eitaa logo
💫 آشپز بانو 💜
5.5هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
8.1هزار ویدیو
2 فایل
🔵🌈شاید برای شما هم اتفاق بیفتد 🌈🔴 ⭐⭐ همه کسانی که ازین کانال آشپزی لفت دادن به شدت پشیمون شدن 😐 ⭐⭐ ﷽
مشاهده در ایتا
دانلود
12.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوب بریم سراغ کارامل خونگی🤩 بچه ها اول از همه بهتون بگم در آوردن کارامل یکم قلقیه ، پس به تمام نکاتی که میگم خوب گوش کنید، ممکنه یه سری نکات که اصلا به چشم نمیاد کار رو خراب کنه. ۲۰۰ گرم شکر دانه درشت ۱۶۰ گرم خامه صبحانه گرم ۸۰ گرم کره نرم (به دمای محیط رسیده) 📌تابه تون حتما کلفت باشه 📌حرارت ملایم 📌به هیچ عنوان قاشق به شکر نزنید(اجازه بدین شکرها خودش ذوب بشه) 📌عجله ،دمای بالا کار رو خراب میکنه 📌خامه را در ماکرو فر گرم گنید تا شک به شکرها وارد نشه. 📌بعد از ریختن خامه حرارت کم و به صورت دورانی هم بزنید. 📌در آخرتا داغه حتما از صافی رد کنید تا کارامل یکدستی داشته باشید. 🔶️کارامل را میتونید برای تاپینگ و فیلینگ انواع کیک و دسر و بستنی ها و ..‌. استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 🧄 😋👆 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌
🍋 😋 ▫️پوست لیمو ترش ۵۰۰ گرم ▫️سرکه ۱٫۵ کیلوگرم ▫️نمک ۱ ق چ 🔸شاید بپرسید پوست لیمو را باید از کجا تهیه کنید. شما می توانید در زمان آبگیری لیمو ترش به مقدار دلخواه پوست لیمو ترش تهیه کنید. ابتدا محتویات باقیمانده لیموترش ها را خالی کنید به صورتی که فقط پوست لیمو ترش باقی بماند. 🔸در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری آب داخل آن بریزید. حرارت را زیاد کنید تا آب سریع به جوش بیاید سپس پوست های لیمو ترش را داخل آب جوش بریزید و پس از ۵ دقیقه با آب سرد آبکشی کنید. مرحله جوشاندن پوست لیمو ترش را دو مرتبه انجام دهید تا تلخی پوست لیمو ترش به طور کامل گرفته شود. پس از اینکه کار جوشاندن پوست لیمو ترش ها تمام شد آنها را یک روز روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا به طور کامل خشک شوند. 🔸پس از اینکه آب اضافی موجود در پوست لیمو ترش ها به طور کامل رفت سرکه را داخل یک قابلمه بریزید و بجوشانید. سپس پوست لیموترش را داخل ظرف مناسب ترشی بریزید و سرکه را به همراه نمک داخل طرف ترشی بریزید. ترشی را یک ماه در جای خشک و خنک قرار دهید تا آماده شود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌
🌶 😋 ▫️ فلفل سبز خرد شده 500 گرم ▫️ سیر خرد شده 250 گرم ▫️پوست لیمو ترش به میزان لازم ▫️ فلفل خشک هندی 10 عدد ▫️تخم گشنیز 1 فنجان ▫️زیره سبز 1/2 فنجان ▫️میخک 5 عدد ▫️فلفل سیاه 1/4 فنجان ▫️روغن زیتون یا روغن کنجد 3 فنجان ▫️آبلیموی تازه 1/2 فنجان ▫️نمک 3 قاشق غذاخوری 🔸تخم گشنیز، زیره سبز، میخک و 5 عدد فلفل قرمز را درون آسیاب ریخته و بگذارید نیمه آسیاب شود.درون ماهیتابه ریخته و با حرارت متوسط کمی بو بدهید.در ماهیتابه دیگر روغن را ریخته و با حرارت متوسط فلفل، سیر. . عدد فلفل قرمز، لیمو و نمک را به مدت 155 دقیقه تفت بدهید. آب لیمو را هم اضافه کنید. ادویه را اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه دیگر تفت بدهید.درون شیشه در دار ریخته و به مدت 20 دقیقه حمام آب جوش بدهید. 🔴می توانید مقداری هویج رنده شده و یا انبه سبز هم به مخلوط فلفل اضافه کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تمیز کردن سینک با نارنج و پرتقال 🍊🍊🍊. به همین راحتی به همین زیبایی😉😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌
🍇 😋 🔸ابتدایک بسته ژله الوئه وراروبا دولیوان ابجوش حل کردم روی سرکتری بابخاراب هم زده تاکاملا ذرات ژله حل بشه ودرقالب ریخته به قطر نیم سانت ومیزاریم داخل یخچال تاببنده وسپس میوه هاروروش چیده وازژله الوئه ورا روش ریخته یکسانتی بشه داخل یخچال گذاشته تامیوه هافیکس بشن وحرکت نکنن وسپس بقیه ژله رو روش ریخته بازم یخچال میزاریم ودرهمین فاصله یک بسته ژله انگور روبادو لیوان ابجوش حل کرده ووقتی کمی خنک شد نصف را روی ژله الوئه ورا ریختم نصف دیگرشو توی ظرف دیگه ریختم گذاشتم توی یخچال گرفت بعد باپنگال هم زدم روی ژله ی روی لیوان ریختم روشم بامیوهای تابستانی تزیین کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌
🥮 😋 🔸اول یک و نیم لیوان شکر رو با یک لیوان آب میزاریم بجوشه بهش گلاب و زعفران دم کرده میریزیم تا حدی بجوشه که کمی از حالت آبکی در بیاد بعد میزاریم سرد بشه...دو عدد تخم مرغ رو میزنیم نوک قاشق مربا خوری وانیل میریزیم دو قاشق ماست شیرین ریخته و یک ق زعفران دم شده... دوباره هم میزنیم بعد دوقاشق آرد همراه نصف قاشق مرباخوری پکنیگ پودر زده خوب مخلوط می کنیم میریزیم داخل قالب کیک که وسطش خالیه میزاریم داخل فر گرم شده حدود پنج دقیقه بعد از فر در اورده مواد میانی که پودر گردو و پودر هل وپودر گل محمدی و دارچین هست رو میریزیم بعد روی مواد میانی از همون مخلوط بالایی که قبلا حاضر کردیم میریزیم مخلوط رو با سه تخم مرغ سه قاشق ماست وسه قاشق آرد و وانیل و زعفران و یک قاشق مرباخوری پکنیک پودر درست کرده تا کاملا روی مواد میانی رو بپوشونه و دوباره داخل فر میزاریم بعد از یه ربع طبقه بالایی فر رو روشن می کنیم تا روی خاگینه هم بپزه بعد از اجاق بیرون میاریم و با خلال دندان سوراخ سوراخ می کنیم و شیره رو رو خاگینه داغ میریزیم تا کاملا جذب بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🧇 😋 ▫️روغن مایع: نصف پیمانه ▫️وانیل: نوک ق ▫️پودر کاکایو: دو ق غ ▫️ارد :یک پیمانه سرپر ▫️پودر قند: نصف پیمانه 🔸تو ظرفی روغن مایع+ پودر کاکائو و با قاشق مخلوط کنید بعد وانیل و ارد و پودر قند رو روش الک کنید و با قاشق هم بزنید تا مخلوط بشه بعد کف قالب کاغذ روغنی بزارید و فر رو روی ۱۶۰ روشن کنید یه مقدار از خمیر شیرینی رو توی دست حالت بدید مثل فیلم و وسطش رو با خلال چوبی فشرده کنید تا گود بشه بچینید توی سینی و به مدت بیست دقیقه بزارید توی فر ، تو فر به حالتی میشه که شیرین خودش رو میگیره و میشه تکونش داد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍲 😋 🔸برای سه نفر ۵۰۰ تا ۶۰۰ گرم فیله سینه مرغ رو نازک و نواری برش بدید و در ظرفی به همراه سه حبه سیر رنده شده، سه ق غ سرکه، دو قاشق روغن زیتون، پودر آویشن، پودر فلفل قرمز، پودر پاپریکا، پودر زیره سبز و نمک مخلوط کنید و در ظرف رو سلفون بکشید و دو ساعت در یخچال قرار بدید تا مزه دار بشه سپس از یخچال بیرون بیارید و در ماهی تابه ای با مقداری روغن، سرخ کنید و کناربذارید. دو عدد پیاز متوسط رو خلالی خرد کنید و در ماهی تابه ای دیگر با مقداری روغن خیلی کم تفت بدید تا سبک بشه سپس سه عدد فلفل دلمه ای رنگی (از هر رنگ یک عدد) رو که از قبل به صورت نواری(خلالی) برش داده اید اضافه کنید و کمی تفت بدید و مرغهای سرخ شده رو به همراه سویا سس یا سس خردل یا سس چیلی و پودر فلفل سیاه و دو قاشق آبلیمو اضافه کنید و کمی هم بزنید و شعله ی گاز رو خاموش کنید و با جعفری، گشنیز و بروکلی خردشده تزیین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌
🧉 😋 🔸٤ليوان شير و۱/۲ليوان شکر رو بذارید رو حرارت هم بزنید تا شکر باز بشه ۲۰گرم شکلات تلخ و۲بسته پودر کاپوچینو رو اضافه کنید و مجدد هم بزنید. ۲ق پودر ژلاتین رو میتونید ابتدا روی بخار کتری با دوسه ق آب مخلوط کنید تا حل بشه. بعدازمرحله کره رو اضافه کنید. وبعد خامه ی هم دمای محیط رو. و مواد رو از روی حرارت بردارید و درآخر گلاب رو اضافه کنید. بعد مواد رو توی ظرف مورد نظرتون بریزید وبذارید تو یخچال. یکشب یا چند ساعت بذارید بمونه. بعد هم من روش رو با پودر بيسکوئيت و و خامه و شکلات تزئین کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌
🥯 😋 🔸۱ ليوان آرد،۱ليوان شکر،۴ق غ پودر کاکائو رو توى ظرف بزرگ مخلوط كنيد۱لیتر شیر رو اضافه کنید و روى اجاق با شعله ملايم بپزيد و مدام هم بزنيد تا به غلظت برسه و بعد از روى اجاق برداريد و ٨٠ گرم شكلات تلخ، نوك ق چ وانیل اضافه کنید و مخلوط کنید،خب كرم شكلاتى رو آماده كرديم. حالا دو بسته بيسكوئيت پتى بور رو پودر كنيد و توى ظرف مستطيلى پخش كنيد و بعد كرم شكلاتى رو روش پخش و يكدست كنيد و بذاريد یکی دو ساعت توی يخچال تا سفت و خنک بشه.بعد روى كرم شكلاتى خامه فرم گرفته بريزيد و به آرامى پخش كنيد تا يكدست بشه و بعد برش بزنيد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌
🥔 😋 🔸ابتدا چهار عدد سیب زمینی را آبپز میکنیم و از صافی رد کرده یا رنده میکنیم اجازه میدیم تاخنک بشه سپس سه ق غ جعفری خرد شده و دوقاشق پودر نان خشک و یک عدد زرده ی تخم مرغ و ادویه (پودرسیر پودرپیازنمک و فلفل و زردچوبه) نیز مخلوط کرده ورز میدهیم ؛ برای داخل توپک ها میتوانید از مواد ماکارونی یا پنیرپیتزا و... استفاده کنید ازمواد به اندازه ی یه نارنگی کوچک برداشته هربار دست را کمی خیس کرده و خمیررا کف دست پهن میکنیم و از مواد میانی داخل سیب زمینی ها گذاشته و هرطور که خواستیم شکل میدیم میتونید به شکل توپکای کوچولوهم فرمشون بدین سپس داخل سفیده تخم مرغ زده شده میزنیم بعدش آرد سفید دوباره سفیده تخم مرغ و نهایتا آرد سوخاری میغلطانیم و دوساعت داخل یخچال قرار میدهیم سپس در روغن سرخ میکنیم 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━