سبزی پلاسیده را دور نندازیا 😱
اینطوری تازه تازه میشند 👏😍
سبزی ها را خیس کرده و1 سیب زمینی 4 قاچ را در آن بیندازید؛ پس از 10 دقیقه با جذب نشاسته از سیب زمینی، به حالت اول برمیگردند
#ترفندخانه داری
#رول_مخمر
مواد لازم:
آرد 4 پیمانه (500 گرم)
1 قاشق غذاخوری مخمر (9 گرم)
سه چهارم فنجان شیر (120 میلی لیتر)
5 قاشق غذاخوری شکر (75 گرم)
کمی نمک
3 عدد تخم مرغ
100 گرم کره نرم
طرز تهیه:
همه مواد را به جز کره ورز دهید تا خمیر منسجمی به دست بیاید و کره را به صورت مکعبی به آن اضافه کنید و ان را ورز دهید تا کره با خمیر مخلوط شود و ورز دادن حدود 10 دقیقه ادامه پیدا کند. خمیر نرم و کشسانی به دست خواهید آورد.
می توانید خمیر را درست قبل از پختن با یک تخم مرغ بمالید (اختیاری).
و بعد از بیرون آمدن از فر، روی ان را با شربت (شیره) چرب کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☕️ عصر زمستانی تون
بخیر و خوشی❄️☃
☕️ لحظه هاتون قشنگ
دلاتون گرم از محبت ❄️☃
☕️ و لبتون خندون
عصر زیباتون بخیر ❄️☃
مربای بالنگ
مواد لازم🌺
بالنگ درشت 1کیلو
آبلیمو...3ق غ
شکرهم وزن بالنگها
آب به ازا دو لیوان شکر یک لیوان آب
طرزتهیه:
بالنگهارا بشویید ،سپس بالنگهاراازوسط نصف کنیدوقسمت داخلی بالنگهاراخارج نمایید،من به شکل گل رز در آوردم
بالنگهای آماده را به هر شکلی که دوست دارین آماده کنین ،بالنگهای آماده شده را رادرون آب سردقرارداده وپس ازچنددقیقه آبکشی کنید
سپس آنهاراداخل آب درحال جوش انداخته وپس از1دقیقه آبکش کنید،
این کارباعث تلخی گرفتن بالنگها میشود،
3باراین کاراتکرارکرده وبعدازآبکش داخل آبسردقراردهید
باشوک واردکردن تلخی آن کاملاگرفته میشود
شکررابا 2لیوان آب مخلوط کرده ومیگذاریم تابجوشد وغلیظ شود...سپس ازروی حرارت بردارید تاشربت خنک شود....
سپس بالنگهای تلخی گرفته شده وآبکش شده را درون شیره خنک شده بریزید وروی حرارت قراردهید تامربا بجوشدوغلیظ شود....
درپایان کارآبلیمو اضافه کرده وبعد1دقیقه ازروی حرارت بردارید وتاخنک شدن داخل قابلمه بماند وسپس به درون شیشه موردنظرمنتقل کرده ودریخچال نگهداری کنید.
من در آ خر کار یک قاشق غذاخوری گلوکز اضافه کردم تا شفاف شود.
نوش جون♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوشمزه😋
-شیک مخصوص کاهش وزن🦦💦~~
سکوت درمانی
ﺳﮑﻮﺕ ﮐﻦ !..
ﻫﻨﮕﺎﻣﯿﮑﻪ ﻧﻤﯿﺪﺍﻧﯽ ﭼﻪ ﺑﮕﻮﯾﯽ، ﭼﻪ ﭘﺎﺳﺦ ﺩﻫﯽ ﻭ ﯾﺎ ﭼﻄﻮﺭ ﺑﮕﻮﯾﯽ, ﻓﻘﻂ
ﺳﮑﻮﺕ ﮐﻦ!
ﮔﺎﻫﯽ ﻧﮕﻔﺘﻦ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﺗﺮ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻦِ ﺳﺨﻨﺎﻥِ ﺁﺷﻔﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻟﺤﻈﻪ ﺗﻮ ﺭﺍ
ﺳﺒﮏ ﻣﯿﮑﻨﺪ ... ﺩﺭ ﺁﻥ ﻟﺤﻈﻪ ﺳﮑﻮﺕ ﮐﻦ .
ﯾﮏ ﻭﻗﺘﻬﺎﯾﯽ ﺳﻌﯽ ﮐﻦ ﭼﺸﻤﺎﻧﺖ ﺭﺍ ﺑﺒﻨﺪﯼ ﺑﺮ ﺣﺮﻓﻬﺎﯼ ﻧﯿﺶ ﺩﺍﺭ، ﺳﮑﻮﺕ ﮐﻨﯽ
ﻭ ﺑﻪ ﺯﺑﺎﻧﺖ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﯽ ﺳﮑﻮﺕ ﺭﺍ ﺗﻤﺮﯾﻦ ﮐﻨﺪ ...
ﺁﻥ ﺭﻭﺯﻫﺎ ﮐﻪ ﻧﻔﻬﻤﯿﺪﯼ ﭼﻪ ﺷﺪ ﻭ ﺍﺯ ﮐﺠﺎ ﺑﺮ ﺳﺮﺕ ﺁﻭﺍﺭِ ﻣﺼﯿﺒﺖ ﺁﻣﺪ، ﮐﺴﯽ ﺭﺍ
ﻣﻘﺼﺮ ﻧﮑﻦ, ﺳﮑﻮﺕ ﮐﻦ ﺗﺎ ﺩﻟﯿﻞِ ﺍﺻﻠﯽ ﺭﺍ، ﺩﺭ ﺁﺭﺍﻣﺶ ﺑﯿﺎﺑﯽ !
ﺩﻗﯿﻘﻪ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺣﺲِ ﺍﻧﻔﺠﺎﺭ ﺩﺭ ﺳﻠﻮﻟﻬﺎﯾﺖ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺩﺭﻭﻥ ﻣﯿﺨﻮﺭﺩ, ﺳﮑﻮﺕ
ﺭﺍ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﮐﻦ, ﮐﻪ ﺫﻫﻨﺖ ﺑﺎ ﺁﺭﺍﻣﺶ ﺑﺎ ﻗﻠﺒﺖ ﻣﺸﻮﺭﺕ ﮐﻨﺪ ﻭ ﺗﺼﻤﯿﻤﯽ ﺩﺭﺳﺖ
ﺑﮕﯿﺮﺩ .
ﯾﮏ ﻭﻗﺖ ﻫﺎﯾﯽ " ﺳﮑﻮﺕ" ﭘﺎﺳﺦِ ﻫﻤﻪ ﯼ ﺩﺭﺩﻫﺎﺳت👌👌
#نان_خامه_ای
(پیمانه من لیوان دسته دار فرانسوی)
این مقدار مواد تقریبا ۲۰ عدد نان خامه ای متوسط میده
آب ۲۵۰ (یک پیمانه + یک چهارم پیمانه)
کره ۴۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد (ریز نباشه)
آرد 125 گرم (یک پیمانه)
وانیل 1ق.چ
شکر یک ق م
نمک یک پنس(یک هشتم ق چ)
فر رو از یک ربع قبل درجه ۲۵۰ روشن کنید
برای توستر ۲۰۰ درجه ۱۰ دقیقه اول و 20 دقیقه بعد حرارت ۱۶۰) حرارتها متغیرن مواظب باشین نسوزن.
ابتدا در ظرف مناسب آب، کره، نمک و شکر را روی حرارت میگذاریم همینکه از کناره های ظرف شروع کرد حباب زدن آرد را اضافه کرده، مرتب هم می زنیم و میپزیم تا یکدست شود و ابش کامل کشیده بشه از روی شعله برداشته,میگذاریم تا خنک شود. (یه قاشق داخل خمیر بذارید قاشق نباید بیافته)
وقتی خنک شد تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده، وانیل را نیز اضافه میکنیم.
با همزن میزنیم تا خمیر تقریبا چسبناکی بدست بیاد ته سینی فر رو کاغذ روغنی بندازید مواد نان رو داخل قیف ریخته و با ماسوره شکوفه شروع به شکل دادن خمیر میکنیم و در فر با درجه حرارت 250 قرار میدهیم ده دقیقه زمان می دهیم تا پف کند سپس دما را روی ۱۸۰ درجه قرار می دهیم به مدت بیست دقیقه تا پخته و آماده شود. (حرارت فرها متغیره ممکنه زمان کمتر یا بیشتری ببره).
در فر رو تو طول پخت باز نکنید ...
بعد از پخت فر رو خاموش کنید اجازه بدین یک دقیقه تو فر بمونه سپس خاموش کنید ...
بعد از اینکه کامل سرد شد ته نان خامه ای رو سوراخ کنید و با خامه پر کنید. دو ساعت تو یخچال استراحت بدین سپس میل کنید.
🌟