eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
29.8هزار عکس
34هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
اشپزی بانو ایرانی
🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄 مواد داخل قارچ كه دلخواهه.ميتونه مواد گوشتي مثل مواد ماكاروني باشه،ميتونه سبزيجاتي باشه،ميتونه پوره سيب زميني و پنير باشه،روي همه موارد هم پنير موزارلا يا پيتزا ريخته ميشه.پس ساقه ي قارچ رو بايد آروم جدا كنيد،حفره رو از مواد و پنير پر كنيد قارچ بافت اسفنجي داره،نبايد شسته بشه بهتره با يك چاقوي تيز،لايه ي نازك روي قارچ(پوست قارچ) رو برداريد حتي ميشه با يك دستمال تميز و مرطوب قارچها رو تميز كرد.نكته ي دوم حرارت فر هست.فر بايد كاملااااا داغ باشه.فر رو قبل از پخت با بيشترين دما داغ كنيد و وقتي قارچ رو داخلش گذاشتيد حرارت رو روي صد و هشتاد تنظيم كنيد.قارچ موقع پخت كمي آب ميندازه ولي نگران نباشيد،كم كم آب جمع ميشه و روي قارچ برشته میشه ‌
بیایید با هم دعا کنیم 🙏 سال جدید برایمان ، سالِ اتفاقاتِ خوب باشد ... بادهایِ بهار ، همدلی و عشق را همه جا پخش کنند ... و ابرها ، مهربانی بر سرِ این مردم ببارند ... آنقدر که انسانیت ، جانی دوباره بگیرد ! آرزومندم سالِ پیشِ رو ، بهترین سالِ زندگیمان شود ... سالی که تنها اشکِ جاری از چشم ها ، اشکِ شوق باشد ... سالی که همگی خوشبخت باشیم ... سالی که ... دلمان نیاید تمام شود يا دافعَ البليات اي دور كننده ي بلاها دفع بلا کن آمین یا رب 🙏 ⬇️🇯‌🇴‌🇮‌🇳⬇️ 🌏  @Ajaieb_Jahan
اشپزی بانو ایرانی
#تاتلی_کیوی .
تاتلی_کیوی😋 مواد لازم برای تاتلی خوشمزه کیوی شیر ۴لیوان کره یا مارگارین ۱۲۵گرم آرد یک لیوان دسته دار فرانسوی شکر ۱/۵لیوان وانیل ۱ق چ کیوی ۲ عدد ژله کیوی ۱بسته اول ژله کیوی رو آماده کنید .یک بسته پودر ژله رو با یک لیوان آب جوش حل کرده تا ذرات ژله باز وشفاف شه ونصف لیوان آب سرد اضافه کنید ویک سوم گیلاس یا پیاله کوچیک رو پرکنید وبزارید یخچال تا نیم بند شه وکیوی رو پوست کنده وحلقه کنید ویک عدد از حلقه رو بزارید روی ژله نیم بند ودوباره بزارید یخچال. برای قسمت کرم سفید کره رو داخل قابلمه روی حرارت ملایم گذاشته تاذوب شه وآرد رو اضافه ومرتب هم زده بمدت ۳الی ۴دقیقه تفت بدید مواظب باشید رنگش عوض نشه وشیر گرم رو کم کم افزوده وبا همزن دستی سریع هم بزنید که گلوله نشه ومایه روان ویکنواخت شه شکر رو اضافه ومرتب هم بزنید تا غلظتش یکم از فرنی بیشتر بشه واز رو حرارت بردارید وانیل رو اضافه کنید.وبزارید تو دمای محیط تا خنک شه تو فاصله خنک شدن مرتب هم بزنید که رویه نبنده.اگه داغ روی ژله بریزید ژله آب میشه پس حتما باید خنک شه. بعد خنک شدن روی ژله بریزید وتو یخچال بزارید حدود ۳ساعت تا سفت شه.اطراف رو با چاقوی خیس جدا کنید ویکم کف ظرف رو برای چند ثانیه بزارید تو آب جوش وراحت برگردونید .اگه حین برگرداندن اطراف کرم سفید یکم ناهمواری داشت با پشت قاشق خیس اونو صاف کنید . اطرفش رو با شکلات نعنایی رنده شده تزیین کردم .
_کوکو 🌟
لکه‌های روی دلت چرک‌مرده بشن ﯾﮏ ﺷﻠﻮﺍﺭ ﺳﻔﯿﺪ ﺩﻭﺳﺖ‌ﺩﺍﺷﺘﻨﯽ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﮐﻪ ﯾﮏ ﺭوﺯ ﺍﺑﺮﯼ ﭘﻮﺷﯿﺪﻣﺶ. ﻣﻮﻗﻊ ﺑﺎﺯﮔﺸﺖ ﺑﻪ ﺧﺎﻧﻪ، ﺑﺎﺭﺍﻥ ﮔﺮﻓﺖ و ﮔِﻠﯽ ﺷﺪ. ﻣﻦِ ﺑﯽ‌ﺧﯿﺎﻝ پیگیرش نشدم، ﺑﻪ ﻫﻮﺍﯼ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻫﺮ ﻭﻗﺖ ﺑﺸﻮﯾﻢ، ﭘﺎﮎ ﻣﯽ‌ﺷﻮﺩ.ﻭﻟﯽ ﺑﻌﺪﻫﺎ ﻫﺮﭼﻪ ﺷﺴﺘﻤﺶ، ﭘﺎﮎ ﻧﺸﺪ. ﺣﺘﯽ ﯾﮑ‌ﺒﺎﺭ ﺑﻪ ﺧﺸﮑﺸﻮﯾﯽ ﺩﺍﺩﻡ ﮐﻪ ﺑﺸﻮﯾﻨﺪ ﻭﻟﯽ ﻓﺎﯾﺪﻩ ﻧﺪﺍﺷﺖ. ﺁﻗﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻮﯼ ﺧﺸﮑﺸﻮﯾﯽ ﮐﺎﺭ می‌کرد، ﮔﻔﺖ: ﺍﯾﻦ ﻟﺒﺎﺱ ﭼِﺮﮎ‌ﻣﺮﺩﻩ ﺷﺪﻩ. ﺑﻌﻀﯽ ﻟﮑﻪ‌ﻫﺎ ﺩﯾﺮ ﮐﻪ ﺷﻮﺩ، ﻣﯽﻣﯿﺮﻧﺪ. ﺑﺎﯾﺪ ﺗﺎ ﺯﻧﺪﻩ‌ﺍﻧﺪ ﭘﺎﮎ ﺷﻮﻧﺪ. شلوار ﭼﺮﮎ‌ﻣُﺮﺩﻩ ﺷﺪ و ﺣﺴﺮﺕ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﭘﻮﺷﯿﺪﻧﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﻟﻢ ﮔﺬﺍﺷﺖ. ﺑﻌﯿﺪ ﻧﯿﺴﺖ ﺍﮔﺮ ﺑﮕﻮﯾﻢ ﺩﻝ ﺁﺩﻡ ﻫﻢ ﮐﻢ ﻧﺪﺍﺭﺩ ﺍﺯ ﻟﺒﺎﺱ ﺳﻔﯿﺪ. ﺣﻮﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻧﺒﺎﺷﺪ، ﻟﮑﻪ ﻣﯽ‌ﺷﻮﺩ. ﻭﻗﺘﯽ ﻟﮑﻪ ﺷﺪ ﺍﮔﺮ ﭘﯽ‌ﺍﺵ ﺭﺍ ﻧﮕﯿﺮﯼ، ﻣﯽ‌ﺷﻮﺩ ﭼﺮﮎ. ﺑﻪ ﻗﻮﻝ ﺻﺎﺣﺐ ﺧﺸﮑﺸﻮﯾﯽ، ﻟﮑﻪ ﺭﺍ ﺗﺎ ﺗﺎﺯﻩ ﺍﺳﺖ و ﺯﻧﺪﻩ‌، ﺑﺎﯾﺪ ﺷﺴﺖ ﻭ ﭘﺎﮎ ﮐﺮﺩ. ⬇️🇯‌🇴‌🇮‌🇳⬇️ 🌏  @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الهی سیرت راتومیبینےوصورت رادیگران شرم داریم ازاینکه محبوب دیگران باشیم و منفور تو پس خدایا توخوش صورت وخوش سیرتمان کن که اول محبوب توباشیم بعددیگری شبتون خدایی🌙🌙 ‎ ‎ ‌ ⬇️🇯‌🇴‌🇮‌🇳⬇️ 🌏  @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به خداوندی که ما را لایق زمین دانست سلام به مهری که در دل‌هایمان جاری‌ست سلام به امید، آینده امروز، دیروز، فردا سلام به تو که از روح خدائی و برای بهشتی زیستن به زمین آمدی صبح قشنگ شما مهربانان بخیر و شادی شاد و پر انرژی پیش به سوی زیبائی‌های امروز ⬇️🇯‌🇴‌🇮‌🇳⬇️ 🌏  @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥳 مواد لازم: ده عدد فیله ی مرغ دو عدد تخم مرغ نصف لیوان شیر دو لیوان پودر سوخاری ساده یا ارد سفید یک بسته کرانچی ساده یک بسته کرانچی فلفلی ۴ قاشق پودر سوخاری پولکی یک قاشق چای خوری بکینگ پودر نمک،فلفل،پودرسیر، ادویه ی مرغ به میزان دلخواه طرز تهیه اول دو طرف مرغ هارو ادویه می زنیم وکنار می ذاریم در یک کاسه تخم مرغ، شیر و نمک و فلفل رو خوب باهم مخلوط می کنیم. در یک ظرف ارد یا پودر سوخاری ساده رو با بکینگ پودر مخلوط می کنیم و در ظرف دیگه کرانچی های خرد شده و سوخاری پولکی رو مخلوط می کنیم. 🛑این مرحله کاملا اختیاریه می تونید به جای کرانچی از پودر سوخاری طعم دار یا فقط پولکی استفاده کنید. مرغ هارو اول به تخم مرغ می زنیم بعد در ارد یا پودر سوخاری می غلتونیم دوباره به تخم مرغ می زنیم و در اخر کاملا به کرانچی اغشته کرده و به ارومی سرخ می کنیم. ✅می تونید به جای ترکیب تخم مرغ و شیر از اب یخ استفاه کنید و عین همین مراحل رو با اب یخ انجام بدید. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔈 ملزومات:🍗🧅🍚🥜 ۲ پیمانه برنج ۱ پیمانه گردو ۳ تکه ران مرغ ۱ عدد پیاز ۱ پیمانه در مجموع زرشک و‌کشمش نصف ق غ کره ادویه: کمی زیره، کمی دارچین، فلفل سیاه نمک و زعفران پخت مزغ: ی دونه پیاز درشت خرد کردم، مرغارو روش چیدم، کمی روغن ریختم تفت دادم، با نمک‌و فلفل سیاه و برگ بو پختم، آبش که کشیده شد و کاملا پخت ریش ریش کردم. رون‌مرغ نرم تر هست، ولی با سینه و فیله مرغ هم خیلی لذیذ میشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من اومدم با یک خوشمزهه😍 1 لیتر / ۴ و نیم لیوان شیر 2 زرده تخم مرغ 2 موز 1 لیوان شکر 3 قاشق غذاخوری آرد 2 قاشق غذاخوری نشاسته 2 قاشق غذاخوری خامه صبحانه 80 گرم شکلات ۱ بسته بیسکویت پتی بور 2 زرده تخم مرغ را روی 2 موز بریزید و میکس کنین. روی حرارت بذارین و شکر ، آرد ، نشاسته و شیر را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا زمانی که مواد یکدست بشه سپس شکلات و خامه را اضافه کنید. داخل ظرف دسر بریزید. به مدت 2 ساعت در یخچال بذارین تا خنک شود. بیسکویت پتی بور رو داخل غذاساز خورد کنین و روی دسر بریزین نوووش جاان🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم برای ۴ نفر👇🏼 گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم ماکارانی پخته و ابکش شده با فرم دلخواه یک بسته ۵۰۰ گرمی پیاز یک عدد بزرگ قارچ ۳۰۰ گرم فلفل دلمه ای یک عدد ادویه(نمک/فلفل سیاه/زردچوبه/پودر سیر/پول بیبر /اویشن) سیر دو‌حبه پنیر ویلی ۴ قاشق غذا خوری پنیر موزارلا به اندازه دلخواه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۲ عدد موز رو پوره کنید ۳۰۰ گرم کنجد ، (کم کم اضافه کنید چون بسته به سایز موز کمتر یا بیشتر مصرف میشه) پودر دارچین و زنجبیل اضافه و خوب مخلوط کنید. با استفاده از کاتر روی صفحه نسوز یا کاغذ روغنی بهش شکل بدین و بزارین تو فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه دیگه فوریتر و سالمتر از این شیرینی خوشمزه نداریم.(اسنک عالی برای بچه هاتون) این شیرینی پر خاصیت رو با هر مغزی که دوست داشتین میتونید درست کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 موادلازم موز۱ عدد اگر رسیده باشه آرد جو دوسر ۲ قاشق غذاخوری جودوسر پرک ریز ۲ قاشق غذاخوری فندق ۱۷ عدد که خورد میکنید (اگر قبل از خورد کردن یه کوچولو تفت بدید عالی میشه) پودر یا آرد نارگیل ۱ قاشق غذاخوری برای تزیین پودر نارگیل مقداری فندق یا هر مغز دیگه ای به تعداد
بيسكويت پتي بور 2 بسته شير 1 ليوان شكر 5 ق غ پودر كاكائو 2 ق غ كره 3 ق غ موز 1 عدد شكلات تخته ايي براي كاور روي دسر در ظرفي بيسكويت هارو خرد ميكنيم بعد به تدريج شير،شكر ،پودر كاكائو و كره اب شده رو اضاف ميكنيم خوب قاطي كرده ي مقدارش داخل نايلون يا قالب مورد نظر ريخته موز را روي مواد گزاشته دوباره ماباقي موادر را ريخته بشكل دلخواه فرم داده داخل فريزر بمدت 2ساعت قرار داده بعد از قالب در اورده روشو با شكلات ك بن ماري كرديم رو دسر ريخته و بشكل دلخواه تزيين ميكنيم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خامه ای 🥳🥳🥳🥳🥳 پیاز یک عدد متوسط سیر ۴،۵ حبه متوسط برگ رزماری تازه ۱ ق غ خامه ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم شیر برای رقیق کردن خامه ۱/۴ لیوان گوجه معمولی یا گیلاسی چند عدد قارچ ۷،۸ عدد ادویه ها: هرچی ادویه قرمز و خوشرنگ دارید بزنید پاپریکا / فلفل قرمز/ پولبیبر/ پودر کچاپ/ پودر پیاز/ پودر سیر/ آویشن/نمک/ زردچوبه( کم بزنید چون طعمش غالب میشه)