فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه تو کپشن هست 👇⭕مگه میشه اخه😱
بیا تا یادت بدم این خوشمزه رو درست کنی 💋
🌿فقط کافیه شیر و بریزی داخل یه لیوان پر از یخ و بهش آب گل پنیرک اضافه کنی همین 😍
🌿راستی یکم شیر و با فرنچ پرس یا همزن بزن تا فوم دار بشه فقط یکم☺️
16.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#گراتن_سیب_زمینی_قارچ
نگم از طعم و مزه اين غذا انگار از بهشت اومده😁
درست كردنش بي نهايت راحت و سه سوتس
و مزش……
درست كردنش طبق همين فيلمه و تو نيم ساعت اماده ميشه و خيلي #لذيذ و عاليه.
جون ميده واسه مهمونيا و تولدا كه كنار #غذاها به عنوان يه #پيش_غذا سرو كنيد😉
دماي فربرقي ١٦٠ درجه مدت زمان ٢٠ دقيقه
دماي فرگازي ١٨٠ درجه مدت زمان ٢٥ دقيقه
نكته ! بچه ها حتما بزاريد #سس_قارچ و سيب زميني ها از دما بيوفته و خنك بشه بعد لايه لايه بريزيد اينطوري حالت خميري نميشه و بافتش ترد و تازه ميمونه 🥰
17.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ذرت دودی🌽
.
.
مواد لازم برای ۲ تا ۳ نفر:
ذرت خام: ۳۰۰ گرم
پنیر پیتزا: ۱۵۰ گرم
قارچ: ۲۰۰ گرم
کره: ۴۰ گرم
سس مایونز: ۳ ق غ
سس باربیکیو: ۱+ ۱/۲ ق غ
ادویه ها:
آویشن: ۱ ق چ
فلفل قرمز: ۲/۳ ق چ
نمک و فلفل سیاه: به میزان دلخواه
پودر سیر: ۱/۲ ق چ
جوز هندی: ۱ پینچ
⛔️نکته⛔️
توی تمام مراحل لازم نیس هیچکدوم داخل کره سرخ بشن فقط کافیه یک مقدار تفت داده بشن و مدام هرچیزیو اضافه میکنید چند ثانیه خوب همش بزنید
⛔️نکته⛔️
قارچ بدون روغن با شعله خیلی زیاد حرارت بدین تا ابش کشیده بشه و بعد کره بهش اضافه کنیدو زیر شعله خیلی کم کنید
16.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از کنار ژله به این خوشگلی آسون رد نشو که حسابی خوشگل و رنگی و دلبره😍👌
ژله
مواد لازم
ژله
آبجوش
بستنی
ژله ها اختیاریه هر رنگی که دوست دارید استفاده کنید
به یک بسته پودر ژله یک لیوان آب جوش اضافه کنید بعد اجازه بدید تا ذرات حل بشه
اجازه بدید خنک بشه بعد نصف پیمانه بستنی به دمای محیط رسیده اضافه کنید زیاد هم نزنید تا کف روش از بین نره
یک طرف بطری رو طبق فیلم برش بزنید درشو محکم ببنیدید
اجازه بدید کاملا خنک بشه و بریزید داخل قالب و بزارید یخچال تا خودشو بگیره ولی زیاد سفت نشه
بعد از یخچال خارج کنید تست کنید باید کمی به انگشتان بچسبه
لایه دوم بریزید و باز بزارید یخچال ادامه بدید تا بطری پر بشه و ژله تموم بشه به مدت ۸ ساعت داخل یخچال بمونه تا کاملا سفت بشه
بعد از این مدت قالب رو داخل آب داغ بذارید و زود دربیارید ظرفتون رو خیس کنید و قالب رو داخل ظرف برگردونید و به آرومی جدا کنید
و برش بزنید نوش جان
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹ظهرتون سرشار
🌹از عشق و امید
🌹طعم لحظه هاتون شیرین
🌹شادیاتون جاودان
🌹لبخندتون مستدام
🌹و زندگیتون بکام
🌹ظهر جمعه تون عاشقانه 🍃💐🍃
─═इई 🍃🌸🍃ईइ═─
ظروف چینی فله هم رسید👏👏👏
#حرااج_ظرفهای_سرامیکی
خرید کن باخیال راحت وبامسیولیت😊
اینم لینکمون👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2955804797Cfa11b34bf1
👆👆👆👆👆👆
8.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹با این روش چایی رو خوش عطر و مجلسی کن☕
🍋 اسلایس های لیمو نه نازک باشه نه قطور که یا میسوزن یا دیر خشک میشن.
🍋توی سینی هم میشه بچینین ولی بعد یه روز حتما زیر و رو کنیدکه می چسبن به کف سینی.
🍋بعد 3،4 روز اسلایس آمادس.
🍋خواستی تیره رنگ بشن حدود 2 هفته طول میکشه.
🍋اسلایس ها جای خشک نگهداری کنید.
5.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
املت رولی (رولتی)
بریم واسه یه املت ساده اما... بشدت لذیذ و متفاوت😋😋😋
.
* تخم مرغ ۴ عدد
* رب گوجه ۱/۲ ق غ
* پودر سیر ۱ ق چ
* فلفل قرمز ۱/۲ ق چ
* فلفل سیاه ۱/۲ ق چ
* آویشن ۱ ق چ
* سبزیجات معطر ۱ ق چ
* نمک بمقدار لازم
* پنیر موتزارلا و پستو
* ژامبون ۱ برگ
#شامی_پوک
شامی خوشمزه و لطیف و عالی 😍. توی این شامی یک سری جای لپه یا همراهش هم از نخود استفاده می کنند 🙂. یه غذای نونی خوشمزه که دوست دارید غذای نونی بیشتر بزارم 🤗😉.
.
برای ۳ تا ۴ نفر
گوشت ۲۵۰ گرم
لپه یک پیمانه (پلوپز)
سیب زمینی ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم
زعفران به دلخواه
لپه رو از شب قبل خیس کردم .
پیاز رو خرد کردم و داخل قابلمه همراه روغن کمی تفت دادم .گوشت رو بهش اضافه کردم و زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کردم و همراه با هم حدودا ده الی پونزده دقیقه تفت دادم . بعد بهش آب اضافه کردم و گذاشتم بپزه . حدودا نیم ساعت آخر لپه رو که خیسونده بودم ابش روخارج کردم و اضافه کردم .سیب زمینی رو هم پوست کندم و یک کم خرد کردم و داخلش ریختم و گذاشتم با هم بپزه . بعد از پخت آبی نمونه و بعد داخل میکسر انداختم میکس کردم .
نمکش رو تست کردم کمی زعفران ریختم و تخم مرغ رو اضافه کردم و کمی ورز دادم . روش رو پوشوندم و یک الی دو ساعت در یخچال قرار دادم تا منسجم بشه .
بعد گوله ای از مواد رو برداشتم و توی دستم گرد و پهن کردم و وسطش رو سوراخ ایجاد کردم و داخل تابه همراه روعن با حرارت ملایم سرخش کردم
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
هَـࢪمـوقِعدِلَتبَرآۍِبَغَـلِ
خُـدآتَـنگشُـدبِـخون..☂••
وَخُـذْبِِقَلْبِۍإِلَۍمَـرَاشِدِۍ💜🖇••
🌺🕊🕊🌺🕊🕊🌺
🆔 @Atre_naab_khoda 👈
🆔 @Atre_naab_khoda 👈
🌺🕊🕊🌺🕊🕊🌺