eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.2هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#قرابیه_مارمالاد مواد لازم: 125 گرم کره به دمای محیط رسیده 1 استکان روغن مایع ( حدود80 گرم) 7 قاشق غذاخوری پودر شکر 1 عدد سفیده تخم مرغ 1 پاکت وانیل ترکی5 گرم (یا1/8قاشق چایخوری وانیل ایرانی) 4 لیوان آرد برای وسط شیرینی میتونید از هر مارمالادی استفاده کنید. طرز تهیه: در ظرف کره ، پودر شکر و سفیده تخم مرغ و روغن مایع را ریخته با همزن کمی بزنید تا مایه مخلوط شود و بعدوانیل و آرد(کم کم بریزید) را اضافه و ورز دهید تا خمیر نرمی بدست بیاد. خمیر را وسط دو عدد کاغذ روغنی یا سلفون گذاشته و با وردنه باز کنید و با قالب دلخواه شکل دهید، برای رویه شیرینی وسط خمیر را با قالب کوچکتر وبرش بزنید و بزارید در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید. سینی را بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 150 درجه به مدت تقریبی 15 تا 20 دقیقه تا زمانی که فقط کمی لبه شیرینی ها تغییر رنگ بده، بعد پخت بزارید کامل خنک بشه ومابین شیرینی ها مارمالاد بزارید وبا پودر قند ویا شکلات آب شده تزئین کنید . ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazibano
اینم یه کیک خوشمزه #کیک_قهوه  تخم مرغ:3 عدد،شیر:2/3 پیمانه،آرد:2پیمانه شکر:1پیمانه،وانیل:1/4ق چ،روغن:2/3پیمانه،پودر کاکائو:یک ق م پودر قهوه ترک : یک ق س،بکینگ پودر:2 ق چ 1:قهوه و پودر کاکائو رو توی شیر حل کنید و بذارید گرم بشه. 2:توی کاسه تخم مرغ, وانیل و شکر رو به مدت 5 دقیقه خوب هم بزنید. 3:روغن رو اضافه کنید و دو دقیقه هم بزنید 4:مخلوط شیر سرد رو اضافه کنید و هم بزنید 5:آرد و بکینگ پودر سه بار الک شده رو در دومرحله اضافه کنید و به آرومی با لیسک هم بزنید 6:مایه رو داخل قالب بریزید و توی فر که از قبل با دمای 180 درجه گرم شده, به مدت 45 دقیقه بپزید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazibano
طرز تهیه سوپ ذرت🌽 مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر: کنسرو ذرت قوطی، ۸۰۰ گرم روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری پیاز سفید متوسط: یک عدد، نگینی‌شده سیر: ۲ حبه، رنده شده فلفل سفید: یک قاشق غذاخوری (اختیاری) نمک و فلفل: به میزان لازم آب مرغ: یک‌و نیم لیتر خامه: یک‌دوم پیمانه طرز تهیه: ۱- روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کنید و پیاز را ۴ دقیقه در آن تفت دهید. سیر و پودر فلفل سفید را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت دهید. ۲- سه‌چهارم ذرت را به قابلمه اضافه کنید و پس از ۳ دقیقه آب مرغ را به آن بیفزایید. هنگامی که سوپ به جوش آمد، شعله را کم کرده و در آن را ببندید. سوپ را ۲۰ دقیقه بپزید. ۳- به وسیله گوشتکوب برقی یا غذاساز سوپ را پوره کنید تا یکدست شود. ذرت باقیمانده را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. چند دقیقه قبل از سرو خامه را بیفزایید و مخلوط کنید. نمک و فلفل آن را اندازه کرده و در ظرف بکشید ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazibano
#ایده_سالاد_كلم_بنفشو_شويد كلم باريك خردشده + شويد خرد شده + خيارشور ريزشده + پياز ريزشده 👈اين سالا رو باسس دلخواه سروكنيد ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazibano
خورش گوشت اینا گوشت گوساله هستش با پیازو نمک و زردچوبه و دوحبه سیر تفتش دادم و بهش رب زدم و با آب گذاشتم کاملا بپزه و جا بیفته که حدودا ۴ ساعتی طول کشید تا کاملا پخت ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazibano
#کوبیده مخلوط با طعم عالی گوشت گوسفند و گوساله هر کدوم نیم کیلو ،سینه مرغ چرخ شده یکعدد. پیاز رنده شده یکعدد بزرگ،فلفلهای رنگی یک پیمانه (لیوان فرانسوی )جعفری خرد شده و کمی تره نصف پیمانه ،آرد معمولی دو قاشق غذا خوری نمک به میزان لازم بعد از یه ورز حسابی به سیخ میکشیم و میزازیم دو ساعتی تو یخچال بمونه بعد هم کباب و نوش جان. شما میتونید مواد رو نصف کنید این مقدار 16 الی 18 سیخ کبابه پ.ن. من نصف مواد رو واسه همبرگر تو تابه کنار میزارم ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazibano ‌
#ترفند چجوری میتونم رنگ خورش رو ثابت نگه دارم؟ هنگام اضافه کردن آبلیمو به خورش باید زیرش خاموش باشد اگر خورش درحال جوش خوردن باشد باعث تغییر رنگ میشود😋 🔹برای خوشمزه تر شدن قرمه سبزی یک ساعت مونده به سرو توش مقدار خیلی کمی رب انـــــار بریزید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazibano
9.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مربای_به_و_بادام😋 به1کیلو شکر1کیلو شکررابا2لیوان آب بزاریدجوش بیادتاشکرحل شه روی به های تمیزشده بریزیدودریخچال بمدت یک شب بزارید بعدبزاریدروحرارت تاقوام بیادبادام واضافه ودرشیشه میریزیم @ashpazibano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا