
آرد تقریبایک ونیم لیوان
رنگ خوراکی قرمزوسبز
ابتدا تخم مرغ وشکرووانیل روباهم مخلوط کرده هم میزنیم تاکرم رنگ بشه بعدروغن رومیریزیم دوباره موادرومخلوط میکنیم بعدازاین شیرولرم رواضافه کرده ودرآخرآردوبکینگ پودرروالک میکنیم حالاموادروبه دوقسمت تقسیم میکنیم به یکی رنگ قرمزوبه یکی دیگه رنگ سبزاضافه کرده کف تابه روکاغذروغنی پهن کرده وچرب میکنیم موادروازوسط به طورمساوی میریزیم درب تابه روگزاشته وروی حرارت ملایم میزاریم بمدت تقریبی ۳۵ تا۴۰ دقیقه بعدبرش میدیم بایدقسمت قرمزروتاکیک گرم هست دانه های چیبسی روبزاریم تابه کیک بچسبه بعدبرش میدیم لای کیک روخامه میزاریم
بایدکیک سردباشه بعدخامه بزنید
پنجشنبه است و ياد درگذشتگان😔
🌹 اَللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ ، تَابِع بَینَنَا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ اِنَّکَ مُجیبُ الدَعَوَاتِ اِنَّکَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئَاتِ وَ اِنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ بِحُرمَةِ الفَاتِحةِ مَعَ الصَّلَوَاتِ 🌹
🤲 التماس دعا 🤲
🌹🍃🌹🍃🌹
با فاتحه و صلواتی به وسعت قلبمان💔😔
به یاد کسانی باشیم که با ما زیسته اند
و اکنون در سرای آخرت هستند 😔
روحشان شاد و یادشان گرامی😔
قیمه نثار
حدود ۳۰۰گرم گوشت گوسفندی خرد شده با یه پیاز خرد شده که از قبل تو روغن تفت داده بودم مخلوط کردم و بهش زرچوبه و فلفل سیاه اضافه کردم یکم تفت خورد دو ق رب گوجه و چوب دارچین و سه تا دونه هل و یک قاشق مرباخوری پودر گل محمدی بهش اضافه کردم و یکم که رب رنگ باز کرد دولیوان آب ریختم وقتی کوش اومد و گذاشتم با حرارت کم حدود ۳ساعت پخت نیم ساعت آخر نمک بهش اضافه کردم و تمام برنجی رو که ۳ساعت قبل با نمک خیسونده بودم آبکش کردم و تهدیگ سیب زمینی کذاشتم و دم دادم موقع سرو هم خلال بادوم و زرشک و هویج که با یکم شکر کاراملی شد و خلال پسته رو با کره تفت دادم و روی پلو سرو کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش سبد طالبی
🔝🎥
#ژله_رنده_ای
سه بسته ژله به رنگهای زرد،قرمز وابی را_توت فرنگی،موز،بلوبری_با یک لیوان آبجوش خوب بنماری کردم وگذاشتم کاملا خنک خنک شدن،بعد به هرکدوم نصف کمتر لیوان شیر همدمای محیط اضافه کردم خوب هم زدم و داخل ظرف ریختم وگذاشتم یخچال تاخوووب ببندن_حدود پنج شش ساعت،البته من از شب قبل درست کردم که خیلی خوووب منسجم بشن_
بعد از بستن ،هرکدوم ازژله ها رابا رنده درشت رنده زدم و همه را باهم مخلوط کردم ودرون قالبم که کمی چرب کرده بودم ریختم _ حدود دو سوم قالب پربشه_
یک بسته ژله نوشابه رابا دو لیوان سرخالی اب جوش بنماری کردم وگذاشتم کاملا خنک بشه،بعد روی ژله ها ریختم و ظرف را کمی تکون دادم تا ژله ها درهمه ی قسمتها یکدست بشه،و داخل یخچال گذاشتم تا خوب ببنده،
اگر ژله نوشابه نداشتین به جای اون می تونین ازژله الوئه ورا استفاده کنید ژله را با یک و یک چهارم لیوان ابجوش بنماری کنید وپس ازخنک شدن نصف لیوان نوشابه سیاه بدون گاز بهش اضافه کنید،یا کلا ژله الوئه ورای تنها بریزید،یاالوئه ورای مخلوط باشیر،
درضمن قالب من گنجایش پنج لیوان آب داشت که از سه مدل ژله،نصف پاکت اون را استفاده کردم که بایک لیوان آب جوش بنماری کردم و چهارپنج قاشق شیرزدم،ولی ژله نوشابه یک بسته وبادولیوان ابجوش
✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مدام به خودت بگو
به مو میرسه ولی پاره نمیشه
چون خدا هست😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_شیره_انگور
اول چند تا نکته بگم که در تهیه یک کیک بدون شکر با بافت وطعم خوب بسیار مهم هست
۱.تمام مواد را از چند ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا همدمای محیط شوند،
۲.مخلوط ارد وبیکینگ پودر و دارچین را ۳بار الک کنید و کنار بگذارید،
۳.درتهیه کیک شیره انگور،طعم وغلظت شیره بسیار مهم هست اگر شیره ترش هست یا شیره ی خوش طعمی ندارید انتظار یه کیک خوشمزه نداشته باشید چون طعم وشیرینی این کیک از شیره هست
شیره هم نباید سفت باشه شیره نسبتا رقیق میخواییم
۴.اگر شیره خوبی داشته باشین شیرینی کیک با این میزان شیره و آرد کاملا مناسبه در غیر این صورت می تونید مقداری شکر به دستور اضافه کنید،
۵.این کیک به دلیل داشتن شیره امکان سوختن زیادی داره
پس حتما حرارت فر را کنترل کنید یا زیر قالب کیک سینی فر را قرار دهید،
۶.درهم زدن مایه کیک بخصوص موقع اضافه کردن ارد دقت کنید ،تا حدی با لیسک هم بزنید ،،،،،درنهایت یکی دو دور با دور کند همزن مایه را یکدست کنید چون مایه کیک ممکنه گوله بشه وبرای یکدست شدن ،،، با لیسک بیشتر هم بخوره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.اب ولرم را می تونید از ابتدا با شیره مخلوط و همزمان اضافه کنید
دستور:
ارد سفید قنادی ۱و ۱/۲پیمانه (۲۲۵گرم)
بیکینگ پودر ۲ق چ
پودر دارچین ۱ق چ
الک کنید و کنار بگذارید
تخم مرغ ۳عدد
وانیل ۱/۴ ق چ
روغن مایع ۱/۲ پیمانه (۱۰۰گرم)
شیره انگور ۳/۴پیمانه(۲۰۰گرم)
اب ولرم ۱/۴پیمانه (۵۰گرم)
👈تخم مرغها +وانیل را با همزن خوب بزنید تا کرم رنگ وحجیم شود سپس روغن مایع را اضافه کنید
وفقط کمی ،در حد مخلوط شدن هم بزنید
شیره واب ولرم را از گوشه ظرف اضافه کنید
هم بزنید تا شیره ومابقی مواد خوب یکدست شود
سپس آرد را طی دو سه مرحله اضافه وبا لیسک کمی یکدست کنید یکی دو دور با دور کند همزن گوله های ارد را باز کنید
مایه کیک را درون قالب سایز ۲۲_۲۰
چرب و کنجد پاشی بریزید
ودر فر ازقبل گرم ۱۷۰درجه حدود سی تا چهل دقیقه پخت دهید
این کیک با کنجد خوشمزه تره
داخل مایه کیک می تونید از کشمش یا گردو نیز استفاده کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
■تزیین انار شب یلدا😍😍
#کیک_سیب_با_شیره
مواد لازم
آرد ۲ لیوان
شکر قهوه ای ۱ و ۱/۴ لیوان
◀️میتونید با شکر سفید جایکزین کنید
تخم مرغ ۴ عدد
شیره ۱/۴ لیوان
روغن ۲/۳ لیوان
آب نصف لیوان
پوره سیب نصف لیوان
دارچین ۱ ق چ
زنجبیل ۱ ق چ
جوز هندی ۱/۴ ق چ
◀️نوع و میزان ادویه ها سلیقه ایه
بکینگ پودر ۲ ق چ
طرز تهیه
آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک کنید
تخم مرغ، شکر قهوه ای، دارچین، زنجبیل و جوز هندی رو ۵-۴ دقیقه با دور تند هم بزنید تا کرمی و حجیم بشه
بعد شیره انگور یا خرما، پوره سیب، روغن و آب رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید
همزن رو کنار بزارید و مخلوط آرد رو طی سه مرحله اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید تا گلوله های آرد باز بشن و مایه کیک یکدست بشه
قالب رو با مخلوط روغن نیمه جامد و آرد حسابی چرب کنید
تا ۲/۳ ارتفاع قالب رو از مایه کیک پر کنید
طبقه وسط فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۴۰ دقیقه بزارید بپزه
بعد از اینکه از حرارت افتاد اطرافش رو آزاد کنید و بعد از قالب خارج کنید
زمانیکه خنک شد به دلخواه تزئینش کنید
برای درست کردن پوره سیب
۲ تا سیب کوچک رو خرد کنید و بهش یک پنجم لیوان آب و به دلخواه یک ق چ آبلیمو اضافه کنید صبر کنید تا سیبها بپزه و آبش کاملاً کشیده بشه بعد با گوشتکوب له کنید تا پوره بشه
✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨الهى...
🍂دراین شب زیبای پاییزی
✨سلامتی را
🍂نصیب خانواده هایمان
✨دلخوشی را
🍂نصیب خانه هایمان
✨وآرامش را
🍂نصیب دلهایمان گردان
✨و هيچ خونه اى
🍂درد و غم نداشته باشـه
آمیـــنَّ 🙏
شب پاییزیتون گرم محبت✨🍂
♥️
💕آدینـه تون زیبـا و شـاد
💐پیشکش نگاه مهربانتون
💕در این روز زیبای عید
💐روزتون گلباران
💕روزی پر از عشق و مـحبت
💐روزى پر از شادى و آرامش
💕روزى پر از خنده و دلخوشى
💐و روزی پر از خبرهای خوب
💕براتون آرزومندم
عیـــدتـون مبـارک 💐💐
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
مواد لازم🔻
400 گرم گوشت چرخکرده گوساله
4 قاشق غذاخوری آرد سوخاری
1 تخم مرغ(متوسط یا کوچک)
1 پیاز کوچک رنده شده
1 حبه سیر رنده شده
کمتر از 1 قاشق چایخوری نمک(یا طبق ذائقه )
1/2 قاشق چایخوری پودر زیره
پودر فلفل قرمز و سیاه طبق ذائقه
5_6 شاخه جعفری ریز خرد شده
مواد سس🔻
1 قاشق غذاخوری کره
1.5 قاشق غذاخوری آرد
1.5 لیوان آبگوشت یا آب سبزیجات(مخلوط آب جوش و استاک گوشت یا سبزیجات)
100 گرم خامه صبحانه(یا مخلوط 50 میلی لیتر شیر و 50 گرم خامه)
1 قاشق چایخوری سس خردل
مقداری جور هندی رنده شده(اختیاری)
مقداری جعفری تازه خرد شده
نمک،فلفل سیاه و قرمز طبق ذائقه
طرز تهیه🔻
تمام مواد کوفته را در یک کاسه مخلوط و خوب ورز دهید تا تمام مواد با هم ترکیب شوند،روی کاسه را بپوشانید و برای حدود 30 دقیقه تا 1 ساعت در یخچال استراحت دهید،سپس از یخچال در آورده و بصورت کوفته های کوچک شکل دهید، 2-3 قاشق غذاخوری روغن نباتی را در یک تابه با حرارت متوسط گرم کنید(حتما روغن باید داغ باشد)کوفته ها را سرخ کنید تا تغییر رنگ دهند(ترجمه از آشپزی_خلاق)بعد از پخت،کوفته ها را در بشقاب بگذارید و حرارت را کم کنید،کره و آرد را اضافه کرده و تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود، در حین هم زدن آبگوشت یا آب سبزیجات را اضافه کنید و مرتب هم بزنید سپس خامه هم دمای محیط را اضافه کنید و بعد سس خردل و ادویه جات هم بریزید و کوفته ها را به سس اضافه کنید و بگذارید تا با حرارت خیلی ملایم به مدت 10_15 دقیقه بپزد در آخر جعفری ریز خرد شده را اضافه کرده و گرم سرو کنید،این کوفته ی خوشمزه رو میتوانید با پوره سیب زمینی،پاستا و سبزیجات سرو کنید،نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روز میلاد دُرّ درخشان مهر و عاطفه💖
پرستار زخم های به خون نشسته
صحنه کربلا حضرت زینب کبری سلام الله 💖
و روز پرستار مبارک باد 🎈🎉🎈
پروفایل
💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓
ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ساندویچ_زعفرونی
مواد لازم
فیله مرغ ۱۰ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه
خردل ۱ قاشق چای خوری
لیمو نصف
زعفرون دم کرده ۳ قاشق چای خوری
مواد سس قارچ زعفرونی
قارچ ۱۰ عدد
خامه ۲ قاشق غذا خوری
آویشن نوک قاشق چای خوری
پنیر ورقه ای ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه
شیر ۱/۳ پیمانه
زعفرون ۱ قاشق چای خوری
نان تست ۵ عدد
خیار شور ۳ عدد
کره ۱ قاشق غذا خوری
نوش جان 💖