eitaa logo
💫 آشپز بانو 💜
5.5هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
8.1هزار ویدیو
2 فایل
🔵🌈شاید برای شما هم اتفاق بیفتد 🌈🔴 ⭐⭐ همه کسانی که ازین کانال آشپزی لفت دادن به شدت پشیمون شدن 😐 ⭐⭐ ﷽
مشاهده در ایتا
دانلود
🍋 برشهای لیمو‌ترش برای سالاد و تزئین کنار غذا و همینطور چاشنی و ترشی استفاده میشه لیموها رو باریک برش می‌زنیم، توی سنگ نمک آسیاب شده غلت می‌دیم و توی شیشه می‌چینیم. روش کمی آب جوشیده میریزیم و کمی روغن زیتون روی شیشه میریزیم که هوا به لیموها نرسه و کپک نزنه. بعد از 20 روز آماده میشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
13.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍱 شیک بچین و سرو کن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغ گلخونه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به جای عوض کردن کاشی های شکسته و پر از چربی 👇🙂 بدون نیاز به نصاب خودتون اونها رو نو و خوشگل کنید 😍🤩 هرکی میبینه فک میکنه کاشی جدید خریدیم 😃 http://eitaa.com/joinchat/1288896526C2bfe316000 به لطف اینجا هر روز یه تغییر جدید به خونم میدم 👇💞
هدایت شده از تبلیغ گلخونه
😍خمیر زردچوبه 👌🏻سفیدکننده قوی 👌🏻 👌🏻رفع چربی پوست 👌🏻 👌🏻رفع لک پوست ✔️روش تهیه بافیلم‌ آموزشی 👇 http://eitaa.com/joinchat/1288896526C2bfe316000 😱امتحان کردم عالی بود👆
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش آقای جوادی جگر مرغ400 گرم پیاز درشت2 عدد رب گوجه فرنگی1 یا 2 ق غ نمک، فلفل به میزان لازم زردچوبه به میزان لازم فلفل دلمه (اختیاری)1 عدد ابتدا جگر مرغ را بدون خردکردن به مدت 2 تا 3 دقیقه داخل آب‌جوش بیندازید و بعد آبکش کنید و اجازه دهید خنک شود. این کار باعث می‌شود که جگر مرغ هنگام سرخ‌شدن له نشود.پیاز را خلالی خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند.در صورت تمایل یک فلفل دلمه‌ای متوسط را نیز خلالی خرد کرده و با پیاز تفت دهید تا کمی سبک شود. به پیازها کمی پودر زردچوبه و فلفل اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویه‌جات آزاد شوند.رب‌گوجه‌فرنگی را نیز اضافه کرده و کمی تفت دهید.مقدار کمی آب‌جوش روی آن‌ها بریزید و اجازه دهید سس به جوش بیاید.جگر مرغ خردشده را به سس اضافه کنید و تفت دهید و چند دقیقه‌ای درب ظرف را ببندید تا جگر پخته شود این غذا را می‌توانید به صورت ساندویچی با خیارشور و گوجه و یا همراه سیب‌زمینی سرخ‌شده و نان سرو کنید. مقدار نوشته شده برای 4 تا 5 نفر کافیست. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گوجه فرنگی یک کیلو فلفل پاپریکا و سبز . یک کیلو فلفل تند 250 گرم پاپریکا رو کبابی کرده و پوست بگیرید گوجه رو داخل اب جوش بلاچ کرده و پوست بگیرید دانه های فلفل تند رو خارج کنید همه رو با هم تو غذاساز میکس کنید رو حرارت بزارید میتونید بعد پخت با گوشت کوب برقی میکس کنید فرقی نداره دایم رو حرارت بمونه تا به غلظت رب هیچگونه اب نداشته باشه برسه نمک بزنید داخل شیشه تمیز ریخته روی سطح شیشه روغن بریزید در شیشه رو خوب کیپ کنید داخل یخچال نگهداری کنید حتماا موقع پاک کردن فلفل تند دستکش درست کنید نوش جان 💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶
(میگو پفکی) مناسب برای 3 تا 4 نفر مواد لازم برای آماده سازی آرد طعم‌دار 1 پیمانه آرد 1 قاشق غذاخوری ادویه کاجون 2 قاشق چای‌خوری نمک 1 قاشق چای‌خوری فلفل سیاه مواد لازم 453 گرم میگو، پاک شده 1 عدد تخم‌مرغ 3 قاشق غذاخوری شیر 1 قاشق چای‌خوری ادویه کاجون طرز تهیه 1. آرد، ادویه کاجون، نمک و فلفل را در یک کاسه متوسط ریخته و خوب مخلوط می‌کنیم. 2. نیمی از مخلوط آرد طعم‌دار را داخل یک کیسه پلاستیکی زیپ‌دار بزرگ ریخته و نیمه دیگر را برای بعد نگه می‌داریم. 3. میگوها را داخل کیسه ریخته، درب آن را بسته و خوب تکان می‌دهیم تا کاملا با مخلوط پوشانده شوند. 4. در یک کاسه جداگانه، تخم‌مرغ، شیر و ادویه کاجون را مخلوط می‌کنیم. 5. میگوهای آردی را ابتدا به مخلوط تخم‌مرغ آغشته کرده و بعد در ظرف مخلوط آرد طعم‌دار می‌غلتانیم. 6. روغن را در ماهی‌تابه‌ای روی حرارت بین ملایم و زیاد تا دمای 180 درجه سانتی‌گراد (350 درجه فارنهایت) گرم کرده و میگوها را به مدت چند دقیقه تا زمانی که مغزپخت و رنگ‌شان قهوه‌ای مایل به طلایی شود، در آن سرخ می‌کنیم. 7. با سس مورد علاقه‌تان سرو کنید نوش جان❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🍤🍤🍤🍤🍤🍤🍤
8.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هر نون که بشه تاش کرد رو میتونید استفاده کنید،نون تصلی ترتیای مکزیکیه که ارد ذرت داره یکم کره استفاده کنید خوشمزه تر میشه زیاد پر ملات درستش نکنید چون ازش میریزه بیرون ضدحال میشه هر پنیر و تاپینگ دلخواه دوس دارید میتونید استفاده کنید من از سس فلفل هالوپینو برای خوشرنگ شدن نون استفاده کردم.اگه استفاده نکنید نون رنگ خودشو حفظ میکنه و جذابیتش کمتره سعی کنید سریع انجامش بدید که نون خشک نشه و موقع تا شدن خرد نشه 💖‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇
طرزتهیه عدد سیب زمینی متوسط رو آبپز کرده وله میکنیم بهش یه دونه پیاز رنده آب گرفته یه دونه تخم مرغ ،ویه قاشق سویق ،نمک و زردچوبه پودر سیر ،فلفل،آویشن،پودر کاری وسبزی معطر همه رو با هم مخلوط کرده وبعد کمی دست خود رو خیس میکنیم ویه مقدار از مایه کوکو رو بر میداریم و شکل میدیم ودر روغن داغ با حرارت ملایم سرخ میکنیم نوش جان 💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
مواد لازم برای سس پستو برگ ریحان سبز بصورت فشرده دو لیوان روغن زیتون یک سوم لیوان(اگه احساس کردید سس سفته سه قاشق دیگه اضافه کنید) پنیر پارمزان نصف لیوان سیر درشت سه حبه نمک و فلفل سیاه پودر گردو یک سوم لیوان گردو رو خوب آسیاب کردین و بصورت پودر در امد همه مواد رو با بلندر یا مخلوط کن خوب مخلوط کنید تا سس یکنواختی بدست بیاد. سپس میگو ها رو بعد از تمیز کردن چهار الی پنج ساعت داخل این مواد مزه دار کنید سپس ب سیخ بکشید بذارید داخل فر از پیش گرم شده با درجه حرارت 190 سانتیگراد به مدت یک ربع الی بیست دقیقه ... بعد از ده دقیقه زمان پخت میگو ها رو جا ب جا کنید تا طرف دیگه میگو هم برشته بشه. چون حرارت فرها متغیره ممکنه زمان کمتری ببره نوش جان❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🍤🍤🍤🍤🍤🍤🍤