eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
29.9هزار عکس
34.2هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
15.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه لقمه کباب معرکه که هر جایی نمیتونی پیداش کنی👌😎 لیست خرید: چرخ کرده گوساله ۶۰۰ گرم پیاز ۱ عدد نمک ۶ گرم فلفل سیاه و‌سفید آسیاب شده ۳ گرم پودر سیر ۴ گرم سس کچاپ ۱ قاشق غذا خوری جعفری ۱۰۰ گرم پیاز ۱ عدد نان لواش ۱ بسته کره یا روغن کرمانشاهی به میزان دلخواه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سمبوسه گوشت👌 مواد لازم: گوشت راسته گوساله استیکی: 450 گرم روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری نمک: 1 قاشق چایخوری فلفل: 1 قاشق چایخوری زیره سبز: 1 قاشق چایخوری پودر چیلی: 1 قاشق چایخوری سیر: 4 حبه پیاز: 1 عدد فلفل دلمه ای: 3 عدد پنیر رنده شده مخلوط پنیرپیتزا و پنیرچدار: 3 فنجان پنیرمونتری جک: 220 گرم ورقه ای چیپس ترتیلا: 18 عدد گشنیز تازه: 2 قاشق غذاخوری نان لواش یا نان آرد ذرت: به مقدار لازم طرز تهیه: استیک ها را آغشته به نمک، فلفل، پودرچیلی، زیره سبز و روغن زیتون کنید.روی ماهیتابه با شعله بالا هر طرف را سه دقیقه سرخ کنید.استیک ها را برداشته، 10 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.توی ماهیتابه روغن ریخته، پیاز و سیر ریز شده را همراه با روغن تفت داده، بعد از کمی سبک شدن فلفل دلمه ای ها، نمک و فلفل را بریزید بعد از پنج دقیقه پختن و نرم شدن بردارید.استیک ها را به قطعات 1 سانتیمتری ریز کرده، روی مخلوط فلفل دلمه، پیاز و سیر ریخته و هم بزنید.حال با نان لواش، مخلوط پنیرموزارلا و چدار، چیپس ترتیلا، یک ورقه پنیرمونتری جک و مخلوط گوشت سمبوسه های خود را درست کرده و داخل ظرف فر قرار دهید، روی آن ها مخلوط پنیر رنده شده ریخته و داخل فر برای 25 دقیقه بپزید. سمبوسه ها را همراه با گشنیز تازه و سس های مختلف مثل کچاپ، مایونز، پستو و خردل سرو کنید. بجای پنیرمونتری جک از پنیرسوئیسی و به جای چیپس ترتیلا با توجه به ذائقه از چیپس های مختلف استفاده کنید 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این نوشیدنی جذاب و خوشمزه 😋 واس عاشقان قهوه ☕ و بستنی 🍦 کافه گلاسه با قهوه فوری ، ی نوشیدنی کافی شاپی خیلی هم راحت درست میشه 😊 مواد لازم برای نوشیدنی 🥤 شیر سرد ۱ لیوان 🥛 شکر سه ق غ قهوه فوری یا نسکافه ۲ ق غ بستنی ۶ الی ۷ اسکوپ 🍦 🌱🌱 طرز تهیه کافه گلاسه : 🌱شیر و شکر و نسکافه رو با هم مخلوط کن و روی حرارت ملایم بذار تا شکر و نسکافه کامل حل بشه 🌱 لازم نیست بجوشه و اگ داغ شد بگذارین سرد بشه 🌱 لیوان رو با سس شکلات تزیین کن و داخلش بستنی بریز 🌱 در اخر هم مخلوط قهوه و شیر سرد رو روی بستنی ها بریز و تزیین کن نوش جان 🤗🤗 🍺🍺🍺🍺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷در این عصر زیبـا 🌸براتون یه حال خوب آرزو دارم 🌷آرزو دارم 🌸لحظاتتون پر باشه 🌷از خبرهای خوب 🌸عصرتون خوش و 🌷پر از گلهای عشق و محبت ‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‏‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌ 🌸عصربخیر🌷 ✾࿐༅🍃♥️🍃༅࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزهههه😙 ماکارونی ۳۰۰ گرم ۳ حبه سیر پنیر ۱۰۰ گرم آرد ۱ ق غ نمک و فلفل سیاه قارچ ۵۰۰ گرم شیر یکو نیم لیوان ابتدا سیر رو تفت بدین یک دقیقه سپس بردارین و قارچ رو تفت بدین یک ربع با در بسته بعد در رو بردارین تا آبش بخار شود آرد رو اضافه کنید و بعد نمک و فلفل و شیر و خوب موادو مخلوط کنید ماکارونی رو داخل آب جوش بریزید و بعد پخت آبکش کنید و به مواد اضافه کنید سپس پنیر پیتزا ریخته و بذارین پنیر ذوب شه یا داخل فر ۲۰۰ درجه ۵ دقیقه قرار بدین😋
12.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باورت میشه😳فقط با خمیر دندون میشه استیل رو برق بنداری بقیه ترفندا چی😳تا اخر ببین کامل همه رو توضیح دادم🙈😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلت یه نوشیدنی خنک و تابستونی میخواد؟ پس پیشنهاد میکنم حتما دالگونا رو امتحان کنی🌝 . مواد لازمش هم در دسترسه ولی یه نوشیدنی شیک و انرژی زا تحویل میگیری😉 . مواد لازم: قهوه فوری یا نسکافه گلد یک ق غ سرپر شکر دو ق غ آبجوش ۴ق غ شیر نصف لیوان یخ چی پف دلخواه . قهوه فوری و شکر و آبجوش رو با هم مخلوط کنید و با همزن برقی یا دستی به اندازه ای بزنید که کرمی و سبک بشه حدود پنج دقیقه کافیه . تو لیوان یخ بریزید بعد شیر رو اضافه کنید بعد از مواد نسکافه زده شده بریزید و قسمت جذاب ماجرا چی پف رو اضافه کنید دوباره قهوه و بعد چی پف بعد هم نوش جان کنید🥰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
_سلام بچه ها حالتون خوبه 😍😘 _تهیه ی رب انار تو خونه این روزا خیلی ساده ست _قبلنا که این وسایل برقی نبوده خداییش سخت بوده ولی الان دیگه دستگاه مخلوط کن در هر خونه ای پیدا میشه وراحت میشه باهاش آب انار رو بگیرید ،سخت ترین مرحله ی رب انار ،دون کردن اناره که اونم اگر با دوستی ،خواهری ،همسایه ای ،بشینید هم انار دون کنید هم گل بگیدو بشنوید خیلی زود تموم میشه خیلیم خوش میگذره _اگر انارتون با کیفیت و پوست نازک و آبدار باشه ، هشت کیلو انار یک کیلو رب انار میده ولی اگر کیفیت انار معمولی باشه ده کیلو انار یک کیلو رب انار _هرچی مقدار انار کمتر باشه رب انار کمتر رو حرارت میمونه و قرمز تر میشه ،اگر در یخچال نگهداری کنید این رنگ قرمز رو پنج شش ماه حفظ می‌کنه_
کره همدمای محیط75گرم پودر قند50گرم تخم مرغ1عدد وانیل1/4ق چ آرد150گرم بکینگ پودر1/4ق چ کره و پودر قند را با همزن بزنید سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید کمی همزده بعد عارد و بکینگ پودر را با هم الک و ب مواد اضافه کنید با قاشق خوب هم بزنید بعد با نوک انگشت مواد را یکدست کنید زیاد هم ورز ندید ک ب روغن بیفته در حد جمع شدن خمیربمدت یک ساعت بزارید داخل یخچال استراحت کنه بعد بین دو نایلون باز کنید (من گلوله های 12گرمی گرفتم و داخل قالب شکل دادم)حدود یک سانت بعد داخل قالب تارت پهن کنید و شکل بدید بعد روی خمیرو با چنگال سوراخ ایجاد کنیدو ب مقدارکافی از مواد میانی داخلش بریزید و داخل فر از پیش گرم شده بمدت 30دقیقه و 170درجه اجازه پخت بدید بعد از پخت با عسل یا شربت بار رومال کنید و با شکلات تزیین کنید ⭕️⭕️⭕️مواد میانی تخم مرغ درشت1عدد کره آب شده25گرم آرد30گرم شکر50گرم وانیل کمی پودر هل1ق چ گردو 50تا70گرم شکر+تخم مرغ+وانیل را با همزن بزنیدبعد آرد را اضهفه کنیدو بعد کره آب شده و پودر هل را اضافه و ترکیب کنید و در عاخر گردوی ریز خرد شده را اضافه کنید 🔴🔴🔴نکات 🔴من یه مقدار از گردو رو عاسیاب کردم یه مقدارشو ریز ک زیر دندون حس بشه و سلیقه ایه 🔴میتونید داخل قالب بزرگ یا تکنفره درست کنید 🌟
فلفل دلمه ای گوشتی حدود 10_8 عدد فلفل دلمه ای: برنج نصف لیوان گوشت چرخ کرده گوساله 200گرم پیاز کوچک 1عدد سیر 2-3حبه جعفری خرد شده مقداری نمک ، فلفل سیاه ، زیره ، فلفل قرمز پرک شده ، نعناع خشک گوجه فرنگی 1عدد روغن مایع نصف استکان رب گوجه فرنگی1 ق غ ،رب گوجه فرنگی 1 ق م برای مرحله آخر آب جوش 1/5لیوان طرز تهیه: پیاز ، سیر و جعفری را ریز خرد کنید. پوست گوجه فرنگی را جدا کنید و مکعبی خرد کنید(گوجه فرنگی برای بستن سر دلمه ها استفاده میشود). برنج شسته شده ، جعفری ، رب ، ادویه ها ، پیاز ، سیر و جعفری را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید(تمام مواد خام است). کمی روغن بریزید بقیه را برای سس استفاده میکنید. اگر نیاز بود میتوانید کمی هم روغن به مواد اضافه کنید. خوب هم بزنید. سر فلفل ها را ببرید و داخل فلفل ها را خالی کنید و بشویید. داخل فلفل ها را با مواد گوشتی پر کنید سر فلفل به اندازه یک بند انگشت خالی بماند تا موقع پخت بیرون نریزد. روغن باقیمانده را داخل قابلمه ای که میخواهید دلمه ها را بپزید بریزید،رب باقیمانده اضافه کنید و تفت بدید. 1 لیوان آب بریزید. فلفل ها را داخل قابلمه بچینید. سر دلمه ها را با گوجه فرنگی خرد شده پر کنید و کمی نمک بپاشید. نصف لیوان آب باقیمانده را هم بریزید در قابلمه را بذارید و بپزید. وقتی جوشید اجاق را روی حرارت متوسط بذارید و حدود 35_30 دقیقه بپزید. کنترل کنید اگر برنج پخته باشد دلمه آماده است. از روی اجاق بردارید و حداقل نیم ساعت با در بسته نگه دارید. تمام دلمه ها را حتما بعد از پخت استراحت بدید سپس سرو کنید. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌱خــدايــا ✨آرامش را سر ليست 🌱تـمامِ اتفاقات ✨زندگي مان قرار بده 🌱آرامـش را تـنها ✨از تــو ميخواهیم 🌱الهی بـه ✨دوستان و عزیزانم 🌱خوابی آرام و فـردایی ✨پراز خیر و برکت عطاکن 🌱شبتون خوش و در پناه خدا 👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به وقت صبح دل را تازه یابی🌸🍃 همه ذرّات در آوازه یابی به وقت صبح دل را شاد گردان حقیقت جان و دل آباد گردان🌸🍃 سه شنبه_تون_پر_ازبهترینها👌 💖Join👇 🌸🍃@tarfand20 🌸🍃
🌸 ســـــــلام صبــح زیبـاتــون بـخیــــر سه شــنبـه‌تــون پـراز مـوفـقیـت 🌸قـلبتــون مـملـو از عـشــق زنــدگـیتــون ســرشـار از نـیکی 🌸 الـهـی ســاحـل زنـدگـیتــون هـمیـشــه آرام و لحظـه‌هـاتـــون تـوأم با خـوشــبختــی🙏🏻 🌸 شــروع روزی خــوش و  پـرخیــر و بـرکــت بــراتـــون آرزومـنـــدم✌🏻🙏🏻 💖Join👇 🌸🍃@tarfand20 🌸🍃
مواد لازم: آرد دو ليوان، شكر پنج قاشق غذاخورى، تخم مرغ دو عدد، بيكينگ پودر دو قاشق مرباخورى، روغن يك سوم ليوان، شير يك و نيم ليوان، وانيل يك سوم قاشق چايخورى. همه مواد را با هم مخلوط كرده و با همزن دستى مى زنيم تا يكدست شود. سپس از مواد در دستگاه وافل ساز كه از قبل گرم كرده ايم و چرب شده مى ريزيم يا در قالب وافل ريخته و بيست دقيقه در دماى دويست درجه سانتيگراد در فر قرار مى دهيم. پس از پخت بسته به سليقه با انواع كره، مربا، شكلات هاى صبحانه و ميوه سرو مى کنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♥️ظهر قشنگتون آکنده از شادی‌هـای بـی پــایــان عـمــرتــون جـــاویــدان امیدوارم خونه دلتون گرم و کاسه عشقتون لبریز باشه ظهرتون به زیبایی گل‌ها🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پروتیین بار دو طبقه ♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧ مواد لازم: طبقه اول: بادوم درختی گردو خرما طبقه دوم: شیر 🥛 کره بادوم زمینی 🥜 عسل🍯 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
🍐گلابی و این همه خاصیت 🔺امام صادق علیه السلام : گلابی موجب پالایش و تقویت است و با بِه همگون است، خوردنش بعد از غذا سودمندتر است تا با شکم خالی، هر کس احساس سنگینی می‌کند گلابی بخورد. ♡••♡••♡••♡••♡
🔆 با مصرف تخم‌شربتی از ریزش مو جلوگیری کنید ! 🔴 کمبود آهن یکی از دلایل اصلی ریزش مو در زنان می‌باشد. مصرف تخم شربتی کمبود آهن بدن را جبران می‌کند، جریان خون را بهبود می‌بخشد و رشد مو را نیز افزایش می‌دهد 👉 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان ترکی مواد لازم: 1 فنجان آب گرم 1.5 فنجان شیر گرم روغن نیم فنجان (60 میلی لیتر) 1 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق چایخوری نمک 1 بسته مخمر 6.5-7 فنجان آرد در یک کاسه شیر ، آب ، مخمر و شکر را با هم مخلوط کنید. روغن و نمک را اضافه کنید. به تدریج آرد را اضافه کنید ، خمیر نرم را ورز دهید. 1 ساعت استراحت دهید خمیر را به قطعات مساوی تقسیم کرده به یک ورقه پخت روغنی منتقل دهید. دست ها را با روغن کنید و با انگشتان نان ها را فشار دهید. بگذارید نیم ساعت استراحت کند. سس را بریزید برای سس👇👇 2 تخم مرغ 1 فنجان ماست کنجد 100میلی لیتر روغن نباتی در اخر در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 بپزید ، تا قهوه ای طلایی شوند. نوش جان😘 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍩🍫کیک داخل لیوان مقوایی مواد کیک👇🏼 3 عدد تخم مرغ 1 لیوان شکر 1 لیوان شیر 1 فنجان روغن مایع 1 ق چ وانیل شکری یا نوک ق چ وانیل ایرانی 2/5 ق چ بکینگ پودر 2/5 لیوان آرد 2 ق غ پودر کاکائو مواد رویه👇🏼 200 گرم خامه (یک پاکت) 150 گرم شکلات اشکی یا شکلات تخته ا 2 ق غ شکلات صبحانه نوتلا یا هر مارک دیگری طرز تهیه👇🏼 تخم مرغ و شکر را خوب با همزن برقی بزنید شیر و روغن و وانیل را اضافه کنید و بزنید بکینگ پودر و آرد را اضافه کرده و بزنید مایه کیک را داخل لیوان های یک بار مصرف مقوایی بریزید طوری که به اندازه 2 انگشت از سر لیوان خالی بماند داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد بپزید بعد از خنک شدن ،کیک ها را از داخل لیوان خارج کنید (با قیچی لیوان ها را برش بزنید) تهیه مواد رویه👇🏼 شکلات را به روش بن ماری ذوب کنید و شکلات صبحانه را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید سپس خامه را اضافه کنید و مخلوط کنید و 10-15 دقیقه داخل یخچال بگذارید و داخل قیف ریخته و روی کیکها را به شکل دلخواه تزیین کنید
پنکیک شکلاتی بلوط دستور پخت یک بسته پودرپنکیک کاکائویی رشدرو با دو عددتخم مرغ ویک لیوان آب یا شیر( خودم همیشه آب استفاده میکنم) و یک قاشق غذا خوری روغن و یک قاشق غذاخوری شکر ودوقاشق غذاخوری بلوط پخته شده و آسیاب شده خوب مخلوط کنید(نیازی به همزن ندارید). باید مایه پنکیک یه کم رقیق باشه. توی یه ماهیتابه ای که حتما حتما نچسب باشه یه ملاقه کوچیک از مواد رو میریزیم ( حواستون باشه هر بار چقدر میریزین که همه پنکیکها یک اندازه باشن). بعد از یکی دو دقیقه که یه سمتش با شعله ی ملایم برشته شد به طرف دیگه برمیگردونیم. چون توی موادش روغن ریختیم دیگه نیازی نیست توی ماهیتابه روغن بریزیم.بعد از اتمام کار میتونید پنکیکها رو با عسل، مربا، شکلات و یا هر نوع میوه تزیین و نوش جان کنید😋 نکته۱ : اگه بلوط در دسترستون نبود حذفش کنید و با بقیه مواد بالا یه پنکیک شکلاتی خوشمزه درست کنید. نکته۲ : میوه بلوط به خاطر طعم تلخی که داره باید ابتدا حتما پخته بشه( حالا یا برشته بشه یا آبپز) تا تلخیش از بین بره و بعد از خشک کردنش آسیاب بشه. نکته۳ : اگه از عسل و مربا و شکلات شیرین برای تزیینش استفاده میکنید شکر رو حذف کنید 🍰
بلوط طرز تهیه پست بعدی کانال👇