eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🍧🍉 یک بسته ژله قرمز یک بسته ژله الوورا یک بسته ژله سبز دو ق شیر یا بستنی 🕊❤️🕊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
■تزیین آجیل برا شب یلدا😍😍 خودت بساز✂️ لذت ببر😃 درامدزایی کن💰 از هزینه ها کم کن👌
زندگی شايد همين باشد يک فنجان قهوه يک عصر دلنشین و هوايی كه در هوای دوست تازه می شود ❤️✨❤️ 🍃🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧊🧊🧊🧊🧊کاسه یخ . . به جای میوه میشه از گل هم استفاده کرد میشه از دو سایز لیوان یکبار مصرف استفاده کرد و لیوان یخی ساخت و داخلش شیک و اسموتی سرو کرد تو کاسه بستنی و دسر های فریز شده سرو میشه .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آخرای پاییز است و همه دم میزنند از شمردن جوجه ها! اما تو بشمار دل‌هایی را که بدست آوردی و لبخندهایی که برلب نشاندی❤️ امیدوارم لحظه های پایانی پاییز پر از خش‌خش آرزوهای قشنگتون باشه🍁🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کیک دو منظوره هست از بیرون اناره و داخلش هندوانه ست😍😍🍉 🔺 کیک همون کیک پایه هست.. 🔺من در کل برای این کیک 500 گرم خامه استفاده کردم. 🔺خامه ای که همیشه استفاده می‌کردم مارک کولاک بود و این دفعه مارک کاله(سولیانو) استفاده کردم که خیلی زودتر فرم می‌گیره، شیرینیش بیشتره و خیلی به مزه ی خامه های قنادی شبیه هست. 🔺به کاردک هم که نیاز ندارید و میتونید خودتون درست کنید🥳 🔺میتونید کیک رو منتقل نکنید و داخل همون ظرفی که میخوایید بریلو بریزید. برای بریلو👇🏻 یک قاشق نشاسته ی ذرت سه قاشق غذاخوری آب یک سوم پیمانه شکر یک چهارم پیمانه آب حدودا یک قاشق غذاخوری آبلیمو رنگ ژله ای قرمز آلبالویی 🔺یه کم طعم ترش داره که با کیک طعم خوبی میده اما اگه دوست ندارین آبلیمو کمتر بریزید❤️ 🔺میتونید بریلوی آماده تهیه کنید و با آب یکم رقیق کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍕 ‌ موادلازم برای خمیر ۳ پیمانه ارد(۳۷۵گرم) یک قاشق چایخوری خمیر مایه سه چهارم تا یک پیمانه اب ولرم یک قاشق چایخوری شکر یک قاشق چایخوری نمک ۲ قاشق غذا خوری روغن مایع
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من اومدم با یک خوشمزهه😍 1 لیتر / ۴ و نیم لیوان شیر 2 زرده تخم مرغ 2 موز 1 لیوان شکر 3 قاشق غذاخوری آرد 2 قاشق غذاخوری نشاسته 2 قاشق غذاخوری خامه صبحانه 80 گرم شکلات ۱ بسته بیسکویت پتی بور 2 زرده تخم مرغ را روی 2 موز بریزید و میکس کنین. روی حرارت بذارین و شکر ، آرد ، نشاسته و شیر را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا زمانی که مواد یکدست بشه سپس شکلات و خامه را اضافه کنید. داخل ظرف دسر بریزید. به مدت 2 ساعت در یخچال بذارین تا خنک شود. بیسکویت پتی بور رو داخل غذاساز خورد کنین و روی دسر بریزین نوووش جاان🌹
مثل ساحل آرام باش، تا مثل دریا بی قرارت باشند ....
طرز تهیه🔻 نیم کیلو مرغ که مخلوط سینه و ران باشه"این مقدار برای 5 نفر کافیه" چرخ میکنید و یک‌عدد پیاز بزرگ ،50 گرم کره، 2 عدد سیر ،نمک،فلفل سیاه و قرمز ،2 قاشق آرد سوخاری(یا ‌پودر نان)، ادویه ها شامل زردچوبه،پاپریکا، فلفل سیاه، فلفل قرمز، فلفل سفید، نمک رو‌ توی مخلوط کن بریزید و ازش یه پوره بسازید اون پوره رو به مرغ اضافه کنید 2 قاشق هم زعفرون دم کشیده غلیظ به مواد اضافه کنید و حسابی ورز بدین یک ساعت توی یخچال استراحت کنه و بعد توی ماهیتابه دوطرفه با یک قاشق غذاخوری روغن که ریختین پهن کنید و برش بدین کمی که گوشت پخته شد و خودشو گرفت لایه های برش خورده رو از هم جدا کنید که بین لایه ها هم روغن بره بعد از اینکه آبش جمع شد و به روغن افتاد اجازه بدین دو طرفش سرخ شه. برای سس گوجه هم 3 تا گوجه رو پوست گرفتم و رنده کردم توی تابه با دو قاشق روغن (من کره زدم) سرخ کردم وقتی کمی آب گوجه خشک شد نمک و زردچوبه و کمی پودر آویشن ریختم آخر هم یک قاشق سس گلوریا جهت تند شدن. _با برنج کته که روغنش جامد باشه کنار هم تکمیل میشن😊 _هیچ کدوم از مواد تشکیل دهنده رو حذف نکنید میتونید کم یا زیادش کنید ولی لطفا حذف نکنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من اومدم با یک پنیری ۳ عدد کدو سبز متوسط( برای من خیلی کوچک بود ، من تعداد بیشتری رو اضافه کردم) ۲ عدد هویج ۲ فلفل سبز ریز خورد شده ۱ الی ۲ عدد تخم مرغ ۶ق غ آرد سفید پنیر چدار فلفل قرمز ۱ عدد فلفل و نمک کدو سبز و هویج خام رو رنده میکنیم و فلفل قرمز و سبز و تخم مرغ و نمک‌و فلفل سیاه و‌قرمز اضافه وآرد و میریزیم و داخل روغن سرخ میکنیم و پنیر چدار گذاشته و روش رو میپوشونیم و از دو ور سرخ کرده و روی دستمال کاغذی میذاریم تا روغن جذب دستمال شه😋 ‏
پنجشنبہ ؛ یادآورِ نداشته هاست آدم هایی که نیستند ! خاطراتی که جایشان هنوز درد می کند ، و آرزوهایی که محقق نخواهند شد پنج شنبه گاهی خیلی سرد می شود حتی اگر بهار باشد ! در آخرین پنجشنبہ مرداد ماه برای شادی روح تمام درگذشتگان فاتحہ و صلواتی بفرستیم 🌺🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸خدایا... 💫درانتهای شب 🌸قلبهای مهربان دوستانم 💫را به تو می سپارم 🌸باشد که با یاد تو 💫به آرامش رسیده 🌸و فارغ از دردها و رنجها 💫طلوع صبحی 🌸زیبا را به نظاره بنشینند 💫شبتون رویایی 🌸فـرداتون پراز بهترینها
48.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اللهی مادر برات بمیرم🥀... پروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺آخرین آدینه پاییز مبارک 🍃امروزتون پراز اتفاقات خوب 🌺وخبر خوش 🌺 ان شاءالله خوشبختی 🍃دَرِ خونه تونو بزنه 🌺الهی آآآآآآآمین 🙏 پروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند_شیرینی_پزی ایده خوشگل و کاربردی از نحوه پیچیدن شیرینی یا پیراشکی
😋😋😋🤞 فکر میکنید برا کجاس؟ امروز یه غذای سنتی و لذیذ واستون آوردم به نام که در کشورهای افغانستان و ازبکستان هم طبخ میشه ،در کشور خودمون هم در شمال خراسان شهرستان این غذا بویژه در شب یلدا پخته میشه . . بریم سراغ مواد اولیه👇 گوشت گوسفندی سیصد تاچهارصد گرم (بسته به وسعتون🙈) هویج (اگه در شهرتون زردک دارید بهتره از زردک استفاده کنید) سه تا چهار عدد برنج سه پیمانه کشمش سه چهارم پیمانه پیاز پنج عدد(این غذا پر پیازه😉) کمی زعفرون و نمک و فلفل و اما طرز تهیه این خوشمزه جان😋👇 ابتدا پیازها رو خلالی و سرخ میکنیم ،کمی که از سرخ شدن گذشت ،یک سوم لیوان آب داخل پیازها ریخته و درب قابلمه رو میذاریم ،دو دقیقه بعد تکه های گوشت رو داخلش میریزیم و کمی زعفرون اب شده روش میدیم و میذاریم آب بندازه ،وقتی آبش رو تقریبا کشید آب میریزیم و میزاریم بپزه تا حدی که در پایان حدود چهار پیمانه آب داشته باشه،نمکش رو میزون میکنیم ،در تابه دیگه هویج های خلالی شده رو سرخ میکنیم و در پایان کشمش ها رو هم اضافه میکنیم و دو سه دقیقه باهم تفت میدیم. برنج شسته شده رو همراه آب گوشت میپزیم وقتی که کمی از آبش مونده هویج و کشمش رو هم اضافه میکنیم و بعد میذاریم واسه دم کشیدن
. کال کباب یکی از مزه های اصلی گیلانه ودر کنار بیشتر غذاها خورده میشه این غذای لذیذ دقیقا شبیه زیتون پروردست وبا همون مواد فقط به جای زیتون از بادنجان کبابی وریش ریش شده استفاده میشه وبعد از مخلوط شدن توی یخچال میره وسرد خورده میشه ... ت زمان آماده سازی و پخت: ۳۰ دقیقه بادمجان: ۱ کیلوگرم رب انار ترش یا آب انار ترش: ۱ فنجان گردو آسیاب شده یا دو بار چرخ شده: ۲۰۰ گرم نمک: ۱ قاشق چایخوری گلپر: ۱ قاشق چایخوری سبزی خالواش و چوچاق یا نعناع خشک: ۱ قاشق غذاخوری سیر: ۴ حبه رنده شده بتدا بادمجان‌ها را بشورید و کباب کنید. بادمجان‌ها باید با پوست کباب شوند. سپس پوست بادمجان‌های کباب شده را بگیرید و با گوشتکوب له کنید. سپس سایر مواد را هم به بادمجان له شده به جز آب انار یا رب انار را اضافه کنید و تمام آن‌ها را با هم بکوبید. در مرحله آخر رب انار یا آب انار را اضافه کنید و تمام مواد را خوب هم بزنید.