#لقمه_سيب_زميني
مواد لازم🥔
▫️سه عدد سيب زميني بزرگ پخته
▫️خامه ترش نصف فنجان
▫️پيازچه يک چهارم فنجان
▫️ژامبون خرد شده يک چهارم فنجان
▫️نمک يک قاشق چايخوري
▫️فلفل نصف قاشق چايخوري
▫️پنير چدار
▫️آرد
▫️تخم مرغ
▫️پودر نان یاآردسوخاری
▫️روغن زيتون
طرز تهیه🥨
مواد لازم براي لقمه سيب زميني را در يک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنيد و هم بزنيد تا ترکيب يک دستي بدست آيد.
سپس پنير چدار را به شکل خلال هاي شش سانتي خرد کنيد و يک قاشق از مواد بدست آمده را برداشته به دور يک خلال پنير چدار مطابق فيلم، مانند يک لقمه بپيچيد.
سپس هر يک از لقمه ها را با آرد، تخم مرغ و پودرسوخاري آغشته کنيد.
حال مي توانيد به دو روش اين لقمه ها را آماده سرو نمائيد:
1. مي توانيد لقمه ها را در سيني فر قرار داده روي آن روغن زيتون و نمک پاشيده و در فر با دماي دويست درجه سانتيگراد يا چهارصد درجه فارنهايت به مدت پانزده دقيقه قرار دهيد تا پخته شود و پنير داخل لقمه آب شده و لايه بيروني برشته شود.
2. روش دوم مي توانيد در روغن داغ يعني در دماي صد و هشتاد درجه به مدت سه دقيقه سرخ کنيد تا زمانيکه برشته شود.
سپس روغن اضافي را بگيريد.
در مرحله آخر بگذاريد لقمه ها خنک شوند سپس با انواع سس نوش جان بفرماييد.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دلمه_فلفل 😋
🔸یه دونه پیاز و نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت میدیم تا طلایی بشه نمک و زردچوبه و فلفل وگوشت چرخکرده و اضافه و تفت میدیم
برنج و لپه رو هم به مخلوط اضافه میکنیم ۱ ق غ رب گوجه هم اضافه میکنیم و در نهایت سبزی دلمه رو اضافه و مخلوط میکنیم و حرارت و خاموش میکنیم
در قابلمه دیگه سس دلمه رو آماده میکنیم پیاز و نگینی و خرد میکنیم و با کمی روغن تفت میدیم تا سبک بشه نمک و فلفل و زردچوبه میزنیم بهمراه ۳ ق رب گوجه و تفت میدیم برای چاشنی ابليمو بزنيد
نمک سس و تنظیم میکنیم میزاریم کنار .
سپس داخل فلفل و خالی میکنیم و از مواد دلمه توش میزاریم و میزاریم تو قابلمه ای که سس درست کردیم
و تا اندازه نصف فلفل آب میریزیم و میزاریم با حرارت ملایم خوب بپزه
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_عربی
مواد لازم
▫️شیر سه پیمانه
▫️شکر نصف پیمانه
▫️کرم کارامل یک بسته
▫️پودر نسکافه دو قاشق مربا خوری
▫️بیسکوییت پتی بور وانیلی یک بسته
▫️خامه صبحانه پاکتی یک بسته (صورتی)
▫️ژلاتین دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه🍮
کرم کارامل و شکر و پودر نسکافه و شیر رو با هم مخلوط میکنیم بعد میزاریم روی شعله گاز تا تمام دونه های شکر داخلش حل بشه بعد میریزیم داخل مخلوط کن و بیسکوییت و خامه و ژلاتین که از قبل بن ماری کردیم به موادمون اضافه میکنیم و همه مواد رو مخلوط میکنیم تا یک دست بشه مواد رو میریزیم تو قالبی که از قبل چرب کردیم و میزاریم سه تا چهار ساعت تو یخچال بمونه تا خوب سفت بشه *اگه مخلوط کن شما تحمل گرما رو نداره بهتره بزارین شیرتون سرد بشه فقط بیسکوییت رو داخل شیر گرم بریزین تا بیسکوییت نرم بشه بعد همه موادو بریزین داخل مخلوط کن .بن ماری کردن ژلاتین (به دو قاشق ژلاتین ده قاشق اب اضافه کنین کناری بزارین تا روش کف کند بعد بزارین روی بخار کتری در حال جوش تا همه ذرات ژلاتین در اب حل بشه و یه مایع شفاف بدست بیاد )
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
يك خوراک سبک و خوشمزه👇🏻
🔸ترکیبات این خوراک : سیب زمینی خلالی سرخ شده ، هویج خلالی تفت داده شده همراه با پیاز داغ ، نخود فرنگی ، پیازچه و پیاز رنده شده . همراه با سسی که از ترکیب رب گوجه وآب لیمو و کمی فلفل سیاه درست میشه
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نخ تریکو خریدم ده تومن😝
یه ست حموم دستشویی درست کردم
باورت میشه فروختم 150تومن😜
میخوای توهم درست کنی
#اینجا_بزرگترین_اموزشگاه_هنری
https://eitaa.com/joinchat/4036231218Cdbc7a00952
💕سلام الهی امروز صبح
💕براتون روزی پر از
🌸سلامتی،شادی وعشق
💕آرزومیکنم
🌸امیدوارم لحظات رابه شادی
💕و آرامش درکنارخانواده
🌸و دوستانتون سپری کنید
💞تقدیم به شما
🌸 #سلام_صبحتون_زیبا
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر بيسكوييت
شير 1 ليتر
آرد 1 ليوان
شكر 1 ليوان سر خالي
وانيل 1 ق م
كره 1 ق غ
بيسكويت 3 بسته
داخل قابلمه شير،آرد،شكر را اضافه كرده ميزاريم روي حرارت ملايم مدام هم ميزنيم تا گلوله هاي آرد باز بشه و موادمون ته نگيره وقتي بجوش امد و غليظ شد وانيل و كره را اضافه كرده همزده از رو حرارت برميداريم
كف قالب كمربندي سلفون ميكشيم بيسكويتارو بشكل گرد كف قالب ميچينيم و مواد را روي بيسكويتها ريخته و درباره يك لايه بيسكويتت بعد موادي ك باقي مونده بود قالب را بمدت 4 ساعت داخل يخچال قرار ميدهيم بعد از زمان كافي قالب را داخل ديس برميگردونيم و سلفون را برداشته سرو ميكنيم
بینظیره عاشقش میشین
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
از خدا كه پنهون نيست از شما چه پنهون هيچ ميوه اي هم واسه تزيينش نداشتم و يهو چشمم افتاد به ميوه خشكام،اينجوري تزيينش كردم.
خوبه ديگه🙈😍
بپذيريد از من🙏🏻😍😅
..
طرزتهيه: .
تخم مرغ سه عدد
شكر نصف پيمانه
كره ٨٠گرم (يا روغن مايع نصف پيمانه)
وانيل يك ق.چ
آرد يك و نيم پيمانه
نشاسته ذرت نصف پيمانه
بيكينگ پودر دو ق.چايخوري
شير يك پيمانه
.
زرده و سفيده رو جدا كنيد
سفيده رو با همزن بزنيد تا پف كنه و سفيد بشه بعد نصف مقدار شكر و كم كم اضافه كنيد تا سفت بشه
زرده رو با وانيل وبا باقيمانده شكر بزنيد تا كرمرنگ و كشدار بشه
بعد روغن و اضافه كنيد
بعد شيرولرم
با همزن هم بزنيد
آرد و نشاسته ذرت و بيكينگ پودر والك كنيد و به مواد زرده اضافه كنيد و با همزن دستي هم بزنيد
بعد سفيده و تو دو مرحله اضافه و با ليسك و دوراني هم بزنيد
تابه كوچك انتخاب كنيد
روي شعله ،شعله پخش كن بذاريد
كمي كه تابه گرم شد از موادتون بريزيد
درتابه رو ببنديد
شعله ملايم باشه تا خودش و بگيره
دست به سطح پنكيك كه ميزنيد نچسبه به دست
و بعد برگردونيد و كمي كه اون سمت طلايي شد
پخته و آماده ست
تابه نيازي به چرب كردن نداره .
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#اسلایس_شکلاتA
مواد لازم:
شیر عسلی 200گرم
کره 55 گرم
شکلات سفید یا شیری 220 گرم
پودر بیسکوییت 120 گرم
کرنبری یا مویز یا کشمش پلویی 50 گرم
مغز بادام، گردو ، پسته از هر کدام 50 گرم( کلا 150 گرم) تست شده
رنده پوست پرتقال 1ق م
پاپریکا شیرین و جوز هندی به مقدار لازم( من پاپریکارو حذف کردم فقط خیلی کم جوز هندی اضافه کردم)
ابتدا کف قالب مربع یا مستطیل را چرب کنید و کاغذ روغنی بذارید به طوری که کاغذ از لبه های قالب بیرون زده باشه...
مغزها ،کرن بری( من مویز اضافه کردم) ،پودر بیسکوییت را با هم مخلوط کنید و کنار بذارید....
شیر عسلی و کره را روی حرارت ذوب کنید، سپس شکلات خرد شده رو اضافه کنید و هم بزنین تا همه مواد ذوب بشن، رنده پوست پرتقال رو اضافه کنین و از روی حرارت بردارین...
مایع شکلاتی را با مواد خشک مخلوط و داخل قالب بریزین و روش رو خوب صاف کنین و بذارین یخچال 4_5ساعت خوب ببنده...
شکلات را از یخچال بیرون بیارین و برش بزنید...
میتونید قبل از برش زدن برچسب شکلات رو آغشته به کاکائو مایع کنید و روی اسلایس بگذارین و بعد برش بزنی
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر آسون برای عصرانه 👌❤
#ماقوت
حالا بیاید با هم درست کنیم اول از همه دو لیوان آب سرد و دو قاشق نشاسته ی گل و نصف پیمانه شکر را در قابلمه میریزیم و روی حرارت ملایم مدام هم میزنیم تا قوام بیاد بعد دو قاشق گلاب و زعفران دم کرده و خلال بادام یا پسته را اضافه میکنیم بعد از اینکه چندتا قل زد از روی حرارت بر میداریم.وقتی از دما افتاد تو ظرف مورد نظرمون میرزیم.حرارت حتما ملایم باشه تا ماقوت شفاف بشه میتونید بجای آب از شیر استفاده کنید ک در اینصورت ماقوت شفاف نخواهد بود.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شربت_خاکشیر #شربت_خانگی #شربت_تخم_شربتی #شربت_خنک
برای تهیه ش اول سه ق غ پر رو یه بار میشوریم که اضافات ازش جدا شه بعد داخل پارچ آب میریزیم ۵ق غ شکر میریزیم بسته به ذایقتون شیرینیش و اندازه کنید وبه دلخواه کم وزیاد کنید حالا نص استکان گلاب و چند تکه لیمو ترش و برگ نعناع و روش رو با آب سرد پر کنید هم برنید دوست داشتین میتونید یکم از سن ایچ لیموناد یا موهیتو استفاده کنید خوشمزه ترم میشه بجای شکر از عسل هم میشه استفاده کرد منتها باید با آب گرم رقیق شه بزارین خنک شه بعد حالا پارچ آب و بذارین یخچال هر چقد بمونه خوشمزه تر میشه طعم ها بخورد هم میره ومیتونید توش تکه های یخ بندازین ونوش جان کنید گوارای وجود نازنینتون🤗
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله تخم شربتی
تخم شربتی ۱ ق غ
ژله در طعمهای مختلف ۳ بسته
ژله الوورا ۱ بسته
بستنی وانیلی ۱ لیوان
تخم شربتی رو در کمی آب حل میکنیم تا باز بشه و لعاب بندازه هر بسته ژله رو بجز آلورا با ١/۵ لیوان آبجوش حل میکنیم. چند قاشق از یکی از رنگها کنار میذاریم(برای قسمت قلب ها) مابقی رو میذاریم یخچال تا ببنده.
ژله الوورا هم با ۱ لیوان ابجوش حل میکنیم, وقتی خنک شد بهش ۱لیوان بستنی آب شده اضاف میکنیم و کنار میذاریم.
کف قالب مورد نظر تخم شربتی رو با اون چند قاشق ژله ای که نگه داشته بودیم میریزیم و اجازه میدیم ببنده بعد یک لایه از ژله الوورا با بستنی میریزیم مابقی ژلها رو ریز خرد میکنیم و با ژله الووا و بستنی مخلوط میکنیم و روی لایه های قبلی میریزیم.و میذاریم ببنده
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛