9.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ته_دیگ_طرحدار
من برای کته برنج رو توی قابلمه متناسب با اندازه برنجم میریزم یعنی برای چهار پیمانه برنج از قابلمه متوسط بعد از اینکه برنج رو با آب ولرم شستم یک بند انگشت از روی برنج آب میریزم و بعد به مقدار کافی نمک میریزم و میذارم یکساعت خیس بخوره و بعد میذارم روی حرارت متوسط رو به بالا و بهش روغن اضافه میکنم وقتی آب برنج کم شد اگه برنجمون کاملا قد کشیده میذارم کامل آبش خشک بشه و از روی حرارت برمیدارم ولی اگه هنوز برنج خیلی خام بود و ری نکرده باشه یه ذره آبدارتر از روی حرارت برمیدارم و بعد مقداری از برنج رو با زعفرون دمکرده زعفرونی میکنم و ته قابلمه نچسب دیگه ای دو قاشق روغن میریزم و چند تا جعفری رو مطابق فیلم کنار قابلمه میچینم و به آرامی برنج زعفرانی رو اول روی جعفریها میریزم که جعفری ها فیکس بشن و بعد ته قابلمه رو پر میکنم و با پشت قاشق صاف و فشرده میکنم
💖 نوش جان
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه و آسون😍
مواد اولیه:
سیب زمینی 4_5 عدد
گوشت چرخ شده 300 گرم
پیاز کوچک 1 عدد
ادویه و نمک به میزان لازم
رب گوجه 1 ق غذاخوری
آب یک لیوان
سیب زمینی ها را مانند ویدیو برش بزنید و در روغن داغ همه طرف آن را به طور یکنواخت سرخ کنید.
مایه ی داخل سیب زمینیها شامل گوشت چرخ شده، پیاز رنده شده و ادویه و نمک هست که داخل سیب زمینیها میریزیم، سس گوجه ی روی آن هم شامل آب و رب گوجه و ادویه و نمک میباشد.
در فر با دمای 180 درجه تا زمانیکه گوشت پخته شود بگذارید😍😍
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوستای گلم سلام😍طرز تهیه یه مدل مرغ سیخی
📍مواد لازم:
🥠فیله مرغ 450 گرم یا 3 پیمانه (کاملا نازک برش بزنید که زودتر بپزه)
🧂نمک و پودر سیر هر کدام 1 ق چ
🥄میتونین ادویه های دیگه هم در صورت تمایل اضافه کنید.
🥚تخم مرغ 1 عدد
🍥کفیر 300 میلی لیتر یا 283 گرم (میتونین از ماست کفیر کاله استفاده کنین یا اگه در دسترس نداشتین ماست معمولی)
🥄بیکینگ پودر 1 ق چ
🥡آرد دو صفر (آرد نان لواش یا تافتون) 125 گرم یا 1 پیمانه
🌽آرد ذرت 125 گرم یا 1 پیمانه
🧂نمک نصف ق چ
💠کفیر نوعی دانه پروبیوتیک طبیعی سرشار از ویتامین های گروه ب، کلسیم، منیزیم، فسفر و ویتامین K است که برای اولین بار بیش از 2000 سال پیش در کوه های قفقازکشف شد.این مردمان همیشه به داشتن عمری طولانی و داشتن سلامتی در تمامی سنین معروف بودند.کفیر اصولا درشیر بیشترین فعالیت را دارد و محصول نهایی مایعی بسیار پرخاصیت است که مهمترین خواص آن ایجاد حس سرزندگی، تقویت سیستم ایمنی وگوارش، زیبایی پوست و مو است.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پودینگ_شاه_توت
ش ساقه های شاهتوت هارو تمیز کنین، داخل مخلوط کن، خوب مخلوط کنین و سپس داخل قابلمه بریزین و 2 قاشق غذاخوری شکر هم اضافه کنین و 2-3 دقیقه بجوشونین و از الک رد کنین خوب.سپس شیر، نشاسته، آرد و شکر رو مخلوط کنین تا نشاسته حل شه، سپس داخل قابلمه بریزین و آب شاهتوتی که آماده کردین رو اضافه کنین و مدام هم بزنین و بپزین، بعد که غلیظ شد، وانیل رو اضافه کنین و از روی شعله بردارین.پودینگ رو داخل ظرف های سرو بریزین، بعد پودر بیسکوییت بعد بازم پودینگ بریزین و با باقیمانده پودر بیسکوییت و شاهتوت تزیین کنین.حداقل 2 ساعت بزارین یخچال
نوش جان 💖
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥤🥤🥤🥤🥤🥤🥤
6.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کتلت_شیرازی🍘
آرد یک لیوان
آب یک لیوان
کره بیست و پنج گرم
سیب زمینی متوسط آبپز سه عدد
پیاز رنده شده و آب گرفته یک عدد متوسط
تخم مرغ یک عدد
آرد سوخاری دو قاشق غذاخوری
جعفری تازه خرد شده یک قاشق غذاخوری
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری (قابل حذف)
ادویه ها شامل
نمک، زردچوبه، به مقدار لازم فلفل سیاه، پاپریکا، گرد لیمو از هر کدوم نصف قاشق چایخوری
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کانال دوم ما سفره آرایی وتزئینات👇
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سوپ_مرغ
طرز تهيه
يكدونه پياز و نگيني و كمي سرخ كردم جوشسته شده و هويج نگيني رو بهش اضافه كردم
جو كه نيم پز شد
يكدونه سينه مرغ و بهش اضافه كردم
قارچ بلانچ (تو اب گرم و سرد)شده رو با كمي كره تفت دادم و به سوپ اضافه كردم
سوپ كه كامل پخت وابش كم شد
سينه مرغ و در اوردم و ريش كردم و با شير به سوپ اضافه كردم
رو شعله كم نمك و فلفل سياه فراون زدم و گذاشتم جا افتاد
وقتي از رو حرارت برداشتم ي خامه صبحانه كوچيك بهش اضافه كردم و هم زدم
من از جو پرك و نيم كوب استفاده كردم
يوقتايي توش كمي جعفري ريز شده هم ميزنم كه اين دفعه نداشت
خامه رو هم ميتونيد حذف كنيد ولي باشه با فلفل سياه
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم :
لوبیا چشم بلبلی نصف لیوان
گوجه فرنگی يك عدد
ذرت کنسروی4 قاشق غذاخوری
جعفری و گشنیز تازه خرد شده2 قاشق غذاخوری
پیاز نصف يك عدد متوسط
آبلیمو نصف قاشق
سرکه بالزامیک (سرکه سفید)یك قاشق
نمک و فلفلبه مقدار لازم
طرز تهيه :
لوبیا ها را از شب قبل خیس کنید٬ بعد با آب بزارید روی شعله کم تا آهسته بپزند . اواخر پخت نمک به آن اضافه کنید. بعد بزارید تا خنک شوند. بقیه مواد را خرد کنید و با لوبیا و ذرت مخلوط کنید. فلفل و سرکه (می توانید سرکه سفید رو هم جایگزین کنید) و آبلیمو رو هم اضافه کنید و بذارید داخل یخچال تا خوب مزه بگیرد. بعد از یکی دو ساعت ، از خوردن این سالاد سرد و خوشمزه لذت ببرید.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#صبحانه_مکزیکی
هر نون که بشه تاش کرد رو میتونید استفاده کنید،نون تصلی ترتیای مکزیکیه که ارد ذرت داره
یکم کره استفاده کنید خوشمزه تر میشه
زیاد پر ملات درستش نکنید چون ازش میریزه بیرون ضدحال میشه
هر پنیر و تاپینگ دلخواه دوس دارید میتونید استفاده کنید
من از سس فلفل هالوپینو برای خوشرنگ شدن نون استفاده کردم.اگه استفاده نکنید نون رنگ خودشو حفظ میکنه و جذابیتش کمتره
سعی کنید سریع انجامش بدید که نون خشک نشه و موقع تا شدن خرد نشه
💖 نوش جان
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇
9.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ته_دیگ_طرحدار
من برای کته برنج رو توی قابلمه متناسب با اندازه برنجم میریزم یعنی برای چهار پیمانه برنج از قابلمه متوسط بعد از اینکه برنج رو با آب ولرم شستم یک بند انگشت از روی برنج آب میریزم و بعد به مقدار کافی نمک میریزم و میذارم یکساعت خیس بخوره و بعد میذارم روی حرارت متوسط رو به بالا و بهش روغن اضافه میکنم وقتی آب برنج کم شد اگه برنجمون کاملا قد کشیده میذارم کامل آبش خشک بشه و از روی حرارت برمیدارم ولی اگه هنوز برنج خیلی خام بود و ری نکرده باشه یه ذره آبدارتر از روی حرارت برمیدارم و بعد مقداری از برنج رو با زعفرون دمکرده زعفرونی میکنم و ته قابلمه نچسب دیگه ای دو قاشق روغن میریزم و چند تا جعفری رو مطابق فیلم کنار قابلمه میچینم و به آرامی برنج زعفرانی رو اول روی جعفریها میریزم که جعفری ها فیکس بشن و بعد ته قابلمه رو پر میکنم و با پشت قاشق صاف و فشرده میکنم
💖 نوش جان
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇
6.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوهان عسلی چهارمغز
شیرینی سابله مغز
مغز(هر چه که باب سلیقه شماست مثل:مغز بادام،مغز پسته،کنجد،مغز تخمه آفتابگردان،تخم خرفه،نارگیل و...) 100گرم
شکر سابیده شده 100گرم
روغن جامد آب شده 100گرم
آرد سفید 200گرم
ابتدا مغز رو کمی تفت میدهیم،سپس به همراه شکر آنها را آسیاب کرده و تمامی مواد را با هم مخلوط میکنیم.بعد روغن رو روی مواد ریخته وکمی با دست ورز میدهیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید.سپس قالب زده،درون سینی فر میچییم و به مدت 5-10 دقیقه در فر میگذاریم
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛