#خوراک_بادمجان_و_کوفته
بادمجان به مقدار دلخواه
مواد لازم برای کوفته:
300 گرم گوشت چرخ کرده گوساله مخصوص کوفته(کم چرب باشد)
1 عدد پیاز
نمک، فلفل سیاه
برای سس:
1.5 لیوان آب ولرم
1 ق غ رب گوجه فرنگی
1 ق م نمک
1 استکان روغن زیتون(یا روغن مایع)
پوست بادمجان را به صورت یک در میان بکنید و بادمجان را به شکل حلقه ای و به ضخامت یک انگشت خرد کنید.داخل روغن فراوان سرخ کنید. (میتوانید قبل از سرخ کردن داخل آب نمک نگه دارید سپس آبکش کرده خشک کنید و سرخ کنید) مثل عکس بادمجان ها را داخل ظرف های مقاوم در برابر حرارت بذارید.
پیاز رنده شده، نمک و فلفل را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و ورز بدید و به شکل کوفته های کوچک آماده کنید و در قسمت وسط ظرف بذارید. سپس گوجه فرنگی و فلفل را روی کوفته ها بچینید. 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ، یک و نیم لیوان آب ولرم نمک و روغن زیتون را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید سپس 3, 4 قاشق داخل هر ظرف بریزید. در فر 200 درجه از قبل گرم شده 25_20 دقیقه بپزید. سپس روی مواد کمی پنیر پیتزا بریزید و 5 دقیقه دیگر داخل فر نگه دارید سپس بیرون آورید و گرم سرو کنید.
🔺مقداری نمک در آب گـــــرم بریزید و آن را صبح ها بنوشید
🔸 باکتریهای مضر مسیر گوارشی را از بین میبرد
🔸 با مشکلات گوارشی از قبیل نفخ و سوزش معده مبارزه میکند
🔸 میتواند سطح استرس را کاهش دهد
🔸 نوشیدن آب نمک گرم صبح ها به ما کمک خواهد کرد تا شب خواب بهتری داشته باشیم
🔸میتواند سلامت استخوان ها را حفظ کرده و بهبود بخشد در حالی که از مشکلات استخوان مانند پوکی استخوان جلوگیری میکند
🌿🌿
• از اونجایی که ژله رولی عزیز دل منه و همه جا کاربرد داره شمام ببینید که راحت درست کنید ❤️❤️
برای هر بسته پودر ژله، دو سوم لیوان آب جوش بریزین
روی بخار آب جوش هم بزنین تا ذرات ژله کاملا حل بشه( همون بنماری کردن)
دو سه دقیقه صبر کنین تا ژله از داغی اولیه بیفته
نصف لیوان بستنی سرد و یخ زده ( یا یک عدد بستنی لیوانی با طعم وانیل) رو به ژله ی گرم اضافه کنین
نباید زیاد هم بزنین، اجازه بدین بستنی با گرمای ژله ذوب بشه، نهایتا با پشت قاشق بستنی ها رو له کنین
با این روش ژله رولی دو فاز میشه
.
سطح سینی 20 در 30 رو کمی مرطوب کنین و تو سینی نایلون فریزر پهن کنین و باروغن مایع چربش کنین
ژله بستنی رو تو سینی بریزین و بذارین تو یخچال
با توجه به تفاوت سرمای یخچال ها، بین نیم ساعت تا 45 دقیقه باید تو یخچال بمونه
ولی اصلا نباید بیشتر از 45 دقیقه بشه
.
بعد از اینکه ژله بستنی سفت شد با چاقو به صورت نواری برش بزنین
اگه میخواین ژله رولی به شکل گل بشه یک سمت رو ساده و یک سمت رو دالبری برش بزنین
.
به همین سادگی آماده میشه
.
دلیل ترک خوردن ژله رولی، یا مقدار آب و بستنی بیشتر از مقداریه که نوشتم
یا سایز سینی از اندازه ای که گفتم کوچیکتره
اگه دد مورد بالا رعایت نشه ژله رولی کلفت میشه و موقع رول کردن میشکنه
یا از 45 دقیقه بیشتر تو یخچال میمونه و خیلی سفت میشه واسه همین موقع رول کردن میشکنه.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#دسرلیوانی_مجلسی
مواد لازم:
۱ بسته پودر ژله انگور
۱ لیوان آب جوش
۱ لیوان شیر هم دما با مایه ژله
برای قسمت سفید:
۲.۵ لیوان شیر
نصف لیوان شکر
۱ ق غ نشاسته ی ذرت
۱ ق چ پودر ژلاتین
۱ ق چ وانیل
۱ ق غ خامه صبح
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#موجور_قالبی
2 عدد کدو سبز
1 عددهویج
2 عدد تخم مرغ
پیازچه تازه
نمک
فلفل سیاه ، زیره ، فلفل قرمز
2 قاشق غذاخوری آرد
مواد میانی:
پنیر کاشار یا هر پنیر دیگه ای که کش بیاد
کدو سبز و هویج را پوست بگیریدو رنده ریز کنید ، آب اضافی آن را گرفته و دور بریزیدتخم مرغ ، پیازچه ، ادویه ، نمک و آرد را اضافه کرده و مخلوط کنیدکاغذ روغنی را در یک ظرف کوچکی که میخواهید در فر قرار بدهید گذاشته وآن را کمی با روغن زیتون چرب کنید .نیمی از مواد موجوررا پهن کنید داخل قالب و پنیر کاشار را روی آن قرار دهید و مابقی مواد موجور را روی آن ریخته و کامل روی پنیر را بپوشانید. روی مواد را با کمی روغن زیتون چرب کنید و آن را در فر که با 170 درجه گرم شده قرار دهید.و تا هنگامی که زیر و رو کامل سرخ شود بپزید
🍂🍁
🕊❤️🕊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃🌼در آخرین یکشنبه
🌼🍃🌸آبان مـاه
🌸🍃🌼براتون
🌼🍃🌸یک دنیا نیکبختی
🌸🍃🌼یک دشت آرامش
🌼🍃🌸یک دریا خوشبختی
🌸🍃🌼یک کوه سلامتی
🌼🍃🌸یک آسمان آرزوی زیبا و
🌸🍃🌼یک عمر با عزت از پروردگار
🌼🍃🌸خواستـارم
پروفایل
💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓
ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
کپی حرام
#دسر_کرم_فندقی
مواد لازم:
شیر : ۱ لیتر
آرد : ۱ فنجان
شکر : ۷ قاشق غذاخوری
نشاسته : ۲ قاشق غذاخوری
کره : ۱ ق غ خ
وانیل : ۱ بسته
فندق خورد شده
شکلات صبحانه
طرز تهیه:
۱.همه مواد به جز وانیل و کره را در قابلمه مناسبی میریزیم مخلوط میکنیم و میگذاریم روی اجاق و با هم زدن مدام میپزیم.
۲.وقتی غلیظ شد و به جوش آمد از روی اجاق برداریم و وانیل و کره را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
۳.یه لیوان صاف و گرد انتخاب میکنیم و پودینگ رو پر میکنیم.
۴.بعد از اینکه به دمای محیط رسید میذاریم تو یخچال و یک شب استراحت میدیم.
۵.در آخر از لیوان بیرون بیارید و برش بزنید و لبه هاش رو با فندق بپوشونید میتونید به دلخواه تزئین کنید
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#موجور_قالبی
2 عدد کدو سبز
1 عددهویج
2 عدد تخم مرغ
پیازچه تازه
نمک
فلفل سیاه ، زیره ، فلفل قرمز
2 قاشق غذاخوری آرد
مواد میانی:
پنیر کاشار یا هر پنیر دیگه ای که کش بیاد
کدو سبز و هویج را پوست بگیریدو رنده ریز کنید ، آب اضافی آن را گرفته و دور بریزیدتخم مرغ ، پیازچه ، ادویه ، نمک و آرد را اضافه کرده و مخلوط کنیدکاغذ روغنی را در یک ظرف کوچکی که میخواهید در فر قرار بدهید گذاشته وآن را کمی با روغن زیتون چرب کنید .نیمی از مواد موجوررا پهن کنید داخل قالب و پنیر کاشار را روی آن قرار دهید و مابقی مواد موجور را روی آن ریخته و کامل روی پنیر را بپوشانید. روی مواد را با کمی روغن زیتون چرب کنید و آن را در فر که با 170 درجه گرم شده قرار دهید.و تا هنگامی که زیر و رو کامل سرخ شود بپزید
🍂🍁
🕊❤️🕊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 رسول اکرم (ص) :
🌷کسی که در نوشته ای
🌸صلوات بر من بنویسد،
🌷فرشتگان تا وقتی که
🌸اسم من در آن نوشته است
🌷 برای او استغفار میکنند.
🌷صبح یکشنبه تون
🌸معطر به عطر خوش صلوات
🌷بر حضرت محمد (ص)
🌸و خاندان مطهرش
🌸اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ
🌸وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْپروفایل
💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓
ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
کپی حرام
#توپک_برنجی
مواد لازم:
برنج پخته شده و کاملا سرد شده 2 پیمانه
نکته: (برنج بدون روغن پخته بشه که توپک حین سرخ کردن وا نره)
تخم مرغ 2 عدد
جعفری ریز خرد شده بمقدار لازم
نمک فلفل و کمی پودر سیر بمقدار لازم
پنیر موزارلا 150 گرم
ژامبون رنده شده 150 گرم
آرد 3 ق غذاخوری
بکینگ پودر نصف ق غذاخوری
پنیر موزارلای مکعبی برش خورده برای داخل شکم توپک
طرز تهیه:
ابتدا به برنج پخته شده (بدون روغن و کاملا سرد شده) دو عدد تخم مرغ، نمک و فلفل و پودر سیر، کمی جعفری ریز خرد شده، پنیر موزارلای رنده شده و ژامبون رنده شده، آرد و بکینگ پودر رو اضافه میکنیم و کاملا موادو باهم مخلوط میکنیم و با قاشق ورز میدیم
سپس دستتونو کمی چرب کنید و به اندازه گردو از مواد بردارید و کف دست پهن کنید و یه برش کوچیک پنیر موزارلا وسط قرار بدید و بعد به شکل توپ دربیارید
توپک هارو بعد از آماده شدن ابتدا داخل آرد بغلتونید، سپس داخل تخم مرغ و در نهایت داخل پودر پانکو یا پودر سوخاری بغلتونید و سپس بمدت نیم ساعت داخل فریزر یا یخچال استراحت بدید
و درآخر داخل یه ظرف گود با روغنی که از قبل داغ شده سرخ کنید
🌟
#ترشي_ليمو_ترش 🍋 😋
🔸يكي از خوشمزه ترين و ساده ترين ترشيهايي كه خيلي مورد استفاده قرار ميگيره ترشي ليمو ترش هست. من لیمو هاي سالم بدون لک را میشويم ویک روز میگذاریم آبش برود و خوب پوست ان هاخشك شود. بعد ليمو ها را حلقه حلقه ميكنيم. در يك ظرف كوچك كمي نمك و فلفل و كمي سياه دانه را مخلوط ميكنيم و در شيشه مخصوص لابه لاي ليمو ها ميريزيم. بعد روي ليمو ها تا نصفه شيشه اب ليمو ترش تازه ميريزيم. در ان را خوب ميبنديم، و چند روز خارج از يخچال نگه ميداريم تا ليمو ها خوب اب بيندارند.وپوست انها زرد رنگ شود كه در اين حال تلخي انها نيز گرفته ميشود.. بعد از چند روز انها را داخل يخچال قراد دهيد به مدت يك ماه. در اين مدت كمي شيشه ها رو تكان دهيد تا مواد ان روي تمام ليمو ها رو بپوشاند.
ترشی لیمو با خوراک ماهی، مرغ، لوبیا پلو و غذاهایی که نانی نباشد خیلی لذیذ است.این ترشی تند است.
🍁زنـــدگـــی
☕️حکمت اوست
🍁چــنــد بــرگــی
☕️را تو ورق خواهی زد
🍁مابقی را قسمت..!
☕️قسمتت شادی باد
🍁لحظه های زندگیتون
☕️مملو از خوشی و برکـت
🍁عــصــر پاییزی شما
☕️دوستان مهربون بخیر
♡
🔻خواهی نشوی رسوا
همرنگ جماعت شو❗️
🌸ولی قرآن چیزی دیگه میگه:
✨أكثر الناس ﻻ ﻳﻌﻠﻤﻮﻥ"
بیشتر مردم نمۍدانند
✨ أكثر الناس ﻻ ﻳﺸﻜﺮﻭﻥ"
بیشتر مردم ناسپاس اند
✨ أكثر الناس ﻻ ﻳﺆﻣﻨﻮﻥ "
بیشتر مردم ایمان نمی آورند
✨ أكثرهم ﻓﺎﺳﻘﻮﻥ"
بیشترشان گناهکارند
✨ أكثرهم ﻳﺠﻬﻠﻮﻥ"
بیشترشان نادانند
✨ أكثرهم ﻣﻌﺮﺿﻮﻥ"
بیشترشان اعتراض گرند
✨ أكثرهم ﻻ ﻳﻌﻘﻠﻮﻥ"
بیشترشان تعقل نمۍکنند
✨ أكثرهم ﻻ ﻳﺴﻤﻌﻮﻥ "
بیشترشان ناشنوایند
✨ﻭﻗﻠﻴﻞ ﻣﻦ ﻋﺒﺎﺩﻱ ﺍﻟﺸﻜﻮﺭ "
و کم اند بندگانی که شاکرند
✨ﻭﻣﺎ ﺁﻣﻦ ﻣﻌﻪ ﺇﻻ ﻗﻠﻴﻞ "
و جز اندکی ایمان نمی آورند
🔸پس نه تنها اکثریت نشانه حقانیت نیست، بلکه در موارد زیادی، اکثریت بر خلاف معیارهای الهی رفتار میکنند. همیشه در زندگی راه درستِ خودتون رو بروید👌
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan