eitaa logo
💫 آشپز بانو 💜
5.5هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
8.1هزار ویدیو
2 فایل
🔵🌈شاید برای شما هم اتفاق بیفتد 🌈🔴 ⭐⭐ همه کسانی که ازین کانال آشپزی لفت دادن به شدت پشیمون شدن 😐 ⭐⭐ ﷽
مشاهده در ایتا
دانلود
🍈 لواشک آلو آلو:3 کیلو🔸 نمک:به مقدار لازم🔸 🍑طرز تهیه لواشک آلو🍑 آلوها را بشوید و در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزند. هنگام پخت به آنها نمک و اگر دوست داشتید مقداری شکر بریزید . وقتی آلوها پخت و غلیظ شد آن را در صافی های سوراخ درشت بریزید تا هسته و پوست آن جدا شود. سپس کف یک سینی را با یک نایلکس بپوشانید و آلوهای از صافی رد شده را به صورت یکنواخت روی نایلکس پهن کنید و روی آن را با یک دستمال نازک و تمیز بپوشانید. البته نباید دستمال با آلوها تماس پیدا کند. سینی ها را مقابل نور خورشید بگذارید تا خشک شود. بعد از خشک شدن لواشک دستمال را از روی آن بردارید و یک نایلکس دیگر روی لواشک بکشید و فشار دهید تا نایلکس روی لواشک بچسبد. بعد به اندازه و شکل های مختلف لواشک را ببرید و در یخچال نگهداری کنید. برای درست کردن این لواشک میتوانید از انواع آلوها و یا مخلوطی از چند نوع آلو استفاده کنید.👍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌
🍕پيتزا گوشت ومرغ 🧅فیله مرغ رو به تکه های باریک وتقریبا دوسانتی برش زدم وبا نمک وفلفل سیاه ،نوک قاشق چایخوری پودرسیر وکمی پودر زنجبیل وروغن مایع مخلوط کردم وکنار گذاشتم تا مزه دار شود. پیاز رو با کمی روغن تفت دادم گوشت چرخ شده گوساله رو‌اضافه کردم ،کمی زردچوبه وفلفل سیاه وپودر زنجبیل ونمک زدم وکنار گذاشتم. اول فر را با دمای 175 روشن کردم وبعدروی میز کمی آرد پاشیدم وچونه ایی از خمیر به اندازه ظرف مورد نظر برداشتم با دست کمی باز کردم وبعد با وردنه به شکل ظرف دلخواه درآوردم ودر سینی پهن کردم وبمدت 5دقیقه با دمای175در فر گذاشتم بعد از آن زمان از فر خارج کردم واز سس خوشمزه ایی که درست کرده بودم روی همه قسمتهای خمیر ریختم وپهن کردم بعد مخلوطی از پنیر موزارلا وپروسس روی سس ریختم وبعد قسمتهایی راگوشت وقسمتهایی را فیله مرغ چیدم واز قارچ وزیتون وفلفل دلمه رنگی هم برای روی آنها استفاده کردم واز سوسیس بلغاری هم چند برش استفاده شده قسمتهای تیره گوشته وقسمتهای روشن فیله هستش ودر نهایت خیلی کم پنیر روش پاشیدم ودر فر از قبل گرم‌شده بادمای 185درجه گذاشتم که زمان پخت پیتزا بستگی به حرارت فر شما داره . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
غذای امروز من که فوق‌العاده خوشمزست . . . لوبیا چیتی و نخود و عدس که مقدار لوبیا بیشتر و عدس کمتر رو چند ساعتی خیس میکنیم و میزاریم بپزه. داخل یک قابلمه بزرگتر روغن ریخته و پیاز رو سرخ میکنم وقتی پیاز سرخ شد نصف قاشق زرد چوبه به همراه دو قاشق رب گوجه فرنگی و نصف قاشق نعنا خشک رو اضافه کرده و تفت دادم در این مرحله آبجوش وحبوبات پخته شده رو همراه آلویی که از قبل شسته و خیس کرده بودم رو اضافه کردم بعد از نیم ساعت جوش خوردن رشته آش رو اضافه کردم برای چاشنی هم از آبغوره استفاده کردم و موقع سرو از نعنا داغ و پیاز سرخ شده هم می تونین استفاده کنین ‌. . .نکته:هر نوع آلویی که دارین رو می تونین استفاده کنین که خودم از دو رقم الو استفاده کردم. .پ ن:این آش خوشمزه به دوستداران غذاهای ملس به شدت پیشنهاد میشه ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
🍝 😋 🔸پاستاهارو مطابق دستور روی بسته اماده کنید و با مواد دلخواه که من از گوشت چرخ کرده,سوسیس رنده شده,قارچ,ادویه و رب و پنیر پیتزا استفاده کردم,پر کنید.هم میتونید همون لحظه میل کنید, هم میتونید روش پنیر بریزید و سلفون بکشید و پنج دقیقه تو مایکروویو بزارید و چند ثانیه هم گریل.هم میتونید اگر بخواید پاستاها نرم تر شن ,کف تابه سیب زمینی بزارید , پاستاها رو روشون بچینید و دم کنید حدودا نیم ساعت ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیدن این پست، دیگه از بیرون کشک نمیخرید😊 سلام سلام، دیگه اینقدر چیزای خونگی درست کردیم که فکر کنم در کارخونه ها بسته بشه😂 اینقدر که این کشک خوشمزه اس و قابل مقایسه با بازاریش نیست، توصیه میکنم شما هم حتما درست کنید. ♥️لطفا پست را لایک کن تا بریم برای مراحلش👌 کشک محلی به میزان دلخواه را خوب با آب گرم بشویید چون در معرض هوا ممکنه الوده شده باشه. کشک تمیز را داخل قابلمه بریزید و تا روی کشکها آب جوش بریزید در قابلمه را بزارید و اجازه بدید ۱۲ساعت یا حتی بیشتر بمونه. بعد از این زمان کشکهای خیس خورده را داخل غذاساز یا آسیاب بریزید و له کنید. در این مرحله یه مقدار از آبی که کشک داخل آن خیس کرده بودید را اضافه کنید تا راحت تر و روان تر له شود و به دستگاه فشار نیاید. در آخر میبینید که یه کشک مایع خوش عطر و طعم دارید که فقط دلتون میخواد همینطور خالی بخوریدش. ✅ زمان نگهداری این کشک در یخچال تا سه روز و در فریزر تا ۶ماه است. ‌ساده، آماده، در دسترس چی از این بهتر😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شستن سرشعله ها با سرکه و جوش شیرین☝️ برای تمیزکردن لکه های سخت چربی روی گازای استیل وسرپیکنیک میتونید ازمحلول سرکه سفیدوجوش شیرین استفاده کنید به اینصورت که محلول تا یک ربع روی صفحه گازاستیل بمونه وبعدبااسفنج پاک کنید یاسرپیکنیک تایک ربع توی محلول باشه وبعدبا اسکاچ ومایع ظرفشویی بشورید🤗 امیدوارم به کارتون بیاد❤ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌
🍘 😋 ▫️سینه ی مرغ ۵۰۰ گرم ▫️پیاز ۱ عدد متوسط ▫️سیر ۲ الی ۳ حبه ▫️جعفری نصف پیمانه ▫️آرد یک پیمانه ▫️تخم مرغ ۲ عدد ▫️آرد سوخاری یک پیمانه ▫️روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری ▫️آویشن یک قاشق چایخوری ▫️نمک و فلفل به میزان لازم 🔸در ابتدا داخل مخلوط کن ۵۰۰ گرم سینه ی مرغ ، ۱ پیاز خرد شده ، 3 حبه سیر ، ادویه ها (نمک ، فلفل سیاه و آویشن) ، ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون ، نصف پیمانه جعفری اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید تا خمیری نرم و یکدست شود. سپس دستتان را با روغن زیتون چرب کنید و ناگت ها را به شکل دلخواهتان فرم دهید. ناگت ها را به ترتیب در آرد ، تخم مرغ و آرد سوخاری بغلطانید سپس به مدت ۲۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا آماده شوند . در صورت تمایل می توانید ناگت ها را در روغن سرخ کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌
🥯 😋 ▫️تخم مرغ ۴عدد ▫️شکر ۱ق.غ ▫️آرد ۱۳۰گرم ▫️نمک یک پنس ▫️کره ۱۱۳گرم ▫️آب یک پیمانه ▫️وانیل نصف ق.چ 🔸کره و آب و شکر و وانیل و بریزید تو قابلمه نچسب،وقتی شروع به جوش ریز زدن کرد آرد و نمک الک شده رو یک مرتبه اضافه کنید،و با لیسک خمیر و به مدت چهار دقیقه با شعله متوسط رو به کم جمع و باز کنید.(به این کار داغ زدن میگن که باید با حوصله و دقت انجام بشه) خمیر و بریزید تو یک کاسه تا از داغی بیفته ،بعد تخم مرغهارو دونه دونه با همزن دستی هم بزنید تا از لختگی دربیاد و بعد به خمیر اضافه کنید و با همزن برقی هر کدوم و جدا هم بزنید. خمیر و بریزید تو قیف و با ماسوره ساده یا طرحدار پایپ کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌
🍪 😋 ▫️2 عدد تخم‌مرغ ▫️نصف لیوان شکر ▫️نصف لیوان روغن‌مایع ▫️3 ق غ پودرکاکائو ▫️ وانیل شکری نوک ق چ ▫️بکینگ‌پودر 2.5 ق چ ▫️1 لیوان پر و 1 لیوان به اندازه 1 سانت سرخالی آرد ▫️برای روی قرابیه پودرقند 🔸تخم‌مرغ و شکر را با همزن برقی خوب هم بزنید سپس به ترتیب پودرکاکائو، روغن‌مایع، وانیل، بکینگ‌پودر و آرد را اضافه کرده هم بزنید، قوام آن باید طوری باشد که از مواد کیک سفت‌تر باشد و کمی به دست بچسبد.(با اینکه مقدار آرد و اندازه لیوان گفته شده حتما آرد را با کنترل بریزید تا به این قوامگفته شده برسد ورق بزنید و قوام خمیر را ببینید) روی خمیر سلفون بکشید، 2 ساعت داخل یخچال نکه دارید، خمیر سرد شده خودش را می‌گیرد. از یخچال بیرون آورید. از خمیر تکه‌هایی به بزرگی گردو بردارید و گرد کنید و پشت و روی آن را به پودرقند آغشته کنید. با فاصله داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی انداختید بچینید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده 13_12 دقیقه بپزید، دقت کنید که زیاد داخل فر نگه ندارید خیلی سفت می‌شود وقتی ترک خورد یعنی آماده است ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌
8.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خودت قالب کاپ کیک بساز این نوع قالب کاربردش بیشتر برای وقتیه که سایز قالب مورد نظرمونو پیدا نمیکنیم مثل قالب پای سیب یا قالبای سایز کوچیک که معمولاً برای مراسما نیاز میشه و البته واسه دوستانی که قالب کاپ کیک ندارن👌. -با این روش که تو فیلم میبینید میتونید هر سایز قالب کاپ کیک که خواستین درست کنین در اخر فیلمم میتونید ببینید کاپ کیکی که با این قالب درست کردم چقدر خوشگل و شیک شده😇😍. -نیازی هم نیست که از فویل نو استفاده بشه من خودم از فویل مستعمل و البته تمیز که از قبل داشتم استفاده کردم، فقط اینکه فویل خیلی نازک نباید باشه. -من چون اون سایز مورد نظرم، لیوان شیشه ای و محکم نداشتم مجبور شدم از لیوان یکبار مصرف استفاده کنم، ولی با لیوانی که سفت و محکم باشه قالب راحتتر شکل میگیره. -این قالب درانواع فر و توستر و در فر دستساز، تا چندین مرتبه قابل استفاده ست. -درست کردنش خیلی اسونه و همه ی مراحلو در فیلم واستون گذاشتم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌
12.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوب بریم سراغ کارامل خونگی🤩 بچه ها اول از همه بهتون بگم در آوردن کارامل یکم قلقیه ، پس به تمام نکاتی که میگم خوب گوش کنید، ممکنه یه سری نکات که اصلا به چشم نمیاد کار رو خراب کنه. ۲۰۰ گرم شکر دانه درشت ۱۶۰ گرم خامه صبحانه گرم ۸۰ گرم کره نرم (به دمای محیط رسیده) 📌تابه تون حتما کلفت باشه 📌حرارت ملایم 📌به هیچ عنوان قاشق به شکر نزنید(اجازه بدین شکرها خودش ذوب بشه) 📌عجله ،دمای بالا کار رو خراب میکنه 📌خامه را در ماکرو فر گرم گنید تا شک به شکرها وارد نشه. 📌بعد از ریختن خامه حرارت کم و به صورت دورانی هم بزنید. 📌در آخرتا داغه حتما از صافی رد کنید تا کارامل یکدستی داشته باشید. 🔶️کارامل را میتونید برای تاپینگ و فیلینگ انواع کیک و دسر و بستنی ها و ..‌. استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌