eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
29.9هزار عکس
34.2هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم: سینه مرغ بدون پوست : ۵۰۰ گرم تخم مرغ متوسط : ۲ عدد آرد : 1 استکان پنیر پیتزا : 1 استکان پیازچه خورد شده : 2 قاشق غذاخوری جعفری خورد شده : 2 قاشق غذاخوری پودر سیر : 1/2 قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پاپریکا : به میزان لازم روغن زیتون یا مایع : 1 قاشق غذاخوری ‌ طرز تهیه: ۱.سینه مرغ (خام)را روی تخته قرار دهید و با استفاده از یک چاقوی تیز ، آن را به قطعات ریز خرد کنید یا میتونید چرخ کنید ۲.سپس آنها را در یک کاسه بزرگ بگذارید. سپس آرد ، تخم مرغ ، پنیر ، ، پیازچه ، جعفری ، پودر سیر ، نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکارا هم اضافه کنید خوب مخلوط کنید تا ترکیب شود ۳.مقداری روغن را در یک ماهیتابه ریخته و روی حرارت متوسط ​رو به کم قرار دهید ۴.دستتون را خیس یا چرب کنید و از مخلوط مرغ بردارید و شکل دهید و آنرا به ماهیتابه منتقل کنید و هر دو طرف کوکو را برای چند دقیقه بگذارید بپزند تا کوکو ها طلایی شوند ۵.به خاطر داشته باشید که شما باید آنها را در دمای متوسط رو به ​​کم طبخ کنید ، در غیر این صورت بیرون کوکو ها می سوزند اما داخل آن به خوبی پخته نمی شوند این کوکو را میتوانید با سس کچاپ یا سس مایونز سرو کنید و لذت ببرید 🌟
کوکو مرغ و پنیر
گوجه فرنگی 6 کیلو کرفس یک دسته هویج یک کیلو سیر و فلفل تند هرکدام 200 گرم (اگرمیانه خوبی بافلفل نداریدمیتونیدکمتربریزید) گل کلم 2 عدد متوسط سرکه و نمک ( به ازای هرکیلو گوجه یک ق غ نمک و یک لیوان سرکه) طرز تهیه از شب قبل مواد رو نگینی خرد کنید و بشورید و بذارید کامل خشک بشن. گوجه هارو پوست بکنید و در غذاساز پوره کنید. گوجه هارو داخل قابلمه بریزید و یک ربع بجوشونید، در حال جوش سرکه رو هم اضافه کنید بعد از حدود یک ربع خاموش کنید و نمک وبقیه مواد رو اضافه کنید و هم بزنید . کمی خنک شد داخل ظروف ترجیحا شیشه ای بریزید و یک روز در فضای آشپزخانه بذارید بمونه و بعد داخل یخچال نگهداری کنید. حدود ده روز بعد آماده مصرفه. بهتره از قاشق استیل استفاده نکنید برای هم زدن و برداشتن ترشی چون رنگ ترشی رو خراب میکنه. بهترین زمان درست کردن این ترشی اواخر شهریور یا اوایل مهر هست که هم گوجه های خوب و قرمز میتونید پیدا کنید هم قیمت گوجه مناسبه نوش جان ♥️
طرز تهیه : _ ۳ الی ۶ تکه مرغ بدون پوست _لوبیا سبز ۴۵۰ گرم _۳ قاشق غذاخوری کره _۴ حبه سیر خرد شده _۱ قاشق چای خوری پاپریکا _۱ قاشق چای خوری پودر پیاز _نمک و فلفل _نصف یک لیمو _1/2 فنجان آب مرغ _1 قاشق غذاخوری سس کچاب تند (دلخواه) _جعفری خرد شده نصف فنجان _فلفل قرمز خرد شده، اختیاری در یک کاسه کوچک، پودر پیاز، پاپریکا، نمک و فلفل را ترکیب کنید. مرغ ها را با ترکیب ادویه مخلوط کنيد و کنار گذاشته . لوبیا ها را در این فاصله بخار پز کرده . نصف کره با کمی روغن را به تابه اضافه کرده وتکه های مرغ را با حرارت متوسط سرخ کنید . سپس مرغ ها را از روغن خارج کرده .مابقی کره ، سیر ، جعفری ، لوبیا ، نمک و فلفل و سس تند را اضافه کرده و مجددا تفت داده سپس آب مرغ و آب لیمو را اضافه کرده کمی که غلیظ شد مرغ ها را اضافه کنید و نوش جان کنید
آسمان دلتون نور بارون⭐️ چراغ خونتون روشن فرداتون قشنگ تراز هر روز ⭐️ آسوده بخوابید که خدا مواظب همه چیز هست⭐️ شبتون بخیر آرامش مهمان لحظه هاتون⭐️ ♡••♡••♡••♡••♡
سلام🍃🌸 صبح قشنگتون بخیر☀️ صبحانه تون سرشار از عشق💕 لبخند روی لباتون شادی توی دلهاتون آرامش توی قلبهاتون روزتون پر از عشق 🍃🌸 👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
12.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فینگرفود سوخاری مرغ ها رو مکعبی برش دادم توی تخم مرغ نمک فلفل زردچوبه ادویه آویشن زدم مرغها رو هم با نمک و ادویه جات مزه دار کردم اول توی آرد سفید بعد تخم مرغ بعد پودر سوخاری برای سس سس مایونز ماست خیارشور سیر پیاز جعفری شوید نمک فلفل آویشن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برج میوه لاکچری برای مهمونی هاتون مخصوصا مهمونی شب یلدا 🌸
43.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 🎬 🍗😋👆 مرغ خرد شده نیم کیلو نمک و فلفل قرمز به میزان لازم پیاز نسبتا درشت ۱ عدد فلفل دلمه ای کوچک ۱ عدد(دلخواه) آبلیمو یکی دو ق غ زعفران غلیظ به میزان لازم (هر چقدر بیشتر بهتر) سس مایونز یا سس خردل ۱ ق م رب گوجه ۱ ق م کره ۲۰ گرم(میتونید با روغن زیتون یا روغن مایع جایگزین کنید)
سبزی کوکو شامل تره جعفری گشنیز و کمی پیازچه خرد شده یه کاسه ابگوشت خوری تخم مرغ ۵ عدد نمک و ادویه به مقدار لازم سیر رنده شده در صورت تمایل زرشک و گردوی نگینی شده به مقدار لازم روغن جهت سرخ کردن تمام مواد رو با هم خوب مخلوط کنید و در روغن داغ بریزید در قابلمه رو بزارید و زیر شعله رو کم کنید .خیلی بهتره که زرشکهارو با بقیه مواد مخلوط نکنید و وقتی یه لایه نازک از مواد کف تاوه ریختید بعد زرشکهارو در وسط مواد بپاشید دوباره از مواد کوکو روی زرشکها بریزید.یک طرف کوکو که پخت اونو برگردونید تا طرف دیگه هم بپزه و سرخ بشه بعدم نوش جان. .
باید که ز انفاس سحر مست شویم باید همگی عاشق یکدست شویم صبحی دگر است و عاشقی باید کرد..از عطر خدا واله و سرمست شویم... روزتون_بخیر❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طرز تهیه پست بعدی کانال👇
‌بادمجان به مقدار دلخواه مواد لازم برای کوفته: 300 گرم گوشت چرخ کرده گوساله مخصوص کوفته(کم چرب باشد) 1 عدد پیاز نمک، فلفل سیاه برای سس: 1.5 لیوان آب ولرم 1 ق غ رب گوجه فرنگی 1 ق م نمک 1 استکان روغن زیتون(یا روغن مایع) پوست بادمجان را به صورت یک در میان بکنید و بادمجان را به شکل حلقه ای و به ضخامت یک انگشت خرد کنید.داخل روغن فراوان سرخ کنید. (میتوانید قبل از سرخ کردن داخل آب نمک نگه دارید سپس آبکش کرده خشک کنید و سرخ کنید) مثل عکس بادمجان ها را داخل ظرف های مقاوم در برابر حرارت بذارید. پیاز رنده شده، نمک و فلفل را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و ورز بدید و به شکل کوفته های کوچک آماده کنید و در قسمت وسط ظرف بذارید. سپس گوجه فرنگی و فلفل را روی کوفته ها بچینید. 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ، یک و نیم لیوان آب ولرم نمک و روغن زیتون را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید سپس 3, 4 قاشق داخل هر ظرف بریزید. در فر 200 درجه از قبل گرم شده 25_20 دقیقه بپزید. سپس روی مواد کمی پنیر پیتزا بریزید و 5 دقیقه دیگر داخل فر نگه دارید سپس بیرون آورید و گرم سرو کنید.
یکشنبه تون گلباران🌸 یک اقیانوس عشق یک دریا مهربانی🌸 یک آسمان آرامش یک دنیا شور و شعف🌸 یک روز عالی هزاران لبخند زیبا 🌸 را برای تک تکتون آرزومندم روزتون زیبا و در پناه خداوند🌸 این گلهای زیبا تقدیم تک تک شما دوستان 🌸🌸💐
✅💠💢ماکارونی باعث میشود بیشتر گرسنه شوید! وقتی کربوهیدرات میخورید،باعث بالارفتن انسولین شده و بدن هورمون کنترل قند تولید میکند.در نتیجه، مدتی بعد باز احساس گرسنگی میکنید. برای عزیزانتون بفرستید❤️
🔺مقداری نمک در آب گـــــرم بریزید و آن را صبح ها بنوشید 🔸 باکتریهای مضر مسیر گوارشی را از بین میبرد 🔸 با مشکلات گوارشی از قبیل نفخ و سوزش معده مبارزه میکند 🔸 میتواند سطح استرس را کاهش دهد 🔸 نوشیدن آب نمک گرم صبح ها به ما کمک خواهد کرد تا شب خواب بهتری داشته باشیم 🔸میتواند سلامت استخوان ها را حفظ کرده و بهبود بخشد در حالی که از مشکلات استخوان مانند پوکی استخوان جلوگیری میکند 🌿🌿
• از اونجایی که ژله رولی عزیز دل منه و همه جا کاربرد داره شمام ببینید که راحت درست کنید ❤️❤️ برای هر بسته پودر ژله، دو سوم لیوان آب جوش بریزین روی بخار آب جوش هم بزنین تا ذرات ژله کاملا حل بشه( همون بنماری کردن) دو سه دقیقه صبر کنین تا ژله از داغی اولیه بیفته نصف لیوان بستنی سرد و یخ زده ( یا یک عدد بستنی لیوانی با طعم وانیل) رو به ژله ی گرم اضافه کنین نباید زیاد هم بزنین، اجازه بدین بستنی با گرمای ژله ذوب بشه، نهایتا با پشت قاشق بستنی ها رو له کنین با این روش ژله رولی دو فاز میشه . سطح سینی 20 در 30 رو کمی مرطوب کنین و تو سینی نایلون فریزر پهن کنین و باروغن مایع چربش کنین ژله بستنی رو تو سینی بریزین و بذارین تو یخچال با توجه به تفاوت سرمای یخچال ها، بین نیم ساعت تا 45 دقیقه باید تو یخچال بمونه ولی اصلا نباید بیشتر از 45 دقیقه بشه . بعد از اینکه ژله بستنی سفت شد با چاقو به صورت نواری برش بزنین اگه میخواین ژله رولی به شکل گل بشه یک سمت رو ساده و یک سمت رو دالبری برش بزنین . به همین سادگی آماده میشه . دلیل ترک خوردن ژله رولی، یا مقدار آب و بستنی بیشتر از مقداریه که نوشتم یا سایز سینی از اندازه ای که گفتم کوچیکتره اگه دد مورد بالا رعایت نشه ژله رولی کلفت میشه و موقع رول کردن میشکنه یا از 45 دقیقه بیشتر تو یخچال میمونه و خیلی سفت میشه واسه همین موقع رول کردن میشکنه. 🌟
❗️زغال‌ اخته؛ میوه جوانی ▫️آنتی‌اکسیدان‌ های زغال‌ اخته باعث تولید کلاژن شده و پوست را سفت و جوان نگه می‌ دارد ▫️آن‌ ها از پوست در برابر رادیکال‌ های آزاد و در نتیجه پیری زودرس محافظت می‌ کنند.
- میوه درشت نخرید ! ❌ 👈🏻هرچه میوه درشت تر نیترات جذب شده آن بیشتر است ! 👈🏻نیترات باعث کم خونی، سقـط جنین و انواع سرطان‌ها میشود ! 👈🏻هر کیلو سیب زمینی یا پیاز باید 7 تا 8 عدد شود 🌿
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
☀️☀️☀️ظهر زیبای پاییزیتون بخیر و شادی بفرمایید ناهار😋😋😋🌮🌮🌮🌮🍱🍱🍱🥘🥘🥘🍟🍔🍔🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 مواد لازم: ۱ بسته پودر ژله انگور ۱ لیوان آب جوش ۱ لیوان شیر هم دما با مایه ژله برای قسمت سفید: ۲.۵ لیوان شیر نصف لیوان شکر ۱ ق غ نشاسته ی ذرت ۱ ق چ پودر ژلاتین ۱ ق چ وانیل ۱ ق غ خامه صبح
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 2 عدد کدو سبز 1 عددهویج 2 عدد تخم مرغ پیازچه تازه نمک فلفل سیاه ، زیره ، فلفل قرمز 2 قاشق غذاخوری آرد مواد میانی: پنیر کاشار یا هر پنیر دیگه ای که کش بیاد کدو سبز و هویج را پوست بگیرید‌و رنده ریز کنید ، آب اضافی آن را گرفته و دور بریزیدتخم مرغ ، پیازچه ، ادویه ، نمک و آرد را اضافه کرده و مخلوط کنیدکاغذ روغنی را در یک ظرف کوچکی که میخواهید در فر قرار بدهید گذاشته وآن را کمی با روغن زیتون چرب کنید .نیمی از مواد موجوررا پهن کنید داخل قالب و پنیر کاشار را روی آن قرار دهید و مابقی مواد موجور را روی آن ریخته و کامل روی پنیر را بپوشانید. روی مواد را با کمی روغن زیتون چرب کنید و آن را در فر که با 170 درجه گرم شده قرار دهید.و تا هنگامی که زیر و رو کامل سرخ شود بپزید 🍂🍁 🕊❤️🕊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃🌼در آخرین یکشنبه 🌼🍃🌸آبان مـاه 🌸🍃🌼براتون 🌼🍃🌸یک دنیا نیکبختی 🌸🍃🌼یک دشت آرامش 🌼🍃🌸یک دریا خوشبختی 🌸🍃🌼یک کوه سلامتی 🌼🍃🌸یک آسمان آرزوی زیبا و 🌸🍃🌼یک عمر با عزت از پروردگار 🌼🍃🌸خواستـارم پروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣ کپی حرام
‌ مواد لازم: شیر : ۱ لیتر آرد : ۱ فنجان شکر : ۷ قاشق غذاخوری نشاسته : ۲ قاشق غذاخوری کره : ۱ ق غ خ وانیل : ۱ بسته فندق خورد شده شکلات صبحانه ‌ طرز تهیه: ۱.همه مواد به جز وانیل و کره را در قابلمه مناسبی میریزیم مخلوط میکنیم و میگذاریم روی اجاق و با هم زدن مدام میپزیم. ۲.وقتی غلیظ شد و به جوش آمد از روی اجاق برداریم و وانیل و کره را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم. ۳.یه لیوان صاف و گرد انتخاب میکنیم و پودینگ رو پر میکنیم. ۴.بعد از اینکه به دمای محیط رسید میذاریم تو یخچال و یک شب استراحت میدیم. ۵.در آخر از لیوان بیرون بیارید و برش بزنید و لبه هاش رو با فندق بپوشونید میتونید به دلخواه تزئین کنید 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 2 عدد کدو سبز 1 عددهویج 2 عدد تخم مرغ پیازچه تازه نمک فلفل سیاه ، زیره ، فلفل قرمز 2 قاشق غذاخوری آرد مواد میانی: پنیر کاشار یا هر پنیر دیگه ای که کش بیاد کدو سبز و هویج را پوست بگیرید‌و رنده ریز کنید ، آب اضافی آن را گرفته و دور بریزیدتخم مرغ ، پیازچه ، ادویه ، نمک و آرد را اضافه کرده و مخلوط کنیدکاغذ روغنی را در یک ظرف کوچکی که میخواهید در فر قرار بدهید گذاشته وآن را کمی با روغن زیتون چرب کنید .نیمی از مواد موجوررا پهن کنید داخل قالب و پنیر کاشار را روی آن قرار دهید و مابقی مواد موجور را روی آن ریخته و کامل روی پنیر را بپوشانید. روی مواد را با کمی روغن زیتون چرب کنید و آن را در فر که با 170 درجه گرم شده قرار دهید.و تا هنگامی که زیر و رو کامل سرخ شود بپزید 🍂🍁 🕊❤️🕊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 رسول اکرم (ص) : 🌷کسی که در نوشته ای 🌸صلوات بر من بنویسد، 🌷فرشتگان تا وقتی که 🌸اسم من در آن نوشته است 🌷 برای او استغفار می‌کنند. 🌷صبح یکشنبه تون 🌸معطر به عطر خوش صلوات 🌷بر حضرت محمد (ص) 🌸و خاندان مطهرش 🌸اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ 🌸وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْپروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣ کپی حرام