eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
"گران" قیمت ترین چیز در "دنیا" "عمر" است...!!! از "کسانی" که روزهای "ارزشمند" و زیبای "عمرت"را از "بین" میبرند دوری کن پروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣ کپی حرام
هر روز صبح کمى لیموترش در آب ریخته و بنوشید !👌🏻 ▫️بهبود گوارش ▫️افزایش ایمنى بدن ▫️افزایش انرژى ▫️کمک به کاهش وزن ▫️ضدسرطان ▫️افزایش قدرت مغز
🍏درمان هپاتیت_آ با خارمریم مصرف سیلیمارین در درمان هپاتیت موثر بوده است، سیلیمارین سلول های کبد را در برابر هرگونه آسیب نابود کننده حاد یا مزمن محافظت می کند.
عصر هم مثل صبح زیباست عصر یعنی عشق و عشق یعنی سلامتی شما و سلامتی شما یعنی قشنگی این دنیا ومن در این عصر زیبا دنیایی قشنگ برایتان آرزو دارم عصرتون زمستانی تون زیبا❄️❄️🌨🌨
با ماست سیردار (رژیمی) لوبیا چیتی پخته نصف پیمانه سیب زمینی پخته نگینی نصف پیمانه زیتون خورد شده 1/3 پیمانه خیارشور نگینی 1/3 پیمانه ماست چکیده نصف پیمانه سیر یک حبه روغن زیتون 1 قاشق غ نمک ، فلفل، آبلیمو به میزان لازم شیویت 1 قاشق غذاخوری زرشک (دلخواه) به میزان لازم مواد اولیه را. باهم مخلوط کنید و روغن زیتون بریزید سیر را له کنید و به ماست اضافه کنید آبلیمو نمک و فلفل و شیویت را به ماست اضافه کنید ماست سیر دار را به سالاد اضافه کنید و در ظرف سرو بریزید
اول سه چهارتا پیاز رو نگینی خرد کردم و بعد همراه کمی روغن تفت دادم تا رنگ پیاز طلایی بشه،۳۰۰ گرم گوشت گوسفندی رو هم به پیاز اضافه کردم و نمک و فلفل و زردچوبه زدم و ۳ لیوان آب هم روی گوشت ریختم و گذاشتم خورشتم نیم پز بشه.‌‌ ۴۰۰ گرم سبزی از ترکیب جعفری و نعنا(نسبت جعفری باید دوبرابر نعنا باشه)و به همراه برگهای کرفس با کمی روغن سرخ کردم. ۷۰۰ گرم کرفس خرد شده رو هم سرخ کردم و کنار گذاشتم.‌ حالا می رم سراغ گوشت نیم پز شده و سبزی و کرفس خرد شده رو به گوشت اضافه می کنم و فرصت می دم تا خورش جا بیافته و ۵ دقیقه قبل از سرو خورش نصف فنجان ابغوره رو هم ریختم.‌‌ خورش امادست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥩 2 لیوان گندم، 10 لیوان آب، 250 گرم گوشت مرغ، گوسفند یا بوقلمون به دلخواه. نمک، زردچوبه، دارچین. روغن حیوانی 2 ق غ 🔴 برای اینکه حلیم کشدارتری داشته باشین به جای گوشت گردن گوسفندی استفاده کنید😋👌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
خدایا ... به تو توکل می‌کنم و حس داشتنت پناهگاهی می‌شود همیشگی در اوج سختی هایم ... و غرق غرورم می کند. خدایا ... سپاس به خاطر همه چیز 🌸پروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣ کپی حرام
سلام این ترکیب رو امتحان کردید ترکیب موز و هویج کیک رو خیلی عالی و طعم دلنشینی میده 😍🤗 . تخم مرغ ۴ عدد شیر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) کره ۱۰۰ گرم ‌شکر ۲۰۰ گرم (تقریبا ۱ لیوان) موز ۱ عدد (متوسط) هویج ۱ عدد (بزرگ) بیکینگ پودر ۵ گرم( ۱ ق م) وانیل ۱/۴ ق چ آرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان) گردوی خرد شده به میزان دلخواه هویج خرد شده و موز خرد شده رو همراه شیر داخل مخلوط کن ریختم و میکس کردم . کره و شکر رو ترکیب و با همزن سه دقیقه خوب زدم . تخم مرغ ها رو اضافه کردم و دو دقیقه هم زدم . وانیل هم ریختم . تروکیب شیر موز و هویج رو هم ریختم و کمی هم زدم . آرد و بیکینگ پودر و پودر دارچین رو با هم مخلوط کردم و سه بار الک کردم و کم کم داخل مواد ریختم و ترکیب کردم .گردوی خرد شده رو هم با کمی آرد ترکیب کردم (این کار بابت ته نشین نشدن هست ) و به مایه کیک اضافه کردم و خیلی کم مخلوط کردم . قالب من میان تهی به قطر ۲۵ سانت هست ، چرب کردم (بهتره برای چرب کردن از ارده یا روغن جدا کننده یا کره و آردپاشی باشه) مایه کیک رو ریختم ودر فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه ، ۴۰ تا ۵۰ دقیقه قرار دادم . بعد ازپخت کمی از دما افتاد از قالب خارج کردم و روی توی قرار دادم تا خنک بشه . کمی هم روی کیک پودر قند الک کردم . پ.ن : هویج خام هست . جای کره میشه روغن مایع استفادا کرد همان میزان. بدون فر داخل فر دست ساز یا تابه دو طرفه میشه درست کرد . 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قلیه مرغ یکی از خوشمزه ترین خورش های ایرانی و جنوبی که اصولا با ماهی اماده میشه . برای تهیه ویدیو ها زحمت زیادی کشیده میشه ، لطفا لایک کنید و ویدیو را کامل ببینید.🌹🙏 مواد لازم : سبزی گشنیز ۲۵۰ گرم سبزی شنبلیله ۵۰ گرم سینه مرغ ۲ عدد تمر هندی ( عصاره ۱ لیوان ) آب ۵۰۰ میلی لیتر آرد ۱ ق.شربت خوری سیر ۲ حبه متوسط پیاز ۱ عدد متوسط ادویه ها: نمک ۱ ق.چ فلفل قرمز ½ ق.چ زرد چوبه ۱ ق.پ پرک فلفل ½ ق.چ .روغن مایع تقریبی برای سرخ کردن سبزی ۴ ق.غ
🍲 😋 ▫️آش سبزي(تره،ريحان،جعفري،شويد،برگ چغندر) 1 كيلو ▫️نخود 1 ليوان ▫️بلغور نصف ليوان ▫️برنج آش نصف ليوان ▫️پياز 1 عدد ▫️گوجه فرنگي 2 عدد ▫️نمك بميزان لازم ▫️روغن بميزان لازم ▫️آبغوره 1 ليوان 🔸پياز را خرد كرده و با كمي روغن سرخ ميكنيم بعد گوجه فرنگي هارو پوست گرفته ريز خرد ميكنيم وقتي پياز كمي سرخ شد گوجه فرنگي هارو اضافه كرده نمك پاشيده در قابلمه را گزاشته ميزاريم تا گوجه ها نيم پز بشه بعد نخود را ك از شب قبل خيس كرده بوديم ابشو خالي كرده و شسته همراه بلغور ب آش اضافه ميكنيم و تا نصف قابلمه آب داخل اش ريخته ميزاريم تا بجوش بياد وقتي ب جوش امد سبزي ك خوب پاك كرديم و شستيم ب آش اضافه كرده در قابلمه را گزاشته ميزاريم با حرارت كم بجوشه در اين ميان برنج را اضافه كرده و آش را همزه ميگزاريم تا آش خوب جا بيفته در اخر 1 ليوان آبغوره ب آش اضافه كرده همزده و از روي حرارت برميداريم يا هم بسته ب مزاجتون موقع سرو ميتونيد ابغوره استفاده كنيد
موادلازم 0.5 قوطی کنسرو نخود 40 گرم اسفناج 1.5 حبه سیر 35 گرم ارده 0.25 عدد لیموترش 25 گرم پنیر سفید 1.5 عدد نان پیتا 15 میلی لیتر روغن کنجدبه مقدار لازم نمک طرزتهیه لیمو، اسفناج و سیر را بشویید. لیمو را چهار قاچ کنید و نان پیتا را با قیچی به صورت مربع‌های متوسط خرد کنیدسیر را رنده کنیدکنسرو نخود را در غذاساز ریخته و آن را میکس کنیدسپس ارده را به میکس نخود اضافه کنید. اسفناج، پنیر و سیر را به غذاساز اضافه کنید و میکس کنید تا کاملا یکدست شود و به میزان دلخواه نمک اضافه کنید. در تابه‌ای روغن کنجد را داغ کرده و نان‌های برش خرده را سرخ کنید تا طلایی شودحمص را با نان سرخ شده سرو کنید نوش جان
یادت باشه : زندگی کوتاهه .. صادقانه عاشق باش و خالصانه رفتار کن شاید فردایی نباشه ! شاید فردایی باشه اما عزیزی نباشه...
دو تا تخم مرغ+يك ق مرباخوري پودر دارچين+يك ق غ شكر رو با همزن دستي خوب بزنيد بعد نصف ليوان شير بهش اضافه كنيد.براي هر دو تا نون تست ما به يك تخم مرغ و يك چهارم ليوان شير نياز داريم،پس اين براي چهار نون تسته.ته ماهيتابه رو فقط كمي با كره چرب كنيد،اصلا نياز به روغن زياد نيست.دو طرف نون تست رو در مايع تخم مرغي بزنيد،اصلا نبايد در مايع بمونه چون وا ميره و بعد در تابه دو طرفش رو سرخ كنيد. فرنچ تست معمولا با يك برش كره و شيره ي افرا سرو ميشه كه در كشور ما تقريبا نايابه،ميتونيد از عسل استفاده كنيد يا با ميوه و شكلات و خامه سرو كنيد. 🍃❤️🍃
. کاسترول لوبیا سبز حدود یک کیلو لوبیای پاک شده که هر کدوم رو از وسط به دو نیم کردیم رو به آب در حال جوشیدن اضافه کرده و بعد از 5 تا 7 دقیقه آبکش می کنیم. کف ظرفی که قرار هست غذامون رو داخلش سرو کنیم کمی چرب می کنیم و لوبیا ها رو داخل ظرف می ریزیم. داخل شیرجوش دو حبه سیر رو به مدت 30 ثانیه با مقداری کره تفت میدیم. دو قاشق غذاخوری آرد سفید اضافه کرده و دوباره هم می زنیم تا آرد باز بشه و این کار رو به مدت یک دقیقه ادامه میدیم. حدود یک فنجان آب مرغ به مخلوط اضافه کرده و به مدت 3 دقیقه هم می زنیم. حالا حدود یک و نیم فنجون شیر اضافه می کنیم و تا زمانی که سس به غلظت مناسبی برسه روی حرارت هم می زنیم و در آخر نمک و فلفل سیاه رو به مواد سس اضافه می کنیم. سس آماده شده رو روی لوبیاها میریزیم و روی اون رو با پیاز سرخ شده فراوون تزئین می کنیم و به مدت 20 تا 25 دقیقه داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کردیم قرار میدیم. برای اینکه از سوختن پیازهای سرخ شده در فر جلوگیری کنیم، در 10 دقیقه پایانی روی ظرفمون رو فویل می کشیم. 🍃❤️🍃
مواد لازم: آرد سفید یک پ پودر نارگیل یک پ شکر نصف پ کره ۱۰۰ گرم روغن جامد ۳ ق غ گلاب نصف پ آب نصف پ زعفران به مقدار لازم طرز تهیه: اول باید شربت رو درست کنید ، برای این کار آب و شکر رو توی قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم بزارید هم بزنید تا شکر حل بشه ، بعد گلاب و زعفران رو اضافه کنید و کمی بعد از روی حرارت بردارید ،نیازی به غلیظ شدن شربت نیست. آرا رو الک کنید و توی تابه بریزید مدام هم بزنید تا بوی خامی آرد از بین بره و کمی تغییر رنگ بده ، حدود بیست الی سی دقیقه زمان میبره بعد آرد رو دو بار الک کنید مجدد به تابه برگردانید و بعد کره و روغن رو اضافه و هم بزنید تا ذوب بشن . چند دقیقه آرد رو در روغن سرخ کنید نیازی نیست خیلی تفت بدین تا رنگ حلوا تیره بشه چون باید رنگ حلوا روشن بمونه . حالا پودر نارگیلی که از قبل آسیاب کردین رو اضافه کنید حدود ۵ دقیقه دیگه تفت بدین بعد از روی حرارت بردارین ، حالا شربت رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست بشه و دوباره روی حرارت قرار بدین توی این مرحله باید مرتب هم بزنید تا حلوا به اصطلاح خودش رو جمع کنه و آب اضافی اون تبخیر بشه و حلوا به صورتی گهواره بشه یعنی وقتی به سمت چم و راست تکون میدین به راحتی حلوا حرکت کنه و کاملا جمع بشه . حالا شما میتونید یا مثل من توی قالب سیلیکونی بریزید به این صورت که کمی قالب رو چرب کنید و حلوا رو با قاشق توی قالب بریزید و فشار بدین یک ربع توی فریزر و یک ساعت توی یخچال قرار بدین یا اینکه توی ظرف دلخواه بریزید و تزیین کنید . حتما باید از آرد سفید استفاده کنید ، آردتون خیلی نباید تغییر رنگ بده باید رنگ حلوا روشن بشه . پودر نارگیل رو اول اندازه بگیرید بعد آسیاب کنید. توی دستور اصلی روغن جامد ۴ ق غ استفاده شده ولی من کمتر ریختم بستگی به جذب آرد شما اول ۳ ق اضافه کنید اگر کم بود یک قاشق دیگه هم اضافه کنید . 🌟