eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
گز گز کردن پاها اگر پاهای شما گز گز میکند ویا مدام به خواب میروند ویا دچار سرسرگیجه میشوید این امکان دارد که چربی خون شما بالا رفته باشدچربی خون بالا باعث تنگی عروق میشودو خطر ابتلا به سکته قلبی را افزایش میدهد. و اما معجون طب سنتی برای چربی خون👇 سیر را خرد کرده در آبغور بریزید و هر روز 1 ق‌.م از آن بخورید این معجون برای درمان گرفتگی رگ های قلب، چربی خـون، درد مفاصل، ضعف اعصاب و عفونت ادرار معجزه میکند.
زندگی پنجره‌ای باز🕊🎈 به دنیای وجود تا که این پنجره باز است جهانی بـا ماست... آسمان، نـور، خـدا 🕊🎈 عشق سعادت با مـاست فرصت بازی این پنجره را دریابیم 🕊🎈 عصر تون دل انگیز🕊 ⬇️🇯‌🇴‌🇮‌🇳⬇️ 🌏  @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
يه دسر خوشگل يك پيمانه شير رو بجوشونيد و يك ق مرباخوري پودر آگار آگار و يك قاشق عسل رو اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد تا پودر حل بشه. بعد داخل ملون رو مثل فيلم خالي كنيد ميوه هاي دلخواهتون رو خرد كنيد و داخل ملون بريزيد آخر سر هم شير رو بريزيد روي ميوه ها و بذاريد داخل يخچال و موقع سرو برش بزنید پ.ن:دوستان درموردپودراگاراگار منم باراول هست که شنیدم. اما فکرکنم پودرژلاتین میتونه جایگزینش بشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر اناناس مواد لازم: ۱۲۰ گرم پودر ژله آناناس ۳۰۰میلی لیتر آب گرم ۴۰۰گرم خامه روغن برای چرب کردن قالب روش درست کردن: پودر ژله رو با آب گرم خوب مخلوط کنید داخل مخلوط کن بریزید و با خامه خوب مخلوط کنید.کف قالب رو چرب کنید مواد رو بریزید و ۲ ساعت داخل یخچال استراحت بدین سپس بیرون آورده برش زده و نوش جان کنید😍😍😍😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم زولبیا ۱ لیوان آرد سه چهارم لیوان آب یک ق غ بکینگ پودر زعفران یک ق غ ( دلخواه) و یه نکته. اینکه شربت زولبیا حتما باید ولرم باشه ❤️ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥳🥳🥳 مواد لازم: شکر ۲۰۰ گرم(یک لیوان) برای قسمت کاراملی برای قسمت کرم کارامل: تخم مرغ ۶ عدد شکر ۷۰ گرم(یک سوم لیوان) شیر ۷۰۰ میلی لیتر(حدود سه لیوان) رنده پوست لیمو کمی اسانس وانیل کمی برای قسمت کیک شکلاتی: تخم مرغ ۲ عدد شکر ۹۰ گرم(حدود نصف لیوان) روغن مایع ۷۰ میلی لیتر(یک سوم لیوان) شیر ۷۰ میلی لیتر(یک سوم لیوان) اسانس دلخواه آرد ۱۲۰ گرم(حدود یک لیوان یه قاشق کمتر) پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری .
35.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورشت کرفس 🍴مواد لازم : 🥩گوشت حدودا چهارصد گرم 🌿🍀نعنا و جعفری سیصد کرم خورد شده 🌱ساقه کرفس یک کیلو به همراه برگ کرفس پیاز داغ ،نمک ،فلفل،زردچوبه به مقدار لازم 🍀پودر گشنیز و پودر شنبلیله دو ق چ خوری لیمو عمانی سه عدد و یک استکان قوره سبزی قورمه سرخ شده صد گرم فیلم و تا آخر ببین 👀 پیاز داغ کن زردچوبه بزن گوشت و تفت بده تا تغییر رنگ بده،سبزی و کرفس و سبزی قورمه رو اضافه کن ،بزار دوساعت بپزه بعد قوره بریز و لیمو و اضافه کن ،بزار جابیافته،نیم ساعت آخر پودر گشنیز و شنبلیله بریز عطرش محشره👌 کاملا پخته و جا افتاده شد روغن پس داد نوش جونت کن😋 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫بارالها 🕯دراین شب زیبا 💫کمکمان کن 🕯آن نور کوچک الهی زیبا 💫که درونمان سوسو میزند 🕯روز بروز با نور عشقت 💫نورانی‌تر و نورانی‌تر شود 🕯شبتون بخیر 💫و سرشار از نور الهی ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌼✨خــــدایـــــا🤲 🌼✨دربـیـسـتـمـیـن روز از 🌸✨مـــاه مــبــارک رمـضــان 🌙 🌼✨سرنوشت ما را خیر بنویس✍ 🌸✨تــقــدیـــری مــبــارک 🌼✨تا هرچه را که تو دیر می خواهی 🌸✨زود نـــخــواهـــیـــم 🌼✨و هرچه را که تو زود میخواهی 🌸✨دیـــر نـــخـــواهـــیـــم            🌼✨آمیـــن یا اَرْحَمَ الرّاحِمین 🌸✨ای مهربان ترین مهربانان 🌼✨سلام صبح بخیر ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‎ ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 به نام خداوند لوح و قلم 🌸 خدایی که داننده رازهاست 🌸 نخستین سرآغاز آغازهاست... 🌸 بِسْمِ‏ اللَّهِ‏ الرَّحْمنِ‏ الرَّحِیم 🌸 الهی به امید تو . . . 🌸 به امید روزی پربرکت
هدایت شده از عجایب جهان
✨به سه شنبه✨ 🍃🌷خوش آمدین🌷🍃 🌸ان شاءالله🙏 🌸به خواسته های قلبی تون برسید و 🌸خدا مهر تایید🌼🍃 به آرزوهاتون بزنه 🌸الهی سهم امروزتان شادی 🌸سهم قلبتون مهربانی سهم چشمتون زیبایی 🌸سهم عمرتون عزت باشه روزخوبی داشته باشید😊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
4 عدد گوجه فرنگی متوسط ​​(ترجیح گوجه فرنگی سفت) 2-3 خیار متوسط 1-2 پیاز متوسط ​​بنفش 1 مشت گردو 1 مشت دانه انار سس: 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری شربت انار آب نصف لیموترش 1 قاشق چایخوری سماق نمک آماده سازی: مواد سالاد را خیلی ریز خرد کنید. به دلخواه می توانید مواد سالاد را به سلیقه خود کم یا زیاد کنید. مطالبی که استفاده کردم به طور متوسط ​​نوشتم ☺️ روغن، شربت انار، آبلیمو، سماق و نمک را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باورتون نمیشه این پنیر خامه ای چقدر نرم و‌خوشمزه ست😋درست کنید دیگه ازبیرون پنیر نمیخرید اینو بهتون قول میدم✌️👍😎 ✅پنیر خامه ای شیر سه کیلو سرکه پانزده قاشق غذاخوری تمام مراحل داخل کلیپ هست چند بار خوب ببینید ✌️ ✅فقط چند تا نکته سرکه که اضافه میشه شیر اصلا نجوشه شعله خیلی کم باشه شیر که بریده شد شعله رو خاموش کنید. به جای سرکه میتونید از سیصد گرم ماست اضافه کنید. حتما مواد سرد بشه بعد بریزید داخل آبکش. حتما چند ساعت استراحت بدین تا آب پنیر کشیده بشه. کره و خامه سلیقه ایه. تا ده روز میشه داخل یخچال نگه داشت ❌دوستان میزان کره و خامه هر کدوم یه قاشقه که خیلی کمه و‌نکته ی مهم اینکه میتونید حذفش کنید و‌بدون کره و خامه هم بافت پنیر کاملا نرم و مثل تصویر میشه و پرچرب و خوشمزه میشه چون شیرمون پرچرب بوده😊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خرما قالبی مواد لازم خرما بدون هسته ۷۵۰ گرم کنجد تفت داده شده نصف پیمانه پودر نارگیل ۳ قاشق پر پودر بيسکوئيت یا آرد تفت داده شده نصف پیمانه پودر زنجفیل و پودر هل مقداری کره ذوب شده ۲۵ گرم ارده حدودا ۳ قاشق خرمای بدون هسته رو چرخ کنید بهش کنجد.پودر بیسکوییت.پودر نارگیل.پودر هل و پودر زنجبیل رو اضافه کنید مخلوط که شد ارده رو اضافه کنید مخلوط کنید داخل قالب سیلیکونی فشرده کنید و ۱۵ دقیقه داخل فریزر بذارید بعد از این مدت به راحتی از قالب جدا میشه داخل ظرف سروتون بچینید بهتره که خرما بدون شیره باشه تا انسجام خوبی داشته باشه (رطب نباشه) میتونید به جای چرخ کردن خرما اون رو بکوبید، ولی باید قبلش حتما با یه مقدار کم آب بذارید بجوشه و نرم بشه قالب های سلیکونی نیاز به چرب کردن نداره در آخر یک ربع بذارین داخل فریزر بعد به راحتی از قالب جدا کنید من از بيسکوئيت پتی بور شکلاتی استفاده کردم میتونید از آرد تفت داده شده هم استفاده کنید