11.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خوراک_مرغ_سیب_زمینی😍😋
سینه مرغ…..۲عدد کوچک
سیب زمینی….۲عدد متوسط
پیاز…..۲عدد
نمک،فلفل،اویشن،پودر تخم گشنیز
تخم مرغ…..۲عدد
شیر….نصف لیوان
نمک،فلفل،ادویه کاری،پاپریکا
پنیر پیتزا
ابتدا سینه مرغ را خرد کنید.با ادویه دلخواه مزه دار کنید.
پیاز خلالی کنید.داخل ظرف مناسب فر بریزد.روشو سیب زمینی حلقه شده قرار دهید.نمک و فلفل و روغن زیتون هم روش بریزد.بعد مرغ مزه دار شده را روش بچینید.
برای درست کردن سس؛
تخم مرغ به همراه شیر و نمک و فلفل و ادویه کاری و پاپریکا مخلوط کنید.روی سطح مرغ بریزد.روی ظرف را سلفون بکشید داخل فر با درجه ۱۷۰ بمدت یک ساعت قرار دهید.بعد از پخت روشو پنیر پیتزا بریزد
داخل فر مجدد قرار دهید و گریل را روشن کنید.تا سطح روش طلایی بشه.
🌼👉
🌼👉
#ترفند #آشپزی 🍽
برای تهیه خیارشور🥒 به ازای ۲۰ لیوان آب جوشیده یک لیوان نمک و نصف لیوان سرکه میریزیم و مخلوط میکنیم بعد خیارهای شسته و خشک شده رو یه لایه میچینیم یه حبه سبر مقداری ترخون مرزه ریحان و یه فلفل کوچولو همینطور لایه لایه و آب نمک رو اضافه کرده و میزاریم ۲ روز جای گرم باشه تا رنگش تغییر کنه بعد به جای خنک منتقل میکنیم. حتما خیارها خشک باشن که کپک نزنن جاشم خنک باشه ودرش کیپ 👌
🎀 🌸 🎀
به دوستاتونم بفرستین💞
6.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزا با نون باگت😋😍
⚠️سه تا نکته مهم راجع به این نوع پیتزا یکم🔻
1_ اول اینکه این پیتزا خشک نیست نرمم نیست، ترده مثل اسنک، و اینکه حتما نون نرم و تازه باشه، خشک و سفت نباشه
2_ حتما همه جای نون حتی کناره هاشو کاملا سس بزنید تا نرم بمونه
3_حتما یه کاسه آب جوش بذارید تو فر تا محیط فر مرطوب بمونه و نونا خشک نشن و فقط پنج دقیقه بذارید تو فر تا فقط پنیر آب بشه و تمام.
مواد پیتزا هر چی که دوست دارید میتونید بریزید، گوشت، قارچ، فلفل دلمه، ذرت، گوجه، کالباس و...
نون باگت کوچیک رو از وسط برش بزنید با وردنه یه دور بکشید تا صاف بشه، اگه نون بزرگ بود از وسط برش بزنید.
توی سینی که کاغذ روغنی گذاشتیم نونها رو میچینیم و روی نون به ترتیب، سس، پنیر، مواد میانی، آویشن، و در آخر پنیر میریزیم.
تو فر از قبل گرم شده با درجه صد و هشتاد به مدت پنج دقیقه در حد آب شدن پنیر میپزم و پنیر گریل نمیشه.
🌼👉
🌼👉
31.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مراحل تهیه کمپوت گلابی محلی 😊🍐.
.
🍐 سلام به عزیزان دل امیدوارم از دیدن این ویدیو هم لذت ببرید.
دستور تهیه کمپوت گلابی :
گلابی های می شوریم و بعد پوست میکنیم. از وسط نصف کرده و هسته هایش را خارج کنید و در ظرفی که حاوی آب و آبلیمو هست قرار میدیم تا تیره نشوند و بعد دورن شیشه قرار میدهیم و به هر شیشه دو قاشق شکر و چند قطره گلاب و کمی زعفران اضافه میکنیم و در انتها آب اضافه میکنیم و در درودن دیگ پر از آب قرار میدهیم و اجازه میدهیم نیم ساعت روی شعله بجوشد و بعد از دیگ خارج کرده و 24 ساعت وارونه قرار میدهیم تا پلمپ شوند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد کلم با مرغ استریپس
#کوکی_کنجدی
مواد لازم:
کنجد خام ۱۵۰ گرم
شکر قهوه ای ۶۰گرم
سفیده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
کنجد و شکر قهوه ای را محلوط کنید سپس سفیده و وانیل را اضافه و مخلوط کنید.مواد باید انسجام داشته باشن ولی خیلی سفت هم نباشن. پس اگرانسجام کافی نداشتن کم کم کنجد اضافه کنید .
در سینی بر کاغذ روغنی بندازید با اسکوپ بستنی یا قاشق از مواد بردارید با قاشق کاملا فشرده کنید و روی کاغذ روغنی بذارید با پشت قاشق تختش کنید تا کاملا مغزپخت بشه.
با فاصله بذارید.
در فر گرم شده با حرارت ۱۸۰ در فرهای برقی و ۱۰-۱۵ درجه بیشتر در فرهای گازی به مدت حدودا ۱۰-۱۴ دقیقه قرار بدید.(اطراف کوکی رنگ بگیره آمادست).
بعد از خنک شدن از سینی جدا کنید پیشنهاد می کنم به یک طرف کوکی عسل بمالید و پودر پسته بزنید خیلی خوشمزه تر میشه.
#نون_پنجره_ای 🧇 😋
▫️آرد قنادی یک پیمانه
▫️نشاسته گل نصف پیمانه
▫️تخم مرغ سه عدد
▫️گلاب یک سوم پیمانه
▫️شیر دوسوم پیمانه
▫️وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
🔸ابتدا نشاسته وگلاب وشیروخوب مخلوط میکنیم تا یکدست بشه بعد وانیل ویکی یکی تخم مرغهارو اضافه میکنیم حالا آرد وکم کم اضافه ومخلوط میکنیم وسپس ازصافی رد میکنیم
بک ظرف ومیزاریم روی حرارت وروغن میریزیم واجازه میدیم گرم بشه سپس قالب ومیزاریم داخل روغن تاگرم بشه وبعد داخل مایه شیرینی میزنیم ودر روغن سرخ میکنیم(هایلایت نون پنجره ای وببینید متوجه میشید) وسپس روی دستمال گذاشته تاروغنش کشیده بشه بعدازخنک شدن روی اونها پودرقند الک میکنیم
سعی کنید ظرفتون کوچیک باشه تادرمصرف روغن صرفه جویی کنید
قالب نباید زیاد داغ بشه چون مواد به قالب نمیچسبه
شیرباید سردباشه تانشاسته کاملاحل میشه