جز25.mp3
4.01M
📣 تندخوانی ( تحدیر ) « جز 25 »
🎤 قاری : استاد معتز آقایی
#ترتیل# قرآن
#ماه_مبارک_رمضان
#ماه_رمضان
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
دعای روز بیست و پنجم ماه مبارک رمضان👆
حدیث زیبا پیامبر اکرم (ص)🍃🌺
«إِنَّما اَخْشی عَلَیْکُمْ إِثْنَیْنِ:
طُولَ الاَْمَلِ وَ اتِّباعَ الْهَوی،
اَمّا طُولُ الاَْمَلِ فَیُنْسِی الاْخِرَهَ وَ
اَمّا إِتِّباعُ الْهَوی فَإِنَّهُ یَصُدُّ عَنِ الْحَقِّ.»
همانا بر شما از دو چیز میترسم:
درازی آرزو و پیروی هوای نفس.
امّا درازی آرزو سبب فراموشی
آخرت شود، و امّا پیروی از
هوای نفس، آدمی را از حقّ باز دارد
💕 #کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
6.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#حلوا👩🍳
۲ پیمانه آرد سفید
۲ پیمانه شیر
۱.۵ پیمانه روغن مایع
و۱۰۰ گرم کره
برای شربت
۲.۵ پیمانه شکر و ۲.۵ پیمانه آب
۱ لیوان گلاب و مقداری عصاره زعفران
¼ پیمانه عسل بریزین
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.
6.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️💫امـــروزتــــون عـــالـــی
⚪️💫و پــراز مــوفــقــیــت
❤️💫امــروزتــان شــاد و زیــبــا
⚪️💫لـحـظـه هایـتــان ســرشــار
❤️💫آرامــش و دلــخــوشــی
⚪️💫امــیــدوارم امــروز خــدا
❤️💫سرنوشتی دوستداشتنی
⚪️💫زنـــدگــی پـــراز عــشـــق
❤️💫روزی فراوان ، لبی خندان
⚪️💫و دلی مهربون براتون رقم بزنه
❤️💫روزتون زیبـا و در پنـاه خـدا
❤️💫تــقــدیــم بــه شــمــا خــوبــان
⚪️💫روزتـــــون گلبارون
ـــ🦋ــ ـℓσveـ ــ ــ ـ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸میگویند :
🌷یکی از خصوصیات گـل
🌸اینست که وقتی آنرا
🌷هدیه میدهی
🌸طرف مقابل لبخند میزند
🌷لطفا لبخند بزنید 😊
🌸و این سبد گـل را
🌷بـه رسم دوستی
🌸از مـن بپذیرید
🌷شـادیهایتان بسیـار
🌸دوستان بسیـار عـزیزم
عصرتون بخیروشادی
مواد لازم🔻
خمیر باقلوا (یوفکا) 2 بسته مستطیل سایز ظرف پیرکستون
کره آب شده 300 الی 400 گرم بسته به نیاز
گردو خرد شده 360 گرم (به سلیقه خودتون میتونید بیشتر همبزنید)
دارچین 1 ق چ
پودر پسته برای تزئین
ظرف پیرکس 25 در 35
مواد لازم برای شربت باقلوا🔻
شکر 1 لیوان
آبلیمو تازه 3 ق غ
آب 1 لیوان
عسل دو سوم لیوان
⚠️نکته: اگر دوست دارید باقلواتون خیلی شیرین باشه شربت رو میتونید بیشتر هم بریزید.
طرز تهیه🔻
1️⃣گردوهارو تو غذاساز خرد کن (فقط خیلی زیاد نباید خرد کنید. 10 بار هر بار 2 ثانیه)
2️⃣خمیر یوفکا رو 1 ساعت بذار تودمای محیط بعد از بسته بندی درش بیار و یه دستمال نم دار بذار روش (نباید خمیرمون خشک بشه)
3️⃣تو یه ظرف آب و عسل و لیمو و شکر و بریز و خوب هم بزن و بذار بجوشه وقتی لبه ظرف شروع به قل قل کرد بذار 3 دقیقه بپزه بعد بذارش کنار تا سرد شه
4️⃣گردو خرد شده و دارچین و با هم قاطی کن
5️⃣کف ظرف پیرکس کره بزن و 10 لایه خمیر یوفکا بذار و روی هر لایه یکم کره آب شده بمال بعد یک سوم گردوهارو بریز روش بعد 5 لایه خمیر یوفکا بذار (بین لایه ها کره آب شده یادت نره) و دوباره یک سوم گردو بریز (این مرحله 2 بار تکرار شه ودر آخر 10 لایه خمیر یوفکا بذار (بینشون کره آب شده بمال) و در آخر مربع کوچیک کوچیک برش بزن ودوباره کره مال کن
6️⃣فر و 10 دقیقه از قبل گرم کن و با دمای 160 درجه 1 ساعت و 15 دقیقه بذار بپزه بعد شربت و بریز روش که جیلیز ویلیز کنه
7️⃣اگر دوست داشتی مقدار شربت و به سلیقه خودت میتونی بیشتر کنی (حداکثر تا 2 برابر)
8️⃣با پودر پسته و یا گردو دیزاینش کن
9️⃣بعد 10 ساعت بذارش کنار تا جا بیفته
✳️یه باقلوای خونگی باحال که با بستنی وانیلی یا خامه قنادی میتونی سروش کنی البته چای کنار باقلوا فراموش نشه✳️
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#فینگرفود 🍡🍢
ژامبون
زیتون سیاه بدون هسته،ماکارونی پروانه ای
پنیر چدار،گوجه گیلاسی،خلال چوب
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
6.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#ترشی_خیار🥒🍅🫑🌶
خیار_ گوجه_ شکر_ نمک دریا_ سرکه_ سیر_انواع فلفل قرمز و سبز _آب ولرم
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
تکنیک تهیه پودر سوخاری .....
اگر قصد دارید غذای سوخاری درست کنید یا برای داخل غذای خود به پودر نان نیاز دارید، فقط کافیست یک برش کوچک از نان فانتزی را درون فریزر قرار دهید تا منجمد شود. سپس آن را رنده کنید
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡