eitaa logo
💫 آشپز بانو 💜
5.5هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
8.1هزار ویدیو
2 فایل
🔵🌈شاید برای شما هم اتفاق بیفتد 🌈🔴 ⭐⭐ همه کسانی که ازین کانال آشپزی لفت دادن به شدت پشیمون شدن 😐 ⭐⭐ ﷽
مشاهده در ایتا
دانلود
توجه☝️ اين ست خوشگل فقط ۶۸٬۰۰۰ تومان سایز ٣۶_۵۴ 📢فقط امشب كيفيت عالي👍 ❌ پرداخت درب منزل حتی روستاها ❌ 🍒داراي مجوز ارشاد🍒 👇👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/4027056145C2facc06047
💫 آشپز بانو 💜
توجه☝️ اين ست خوشگل فقط ۶۸٬۰۰۰ تومان سایز ٣۶_۵۴ 📢فقط امشب كيفيت عالي👍 ❌ پرداخت درب منزل حت
💯مانتوسرای💯 انواع مانتو از سایز ۳۶ تا ۶۰✅✅ هم ضمانت تعویض داریم هم ارسال رایگان هم قیمتهای باورنکردنی😱😱😍 فروش ویژه با ۷۰ درصد تخفیف📣📣📣📣 بدو که آتیش زدم به مالم👇👇👇👇👇👇👇🌹🌹🌹🌹 http://eitaa.com/joinchat/4027056145C2facc06047
سیب زمینی ۲ عدد متوسط آبپز ژامبون گوشت نصف پیمانه خرد شده جعفری ۳ قاشق ساطوری خرد شده سیر یک حبه رنده شده پنیر خامه ای ۳ قاشق غ خوری پنیر پیتزا مقداری ادویه نمک فلفل به اندازه آویشن پاپریکا به اندازه موادلازم برای سوخاری اسنک👇🏻👇🏻 پرک سوخاری ارد سفید که با ادویه پیتزا مخلوط کنید و یا با نمک و فلفل مخلوط کنید تخم مرغ ۲ عدد درشت سیب زمینی ابپز و یک حبه سیر رو رنده کردم و ژامبون خرد شده و جعفری ساطوری و پنیر خامه ای رو مخلوط کردم و ادویه های رو اضافه کردم و مواد رو با دست ماساژ دادم حالا تخم مرغ رو با چنگال زدم تا از لختی در بیاد و بعد ارد سفید رو با ادویه پیتزا مخلوط کردم از مواد سیب زمینی به اندازه تخم مرغ برداشتم تو دستم پهنش کردم وسطش پنیر گذاشتم و بستم و داخل ارد سفید غلطوندمش و تخم مرغ و بعد پرک سوخاری و بعد دوباره تخم مرغ و پرک سوخاری این تکرار مجدد باعث میشه اسنک موقع سرخ شدن ترک نخوره و بعد سرخش میکنیم من این مواد رو وقتی اماده کردم چند ساعت داخل یخچال گذاشتم سوخاری شده و اماده داخل یخچال موند و بعد برای شام سرخش کردم اینجوری ترکیب مواد عالی به خورد هم میره . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‍ یک روز قشنگ😍 یک دل خـوش💛 یک لب خنـدان😊 یک تن سالــم💪 دعای امروز من🙏 برای هرروز شما😊 🌼🍃 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هویج (خلال شده) نیم کیلو،سينه مرغ پخته شده يك عدد،نمک، فلفل،آبلیمو، روغن مایع به میزان لازم،زعفران و رب گوجه فرنگي بميزان لازم ابتدا هویج را به به صورت خلال خرد می کنیم و یا درشت رنده می کنیم تا سریع تر کار انجام شود. هر قدر خلال های هویج ظریف تر باشند، پخته شدن خورش همان قدر سریع تر انجام می شود.هویج خلال شده، را شسته و ميزاريم اب اضافيش بره بعد داخل ماهيتابه كمي روغن مايع ريخته و هويح هارو داخل ماهيتابه ميريزيم و درشو ميزاريم تا بشكل بخارپز پخته بشن وقتي ديديم اب اضافي هويچ كشيده شد در ماهيتابه را برداشته و هويچارو تفت ميدهيم،در يك ماهيتابه ديگه كمي روغن ريخته مرغ رو سرخ كرده برا مزه دار شدن مرغ توي ظرفي كمي اب مرغ نمك،فلفل،زعفران و رب و كمي ابليمو را خوب باهم مخلوط كرده روي مرغ ريخته ميزاريم تا سس جذب مرغ بشه بعد همراه هويچ سرخ كرده سرو كرده و ميل مينماييم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
كباب ديگى سماقى 😋😍 . من عاشق كباب تابه اي يا همون كباب ديگي هستم ، ولي گفتم با يه كم تنوع درستش كنيم كه جذاب و مجلسي بشه 😍 . مواد لازم براي ٢ پرس ( هر پرس براي ٢ نفر هست) گوشت چرخ كرده ٣٥٠ گرم پياز ١ عدد درشت نمك ، فلفل ، زردچوبه ، دارچين برنج ٣ پيمانه زعفران روغن سماق كنجد گوجه فرنگي    ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
يه پياز كوچيك رو تو كمي روغن تفت ميديم شيشه اي بشه بعد نيم كيلو سبزي (گشنيز وشويد وجعفري (نسبت جعفري كمتر باشه) ميتونه اسفناجم باشه من نميريزم) دوتا فلفل سبز روخيلي كم درحدي كه سبزي عطرش دربياد وخاميش گرفته شه وآب گوشت يا مرغ يا آب سرد معمولي رو اضافه كنيد بايد اندازه باشه نه خيلي كم ونه زياد ميذاريم با حرارت متوسط بجوشه حالا يك كاسه ماستي برنج نيم دون رو ميشوريم وميريزيم تا زمانيكه دون بشه و يك كاسه ماستي لپه ويك كاسه عدس از قبل پخته شده رو اضافه ميكنيم و باهم مخلوط ميكنيم و ميزاريم جا ٢٠-١٥دقيقه زمان ميبره بايد مايه آش يكم آبش بمونه خاموش كنيد چون خودش لعابداره و غليظ ميشه حالا بسته به اون اندازه كه ميخواين سروكنيد ماست شيرين رو هم ميزنيد بامفتول (ميتونيد بايه تخم مرغ هم روي گاز حرارت بدين اين كار باعث ميشه آش ترش نشه) به مايه آش اضافه كنيد وبا پياز داغ ونعنا داغ تزيين كنيد ونوش جان كنيد.    ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🐟🐟🐟 برای از بین بردن بوی ضحم ماهی پیشنهاد میکنم ماهی رو به مدت سه ساعت داخل شیر و یک عدد پیاز خلالی شده بخوابانید. بعد از این زمان ماهی ها را ابکش کرده و پیاز ها را دور ریخته و بعد بدون شستن ماهی همینطور که ماهی خیس هست روی ماهی رو کمی زرد چوبه و فلفل و پودر سیر و پود دارچین و نمک بپاشید . بعد از این مرحله سه ق غ ارد گندم یا ارد سوخاری. رو با مقداری زرد چوبه و نمک و فلفل و پودر دارچین و کمی پودر شنبلیله مزه دار کنید. پودر شنبلیله طمع بینظیری ب ماهی میده. بعد از مزه دار کردن ارد ماهی رو دردن ارد بغلتانید تا کاملا سطح ماهی اردی بشه. بعد هم یکم بتکونید تا اردهای اضافی بریزه. و بعد در روغن داغ سرخ کنید. اجازه بدید ی سمت ماهی خوب سرخ شه بعد سمت دیگه رو سرخ کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رسپی خمیر: اول دوپیمانه ارد رو سه بار الک میکنیم و میذاریم کنار،البته ارد تا حدی استفاده میشه ک خمیر ب دست نچسبه، یک ق غ خمیر مایه رو با نصف لیوان اب ولرم و یک ق غ شکر میذاریم عمل بیاد.ده دقیقه طول میکشه  توی یک ظرف دیگه یک تخم مرغ،نصف فنجون شیر ولرم،پنج ق غ روغن مایع،و نصف کمتر ق م نمک میریزیم،و هم میزنیم،و حالا خمیر مایه رو ک پف کرد رو سه ق غ ارد بهش اضافه میکنیم و ب موادمون اضافه میکنیم،حالا ارد رو کم کم اضافه میکنیم،تا جایی ک خمیر لطیفی بدست بیاد و بدست نچسبه،حالا صدبار خمیر رو میکوبیم رو میز کارمون😉ی پلاستیک میکشیم روش و لای یک پتو میپیچیم و میذاریم استراحت کنه و ور بیاد.یک ساعت و نیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷 کردن گوشت 👈1. برای طعم دار کردن گوشت، اول از همه باید بدانید که گوشت را می‌خواهید کبابی کنید یا خورشتی یا استیک! . 2. بهتر است گوشت قرمزی را که می‌خواهید کباب کنید، از 3 ساعت قبل در کیوی رنده شده، نمک، فلفل قرمز، کمی سس مایونز یا ماست و کره بخوابانید. . 3. گوشت مرغ کبابی را باید یک روز قبل در مخلوطی از آب‌لیمو، فلفل دلمه‌ای، روغن زیتون، فلفل سیاه، زعفران و نمک قرار دهید. . 4. برای بهتر پختن و طعم گرفتن گوشت قرمز کبابی پیش از طعم دار کردن، بافت آن را با پشت چاقو کمی باز و نرم کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🙍🏻‍♀زنی که نتونه با وسایلای تو خونش خلاقیت به خرج بده که زن نیس😐 🤷🏻‍♀واقعا شیشه های مربا و ترشیاتو میرزی بیرون⁉️🤦🏻‍♀ و درست کن که لنگش تو بازار نباشه ۹۹ ایده برا تزیین گذاشتم 🍑هلووو🍑👌دنیای ایده و ترفند اینجاست👇🏼 https://eitaa.com/joinchat/4036231218Cdbc7a00952 آموزش کسب با ها☝️🏻 ✍🏻