اشپزی بانو ایرانی
#شیرینی_دانمارکی
.
مواد لازم برای خمیر👇
آرد: ۲۰۰ گرم
آب ولرم: نصف استکان
خمیرمایه فوری: نصف ق.غ
شکر: ۱ق.چ
آرد: ۱ق.غ
(همه موادو باهم مخلوط میکنیم در ظرفو میبندیم و ۱۰تا ۱۵ دقیقه بهش استراحت میدیم)
.
تخم مرغ: ۱عدد
شکر: ۳۰گرم(۴ق.غ)
شیر یا آب: یک چهارم استکان
روغن مایع: یک چهارم استکان
نمک: نوک ق.چ
وانیل: نصف ق.چ
روغن مارگارین: ۸۵گرم
.
مواد لازم برای کرمفیل👇
شیر یا آب:۱لیوان
آرد:نصف لیوان
شکر:نصف لیوان
وانیل:نصف ق.چ
کره:۱۰گرم
.
خمیر که آماده شد ۱۰تا۱۵ دقیقه ورز میدیم و بعد روی خمیرو میپوشونیم و ۵دقیقه بهش استراحت میدیم.بعد از اینکه تمام مراحل شیرینی رو انجام دادیم و برشهارو تو سینی چیدیم یک تا دو ساعت تو جای نسبتا گرم بهشون استراحت میدیم تا خمیر بالا بیاد👌
پس حتما همه مراحل این شیرینی رو با دقت نگاه کنید تا یه شیرینی دانمارکی به خوشمزگی شیرینی فروشی های بیرون آماده کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ا̲̅ل̲̅ل̲̅ه̲̅م̲̅ ب̲̅ل̲̅غ̲̅ن̲̅ا̲̅ ر̲̅م̲̅ض̲̅ا̲̅ن̲̅ و̲̅ب̲̅ا̲̅ر̲̅ك ل̲̅ن̲̅ا̲̅ ف̲̅يه̲̅ و̲̅ا̲̅ع̲̅ن̲̅ا̲̅ ع̲̅ل̲̅ى
ا̲̅ل̲̅ص̲̅يا̲̅م̲̅ و̲̅ا̲̅ل̲̅ق̲̅يا̲̅م̲̅ و̲̅ق̲̅ر̲̅ا̲̅ءة ا̲̅ل̲̅ق̲̅ر̲̅آن̲̅ و̲̅ا̲̅ج̲̅ع̲̅ل̲̅ن̲̅ا̲̅ م̲̅ن̲̅ ا̲̅ل̲̅م̲̅ق̲̅ب̲̅و̲̅ل̲̅ين̲̅...🍃
خ̲̅د̲̅ا̲̅ی̲̅ا̲̅ ب̲̅ه̲̅ م̲̅ا̲̅ه̲̅ ر̲̅م̲̅ض̲̅ا̲̅ن̲̅ ب̲̅ر̲̅س̲̅ی̲̅م̲̅ و̲̅ م̲̅ا̲̅ ر̲̅ا̲̅ د̲̅ر̲̅ آن̲̅ ب̲̅ر̲̅ک̲̅ت̲̅ د̲̅ه̲̅ و̲̅ م̲̅ا̲̅ ر̲̅ا̲̅ د̲̅ر̲̅ ر̲̅و̲̅ز̲̅ه̲̅ و̲̅ ن̲̅م̲̅ا̲̅ز̲̅ و̲̅ ق̲̅ر̲̅آن̲̅ خ̲̅و̲̅ا̲̅ن̲̅ی̲̅ ی̲̅ا̲̅ر̲̅ی̲̅ ف̲̅ر̲̅م̲̅ا̲̅ و̲̅ م̲̅ا̲̅ ر̲̅ا̲̅ ا̲̅ز̲̅ پ̲̅ذ̲̅ی̲̅ر̲̅ف̲̅ت̲̅ه̲̅ ش̲̅د̲̅گ̲̅ا̲̅ن̲̅ ق̲̅ر̲̅ا̲̅ر̲̅ د̲̅ه🌷
🤲اللّهُمَّ بَلغناٰرمضــاٰن🌙🤲
الهی آمین یارب العالمین🤲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻🍳#سیب_زمینی_بامیه ای👩🏻🍳
پارت اول
سیب زمینی کوچک دو عدد
کره بیست گرم
آب یک لیوان
آرد یک لیوان
ادویه ، زردچوبه و نمک به مقدار دلخواه
تخم مرغ دو عدد
بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻🍳#سیب_زمینی_بامیه ای👩🏻🍳
پارت دوم
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا سیبزمینی خوشمزه😋
عالیه👌😍
۱ عدد سیبزمینی متوسط
۴ عدد تخم مرغ
۱ ق غ آرد
نمک و فلفل سیاه و قرمز
جعفری مقداری
سیبزمینی هارو پوست بگیرید و خورد کنید و روی حرارت بگذارید و در رو قرار بدین تا بپزه و سرخ شه سفیده تخم مرغ رو جدا کرده و مقداری نمک اضافه کنید و با همزن بزنید تا رنگش سفید شه و پف کنه به زرده تخم مرغ آرد اضافه کرده و بعد داخل سفیده بریزید و مخلوط کنید و روی سیبزمینیها بریزید و جعفری و فلفل سیاه و قرمز رو اضافه کنید و درش رو بذارین وقتی که تخم مرغ گرفت برگردونین نوش جااان😋
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#باقالی_پلو_با_ته_دیگ_بال_مرغ
برنج خیس کرده، باقالی پخته شده، شوید خشک یا تازه، بال مرغ ب میزان کافی، زعفران
ابتدا بال مرغ را ب همراه کمی نمک،زردچوبه و یک عدد پیاز و کمی آب میپزیم(نیاز ب پختن کامل نیست)
برنج را ب آب در حال جوش اضافه میکنیم وقتی آماده آبکشی شد باقالی پخته شده و شوید را (من همیشه باقالی را میپزم ) اضافه میکنم. برنج را آبکشی میکنیم ته قابلمه کمی روغن و زعفران میریزیم خوب تکان میدهیم. بال ها را میچینیم وقتی یک طرف آن سرخ شد برمیگردانیم و برنج آبکش شده را اضافه میکنیم کمی زعفران میریزیم زمان میدهیم تا کاملا دم بکشد سپس کمی روغن داغ روی برنج میریزیم
.
پروردگارا...
امروز هر لحظه همیشه
و در همهی وقایعی که رخ میدهد
لطف و رحمت تو را خواهیم دید...
زیرا که تو آگاهی
به آنچه بر ما نیکوتر است...
به تو اعتماد خواهیم کرد
و یقین داریم همواره در کنار مایی
همه لحظات زندگی مان را به تو میسپاریم🙏
⬇️🇯🇴🇮🇳⬇️
🌏 @Ajaieb_Jahan
#موفقیت
موفقیت بها داره گاهی باید...
●🦉شبها تا صبح کار کنی
●⛹♀مهارتهای جدید یاد بگیری
●🏄♀ترسهات رو زیر پا بزاری
●📚چندین جلد کتاب بخونی
●🏋♂ساعتها سخت تلاش کنی
●🫠تمسخر دیگران رو تحمل کنی
⬇️🇯🇴🇮🇳⬇️
🌏 @Ajaieb_Jahan
#سالاد_خسرو_شاهی
سینه مرغ 1 عدد
پیاز 1 عدد
قارچ 1 پیمانه
سیر 2 تا 3 حبه در صورت تمایل
سیب زمینی 1 تا 2 عدد
نمک و فلفل، سس مایونز و ماست به میزان لازم
سینه مرغ رو پختم و ریش ریش کردم . قارچ رو هم ورقه ورقه کردم و توی روغن تفت دادم . پیاز رو هم نگینی خرد کردم و تفت دادم و سرخش کردم .
سیب زمینی رو هم خلالی کردم و سرخش کردم .
توی ظرفی میتونین هم با ه، مخلوط کنین یا میتونین لایه لایه بریزین ، من با هم مخلوط کردم . مرغ و قارچ و پیاز سرخ شده و سیر رنده شده به همراه نمک و سس و ماسک با هم مخلوط کردم . من خیلی سس نریختم اگه دوست دارین زیاد بریزین سلیقه ای هستش. بعد توی ظرف سرو ریختم و سیب زمینی های خلای سرخ شده دورش ریختم و با سبزی خوردن تزیین کردم .
میتونین نصف از پیاز سرخ شده رو داخل مواد بریزین و نصف برای تزیین . اما من همش رو توش ریختم .
بسیار عالی و خوشمزه است ، امتحان کنید
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پوره_سیب_زمینی_با_کوفته_قلقلی
گوشت چرخ شده ۲۰۰ گرم
جوپرک ۲ ق س
پیاز ۱ عدد
پوره فلفل قرمز ۱ ق س
نون باگت ۱ تکه ۵، ۶ سانتی
زعفرون به اندازه لازم
کنجد ۳ ق س
نمک و فلفل و زردچوبه به اندازه لازم
رب انار ملس ۱ ق س
روغن کنجد یا کره ۱ ق س
اول نون باگت رو با دو سه ق شیر خیس میکنیم و بعد کاملا فشارش میدیم تا آبش کشیده بشه.
جو پرک رو میشوریم و آبشو کامل میگیریم و چرخ میکنیم، بعد همه رو بجز روغن و رب انار با هم مخلوط میکنیم و ورز میدیم و تو روغن خیلی کم تفت میدیم بعد رب انار رو اضافه میکنیم و یک لیوان آب جوش اضافه میکنیم و میزاریم بپزه تا به غلظت برسه زیاد نمیذاریم خشک بشه.
کوفته قلقلی ها آماده اس کنار میذاریم.
#پوره_سیب_زمینی
۴ الی ۵ عدد سیب زمینی رو میپزیم و له میکنیم توی تابه ۲ ق س کره میریزیم و کمی زعفرون و نمک و فلفل و پوره ها رو تفت میدیم تا هم خوش عطر بشه هم حالت منسجم و کشسانی پیدا کنه. وقتی سرد شده یه مقدار سبزیِ خوردن رو خورد میکنیم و بهش اضافه میکنیم بعد به این صورت حالت آشیانه درست میکنیم و کوفته ها رو روش میذاریم و یه مقدار از سس قلقلی ها رو روش میریزیم.
اشپزی بانو ایرانی
#مرغ_ترش .
#مرغ_ترش
مواد لازم:
مرغ : ۱ کیلوگرم
سبزی مرغ ترش : ۱۵۰ گرم
گردو چرخ شده : ۱۲۰ گرم
پیاز : ۲ عدد بزرگ
رب انار ملس: ۲ قاشق غذاخوری
ترشی_آلو : ۱ قاشق غذاخوری
شکر : ۱ قاشق غذاخوری
نمک فلفل سیاه و زردچوبه : به مقدار لازم
ترکیب سبزی مرغ ترش:
سبزیجات_محلی ( زولنگ ، سرسم ، اناریجه ، اوجی ) همراه با کمی گشنیز ، جعفری و سبزی_سیر
در صورت دسترسی نداشتن به
سبزیجات محلی: جعفری، گشنیز، پونه، نعناع همراه با کمی سبزی سیر و پیازچه
طرز تهیه:
ابتدا مرغ ها را با روغن مایع فراوان و شعله بالا کامل سرخ می کنیم.
بعد از برداشتن مرغ ها پیاز رنده شده را اضافه تا کامل طلایی شود، سبزی مرغ ترش را اضافه و تفت می دهیم ، گردو را ریخته هم زده و مخلوط می کنیم، رب انار و ترشی آلو را اضافه و هم می زنیم در نهایت شکر، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه و هم می زنیم.
مرغ ها را با سه لیوان آب به ترکیب بالا اضافه کرده بعد جوش آمدن شعله را کم کرده و درب ماهیتابه را قرار می دهیم.
بعد پخت مرغ ها و تمام شدن آب غذا و به روغن افتادن همانند خورشت ، غذای ما آماده هست.
نوش جان
نکات:
مقدار شکر در غذا به ذائقه شما بستگی دارد.
در صورت نداشتن ترشی آلو، از رب انار ترش استفاده کنید.
این غذا همانند خورشت باید جا بیفته، بعد از جوش آمدن آب حتما شعله را کم کرده و حدود دو ساعت وقت صرف کنید تا غذای لذیذی داشته باشید.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی سالاد فصل
🥳🥳🥳🥳🥳
مواد لازم🔻
لوبیا سبز ۱ کیلو
گل کلم ۱ عدد بزرگ
هویج ۵۰۰ گرم
سیر ۱۵۰ گرم
فلفل سبز تند ۳ تا ۴ عدد
گوجه فرنگی ۲ کیلو
سبزی ترشی ۲۰۰ گرم
نمک،زردچوبه، برگ آویشن، تخم گشنیز و پودرگلپر از هر کدام ۱ قاشق غذاخوری
نکته :
برای قرمزتر شدن رنگ ترشی،می توانید ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه را با سرکه مخلوط کنید و در آخر به ترشی اضافه کنید.
برای ترشی ها سرکه به اندازه ای است که سر ظرف ترشی پر شود.
این ترشی رو همون موقع هم به عنوان سالاد می تونید استفاده کنید و هم میشه بزارید چند هفته بمونه تا برسه و بعد نوش جان کنید.
اگر دوست داشتید می تونید بهش کرفس هم اضافه کنید.
اگر خواستید تند بشه که مقدار فلفل تند
رو بیشتر کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_یخچالی خوشمزه🍰
۲ بسته بیسکویت پتی پور
۲ بسته خامه صبحانه
۴ بسته شکلات تیره
یک بسته خامه رو روی حرارت تا نقطه ی جوش ببرین و بعد ۳ بسته شکلات اضافه کنید و هم بزنید
و بیسکوییت هارو خورد کنید و با خامه و شکلات ترکیب کنید کف قالب ۲۲ سانتی متری کاغذ روغنی بیاندازید و موادو ریخته و یکساعت داخل فریزر بذارین بعد ۴ ق غ خامه صبحانه و یک بسته شکلات رو مخلوط کنید و روی کیک بریزید و با پودر پسته تزیین کنید.
🌟
اشپزی بانو ایرانی
#ته_چین_قالبی .
#ته_چین_قالبی
من این بار داخل فر درست کردم توی قالب . حالا مواد داخلش به نوعی سلیقه ای هستش . بادمجون هم می تونین استفاده کنین یا جای گوشت از مرغ .
برای ۳ تا ۴ نفر
گوشت گوساله یا گوسفند ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
برنج ۳ پیمانه
زرده تخم مرغ ۳ عدد
ماست چکیده نصف لیوان
روغن مایع یک سوم لیوان
زرشک و خلال بادام و خلال پسته به میزان لازم
زعفران دم کرده مقداری
برنج را از قبل خیس کردم .
پیاز رو خرد کردم و تفت دادم و گوشت رو بهش اضافه کردم و تفت دادم کمی زردچوبه ریختم و بعد مقداری آب ریختم تا بپزه اواخر پخت نمک و کمی زعفران خواستین از دارچین یا چوب دارچین هم می تونین استفاده کنین .
بعد گوشت رو ریش ریش کردم . مقداری از اب گوشت رو هم بمونه . بعضی اوقات داخل مواد ماست و زعفران می ریزم . گوشت رو هم کمی تفت دادم با زعفران . میتونین گوشت رو هم ریش ریش نکنین و از اول ورقه ای برش بدین و بپزین و به اون شکل توی ته چین قرار بدین .
زرشک و خلال بادام و پسته رو هم کمی با روغن تفت دادم.
زرده های تخم مرغ را همراه با ماست ، روغن ، زعفران آب کرده، من یکی ، دو قاشق آب گوشت به این مواد اضافه کردم . گلاب هم می تونین بریزین .
برنج را آبکش کردم . خواستین توی قابلمه بپزین روی گاز کف و دیواره های قابلمه هم چرب بشه یا مه اگه خواستین توی فر هم بپزین قالب رو کف و دیواره هاش رو چرب کنین .
موادی زعفرانی و ماستم رو با برنج مخلوط کردم .
از برنجم داخل قالب ریختم با پشت قاشق صاف کردم ، روش گوشت ریش ریش شده و کمی زرشک و خلال پسته و بادام ریختم . روی اون بقیه برنج رو ریختم و با پشت قاشق صافش کردم .
می تونین دو لایه حتی از مواد گوشتی بریزین بسته به ارتفاع قالبتون اگه زیاده دو بار این کار رو انجام بدین .
روی برنج هم می تونین کمی روغن و آب رو مخلوط و روش بریزین .
برای پخت در فر می تونین روش فویل بکشین .
قالب رو در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه تا یک ساعت در فر قرار دادم .
اگه خواستین روی گاز بپزین
قابلمه را روی حرارت ملایم به مدت ۴۰ دقیقه قرار بدین و از دم کنی استفاده کنین .
.
الهے اونقدر بخندید ڪه
صداے خنده هاتون
بشه زیباترین موسیقے ڪائنات
الهے از شادے اونقدر پر بشید ڪه
سرریزش همه ے مردم دنیا رو سیراب ڪنه
الهے روزیتون اونقدر زیاد بشه ڪه
امیدے باشید براے رسوندن روزے خیلیا
الهے همیشه بهترین افڪار به سراغتون بیان
و درست ترین تصمیمات رو بگیرید
الهے اونقدر غرق خوشبختے بشید ڪه
تا عمق بے انتهاے رضایت برسید
الهے همیشه تنتون سالم باشه
و عاقبت به خیر بشید
الهے ڪه همیشه
بهترین حال ممڪن رو داشته باشید
و الهے ڪه خدا همیشه هواتونو داشته باشه🌹❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینه مرغ شکم پر از اون غذاهای خاصه که پایه ثابت غذاهاتون میشه🥰
داخل سینه های مرغ حفره ایجاد کنید
زعفران، ادویه ( نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر ) بزنید تا مزه دار بشه
به پیاز تفت داده شده، ۱۵۰ گرم سبزی معطر خرد شده اضافه و تفت بدید
۲ ق مغز گردو خرد شده
۳ عدد قیصی خرد شده
۳ ق زرشک
نمک
۳ ق رب انار
اضافه و ۱ دقیقه تفت بدید
داخل مرغ ها را با مواد پر کنید
مرغ هارو داخل روغن حسابی سرخ کنید
به پیاز تفت داده شده ۲ ق رب، نمک، فلفل، زردچوبه، آب اضافه کنید و مرغ ها را داخلش بچینید
با چند عدد قیصی و زرشک اجازه بدید ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت بپزه
اینم از سینه مرغ شکم پر جذابمون که حاضر شد
کنار یه برنج زعفرانی هم تکمیل میشه😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_مرغ_بخارپز
گوشت مرغ نیم کیلو
رب گوجه یک ق غ
پیاز ریز 4 عدد
سیر یا پودر سیر دو حبه
فلفل سیز یک عدد (اختیاری)
فلفل دلمه ای یک عدد کوچک
روغن یا کره یک قاشق برگ بو
ابتدا مرغ رو تیکه کنید. رب رو با یک قاشق روغن، نمک، ادویه و زردچوبه تفت بدید و روی مرغ بریزید.
مرغ ها رو توی شیشه بندازید و روش رو با پیاز، فلفل، سیر یا پودر سیر، فلفل دلمه ای پر کنید. در انتها یک قاشق روغن و نصف استکان آب بریزید و در شیشه رو محکم ببندید.
یک قابلمه حاضر کنید و تا نصفه آب بریزید. شیشه در بسته رو توی قابلمه و بعد روی شعله کم اجاق گاز بذارید. این غذا به 3 تا 4 ساعت زمان نیاز داره تا بپزه.
با جوشش آب توی قابلمه، مواد داخل شیشه بخارپز میشن. طعم مواد حفظ میشه و غذا فوق العاده خوشمزه میشه. با گوشت قرمز و گوشت بلدرچین هم میتونید همین روش رو اجرا کنید.
این غذا برای افراد لاغر و ضعیف،
بیمارایی که نیاز به مراقبت دارن، کودکان و سالمندان مناسبه.