eitaa logo
💫 آشپز بانو 💜
5.5هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
8.1هزار ویدیو
2 فایل
🔵🌈شاید برای شما هم اتفاق بیفتد 🌈🔴 ⭐⭐ همه کسانی که ازین کانال آشپزی لفت دادن به شدت پشیمون شدن 😐 ⭐⭐ ﷽
مشاهده در ایتا
دانلود
تا حالا شده موقع گردگیری پرز دستمال کلافتون کنه😩 این روش امتحان کنین تا پرز های دستمال گرفته بشه👇 دستمال رو داخل اب داغ و کف دار بذارید و چند قطره تربانتین داخلش بریزید و بگذارید چند ساعت بماند.سپس دستمال رو بچلانید و پهن کنید تا خشک شه.حالا این دستمال بدون پرز به خوبی برق میندازه😍 این کار رو هر دوهفته یکبار انجام بدین. پ ن :تربانتین رزینی روغنی است که از شیره‌ی درختانِ خانواده کاج و سایر درختان خانواده‌های پهن برگ استخراج می‌شود.(فکرکنم از رنگ فروشی ها میتونید تهیه کنید) 😘 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 👸هنرهای خانوم خونه دار👸 https://www.instagram.com/khaanomkhanoma 👩‍💼👆پیج ما در 👆💁‍♀
🍲 😋 🔸آب و2ق نمک را در1قابلمه ریخته تا به جوش آید.2 ماکارونی فرم دار را در آن ریخته تا حدود 7 دقیقه بجوشد و پخته شود سپس آن را آبکش می‌کنیم سس را همراه نمک و فلفل در1 ظرف بزرگ ریخته، هم می‌زنیم. سپس نصفخیارشور خرد کرده، نصف کنسرو ذرت، نصف کالباس خرد کرده نصف قوطی نخودفرنگی ودوعددهویج پخته را به سس اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.3 ماکارونی آبکش شده و ، مخلوط می‌کنیم تا سالاد ماکارونی آماده شود. سالاد را2ساعت در یخچال می‌گذاریم تا جا افتاده، آماده شود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 👸هنرهای خانوم خونه
💢دو تا سيب زميني رو بخار پز و له كردم با دو عدد تخم مرغ و دو سه قاشق جعفري ريز شده و نمك و فلفل مخلوط كردم تا به شكل خمير دربياد.اگه چسبندگي معقولي داشت كه هيچ ولي اگه حس كرديد زيادي چسبناكه يكي دو قاشق آرد بهش اضافه كنيد.يك ساعت داخل ظرف درب دار توي يخچال ميذاريم تا بهتر بتونيم بهش شكل بديم.حالا از خمير مقداري بر ميداريم و بهش شكل ميديم فرم بيضي كشيده.و وسطش هرچي كه دوست داريم(مرغ ريش شده،هويج پخته،فلفل دلمه ايي،پنير ،سبزيجات ...)ميذاريم و ميبنديم و بعد ابتدا داخل آرد ميغلطونيم و بعد داخل تخم مرغ و در انتهاتوي آرد سوخاري و بعد توي روغن فراووون و داغ سرخشون ميكنيم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 👸هنرهای خانوم خونه دار👸
هدایت شده از ⛔⛔پسست آشپز بانو⛔⛔
• از بین بردن چربی قابلمه ها 💢یک لیوان نمک داخل تاوه یا قابلمه بریزید و سپس با اسکاچ روی لکه های چربی بمالید. در آخر به روش خودتان قابلمه را بشوئید. مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و سپس با اسکاچ روی لکه های چربی بمالید #آشپز_بانو ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 👸هنرهای خانوم خونه دار👸 https://www.instagram.com/khaanomkhanoma 👩‍💼👆پیج ما در #اینستاگرام 👆💁‍♀
‍ ‍ 🍟 😋 🔸گندم رو بعد خیس کردن 45 دقیقه با آب بپزید تا کاملا مغز‌پخت بشه بعدبا آب سرد آبکشی کنید تا نشاسته آن گرفته شه بعد بزاریید خوب خشک شه.بعد گندمهارو تو روغن فراوون یرخ کنید که پف کنه آبکش بزاریید وروغنش رو خوب بگیریید بعد به گندمهاشکر( اختیاری) اضافه کنید. فقط حواستون باشه رنگ گندمها عوض نشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 👸هنرهای خانوم خونه
آرد گندم - ۱پیمانه 🍚 روغن- ۱/۳ پیمانه 🥃 ماست - ۱/۲ پیمانه 🥛 تخم‌مرغ - ۲عدد 🥚 بیکینگ پودر - ۱ق.چ سرپر 🥄 تخم‌مرغ و با نمک و فلفل خوب هم میزنیم تا کف کنه، بعد به ترتیب روغن و ماست رو اضافه میکنیم و هربار کمی هم میزنیم. در نهایت آرد و بکینگ پودرو الک میکنیم رو مایه مون و انقد هم میزنیم تا کاملا یکدست شه و گلوله‌ای توش نمونه. کف ساندویچ میکرو حسابی چرب میکنیم، یه قاشق از مایه میریزیم توش، بعد مواد مرغی و کمی پنیر پیتزا(سلیقه‌ای) و دوباره از مایه میریزیم تا روی مواد رو بپوشونه. در ساندویچ میکرو میبندیم و میزاریم به مدت ۵-۷ دقیقه بپزه. به همین راحتی و به همین خوشمزگی 🤗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋🍸 مواد لازم نعناع به میزان کافی 2 پیمانه آب 4 پیمانه شکر 1 ق چ نمک لیمو یا آبلیمو رنگ خوراکی سبز لیمو برای شربت 1 ق چ شیر خشک طرز تهیه نعناع رو بشورین و خشک کنین و خرد کنین آب و شکر رو روی حرارت متوسط بزارین ووقتی جوش اومد نعناع رو اضاف کنین وقتی یه دور جوشید زیرشو کم کنین و درشو بزارین و 10 تا 15 دقیقه زمان بدین تا به این شکل برسه توی میکسر بریزین میکس کنین و از صافی رد کنین و آخراشو باست فشار بدین روی حرارت کم بزارین و نمک لیمو و رنگ خوراکی رو اضاف کنین مداوم کف روشو بگیرین تا به این شکل و رنگ برسه توی ظرف منتقل کنین و توی یخچال بزارین برای شربت لیمو و آب و به دلخواه 1 ق چ شیرخشک و لیمو نعناع رو میکس کنین و از صافی رد کنین و بعد به این شکل سرو کنین❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ کانال دوم ما ،دکوراسیون و جهیزیه 👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥭🍹 انبه رسيده 2 عدد شير 1پيمانه بستني 1/2پيمانه يخ خرد شده 1/2پيمانه همه مواد را درون ميكسر ريخته و ميكس ميكنم در صورت نداستن بستني از شكر استفاده كنيد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ کانال دوم ما ،دکوراسیون و جهیزیه 👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😋 🍲🍲🍲 جو 1لیوان سرپر لوبیا چیتی ونخود ولوبیا جمعا 1لیوان سبزی آش پاک شده نیم کیلو من سیرابی ریختم ولی بعضی ها ازگوشت گوسفندی استفاده می کنن پیاز خام ریز خورد شده برای داخل آش پیاز داغ وسیرداغ ونعنا داغ مقداری طرز تهیه: تمام حبوبات رو از شب قبل خیس کردم سیرابی رو هم با پیاز و چوب دارچین و برگ بو خوب پختم بعد همه رو با هم گذاشتم خوب بپزه تا جو لعاب بندازه اون پیاز رو هم ریز کردم داخل آش ریختم بعد سبزی آش روبهش اضافه کردم وقتی سبزی پخت ، اخرای پخت کشک رو بهش اضافه کردم و هم زدم خاموشش کردم تا کشک نبره. میتونید ازسیرابی یا گوشت هم استفاده نکنید واز عصاره گوشت یا مرغ استفاده کنید . 🍲کشک ها رو داخل قيف يكبار مصرف ريختم و طرح زدم. 🍲برای رنگ زردش زعفران زدم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ کانال دوم ما ،دکوراسیون و جهیزیه 👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌈🌈 🍹🍹🍹🍹🍹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ کانال دوم ما ،دکوراسیون و جهیزیه 👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍛 پارت دوم🍗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ کانال دوم ما ،دکوراسیون و جهیزیه 👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥕 -هویج 500 گرم -شیر 1 لیوان -شکر 1 لیوان -آرد 1 لیوان -روغن نصف لیوان -کره 50 گرم -گلاب نصف لیوان -پودر هل یا عرق هل به میزان دلخواه -زعفران دم کرده به میزان دلخواه * ابتدا هویج را خرد کرده و با شیر میگذاریم بپزد تا شیر کامل تمام شود و به خرد هویجهای پخته برود سپس هویج را بوسیله گوشکوب برقی یا میکسر پوره میکنیم و کمی تفت میدهیم تا آبش کشیده شود، در ظرفی جدا شکر و گلاب را میریزیم و روی حرارت میگذاریم تا شکر حل شود سپس پودر هل و زعفران را اضافه میکنیم و شربت آماده شده را با پوره هویج مخلوط میکنیم و کنار میگذاریم. در یک ظرف آرد سه بار الک شده را به مدت 5 دقیقه تفت میدهیم تا خامیش از بین برود ولی رنگش تغییر نکند سپس روغن و کره را اضافه میکنیم و مجدد 5 دقیقه تفت میدهیم بعد ترکیب پوره و شربت را کم کم به آرد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا به روغن بیفتد و همه حلوا منسجم شود بطوریکه حرکت گهواره را بتوانیم انجام بدهیم😋😍 پانوشت: 1- برای پخت هویج بجای شیر میتونید از آب استفاده کنید ولی مسلما با شیر خوشمزه تره🥛 2-زعفران هم میتونید حذف کنید ولی اگه باشه بهتره👌🏼 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛