10.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه #ترفند عالی واسه سرخ کردن بادمجون که جذب روغنش بسیار پایینه و طعمش هم عالی میشه
با دیگچه همراه باشید
داخل تابه آب رو جوش بیارین
بادمجون ها رو پوست بگیرین و داخل آب قرار بدین
وقتی که شروع به جوشیدن کرد یک دقیقه زمان بدین
بعد هم از آبجوش بیرون بیارین و داخل تابه که مقداری روغن ریختین بزارین
اول زیر حرارت باید کم باشه
دو طرف بادمجان رو سرخ کنین تا کاملا برشته بشه و بعد هم از روغن خارج کنید
ببینید چقدر جذب روغنش پایینه
حتما امتحان کنید که از هر روشی بهتره
این ترفند کاربردی رو برای دوستانتون هم بفرستید
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_پرتقالی 👨🍳
مواد لازم :
آب پرتقال ۱۵۰ میلی لیتر
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۴ ق غ
کره ۱ ق غ
نمک
نشاسته ذرت ۲۴۰ گرم ( 1.6 پیمانه)
بیکینگ پودر ۱ ق غ
پرتقال
آب
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب ترکی (حسن پاشا)
مواد لازم :👇
گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم
پیاز : ۲ عدد یک بزرگ برای گوشت یکی کوچیک برای سس
تخم مرغ : ۱ عدد
پودر نان (قسمت نرم و داخلی نان) نصف پیمانه
آرد : ۲ ق غ خ
روغن مایع : ۱ ق غ خ
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز
🍭
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترشی_مخلوط
1 عدد گل کلم، 1 کیلو هویج، 1 کیلو خیار، 200 گرم موسیر، 200 گرم لوبیا سبز، 1 عدد کلم برگ، 1 بسته تمبر هندی، 1 سبزی ترشی
1 فلفل دلمه ای، 0.5 کیلو سیر، 1 کیلو بادمجان، 2 شاخه کرفس
ادویه ترشی به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم ، سرکه به مقدار لازم
همه مواد را بشویید و وقتی آبشان کاملاٌ رفت ، خرد کنید. سیر و فلفل دلمه را چرخ کنید. موسیر را 12 ساعت خیس کنید، سپس بگذارید خشک شود. بادمجان ریز ترشی را با سرکه بجوشانید، سپس آبکش کنید تا آبش خوب برود. آنگاه خرد کنید .
تمبر را در سرکه حل واز صافی رد کنید . همه مواد را باید بگذارید کاملا آبشان برود . در ظروف ترجیحاٌ شیشه ای مواد را لایه لایه همراه با نمک وادویه بریزید و از سرکه پر کنید .
🌶🥒🥦🍅🥕🥦🥒🌶🥕🍅🥦🌶
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترشي_خيار 🥒 😋
اینم یه ترشی ساده و راحت
خیار هارو میشوریم بعد خشک میکنیم
بعد با رنده خلال کن خلالی شون میکنیم . یا میتونید باچاقو خلال کنید. یا مثل سالاد شیرازی مکعبی خورد کنید ولی خلال زیباتره.
دوتا هویج هم برای زیبایی و ترکیب رنگش ابتدا نیم پز کردم بعد خلالی کردم.
سیر رنده شده. فلفل قلمی تند. شوید و نعنای و ریحان خشک و پودر گلپر. نمک و کمی شکر هم اضافه کردم. اگه سرکه زیادی ترش بود داخل قابلمه بریزید و بهش آب اضافه کنید تا میزان ترشیش کم بشه بعد حدود ده دقیقه بجوشونید و زیرشو خاموش کنید وقتی از داغی افتاد روی خیارها بریزید و مخلوط کنید برای خوشرنگ شدنش رنگ زرد خوراکی اضافه کنید(اختیاری) و داخل شیشه بریزید. بهتره تمام ترشیا داخل یخچال نگهداری بشن که طعمشون عوض نشه. یک هفته بعد قابل استفاده است.
بجای خیار از خیارچمبر هم میشه استفاده کرد.
سبزی های خشک رو میتونید حذف یا جایگزین كنيد
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فيلم_آموزشي
#آموزش_دونات_توپی
دونات با مغز نوتلا و رویه شکر و دارچین
نکته : تخم مرغها رو دونه دونه اضافه کنید وقتی به خورد خمیر رفت بعدی رو اضافه کنید
نوش جان 💖
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این لحظه رو تصور کنید ...🌸
بارش برف
بوی هیزم سوخته
صدای قل قل چای
داخل کلبه توی جنگل ☺️
اینو میگن زندگی😉
صبحتون سرشار از شادی 🌹❤️
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#کتلت_سویا_با_جعفری
سیبزمینی پخته و رنده کرده 300 گرم
پیاز رنده کرده و آبگرفته 70 گرم
پیازچه خرد کرده 8 ساقه
جعفری ریز خرد کرده 25 گرم
سویا 60 گرم
تخم مرغ همزده 2 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
پودر سیر 1 قاشق چایخوری
پودر زنجفیل 1 قاشق چایخوری
پودر سوخاری 100 گرم
روغن مخصوص سرخکردن به میزان لازم
در ظرف مناسبی سیبزمینی، پیاز، پیازچه، جعفری و سویا را بریزید و مخلوط کنید. آنگا ه تخممرغها، نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر، زنجفیل و نیمی از پودر سوخاری را بیفزائید و ورز دهید تا منسجم شود.
حالا هربار از مایه کتلت به اندازه یک نارنگی بردارید، در دست به شکل دایره درآورید و در پودر سوخاری بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید.
یادآوری: سویا را 15 دقیقه در آب بخیسانید و در صافی بریزید و با پشت قاشق بفشارید تا آب اضافیش گرفته شود.
نوش جان 💖
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#ترشی_مخلوط_گل_کلم
گل کلم 1 عدد
هویج 500 گرم
ساقه کرفس 1 دسته
سیب زمینی ترشی 5000 گرم
سرکه مقدار لازم
فلفل سبز تند 5 عدد
نمک مقدار لازم
ترخون و پودر گلپر مقدار لازم
تمام سبزی ها را بشوئید و خشک کنید سپس سبزی ها را به اندازه دلخواه خرد کنید.
سبزی های خرد شده و فلفل های تند را درون شیشه های مناسب قرار دهید و روی انها مخلوط نمک و سرکه بریزید و تا لبه شیشه ترشی پر کنید سپس شیشه های ترشی را در جای مناسبی به مدت 2 هفته قرار دهید تا ترشی ها اماده مصرف شوند.
در صورت تمایل از مقداری کلم سفید یا قرمز هم میتوانید استفاده کنید ، برای قرمز شدن رنگ این ترشی کمی آب لبو به سرکه اضافه کنید
نوش جان 💝
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برش زیبای هندوانه برای شب یلدا
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦