• از اونجایی که ژله رولی عزیز دل منه و همه جا کاربرد داره شمام ببینید که راحت درست کنید ❤️❤️
برای هر بسته پودر ژله، دو سوم لیوان آب جوش بریزین
روی بخار آب جوش هم بزنین تا ذرات ژله کاملا حل بشه( همون بنماری کردن)
دو سه دقیقه صبر کنین تا ژله از داغی اولیه بیفته
نصف لیوان بستنی سرد و یخ زده ( یا یک عدد بستنی لیوانی با طعم وانیل) رو به ژله ی گرم اضافه کنین
نباید زیاد هم بزنین، اجازه بدین بستنی با گرمای ژله ذوب بشه، نهایتا با پشت قاشق بستنی ها رو له کنین
با این روش ژله رولی دو فاز میشه
.
سطح سینی 20 در 30 رو کمی مرطوب کنین و تو سینی نایلون فریزر پهن کنین و باروغن مایع چربش کنین
ژله بستنی رو تو سینی بریزین و بذارین تو یخچال
با توجه به تفاوت سرمای یخچال ها، بین نیم ساعت تا 45 دقیقه باید تو یخچال بمونه
ولی اصلا نباید بیشتر از 45 دقیقه بشه
.
بعد از اینکه ژله بستنی سفت شد با چاقو به صورت نواری برش بزنین
اگه میخواین ژله رولی به شکل گل بشه یک سمت رو ساده و یک سمت رو دالبری برش بزنین
.
به همین سادگی آماده میشه
.
دلیل ترک خوردن ژله رولی، یا مقدار آب و بستنی بیشتر از مقداریه که نوشتم
یا سایز سینی از اندازه ای که گفتم کوچیکتره
اگه دد مورد بالا رعایت نشه ژله رولی کلفت میشه و موقع رول کردن میشکنه
یا از 45 دقیقه بیشتر تو یخچال میمونه و خیلی سفت میشه واسه همین موقع رول کردن میشکنه.
🌟
13.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میوه آرایی 🍉🍊🥭
💡ایده های خلاقانه
17.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قنبر پلو.
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
برنج ۳ پیمانه
کشمش پلویی ۳ ق غ
رب انار ۱ تا ۲ ق غ
گردو خرد شده ۳ ق غ
زعفران و نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
یه پیاز رو رنده کردم و کمی آبش رو گرفتم و با گوشت چرخ کرده ترکیب کردم ، نمک و زردچوبه و فلفل ریختم و خوب ورز دادم .بعد از مواد گوشتی قلقلی درست کردم .داخل تابه همراه روعن با حوصله سرخ کردم .
بعد از تابه برداشتم و یه پیاز رو خرد کردم و سرخ کردم ، گردو و کشمش رو هم ریختم . من قلقلی ها رو اینجا نریختم و می خوام موقع سرو روی پلو بچینم ، دست خودتونه می تونید همین جا اضافه کنید .رب انار و کمی زعفران ریختم .یک عده توی این مواد شیره انگور هم می ریزند که من نریختم
برنج رو از چند ساعت قبل خیسوندم .
داخل آب جوش برنج رو ریختم و بعد که نیم پز شد آبکش کردم .
داخل قابلمه لا به لا از برنج و این مواد میانی ریختم و کمی زعفران ریختم و گذاشتم روی حرارت رو به کم که دم بکشه
"گران" قیمت ترین چیز در "دنیا"
"عمر" است...!!!
از "کسانی" که روزهای "ارزشمند"
و زیبای "عمرت"را
از "بین" میبرند
دوری کن
پروفایل
💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓
ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
کپی حرام
#سالاد_لوبیا_چیتی با ماست سیردار (رژیمی)
لوبیا چیتی پخته نصف پیمانه
سیب زمینی پخته نگینی نصف پیمانه
زیتون خورد شده 1/3 پیمانه
خیارشور نگینی 1/3 پیمانه
ماست چکیده نصف پیمانه
سیر یک حبه
روغن زیتون 1 قاشق غ
نمک ، فلفل، آبلیمو به میزان لازم
شیویت 1 قاشق غذاخوری
زرشک (دلخواه) به میزان لازم
مواد اولیه را. باهم مخلوط کنید و روغن زیتون بریزید
سیر را له کنید و به ماست اضافه کنید
آبلیمو نمک و فلفل و شیویت را به ماست اضافه کنید
ماست سیر دار را به سالاد اضافه کنید و در ظرف سرو بریزید
#خورشت_کرفس
اول سه چهارتا پیاز رو نگینی خرد کردم و بعد همراه کمی روغن تفت دادم تا رنگ پیاز طلایی بشه،۳۰۰ گرم گوشت گوسفندی رو هم به پیاز اضافه کردم و نمک و فلفل و زردچوبه زدم و ۳ لیوان آب هم روی گوشت ریختم و گذاشتم خورشتم نیم پز بشه.
۴۰۰ گرم سبزی از ترکیب جعفری و نعنا(نسبت جعفری باید دوبرابر نعنا باشه)و به همراه برگهای کرفس با کمی روغن سرخ کردم.
۷۰۰ گرم کرفس خرد شده رو هم سرخ کردم و کنار گذاشتم.
حالا می رم سراغ گوشت نیم پز شده و سبزی و کرفس خرد شده رو به گوشت اضافه می کنم و فرصت می دم تا خورش جا بیافته و ۵ دقیقه قبل از سرو خورش نصف فنجان ابغوره رو هم ریختم.
خورش امادست