#نان_سیر
نان باگت یا تست به مقدار لازم
کره 100 گرم به دمای محیط رسیده
سیر 5 حبه رنده ریز شده
جعفری خردشده 4 قاشق غذاخوری
مایونر 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، آویشن، پودرسیر
پنیر پیتزا ب میزان دلخواه
ذرت و فلفل دلمه ای برای تزیین
نون ها رو از قبل داخل فریزر بذارید تا منجمد بشن بعد به صورت اُریب برش بزنید و بذارید کنار. توی ظرفی کره ی به دمای محیط رسیده، سیر رنده ریز شده، جعفری خرد شده، نمک فلفل و... رو با هم مخلوط کنید.
👈از مواد روی نون ها بمالید طوریکه همه جای نون به مواد آغشته بشه و روشون پنیر پیتزا، ذرت و فلفل دلمه بریزید. روی کاغذ روغنی سینی فر بچینید و توی فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بمدت ده دقیقه بذارید تا پنیر آب بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســــــلام 🌸🌾
صبحتون پُر از عطر خدا
روز سه شنبه تـون 🌸🌾
معطر به بوی مهربانی
الهی
دلتـون شـاد لبتون خندان 🌸🌾
قلبتون مملو از آرامش
روز زیبـای سه شنبه تـون بخیر 🌸🌾
16.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ سوخاری
۲ عدد سینه مرغ
۱ لیوان اب جو یا ماالشعیر بدون الکل یا آب گازدار
۱ بسته بکینگ پودر (۱ قاشق غذا خوری)
۲ تا تخم مرغ
حدود نیم کیلو آرد
نمک، فلفل، پودر سیر، پاپریکا
مرغ هارو نواری برش بدید یا قطعات کوچک مربعی، کمی خیس کنید و بهشون نمک و بکینگ پودر رو بزنید، مخلوط کنید و بذارید بخچال یک ساعت.
تخم مرغ هارو بزنید، بهش نمک فلفل و اب جو رو اضافه کنید، بعد آرد اضافه کنید تا زمانی که مثل ماست رقیق بشه.
تو ظرف دیگه ای باقی آرد، پاپریکا و سیر رو ترکیب کنید.
مرغ ها رو اول تو آرد، بعد تو مایه، دوباره آرد و تو روغن داغ شده یا سرخ کن، سرخ کنید. وقتی مرغ هارو میذارید تو روغن حرارت باید متوسط باشه تا نسوزه. روش که طلایی بشه توش پخته، چون نازکه، میتونید دربیارید بذارید روغن اضافه اش بره.
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیشی بدون خمیرمایه
♡پیشی بدون خمیرمایه♡
🥟مواد لازم👇🏻
۱/۵ لیوان آب ولرم
۱ ق غ سرکه
۱ ق م نمک
حدود ۴ لیوان آرد (کنترل شده بریزید)
🥟برای مواد داخلش👇🏻
نیم کیلو اسفناج
۱ عدد پیاز
پنیر
نمک
پول بیبر
🥟طرز تهیه👇🏻
برای خمیر داخل ظرفی مواد رو ریخته و ورز می دیم یه خمیر خیلی نرمی نمیشه.
برای مواد داخلش اسفناج ها رو خوب شسته و خرد میکنیم داخل تابه ۳ قاشق غذاخوری روغن مایع ریخته و پیاز های نگینی خرد شده رو اضافه کرده تا وقتی که کمی طلایی بشن تفت میدیم سپس اسفناج ها رو اضافه می کنیم. وقتی اسفناج ها آبشو پس داد و دوباره جذب کرد نمک و پول بیبر رو اضافه کرده و دوباره هم می زنیم و از روی اجاق برمی داریم و می ذاریم خنک بشه.
به اسفناج های خنک شده پنیر اضافه می کنیم خمیر رو به چونه های کوچیک تقسیم کرده و آرد پاشی می کنیم و با کمک وردنه بازش می کنیم.
مواد داخلی خنک شده رو قسمت وسط خمیر قرار میدیم و خمیر رو می بندیم بعد با کمک چاقو کناره هاشو برش زده و خمیر رو داخل روغن سرخ میکنیم.
نوش جان
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#حلوا_کاراملی👩🍳
آرد ۱ لیوان (میتونید از آرد قنادی یا آرد نونوایی استفاده کنید فرقی نداره)
مجموع روغن مایع، روغن جامد و کره ۱/۲ لیوان(میتونید فقط از روغنمایع استفاده کنید)
شکر ۱ لیوان
آبجوش یک و نیم لیوان
مجموع عرق هل و گلاب ۱/۴ لیوان
(بجای عرق هل میتونید ۱/۲ ق چ پودر هل بریزید و همه ۱/۴ لیوان رو گلاب بریزید)
زعفران غلیظ ۳ ق غ
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹سه شنبه ۱۲ بهمن ماه تون
🎀بخیر و شادی
🌹از خدابراتون
🎀یک روز دوست داشتنی
🌹همراه بادنیادنیاآرامش
🎀سبدسبدخیروبرکت
🌹بغل بغل خوشبختی
🎀و یک عمرسرافرازی خواهانم
ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ▹♥◃
▹•🎈•◃
〖▹❣◃ @Axe_Porofil ▹❣◃〗
•════⊰💓⊱════•❦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دهه_فجر
🇮🇷 فرا رسیدن ۱۲ بهمنماه، سالروز ورود امام خمینی (ره) به کشور و شروع دهه فجر، مظهر شکوه و عظمت و فداکاری ملت ایران را تبریک میگوییم.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸