فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖤#ژله_هندوانه_طبیعی 🍉🍉🍉
اگه میخواین ژله هندوانه درست کنین، اونم طبیعی و سالم،🍉😋 لازمه اول نصف هندونه رو (مطابق با اندازهای که در فیلم هست) از پوست جدا کنین، دانههاش رو بگیرین و با گوشت کوب برقی یا مخلوط کن خوب پورهاش کنین. سپس از صافی رد کنین و با مقداری شکر یا پودر قند (مطابق ذائقهتون) مخلوطش کنین تا حل بشه. مقدار چند قاشق پودر ژلاتین (در ویدئو حدود 20 گرم استفاده شده) را در مقداری آب جوش بنماری کنین تا کامل ذوب بشه. بعد با آب هندونه مخلوط کنید و داخل پوست هندونه بریزید و چند ساعت در یخچال نگهداری کنین. سپس برش بزنید و نوش جان کنین🥰🌱
🌸به ازای هر لیوان آب میوه یک قاشق غذاخوری سَر پُر پودر ژلاتین لازم است.
دوستان میزان ژلاتین رو میتونین کمی بیشتر کنین تا ژله شما سفتتر بشه و موقع برش وا نره.
همین کار رو با میوههای دیگه هم میتونید انجام بدین و در پوست پرتقال هم میتونین ژلههای زیبایی درست کنید.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کانال دوم ما خانه داری،دکوراسیون و خلاقیت👇
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖤#آب_آلبالو🖤
❌پارت دوم❌
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کانال دوم ما خانه داری،دکوراسیون و خلاقیت👇
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🖤#حلوای_سه_آرد
آرد سفید 1پیمانه
آرد نخودچی 1پیمانه
آرد برنج 1٫2پیمانه
مجموع کره،روغن جامد و مایع 1پیمانه
شکر 1ونیم پیمانه
آب 1ونیم پیمانه
گلاب 1٫3پیمانه
زعفران دم کرده 3قاشق غذاخوری
پودر هل 1قاشق چایخوری
طرز تهیه
ابتدا شربت رو آماده میکنیم،آب و شکر باهم مخلوط روی حرارت گذاشته تا شکر در آب حل شود زعفران و گلاب اضافه وهل اضافه بعد چند دقیقه جوش از روی حرارت بردارید.آرد گندم رو با حرارت ملایم تفت داده تا تغییر رنگ بده بعد آرد نخودچی اضافه مجدد تفت داده تا بوی خامی اون گرفته بشه آرد برنج هم اضافه و کمی تفت داده نیازی نیست زیادی تفت بدید ده دقیقه کافی هست،اگر دوست دارین رنگ حلوا تیره باشه بیشتر تفت داده بعد ترکیب کره و روغن کم کم اضافه کنید تا جایی که یکدست بشه، از روی حرارت بردارید شربت ولرم رو کم کم اضافه کنید ومرتب هم بزنید دوباره روی حرارت بزارید مرتب هم بزنید تا حلوا وسط قابلمه جمع بشه،گهواره ای تکون بدید تا زودتر وسط تابه جمع بشه.
در نهایت به سلیقه خودتون تزیین کنید،
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کانال دوم ما خانه داری،دکوراسیون و خلاقیت👇
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥙دلمه سیب زمینی با لوبیا🥙
✅مواد لازم:
◽️سیب زمینی: شش عدد.
◽️روغن : چهار قاشق غذاخوری.
◽️پیاز بزرگ: یک عدد.
◽️ سیر: دو حبه.
◽️ زردچوبه: یک قاشق چایخوری.
◽️زیره: یک قاشق چایخوری.
◽️سس تند کاری: دو قاشق غذاخوری.
◽️کنسرو لوبیا قرمز: چهارصد گرم.
◽️آب لیموترش: یک قاشق غذاخوری.
◽️ رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری.
◽️ آب: یک چهارم پیمانه.
◽️گشنیز: مقداری برای تزیین.
◽️ نمک و فلفل: به میزان لازم.
🥪طرز تهیه:
سیب زمینی را شسته و با یک چنگال تمام سطح آن را سوراخ کنید. سپس آنها را در فری که از قبل با حرارت 180 سانتی گراد گرم شده به مدت یک ساعت و پانزده دقیقه خوب میپذیم. حدود بیست دقیقه قبل از پایان پخت مواد میانی را به این صورت آماده میکنیم، روغن را در یک قابلمه گرم کرده و پیاز خرد شده را به مدت پنج دقیقه تفت میدهیم. سپس سیر، زرد چوببه و زیره را به آن اضافه میکنیم و یک دقیقه دیگر تفت میدهیم.
لوبیا قرمز، آب لیمو، رب گوجه، نمک و فلفل را به همراه سس افزوده و به مدت 10دقیقه روی حرارت قرار میدهیم، بعد از پختن سیب زمینیها روی آنها دو برش ضربدری میزنیم و مواد را داخل سیب زمینیها میریزیم.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#گاناش
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیر: 2 لیوان
شکر:½ لیوان
روغن: ½ لیوان
نشاسته ذرت: 2 ق غ
پودر کاکائو: 3 ق غ
شکلات تخته ای: 50 گرم
👇🏽👇🏽👇🏽
#تارت_انجیر
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بیسکوییت پتی بور: 1/5 بسته
پودر گردو: ½ لیوان
کره ذوب شده: 100 گرم
پنیر خامه ای دمای محیط(ترجیحا ماسکارپونه): 300 گرم
تخم مرغ دمای محیط: 2 عدد
عسل: ½ استکان
وانیل: نوک ق چ
آبلیموترش: 2 ق غ
انجیر: به میزان لازم
👇🏽👇🏽
56.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#موهیتو_هندونه🍉
هوا حسابی گرمه وعطش با خودش بهمراه داره، پس یه موهیتوی هندونه میتونه حالمونو عوض کنه و کلی سرحال بیاره ما رو😍
هندونه - پرتقال - آبلیمو - عسل - نعنا یا پونه👌
اگر درفصل پرتقال نیستین، حذفش کنید اما لیمو ترش تازه بخصوص از نوع شیرازی یا از نوع لایم (سبز) میتونه بهترین گزینه باشه که با نعناع و یا پونه بریزین تو مخلوط کن ، که بهتره که داخل لیوان با هم کوبیده بشن تا اسانس فرحبخش لیمو کاملا خارج بشه.
دیگه نگم از عطررررررش 😇
سرشار از ویتامین «ث» و آنتی اکسیدان 👌
پیشاپیش نوش جونتون ❤️
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#موکتل_بهاری🧉
#نوشیدنی🍹
سیروپ گلسرخ
تخم شربتی
گل پنیرک
لیمو تازه
آب گازدار
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛