eitaa logo
💫 آشپز بانو 💜
5.5هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
8.1هزار ویدیو
2 فایل
🔵🌈شاید برای شما هم اتفاق بیفتد 🌈🔴 ⭐⭐ همه کسانی که ازین کانال آشپزی لفت دادن به شدت پشیمون شدن 😐 ⭐⭐ ﷽
مشاهده در ایتا
دانلود
🍫 ‌ شکلات 50 درصد: 115 گرم شیر کامل: یک و نیم پیمانه شکر: 3 قاشق سوپ خوری نشاسته ذرت: 2 قاشق چ خوری 👇🏽👇🏽 شکلات و مقداری شیر را درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. آنها را با قاشق چوبی دائم هم بزنید تا مخلوط و شکلات ها آب شوند. بقیه شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس شکر را باید اضافه کنید و وقتی حل و آب شد، نشاسته ذرت را به تدریج اضافه کنید و دایم هم بزنید تا نوشیدنی به غلظت دلخواه برسد. وقتی کاملا غلیظ و تقریبا سفت شد، از روی حرارت بردارید و در ماگ دلخواه سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ حسابی میچسبه😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قهوه فوری: 2 ق‌غذاخوری شکر: 2 ق‌غذاخوری آب گرم: 2 ق‌غذاخوری یخ شیر (از هر نوع) قهوه ی فوری، شکر و آب رو با هم خوب مخلوط کنید و هم بزنید تا پف کنه و تغییر رنگ بده. داخل لیوان سرو یخ بریزید و روی یخها شیر بریزید و در آخر کف حاصله از قهوه رو روی شیر بریزید و سرو کنید. به همین سادگی یه نوشیدنی جذاب و خوشمزه دارید. دالگونا شما آماده ست 😋 نوش جان! ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍉 هندوانه: 250 گرم گلاب: 1 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه: 2 قاشق غذاخوری شربت شکر: 3 قاشق غذاخوری برگ نعنا: 1 فنجان همه‌ی مواد اولیه را داخل مخلوط کن ریخته و ترکیب می‌کنیم. در نهایت نوشیدنی را از صافی عبور داده و با یخ سرو می‌کنیم. نوش جاان! ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍫 ایده جالب برای شکل دادن به شکلات واستفاده برای سرو دسر ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیاز درشت یک عدد دو حبه سیر رنده شده سس مایونز دو قاشق غ خ سس کچاب دو قاشق غ خ زعفران یا زردچوبه به مقدار لازم آبلیمو یک قاشق غ خ نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم 👇🏽👇🏽 همه این مواد رو با هم مخلوط میکنم و از شب قبل بالها رو تو این مواد میخوابونم. برای پخت، بالها رو داخل سینی فر میچینم و به مدت 40 دقیقه داخل آون توستر با دمای 250 درجه با المنت بالا پایین روشن درست میکنم و آمادست نوش جاان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم سه عدد هلوی درشت رسیده کره 1 تا 2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای 2 قاشق غذاخوری دارچین 1/4 قاشق چای خوری بستنی وانیلی سس کارامل برای تزئین در صورت تمایل طرز تهیه: فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. هلو ها را از وسط نصف کنید و هسته آن ها را خارج کنید. هلو ها را داخل سینی فر قرارر دهید میان هرکدام یک تکه کوچک کره قرار دهید. شکر قهوه ای و دارچین را با هم مخلوط کنید و روی هرکدام از هلو ها کمی از این مخلوط بریزید. دسر را داخل فر به مدت ده تا دوازده دقییقه بپزید. بعد از اینکه کمی خنک شد وسط هرکدام یک اسکوپ بستنی وانیلی قرار دهید و با سس کارامل تزئین کنید. نکته: حتما از هلوی هسته جدا استفاده کنید که بعد از برش هسته راحت از هلو خارج شود نوش جان 💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑
طرزتهیه عدد سیب زمینی متوسط رو آبپز کرده وله میکنیم بهش یه دونه پیاز رنده آب گرفته یه دونه تخم مرغ ،ویه قاشق سویق ،نمک و زردچوبه پودر سیر ،فلفل،آویشن،پودر کاری وسبزی معطر همه رو با هم مخلوط کرده وبعد کمی دست خود رو خیس میکنیم ویه مقدار از مایه کوکو رو بر میداریم و شکل میدیم ودر روغن داغ با حرارت ملایم سرخ میکنیم نوش جان 💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
مواد لازم برای سس پستو برگ ریحان سبز بصورت فشرده دو لیوان روغن زیتون یک سوم لیوان(اگه احساس کردید سس سفته سه قاشق دیگه اضافه کنید) پنیر پارمزان نصف لیوان سیر درشت سه حبه نمک و فلفل سیاه پودر گردو یک سوم لیوان گردو رو خوب آسیاب کردین و بصورت پودر در امد همه مواد رو با بلندر یا مخلوط کن خوب مخلوط کنید تا سس یکنواختی بدست بیاد. سپس میگو ها رو بعد از تمیز کردن چهار الی پنج ساعت داخل این مواد مزه دار کنید سپس ب سیخ بکشید بذارید داخل فر از پیش گرم شده با درجه حرارت 190 سانتیگراد به مدت یک ربع الی بیست دقیقه ... بعد از ده دقیقه زمان پخت میگو ها رو جا ب جا کنید تا طرف دیگه میگو هم برشته بشه. چون حرارت فرها متغیره ممکنه زمان کمتری ببره نوش جان❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🍤🍤🍤🍤🍤🍤🍤
طرز تهیه برای تهیه خمیر این نون به نصف پ ماست و نصف پ شیر نیاز داریم که باهم مخلوط میکنیم و یک چهارم پ روغن مایع رو به این مخلوط اضافه میکنیم یک ق غ پودر خمیر مایه داریم که روی ماست میپاشیم، یک ق غ شکر هم اضافه کرده و دو دقیقه ای صبر میکنیم تا خمیر مایه عمل بیاد، دو و نیم پ آرد داریم و یک ق غ بیکینگ پودر و نصف ق چ نمک که باهم الک کرده و به بقیه مواد میافزاییم خمیر یکدست شده را یک ساعت تو جای گرمی استراحت میدیم، از خمیر دوازده چونه گرفته باز میکنیم و لاشو با یه گلوله از هر حلوای دلخواهی پرمیکنیم ، خمیر رو بسته، دوباره بازش میکنیم و با تیغ قنادی دورشو برش میدیم،و رومال میکنیم، میزاریم تو فر صدوهشتاد درجه به مدت سی دقیقه نوش جان ❤️ 🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برنج 4پیمانه گوشت چرخ کرده مخلوط گوسفند وگوساله 500گرم کلم.سنگ.یا قمری500گرم پیاز 1تا2عددمتوسط زردچوبه کمی نمک.فلفل. آبغوره یا آبلیمو2قاشق کره 50 گرم روغن به میزان لازم آب نصف پیمانه کلم ها راشسته وپوست کنده خلالی یا ژولین خردمیکنیم.باکمی از روغن سرخ کرده آبغوره ویا آبلیمو وآب اضافه کرده میگذاریم تا بپزد گوشت رابانمک وفلفل وپیاز رنده شده مخلوط کرده وازآن میت بال درست میکنیم(قلقلی).ودرروغن سرخ کرده. برنج را مطابق معمول آبکشی میکنیم. بعدته قابلمه از برگ کاهو ویابرگ کلم سفید ویا نان ویا سیب زمینی.گذاشته وکمی روغن میریزیم.بعدیک لایه برنج ویک لایه کلم وگوشت میریزیم تا تمام شود.بعد دم کرده حدود45دقیقه..وسرو میکنیم.مولود نوش جان نکته درشیراز به این غذا سبزی اضافه میکنند برای این مقداربرنج 1کیلو سبزی پاکنکرده کافی است . سبزی شامل کمی ترخون.شوید.ریحان.وتره است. زردچوبه را معمولا درآب درحال جوش میریزند تا رنگ برنج طلایی شود. کره را درآخر پخت روی برنج میدهیم.کره طعم این غذا را بسیار خوشمزه میکند. برای تزیین از زعفران هم استفاده کنید... 🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم شیر4لیوان بیسکویت پتی بور1بسته شکر8ق غ کاسترد 3ق غ پودر کاکائو 4ق غ 100گرم کره 1بسته خامه 2بسته کارامل طرز تهیه کره +شیر+1بسته کارامل+کاسترد+شکر+پودر کاکائو رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت میگزاریم تا جوش بیادبود بیسکویت ها رو که قبلا با مولینکس خورد کردیم به مواد اضافه میکنیم و میگزاریم جوش بخوره قبل از اینکه به غلظت برسه از روی حرارت بر میداریم کناری بگذارید تا خنک شود بعدش با مولینکس خوب میکس میکنیم تا یکدست وبعد تو پیریکس ریخته و ظرف را در یخچال می گزاریم تا خودش را بگیرد بعد 1بسته کارامل همراه با خامه هم میزنیم تا صاف شود و روی دسر را با مخلوط خامه و کارامل را میپوشانیم ... نوش جان ❤️ 🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : لوبیا چشم بلبلی نصف لیوان گوجه فرنگی يك عدد ذرت کنسروی4 قاشق غذاخوری جعفری و گشنیز تازه خرد شده2 قاشق غذاخوری پیاز نصف يك عدد متوسط آبلیمو نصف قاشق سرکه بالزامیک (سرکه سفید)یك قاشق نمک و فلفلبه مقدار لازم طرز تهيه : لوبیا ها را از شب قبل خیس کنید٬ بعد با آب بزارید روی شعله کم تا آهسته بپزند . اواخر پخت نمک به آن اضافه کنید. بعد بزارید تا خنک شوند. بقیه مواد را خرد کنید و با لوبیا و ذرت مخلوط کنید. فلفل و سرکه (می توانید سرکه سفید رو هم جایگزین کنید) و آبلیمو رو هم اضافه کنید و بذارید داخل یخچال تا خوب مزه بگیرد. بعد از یکی دو ساعت ، از خوردن این سالاد سرد و خوشمزه لذت ببرید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛