eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
29.9هزار عکس
34.1هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
سه بسته ژله به رنگهای زرد،قرمز وابی را_توت فرنگی،موز،بلوبری_با یک لیوان آبجوش خوب بنماری کردم وگذاشتم کاملا خنک خنک شدن،بعد به هرکدوم نصف کمتر لیوان شیر همدمای محیط اضافه کردم خوب هم زدم و داخل ظرف ریختم وگذاشتم یخچال تاخوووب ببندن_حدود پنج شش ساعت،البته من از شب قبل درست کردم که خیلی خوووب منسجم بشن_ بعد از بستن ،هرکدوم ازژله ها رابا رنده درشت رنده زدم و همه را باهم مخلوط کردم ودرون قالبم که کمی چرب کرده بودم ریختم _ حدود دو سوم قالب پربشه_ یک بسته ژله نوشابه رابا دو لیوان سرخالی اب جوش بنماری کردم وگذاشتم کاملا خنک بشه،بعد روی ژله ها ریختم و ظرف را کمی تکون دادم تا ژله ها درهمه ی قسمتها یکدست بشه،و داخل یخچال گذاشتم تا خوب ببنده، اگر ژله نوشابه نداشتین به جای اون می تونین ازژله الوئه ورا استفاده کنید ژله را با یک و یک چهارم لیوان ابجوش بنماری کنید وپس ازخنک شدن نصف لیوان نوشابه سیاه بدون گاز بهش اضافه کنید،یا کلا ژله الوئه ورای تنها بریزید،یاالوئه ورای مخلوط باشیر، درضمن قالب من گنجایش پنج لیوان آب داشت که از سه مدل ژله،نصف پاکت اون را استفاده کردم که بایک لیوان آب جوش بنماری کردم و چهارپنج قاشق شیرزدم،ولی ژله نوشابه یک بسته وبادولیوان ابجوش ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه چون خدا هست😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اول چند تا نکته بگم که در تهیه یک کیک بدون شکر با بافت وطعم خوب بسیار مهم هست ۱.تمام مواد را از چند ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا همدمای محیط شوند، ۲.مخلوط ارد وبیکینگ پودر و دارچین را ۳بار الک کنید و کنار بگذارید، ۳.درتهیه کیک شیره انگور،طعم وغلظت شیره بسیار مهم هست اگر شیره ترش هست یا شیره ی خوش طعمی ندارید انتظار یه کیک خوشمزه نداشته باشید چون طعم وشیرینی این کیک از شیره هست شیره هم نباید سفت باشه شیره نسبتا رقیق میخواییم ۴.اگر شیره خوبی داشته باشین شیرینی کیک با این میزان شیره و آرد کاملا مناسبه در غیر این صورت می تونید مقداری شکر به دستور اضافه کنید، ۵.این کیک به دلیل داشتن شیره امکان سوختن زیادی داره پس حتما حرارت فر را کنترل کنید یا زیر قالب کیک سینی فر را قرار دهید، ۶‌.درهم زدن مایه کیک بخصوص موقع اضافه کردن ارد دقت کنید ،تا حدی با لیسک هم بزنید ،،،،،درنهایت یکی دو دور با دور کند همزن مایه را یکدست کنید چون مایه کیک ممکنه گوله بشه وبرای یکدست شدن ،،، با لیسک بیشتر هم بخوره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.اب ولرم را می تونید از ابتدا با شیره مخلوط و همزمان اضافه کنید دستور: ارد سفید قنادی ۱و ۱/۲پیمانه (۲۲۵گرم) بیکینگ پودر ۲ق چ پودر دارچین ۱ق چ الک کنید و کنار بگذارید تخم مرغ ۳عدد وانیل ۱/۴ ق چ روغن مایع ۱/۲ پیمانه (۱۰۰گرم) شیره انگور ۳/۴پیمانه(۲۰۰گرم) اب ولرم ۱/۴پیمانه (۵۰گرم) 👈تخم مرغها +وانیل را با همزن خوب بزنید تا کرم رنگ وحجیم شود سپس روغن مایع را اضافه کنید وفقط کمی ،در حد مخلوط شدن هم بزنید شیره واب ولرم را از گوشه ظرف اضافه کنید هم بزنید تا شیره ومابقی مواد خوب یکدست شود سپس آرد را طی دو سه مرحله اضافه وبا لیسک کمی یکدست کنید یکی دو دور با دور کند همزن گوله های ارد را باز کنید مایه کیک را درون قالب سایز ۲۲_۲۰ چرب و کنجد پاشی بریزید ودر فر ازقبل گرم ۱۷۰درجه حدود سی تا چهل دقیقه پخت دهید این کیک با کنجد خوشمزه تره داخل مایه کیک می تونید از کشمش یا گردو نیز استفاده کنید
مواد لازم آرد ۲ لیوان شکر قهوه ای ۱ و ۱/۴ لیوان ◀️میتونید با شکر سفید جایکزین کنید تخم مرغ ۴ عدد شیره ۱/۴ لیوان روغن ۲/۳ لیوان آب نصف لیوان پوره سیب نصف لیوان دارچین ۱ ق چ زنجبیل ۱ ق چ جوز هندی ۱/۴ ق چ ◀️نوع و میزان ادویه ها سلیقه ایه بکینگ پودر ۲ ق چ طرز تهیه آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک کنید تخم مرغ، شکر قهوه ای، دارچین، زنجبیل و جوز هندی رو ۵-۴ دقیقه با دور تند هم بزنید تا کرمی و حجیم بشه بعد شیره انگور یا خرما، پوره سیب، روغن و آب رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید همزن رو کنار بزارید و مخلوط آرد رو طی سه مرحله اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید تا گلوله های آرد باز بشن و مایه کیک یکدست بشه قالب رو با مخلوط روغن نیمه جامد و آرد حسابی چرب کنید تا ۲/۳ ارتفاع قالب رو از مایه کیک پر کنید طبقه وسط فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۴۰ دقیقه بزارید بپزه بعد از اینکه از حرارت افتاد اطرافش رو آزاد کنید و بعد از قالب خارج کنید زمانیکه خنک شد به دلخواه تزئینش کنید برای درست کردن پوره سیب ۲ تا سیب کوچک رو خرد کنید و بهش یک پنجم لیوان آب و به دلخواه یک ق چ آبلیمو اضافه کنید صبر کنید تا سیبها بپزه و آبش کاملاً کشیده بشه بعد با گوشتکوب له کنید تا پوره بشه ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨الهى... 🍂دراین شب زیبای پاییزی ✨سلامتی را 🍂نصیب خانواده هایمان ✨دلخوشی را 🍂نصیب خانه هایمان ✨وآرامش را 🍂نصیب دلهایمان گردان ✨و هيچ خونه اى 🍂درد و غم نداشته باشـه آمیـــنَّ 🙏 شب پاییزیتون گرم محبت✨🍂 ♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💕آدینـه تون زیبـا و شـاد 💐پیشکش نگاه مهربانتون 💕در این روز زیبای عید 💐روزتون گلباران 💕روزی پر از عشق و مـحبت 💐روزى پر از شادى و آرامش 💕روزى پر از خنده و دلخوشى 💐و روزی پر از خبرهای خوب 💕براتون آرزومندم عیـــدتـون مبـارک 💐💐 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
مواد لازم🔻 400 گرم گوشت چرخکرده گوساله 4 قاشق غذاخوری آرد سوخاری 1 تخم مرغ(متوسط یا کوچک) 1 پیاز کوچک رنده شده 1 حبه سیر رنده شده کمتر از 1 قاشق چایخوری نمک(یا طبق ذائقه ) 1/2 قاشق چایخوری پودر زیره پودر فلفل قرمز و سیاه طبق ذائقه 5_6 شاخه جعفری ریز خرد شده مواد سس🔻 1 قاشق غذاخوری کره 1.5 قاشق غذاخوری آرد 1.5 لیوان آبگوشت یا آب سبزیجات(مخلوط آب جوش و استاک گوشت یا سبزیجات) 100 گرم خامه صبحانه(یا مخلوط 50 میلی لیتر شیر و 50 گرم خامه) 1 قاشق چایخوری سس خردل مقداری جور هندی رنده شده(اختیاری) مقداری جعفری تازه خرد شده نمک،فلفل سیاه و قرمز طبق ذائقه طرز تهیه🔻 تمام مواد کوفته را در یک کاسه مخلوط و خوب ورز دهید تا تمام مواد با هم ترکیب شوند،روی کاسه را بپوشانید و برای حدود 30 دقیقه تا 1 ساعت در یخچال استراحت دهید،سپس از یخچال در آورده و بصورت کوفته های کوچک شکل دهید، 2-3 قاشق غذاخوری روغن نباتی را در یک تابه با حرارت متوسط گرم کنید(حتما روغن باید داغ باشد)کوفته ها را سرخ کنید تا تغییر رنگ دهند(ترجمه از آشپزی_خلاق)بعد از پخت،کوفته ها را در بشقاب بگذارید و حرارت را کم کنید،کره و آرد را اضافه کرده و تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود، در حین هم زدن آبگوشت یا آب سبزیجات را اضافه کنید و مرتب هم بزنید سپس خامه هم دمای محیط را اضافه کنید و بعد سس خردل و ادویه جات هم بریزید و کوفته ها را به سس اضافه کنید و بگذارید تا با حرارت خیلی ملایم به مدت 10_15 دقیقه بپزد در آخر جعفری ریز خرد شده را اضافه کرده و گرم سرو کنید،این کوفته ی خوشمزه رو میتوانید با پوره سیب زمینی،پاستا و سبزیجات سرو کنید،نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روز میلاد دُرّ درخشان مهر و عاطفه💖 پرستار زخم های به خون نشسته صحنه کربلا حضرت زینب کبری سلام الله 💖 و روز پرستار مبارک باد 🎈🎉🎈 پروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم فیله مرغ ۱۰ عدد روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری نمک و فلفل سیاه خردل ۱ قاشق چای خوری لیمو نصف زعفرون دم کرده ۳ قاشق چای خوری مواد سس قارچ زعفرونی قارچ ۱۰ عدد خامه ۲ قاشق غذا خوری آویشن نوک قاشق چای خوری پنیر ورقه ای ۲ عدد نمک و فلفل سیاه شیر ۱/۳ پیمانه زعفرون ۱ قاشق چای خوری نان تست ۵ عدد خیار شور ۳ عدد کره ۱ قاشق غذا خوری نوش جان 💖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم یک لیوان شکر یک لیوان آب یک قاشق غذاخوری اب لیمو یک قاشق غذاخوری اب سرد یک ظرف کوچک اب برای تست گلوکز نوش جان 💖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 🌹🌹 🌼 🌼 🌼 جمعه یعنے روی مه سیماے تو 🌼 حس خوب عاشقے هم پاے تو 🌼 جمعه ها دل را هوایے مے ڪند 🌼 یاد ناز چشمت و آوای تو 🌼 صبح جمعه بر نمیخیزم به جز 🌼 از برای خنده ے لب های تو 🌼 چشم از این دنیا ببندم تا دمی 🌼 هم نفس با من شود رویاے تو 🌼 جمعه یعنے دل ز دنیا شستن و 🌼 جان گرفتن در رخ زیبای تو 🌼الّلهُـمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّڪَـــ الْفَـــرَج🌼 🌼
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه ایده یلدایی مواد لازم: نشاسته: نصف لیوان، آب سرد:یک لیوان و نیم، شکر: نصف لیوان( میتونید مقدارشو بیشتر یا کمتر کنید بستگی به طعم ژله داره) ، روغن : یک سوم لیوان ، ژله : یک بسته ، گلاب : 3 ق غ طرز تهیه: نشاسته رو با آب سرد مخلوط کرده ،ژله و شکر رو هم اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا ذرات نشاسته کاملا حل بشه. سپس روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم میزنیم. وقتی کمی غلیظ شد گلاب رو اضافه میکنیم و کمی بعد روغن رو اضافه میکنیم و هم چنان هم میزنیم. وقتی دیدیم مواد از ظرف کاملا جدا میشه یعنی به غلظت کافی رسیده و از روی حرارت برمیداریم.اجازه میدیم کمی که سرد شد گلوله های کوچک درست کرده و توی پودر نارگیل میغلتونیم. میشه مواد رو توی ظرفی که سلفون کشیدیم هم بریزیم مدت سه ساعت توی یخچال قرار بدیم بعد توی ظرف برش های مثلثی یا مستطیلی بدیم و توی پودر نارگیل بغلتونیم. اگر مواد با حرارت بالا و زمان کم بپزه بوی خامی نشاسته از بین نمیره و پخته نمیشه و مزه خوبی پیدا نمیکنه. پس برای رسیدن به نتیجه دلخواه حتما زمان بزارید. 🌸🍃🌸🍃🌸 فروارد_یادت_نره😉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تخم مرغ: ۳ عدد شیر: ۲/۳ پیمانه روغن مایع: نصف پیمانه آرد: ۲ پیمانه وانیل: ۱/۴ ق چ بیکینگ پودر: یک ق م شکر: یک پیمانه رنگ خوراکی سبز، قرمز ..✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با حرارت ملایم بزارین کیک بپزه و اینکه بعد از ۳۰ دقیقه با خلال دندون یا چنگال چک کنید و داخل کیک بزنید اگر تمیز اومد بیرون یعنی پخته، بعد پخت کیک تا کیک داغه شکلات چیپسی به شکل اشک رو روش بزارید تا به کیک بچسبه 😍😍😍😍 نکات مهم 1️⃣حتما نصف مواد کیک رنگ قرمز باشه 2️⃣تو قابلمه درست کنید تا کیک فضا واسه پف کردن داشته باشه.
تقدیم نگاه مهربونتون❤️ 👆👆👆👆👆
♥️پاکترین هـوای دنیـا🙏 🍁همان لحظه ای ست ♥️که دلهایمان 🍁هـوای همدیگر را میکند ♥️عصر بارونیتون دلپذیر 🍁لحظاتتون سـرشـاراز ♥️آرامش و حـال دلتـون خـوب 🍁 تـون بـخیر🙏 ✾࿐༅🍃♥️🍃༅࿐