eitaa logo
💫 آشپز بانو 💜
5.5هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
8.1هزار ویدیو
2 فایل
🔵🌈شاید برای شما هم اتفاق بیفتد 🌈🔴 ⭐⭐ همه کسانی که ازین کانال آشپزی لفت دادن به شدت پشیمون شدن 😐 ⭐⭐ ﷽
مشاهده در ایتا
دانلود
آرد گندم - ۱پیمانه 🍚 روغن- ۱/۳ پیمانه 🥃 ماست - ۱/۲ پیمانه 🥛 تخم‌مرغ - ۲عدد 🥚 بیکینگ پودر - ۱ق.چ سرپر 🥄 تخم‌مرغ و با نمک و فلفل خوب هم میزنیم تا کف کنه، بعد به ترتیب روغن و ماست رو اضافه میکنیم و هربار کمی هم میزنیم. در نهایت آرد و بکینگ پودرو الک میکنیم رو مایه مون و انقد هم میزنیم تا کاملا یکدست شه و گلوله‌ای توش نمونه. کف ساندویچ میکرو حسابی چرب میکنیم، یه قاشق از مایه میریزیم توش، بعد مواد مرغی و کمی پنیر پیتزا(سلیقه‌ای) و دوباره از مایه میریزیم تا روی مواد رو بپوشونه. در ساندویچ میکرو میبندیم و میزاریم به مدت ۵-۷ دقیقه بپزه. به همین راحتی و به همین خوشمزگی 🤗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋🍸 مواد لازم نعناع به میزان کافی 2 پیمانه آب 4 پیمانه شکر 1 ق چ نمک لیمو یا آبلیمو رنگ خوراکی سبز لیمو برای شربت 1 ق چ شیر خشک طرز تهیه نعناع رو بشورین و خشک کنین و خرد کنین آب و شکر رو روی حرارت متوسط بزارین ووقتی جوش اومد نعناع رو اضاف کنین وقتی یه دور جوشید زیرشو کم کنین و درشو بزارین و 10 تا 15 دقیقه زمان بدین تا به این شکل برسه توی میکسر بریزین میکس کنین و از صافی رد کنین و آخراشو باست فشار بدین روی حرارت کم بزارین و نمک لیمو و رنگ خوراکی رو اضاف کنین مداوم کف روشو بگیرین تا به این شکل و رنگ برسه توی ظرف منتقل کنین و توی یخچال بزارین برای شربت لیمو و آب و به دلخواه 1 ق چ شیرخشک و لیمو نعناع رو میکس کنین و از صافی رد کنین و بعد به این شکل سرو کنین❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ کانال دوم ما ،دکوراسیون و جهیزیه 👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥭🍹 انبه رسيده 2 عدد شير 1پيمانه بستني 1/2پيمانه يخ خرد شده 1/2پيمانه همه مواد را درون ميكسر ريخته و ميكس ميكنم در صورت نداستن بستني از شكر استفاده كنيد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ کانال دوم ما ،دکوراسیون و جهیزیه 👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😋 🍲🍲🍲 جو 1لیوان سرپر لوبیا چیتی ونخود ولوبیا جمعا 1لیوان سبزی آش پاک شده نیم کیلو من سیرابی ریختم ولی بعضی ها ازگوشت گوسفندی استفاده می کنن پیاز خام ریز خورد شده برای داخل آش پیاز داغ وسیرداغ ونعنا داغ مقداری طرز تهیه: تمام حبوبات رو از شب قبل خیس کردم سیرابی رو هم با پیاز و چوب دارچین و برگ بو خوب پختم بعد همه رو با هم گذاشتم خوب بپزه تا جو لعاب بندازه اون پیاز رو هم ریز کردم داخل آش ریختم بعد سبزی آش روبهش اضافه کردم وقتی سبزی پخت ، اخرای پخت کشک رو بهش اضافه کردم و هم زدم خاموشش کردم تا کشک نبره. میتونید ازسیرابی یا گوشت هم استفاده نکنید واز عصاره گوشت یا مرغ استفاده کنید . 🍲کشک ها رو داخل قيف يكبار مصرف ريختم و طرح زدم. 🍲برای رنگ زردش زعفران زدم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ کانال دوم ما ،دکوراسیون و جهیزیه 👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌈🌈 🍹🍹🍹🍹🍹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ کانال دوم ما ،دکوراسیون و جهیزیه 👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍛 پارت دوم🍗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ کانال دوم ما ،دکوراسیون و جهیزیه 👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥕 -هویج 500 گرم -شیر 1 لیوان -شکر 1 لیوان -آرد 1 لیوان -روغن نصف لیوان -کره 50 گرم -گلاب نصف لیوان -پودر هل یا عرق هل به میزان دلخواه -زعفران دم کرده به میزان دلخواه * ابتدا هویج را خرد کرده و با شیر میگذاریم بپزد تا شیر کامل تمام شود و به خرد هویجهای پخته برود سپس هویج را بوسیله گوشکوب برقی یا میکسر پوره میکنیم و کمی تفت میدهیم تا آبش کشیده شود، در ظرفی جدا شکر و گلاب را میریزیم و روی حرارت میگذاریم تا شکر حل شود سپس پودر هل و زعفران را اضافه میکنیم و شربت آماده شده را با پوره هویج مخلوط میکنیم و کنار میگذاریم. در یک ظرف آرد سه بار الک شده را به مدت 5 دقیقه تفت میدهیم تا خامیش از بین برود ولی رنگش تغییر نکند سپس روغن و کره را اضافه میکنیم و مجدد 5 دقیقه تفت میدهیم بعد ترکیب پوره و شربت را کم کم به آرد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا به روغن بیفتد و همه حلوا منسجم شود بطوریکه حرکت گهواره را بتوانیم انجام بدهیم😋😍 پانوشت: 1- برای پخت هویج بجای شیر میتونید از آب استفاده کنید ولی مسلما با شیر خوشمزه تره🥛 2-زعفران هم میتونید حذف کنید ولی اگه باشه بهتره👌🏼 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍵 چرخ کرده🍵 🍛120 گرم گوشت چرخ کرده 🍛1 عدد پياز نگيني خوردشده 🍛1 پر سير 🍛1 ق چ زردچوبه 🍛250 گرم نخودسبز 🍛1 عدد گوجه فرنگي خوردشده بدون پوست 🍛1 عدد سيب زميني کوچک مکعبي کوچک خوردشده 🍛1 ق چ خمیر فلفل قرمز يا رب گوجه فرنگي 🍛2-3 ق غ روغن زيتون 🍛2-3 فنجان آب داغ 🍛نمک و فلفل 🍲 گوشت چرخ کرده رو با روغن در پياز و سير سرخ مي کنيم خمير فلفل قرمز رو اضافه مي کنيم و 5 دقيقه مي پزيم گوجه فرنگي و سيب زميني خوردشده و نخود سبز و نمک رو اضافه مي کنيم . خوراک رو کمي بهم ميزنيم تا مخلوط بشه. آب داغ رو اضافه مي کنيم. وقتي به جوش اومد در قابلمه رو ميبنديم تا 35-40 دقيقه خوراک بپزه و جا بيفته. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥟🥟 ⭐️واسه درست کردنه شهدش دو پیمانه اب و با یه پیمانه شکر و یک چهرم پیمانه گلاب و مغز هل مخلوط و میزاریم رو حرارت تا بجوشه و میزاریم کنار ▫️تخم مرغ سه عدد ▫️کره به دمای محیط رسیده صد گرم ▫️شکر نصف پیمانه ▫️روغن مایع نصف پیمانه ▫️وانیل نصف ق چ ▫️ب پ یک ق چ ▫️ارد سمولینا یک پیمانه ▫️ارد سفید قنادی به مقدار نیاز 🔸ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب میزنیم تا کرم رنگ بشه به ترتیب کره و روغن رو اضافه و مخلوط و ارد سمولینا و ب پ رو هم مخلوط مواد کرده در انتها ارد رو تا جایی اضافه میکنیم که خمیر به دست نچسبه و جمع بشه کف سینی فر رو کاغذ روغنی میندازیم خمیر رو به اندازه گردو برمیداریم و فرم میدیم کف سینی میچینیم با چنگال روش رو شیار میندازیم و با زرده تخم مرغ رو مالش میکنیم تو فر از پیش گرم شده با دمای صد و هفتاد درجه بیست مین قرار میدیم تا بپزه من دو مین گریل بالا رو هم زدم که کاملا طلایی بشه در انتها شیرینی داغ رو داخل شهد خنک قرار میدیم تا شهد به خورد شیرینی بره و روش رو با پودر پسته تزیین میکنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🧁 😋 🍰🍰🍰🍰🍰 تخم مرغ 3 عدد شکر نصف لیوان شیر نصف لیوان آرد سفید یک لیوان و نیم روغن مایع نصف لیوان پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری گردو خرد شده 2 قاشق غذاخوری چیپس شکلاتی 2 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر 2 قاشق چای‌خوری وانیل نوک قاشق چای‌خوری ابتدا قالب را با روغن جداکننده چرب کنید. تخم‌مرغ‌ها را با وانیل و شکر مخلوط کنید و با همزن خوب هم بزنید تا کشدار شود. سپس شیر را اضافه کنید. سپس روغن مایع را به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید. آرد، پودر کاکائو و بیکینگ‌پودر قاطی کنید و دوبار الک کنید وکم‌کم به مواد اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید. گردو و چیپس را به مایه کیک اضافه کرده و مخلوط کنید. مایه را داخل قالب ریخته و روی کیک کمی گردوی خرد شده بریزید. در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا بپزد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ کانال دوم ما ،دکوراسیون و جهیزیه 👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قسمت دوم آرد 300 گرم آرد نخودچی 150 گرم پودر قند 160 گرم کره 250 گرم گلاب 3 قاشق غذاخوری زعفرون دم کرده 2 قاشق غذاخوری پودر دارچین یک قاشق مرباخوری پودر هل یک قاشق مرباخوری پودر زنجبیل نصف قاشق مرباخوری ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ کانال دوم ما ،دکوراسیون و جهیزیه 👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍰🍫 قسمت اول شکر : یک لیوان پودر کاکائو : چهارقاشق غذاخوری شیر : دو لیوان روغن مایع : یک لیوان تخم مرغ : سه عدد وانیل : نوک قاشق چای خوری آرد گندم یا آرد شیرینی پزی : دو لیوان بکینگ پودر : دو قاشق چای خوری ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ کانال دوم ما ،دکوراسیون و جهیزیه 👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛