eitaa logo
💫 آشپز بانو 💜
5.5هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
8.1هزار ویدیو
2 فایل
🔵🌈شاید برای شما هم اتفاق بیفتد 🌈🔴 ⭐⭐ همه کسانی که ازین کانال آشپزی لفت دادن به شدت پشیمون شدن 😐 ⭐⭐ ﷽
مشاهده در ایتا
دانلود
🍥🍚شیربرنج با تمامی نکات 🎥🔝 دو پيمانه برنج ايرانى ، كه از قبل خيس كردين رو با ٣ليوان آب بگذاريد روى حرارت وقتى خوب پخت و آبش تقريبا كشيده شد يك ليتر شيررو بهش اضافه كنيد و در هم نگذاريد تا نكنه سر بره ، وقتى دانه هاى برنج توى شير باز شد سه پيمانه شكر به شير برنجتون اضافه و اونو هم بزنيد در انتهاى پخت يك پيمانه خامه به اون اضافه و بعد از مخلوط شدن شعله رو خاموش كنيد ،اگر مايل بودين نصف پيمانه گلاب و يا عرق هل بهش بزنيد ولى من ترجيح ميدم بوى برنج ايرانى و شير و خامه رو حس كنم تا اينكه شيربرنجم منو ياد شله زرد بندازه ،شير برنجتون آماده ست ميتونين اونو توى پياله يا ظرف مورد نظرتون ريخته و تزيين كنين , نوش جانتون شير برنج رو بدون شكر هم ميشه درست كرد در اينصورت روى شير برنج مرباى دلخواه و يا شيره انگور ريخته و به همراه شيربرنج نوش جان ميكنند. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌟 خرما، بدون هسته گردو دارچین (اختیاری) برای خمیر: ۱۱۳ گرم کره سرد ۱ و ۱/۴ پیمانه آرد ۲ قاشق غذاخوری پودر شکر یا بیشتر نوک قاشق چایخوری نمک کمی بیشتر از ۱/۸ پیمانه آب سرد فر رو در دمای ۱۸۰ درجه بزارین، داخل خرما ها، گردو بزارین (نصف گردو).همه مواد جز آب رو داخل مخلوط کن، مخلوط کنین تا همه چی مخلوط شه، قاشق قاشق آب سرد رو اضافه کنین و هر سری با قاشق چوبی مخلوط کنین، بعد در آخر با دستتون جمع و جور کنین(زیاد با دست ورز ندین) و داخل سلفون بزارین و نزدیک ۱ ساعت اینا بزارین یخچال، بعد از یخچال دربیارین و ۱۵ دقیقه صبر کنین تا به دمای اتاق برسه بعد خمیر رو بین دو کاغذ روغنی باز کنین و یا مثل عکس، به طول حدود ۶ سانتیمتر ببرین و دور خرماها بپیچین یا خمیر رو با کاتر دایره ببرین و داخل قالبهای تارت فشار بدین و خرماهارو داخلش بزارین و خواستین تزیینات خمیری روشون بزارین. (خمیر رو خیلی نازک باز نکنین و خیلی ضخیم هم نه). داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین بچینین و اگه میخوایین روشون سرخ شه، مقداری شیر بمالین (ویا زرده تخم مرغ) و کنجد بپاشین و 25 دقیقه بپزین. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای طعم دار کردن ورقه های سینه مرغ از هر ادویه بنا به سلیقه خودتون میتونید استفاده کنید. سس ووستشایر(که در ایران به اشتباه بهش گاهی سس وُرچِستِر گفته میشه و از هایپرمارکتهای معتبر میتونید تهیه کنید)+کمی سس خردل+نمک و فلفل و سیر ورقه شده(از پودر سیر هم میشه استفاده کرد ولی چون موقع گریل یا سرخ کردن ممکنه بسوزه من سیر ورقه شده رو ترجیح میدم) سس ووستشایر برای مزه دار کردن انواع گوشت کبابی و گریل و گاهی برای طعم دار کردن آبزیان استفاده میشه و یکی از اجزای اصلی طعم دهنده سس سزار هم هست. برای سبزیجات سالاد هم از هر ترکیبی که دوست دارید میشه استفاده کرد. من از فلفل دلمه رنگی،خیار،ذرت،گوجه گیلاسی و کاهو به عنوان پایه اصلی سالاد استفاده کردم... اضافه کردن مقداری پیاز قرمز حلقه شده و زیتون سیاه هم سالاد رو محشر میکنه نونهای کرانچی سالاد هم خمیر یوفکای سرخ شده هست. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ست کامل بالا فقط 59تومن😍😍👆👆👆 به دلیل فرا رسیدن ماه یه تخفیف گذاشتیم☺️ 🎀مانتو 🎀مجلسی 🎀سایز بزرگ ۳۰__هزار___تومن http://eitaa.com/joinchat/4027056145C2facc06047 لباس رو منزل پرداخت کنین رایگان
مانتو👆 👆 فقط 24000هزار تومن فقط 15000هزار فقط 32000هزار بیا اینجا 👇👇👇👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/4027056145C2facc06047 ❌این کانال مورد تایید ماست دارای ثبت برند با اطمینان خرید کنید❌
پنج تا تخم مرغ و کمی وانیل رو با همزن زدم بعد چهار قاشق شکر و یک لیوان شیر رو ریختم بعد خیلی کم نمک و فلفل سیاه و زردچوبه ریختم . همزن رو گذاشتم کنار و سه چهارم لیوان آرد شیرینی رو الک کردم و اضافه کردم با همزن دستی هم زدم و در آخر بهش دو قاشق مرزه و ترخون و نعناع و شوید خشک ریختم ماهی تابه رو چرب کردم و هر بار یک ملاقه از مواد میریختم گل که مینداخت برش میگردوندم طرف دیگه شم گل بندازه. شلکینه رو من دوس دارم باز کمی شکر بزنم حین سرو. نکتە : البتە مادربزرگا رو ساج درست میکنن. میتونین بەجای شیر از ماست استفادە کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلاااااام صبح زیبای اولین سه شنبه ماه رمضان به شادمانی امروزتون پر از خیر و برکت در پناه پروردگاربخیر و نیکی حال دلتون خوب وجودتون سلامت زندگیتون غرق در خوشبختی🙏 🌺🍃🌺 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حلوا زعفرانی . . .🌸🍃🌸🍃🌸 . آرد سفید : ۲ لیوان شکر : یک لیوان آب :  یک و نیم لیوان روغن مایع:  نصف لیوان كره:  100 گرم گلاب: يك چهارم ليوان زعفران آب كرده:  يك چهارم ليوان مغز هل سابيده:  در صورت تمايل مقداري . . 🌸🍃🌸🍃🌸 . طرز تهیه: اول شربت رو درست میکنیم. آب و شکر و زعفرا ن دم کشیده میذاریم بجوشه. آرد رو روی حرارت میذاریم تا بوی خامیش گرفته بشه بعد از روی حرارت بر میداریم و الک میکنیم تا گلوله نداشته باشه. بعد دوباره رو حرارت میذاریم اگه میخواین تیره تر بشه آرد و بیشتر سرخ کنین وقتی روغن و کره اضافه میشه رنگ حلوا تیره تر میشه. با روغن تفت میدیم. وقتی به اندازه دلخواه رسید شربتو اضافه میکنیم. حواستون باشه به یکباره نریزین چون ممکنه شیره زیاد باشه. بعد تند و سریع بهم میزنین. بعد گلاب و در صورت تمایل هل اضافه میشه و باز بهم میزنیم بعد انتقال میدیم به ظرف بزرگتر و به حالت غلتان تا کمی روغن پس بده بعد در ظرف مورد نظر تزیین میکنیم🌹 . التماس دعا🙏🌸 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر 🍨 ویژه ماه رمضان 🌄🕌🌅 مواد لازم: نشاسته هشت ق غ پر شیرچهار لیوان گلاب نصف لیوان شکریک لیوان بستنی وانیلی لیوانی خامه صبحانه سه ق غ زعفران به میزان لازم . طرز تهیه: همه مواد به (جز زعفران وخامه )بریزید تو قابلمه بزارید رو شعله از بالا سرش تکون نخورید هم بزنید هم بزنید تا جوش بیاد به غلظت دلخواهتون برسه .شعله رو خاموش کنید حالا خامه رو اضافه کنید مخلوط کنید.حالا نصف موادو میتونید زعفرونی کنید.میتونید شکلاتی کنید . بریزید تو ظرف دلخواه تزیین کنید بزارید یخچال سرد بشه البته گرم هم سرو میشه.نوش جان نکته: این فرنی رو میتونید با هر مزه و طعمی دوست دارید درست کنید .میوه ای🍓 شکلاتی🍫 از پودر ژلاتین هم استفاده میکنن که حالت ژله ای میگیره میتونید تو هر قالبی که دوس میدارید بریزید خدمتتون عرض شود هر لیوان شیر دوقاشق نشاسته میخواد دوتا قاشقم شکر برای اینکه کمتر یا بیشتر خواستید درست کنید اندازه دستتون باشه بستنی و خامه دلخواه بریزید دیگه😉 چاق نمیشید. این مقدار مواد که دادم هشت لیوان دسربهتون فرنی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پودر بیسکوییت 1 پیمانه ماست 1 پیمانه کره 60 گرم شکر 1 پیمانه ژله کیوی 1 بسته تخم مرغ 2 عدد خامه 160 گرم پنیر خامه ای 210 گرم پودر بیسکوییت و کره را مخلوط کنید و به شکل خمیر در بیارید. مخلوط بیسکوییت را در سطح قالب بریزید و فشار دهیدفر را روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و قالب را به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهیدماست، پنیر خامه ای و شکر را مخلوط کنید و خامه را اضافه کنید، سپس تخم مرغ ها را جدا جدا اضافه کنید و مخلوط کنید. مخلوط را روی قالب بریزید و به مدت 30-40 دقیقه در فر قرار دهیدزمان دهید تا کیک در فر سرد شود سپس به مدت 5 ساعت در یخچال قرار دهیدپودر ژله را با ½ لیوان آبجوش حل کنید و سپس ½ لیوان آب سرد بریزید. مخلوط را روی کیک بریزید. در یخچال قرار دهید. میتونید با خامه کیک را تزئین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
میخوای بدونی چجوری از گلدونات نگهداری کنی تا خشک نشن؟😕 چجوری کنی؟ چجوری بیماری ها و کمبوداشون رو برطرف کنی؟😞 راهکارش همینجاس👇بیا وببین چه مطالبی گذاشته 😍 https://eitaa.com/joinchat/3199860739C903d7c0b71 دیگه نگران خریدن گل نیستم خوب بلدم چطوری ازشون مراقبت کنم😌