eitaa logo
💫 آشپز بانو 💜
5.5هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
8.1هزار ویدیو
2 فایل
🔵🌈شاید برای شما هم اتفاق بیفتد 🌈🔴 ⭐⭐ همه کسانی که ازین کانال آشپزی لفت دادن به شدت پشیمون شدن 😐 ⭐⭐ ﷽
مشاهده در ایتا
دانلود
6.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑‍🍳👩‍🍳پارت دوم ۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده ۱ عدد پیاز بزرگ خرد شده(آب پیاز رو کامل بگیرید) ۱ عدد تخم مرغ یک فنجان آرد سوخاری ۱ قاشق غذاخوری جعفری خشک یا تازه فلفل سیاه، نمک و زردچوبه و پول بیبر و آویشن و پرک سیر بمقدار لازم ۱ بسته خمیر هزارلا کمی روغن برای سرخ کردن گوشت یک عدد زرده تخم مرغ و کمی زعفران دم کرده برای رومال خمیر برای سس گوجه: ۱۰ قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی ۳ حبه سیر خورد شده نمک و فلفل سیاه بمقدار لازم یک شاخه رزماری در صورت دلخواه 🍡 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سمبوسه مدرن🔝🎥 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 🧑‍🍳 کره محلی شیراز رامک ... ۵۰ گرم تخم مرغ ... ۲ عدد شکر.... ½ پیمانه ارد ... ۱ پیمانه شیر ... ½ پیمانه بکینگ پودر ... ۱ ق چ وانیل ... ¼ ق چ شکلات ذوب شده ... ½ پیمانه شکلات مغز فندقی ... ۱۲ عدد مواد لازم برای خامه: خامه پاکتی رامک ... ۱ بسته پودر خامه ... ۲ ق غ پودر قند ... ۲ ق غ رنگ خوراکی ... به مقدارکافی 🧁 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم : تخم_مرغ ۳ عدد اسفناج ۲۵ گرم پیازچه ۱ ق غ شوید ۱ ق غ موزارلا. ۵۰ گرم چدار ۵۰ گرم پارمزان ۲۵ گرم آب ۱۰۰ میلی لیتر کره ۱ق غ نمک و فلفل طرز تهیه : سفیده تخم مرغ را از زرده جدا کنید , سفیده را داخل ظرف با آب مخلوط کرده هم بزنید تا حالت کف کند .بعد زرده تخم‌مرغ اسفناج و پیازچه و شوید و پنیرچدار و پنیرموزارلا رنده شده و پودرپارمزان و نمک و فلفل اضافه کرده به آرامی هم بزنید. داخل ماهیتابه نچسب کره را با شعله ملایم داغ کرده مخلوط بالا را اضافه و بپزید و در نهایت موقع سرو با شوید تازه نوش جان کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ رو چرخ کنید و با تخم مرغ پیازچه هویج نگینی شده آرد و ادویه دلخواه مخلوط کنید و داخل غذاساز بریزید یا کاملا ورز بدید یک مقدار بردارید به سیخ چوبی بزنید داخل آب جوش بذارید به مدت یک ربع تا نیم پز بشه و بعد توی پودر سوخاری بغلتونید و در روغن سرخ کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
10.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه عالی واسه سرخ کردن بادمجون که جذب روغنش بسیار پایینه و طعمش هم عالی میشه با دیگچه همراه باشید داخل تابه آب رو جوش بیارین بادمجون ها رو پوست بگیرین و داخل آب قرار بدین وقتی که شروع به جوشیدن کرد یک دقیقه زمان بدین بعد هم از آبجوش بیرون بیارین و داخل تابه که مقداری روغن ریختین بزارین اول زیر حرارت باید کم باشه دو طرف بادمجان رو سرخ کنین تا کاملا برشته بشه و بعد هم از روغن خارج کنید ببینید چقدر جذب روغنش پایینه حتما امتحان کنید که از هر روشی بهتره این ترفند کاربردی رو برای دوستانتون هم بفرستید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👨‍🍳 مواد لازم : آب پرتقال ۱۵۰ میلی لیتر تخم مرغ ۲ عدد شکر ۴ ق غ کره ۱ ق غ نمک نشاسته ذرت ۲۴۰ گرم ( 1.6 پیمانه) بیکینگ پودر ۱ ق غ پرتقال آب ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب ترکی (حسن پاشا) مواد لازم :👇 گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم پیاز : ۲ عدد یک بزرگ برای گوشت یکی کوچیک برای سس تخم مرغ : ۱ عدد پودر نان (قسمت نرم و داخلی نان) نصف پیمانه آرد : ۲ ق غ خ روغن مایع : ۱ ق غ خ نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز 🍭 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
1 عدد گل کلم، 1 کیلو هویج، 1 کیلو خیار، 200 گرم موسیر، 200 گرم لوبیا سبز، 1 عدد کلم برگ، 1 بسته تمبر هندی، 1 سبزی ترشی 1 فلفل دلمه ای، 0.5 کیلو سیر، 1 کیلو بادمجان، 2 شاخه کرفس ادویه ترشی به مقدار لازم نمک به مقدار لازم ، سرکه به مقدار لازم همه مواد را بشویید و وقتی آبشان کاملاٌ رفت ، خرد کنید. سیر و فلفل دلمه را چرخ کنید. موسیر را 12 ساعت خیس کنید، سپس بگذارید خشک شود. بادمجان ریز ترشی را با سرکه بجوشانید، سپس آبکش کنید تا آبش خوب برود. آنگاه خرد کنید . تمبر را در سرکه حل واز صافی رد کنید . همه مواد را باید بگذارید کاملا آبشان برود . در ظروف ترجیحاٌ شیشه ای مواد را لایه لایه همراه با نمک وادویه بریزید و از سرکه پر کنید . 🌶🥒🥦🍅🥕🥦🥒🌶🥕🍅🥦🌶 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥒 😋 اینم یه ترشی ساده و راحت خیار هارو میشوریم بعد خشک میکنیم بعد با رنده خلال کن خلالی شون میکنیم . یا میتونید باچاقو خلال کنید. یا مثل سالاد شیرازی مکعبی خورد کنید ولی خلال زیباتره. دوتا هویج هم برای زیبایی و ترکیب رنگش ابتدا نیم پز کردم بعد خلالی کردم. سیر رنده شده. فلفل قلمی تند. شوید و نعنای و ریحان خشک و پودر گلپر. نمک و کمی شکر هم اضافه کردم. اگه سرکه زیادی ترش بود داخل قابلمه بریزید و بهش آب اضافه کنید تا میزان ترشیش کم بشه بعد حدود ده دقیقه بجوشونید و زیرشو خاموش کنید وقتی از داغی افتاد روی خیارها بریزید و مخلوط کنید برای خوشرنگ شدنش رنگ زرد خوراکی اضافه کنید(اختیاری) و داخل شیشه بریزید. بهتره تمام ترشیا داخل یخچال نگهداری بشن که طعمشون عوض نشه. یک هفته بعد قابل استفاده است. بجای خیار از خیارچمبر هم میشه استفاده کرد. سبزی های خشک رو میتونید حذف یا جایگزین كنيد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛