فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همون طور که دیدید ابتدا شکر خمیر مایه و آب ولرم رو مخلوط کردم روشو پوشوندم تا یک ربع بعد به عمل بیاد بعد به ظرف بزرگتر منتقل کردم به همراه سه لیوان آرد گندم الک شده و شروع کردم ورز دادم اگه دیدید خمیر سفته آب گرم اضافه کنید اگر دیدید شله آرد حدود6 دقیقه ورز بدید روشو بپوشانید دو ساعت استراحت کنه بعد از دو ساعت پف خمیر رو بگیرید و تخم مرغ شیر سیاه دونه رازیانه تخم گشنیز زردچوبه نمک زعفران رو اضافه کنید و هم بزنید تا به شکل مایه کیک دربیاد اگر سفت بود شیر اضافه کنید شیر باید ولرم باشه
2⃣
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با صدا ببنید🔉
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش کوفته گوشت و تره فرنگی🍓
#کلیپ_آموزش_کوفته_گوشت_تره_فرنگی😋
۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱ عدد تره فرنگی
۱عدد هویج
۲عدد جعفری ریز خرد شده
۱ عدد تخم مرغ
۵ الی ۶ قاشق غذاخوری آرد سوخاری
۲ قاشق غذاخوری روغن
فلفل سیاه نمک
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
🎂✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
12.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با صدا ببنید🔉
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش کوفته گوشت و تره فرنگی🍓
#کلیپ_آموزش_کوفته_گوشت_تره_فرنگی😋
۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱ عدد تره فرنگی
۱عدد هویج
۲عدد جعفری ریز خرد شده
۱ عدد تخم مرغ
۵ الی ۶ قاشق غذاخوری آرد سوخاری
۲ قاشق غذاخوری روغن
فلفل سیاه نمک
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
🎂✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
12.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳زولبیا👩🍳
🟣پارت دوم
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳زولبیا👩🍳
برای زولبیا:
نشاسته گل یک پیمانه
ماست پر چرب نصف پیمانه
کمی عصاره زعفران
گلاب یک سوم پیمانه
روعن مایع یک قاشق سوپخوری
آرد سفید یک قاشق سوپخوری
می تونین با خلال پسته یا پودر پسته تزئین کنید .
برای شربت بار:
دو پیمانه شکر
یک پیمانه آب
🟣پارت اول
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کاچی_زعفرونی
🥳🥳🥳🥳🥳
دولیوان اب
یه لیوان گلاب
سه دونه هل
نبات یه لیوان
گلک
سه قاشق زعفرون دم کرده
سه چهارم لیوان 3/4 ارد
یک سوم 1/3 کره ۲۰۰ گرمی
اول از همه بیاید شربتتون رو اماده کنید که اب و گلاب و هل و زعفرون و گلک و نبات رو بزارید تا با هم جوش بیان سپس داخل ظرفی جدا ارد رو تفت بدید تا تغیر رنگ بده و کره رو بهش اضافه کنید و وقتی کامل کره به خورد ارد رفت شربت رو از صافی رد کنید و طی سه مرحله به اردتون اضافه کنید و بزارید تا کامل یکدست بشه بافتش خیلی نباید نرم بشه سفتم نباشه شبیه حلوا
لینک زیررا بزن ۱۰۰سال عمر کن🥳😉
لایک کامنت یادت نره😘
🎂✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀تزیین کلوچه و کوکی و انواع شیرینی بدون قالب با وسایل دردسترس 😍✌️🍪🍩
❣
🎂✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀تزیین کلوچه و کوکی و انواع شیرینی بدون قالب با وسایل دردسترس 😍✌️🍪🍩
❣
🎂✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
12.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فینگرفود_نودلی
🥳🥳🥳🥳🥳
اول از همه پوست فیله مرغ رو بگیرید،و حدودا به چهار قسمت مساوی تقسیمش کنید و بهش نمک،فلفل،زردچوبه،پودر سیر و روغن زیتون(یا هر روغنی که دارید)بزنید
بعد فیله هاتون رو داخل ارد سفید بزنید ،حالا نودل رو حدودا ۳دقیقه داخل ابی که جوش اومده بندازید تا بپزه و نرم بشه (ادویه داخل نودل هم بریزید )و
بعد آبکش کنید
حالا نودل هارو مثل فیلم دور فیله بپیچید و با فشار دست فشرده ارش کنید
آخر سر هم داخل روغن شناور و داغ سرخش کنید و نوش جون کنید
👈🏻👈🏻اگر برای مهمونی درست مبکنید میتونید از شب قبل فیله هارو بپیچید و داخل ظرف در دار بذارید مهمونا اومدن سرخشون کنید )فقط فیله هارو روی هم نذارید ،یه ریف داخل ظرف بچینید روش یه لایه کاغذ روغنی یا کیسه فیریزر بذارید بعد لایه بعدی و بچینید وگرنه بهم میچسبن
لینک زیررا بزن ۱۰۰سال عمر کن🥳😉
لایک کامنت یادت نره😘🎂✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌞صبح است و صبا مشک فشان میگذرد
دریاب که از کوی فلان میگذرد🌸🍃
😴برخیز چه خُسبی که جهان میگذرد
بویی بستان که کاروان میگذرد🌸🍃
🗣مولانا
☀️صبحتون به زیبایی گلها 🌸🌸