eitaa logo
💫 آشپز بانو 💜
5.5هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
8.1هزار ویدیو
2 فایل
🔵🌈شاید برای شما هم اتفاق بیفتد 🌈🔴 ⭐⭐ همه کسانی که ازین کانال آشپزی لفت دادن به شدت پشیمون شدن 😐 ⭐⭐ ﷽
مشاهده در ایتا
دانلود
7.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥳🥳🥳🥳🥳 ذرت پخته شده ۴۰۰ گرم قارچ ۲۰۰ گرم پنیر پیتزا ۲پیمانه(میتونید کمتر هم بریزید) سس مایونز ۱ پیمانه (کمتر هم میشه بزنید) کره ۳۰ گرم آبلیمو ۲قاشق غذاخوری آویشن فراوان فلفل سیاه و فلفل قرمز نمک پنیر پارمسان ۱/۴ پیمانه (قابل حذفه ولی بریزید خوشمزه تر تر میشه😁) ✅از پنیر پیتزای باکیفیت استفاده کنید که قشنگ کش بیاد😅من از پنیر پیتزای مطهر استفاده کردم🥰 🎂✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توت فرنگی 🥳🥳🥳🥳 شیک موز و توت فرنگی بزن شارژ شی 🍌🍓🎂✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
8.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥳🥳🥳🥳😁 تا حالا اسم پاکوره رو شنیدی؟😋 یه فست فود گیاهیه، بین فلافل و کتلت👌 انواع مختلفی داره 🎂✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
9.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بادمجون رو این مدلی سرخ کن 🍆🍆🍆 2 عدد بادمجان اب 1 قاشق غذاخوری سرکه سفید 2 عدد تخم مرغ آرد 1 قاشق غذاخوری 1 قاشق غذاخوری نشاسته نمک فلفل ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
15.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ذرت مکزیکی مواد لازم👇 ذرت: ۵۰۰ گرم قارچ: ۳۰۰ گرم کره: ۲۰ گرم سس مایونز: ۳ ق.غ پنیرپیتزا: ۲۰۰ گرم نمک، فلفل سیاه، فلفل پولبیبر، آویشن از هر کدام: ۱ق.چ آبلیمو: ۱ق.غ اول آب رو میذاریم تا جوش بیاد بعد ذرت رو داخلش میریزیم و میذاریم نیم ساعت بپزه بعد تو آبکش میریزیم تا آبش بره. قارچ‌ هامون رو خورد میکنیم و تو کره با حرارت زیاد تفت میدیم آبلیمو هم بهش میزنیم تا سفید بمونه بعد ذرت پخته شده رو همراه ادویه ها بهش اضافه میکنیم هم میزنیم و سس مایونز و پنیرپیتزا رو اضافه میکنیم خوب مخلوط میکنیم تا پنیرمون کاملا آب بشه.به این مرحله رسید آمادست شعله رو خاموش میکنیم و تو ظرف سرومون میکشیم. به همین راحتی یه ذرت مکزیکیِ سالم و خوشمزه خونگی درست کردیم😍 شما هم درست کنید و از خوردن این میان وعده خوشمزه و جذاب لذت ببرید😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: تخم مرغ: ۴ عدد ماست شیرین :۴ ق غ سرپر آرد: ۴ ق غ سرپر بکینگ پودر:۱ ق م موادمیانی:👇👇👇 دارچین مغزگردو نیم کوب شده پودرگل محمدی موادشربت👇👇👇 شکر یک لیوان آب یک لیوان هل و زعفران به مقدار لازم. تهیه شربت: شربت رو آماده میکنیم.شکر، آب و هل رو روی حرارت گذاشته تا شکر آب بشه بعد زعفران رو اضافه میکنیم چند تا جوش خورد خاموش میکنیم و میزاریم تا سرد بشه طرز تهیه:👇 تخم مرغها رو به همراه کمی وانیل مخلوط کرده کمی هم میزنیم تا از لختگی در بیاد و بعد مقداری زعفران داخل ماست ریخته ، مخلوط کرده و به تخم مرغها اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم در اخر آرد و بکینگ پودر رو الک کرده و اضافه میکنیم(غلظت مواد هم تقریبا مثل غلظت فرنی هست) کف ظرفتون رو روغن مالی کنید موادرو توی تابه ریخته اجازه میدیم تا کمی خودشو بگیره حالا مواد میانی رو روی لایه اول ریخته و بقیه مواد رو روش میریزیم و درب تابه رو میذاریم اجازه میدیم تا روی خاگینه حبابهای ریزی بزنه و خودشو بگیره بعد بر میگردونیم تا طرف دیگش هم پخته بشه ،سپس برش میزنیم و شربت سرد رو روی خاگینه داغ میریزیم چند دقیقه بعد گاز رو خاموش کرده و به ظرف سرو بر میگ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از سری نکات خانه داری😍👆 بسته بندی اسون گوشت چرخکرده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام دوستای گلم یه غذای متفاوت😋🤗 . مواد لازم : کولی ،گردو خورد شده ۲۵۰ گرم،سبزی محلی (چوچاق،خالواش،گشنیز،نعناع) نیم کیلو -سبزی های معادل اگر به سبزی محلی دسترسی ندارین (جعفری،ریحان،گشنیزو جعفری) ،آبغوره یک استکان،شکر در صورت تمایل یک قاشق،نمک و فلفل و زردچوبه به اندازه کافی . برای پخت اول مغز گردو رو مثل فسنجون میذارید دو ساعت روغن بندازه . سبزی رو خورد و سرخ کرده با ابغوره به خورشت اضافه میکنیم.یه ساعت برای پخت کافیه . کولی روداخل روغن سرخ میکنیم باخورشت سرومیشه البته باپلو😍😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥥 شیر:۲پیمانه شکر:۱/۲پیمانه پور ژلاتین۱ق غ پودر نارگیل:۲ق غ نشاسته ذرت:۲ق غ خامه:۲ق غ 🔸شیر و شکر و نشاسته ذرت رو مخلوط کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شه. بعد پودر ژلاتین رو که به روش بن ماری حل کردید رو با پودر نارگیل و خامه به مخلوط اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. توی ظرف سرو بریزید و بزارید توی یخچال تا ببنده. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ما برای عیب های دیگران قاضی های دقیق و برای عیب های خودمان وکیل مدافعانی چشم پوش هستیم. 💞🍃
فيله مرغ 400 گرم جعفري خرد شده 1 پيمانه پارمزان رنده شده نصف پيمانه نمك نصف ق چ فلفل به ميزان لازم سير خرد شده 1 عدد كره 2 ق غ فيله را با چاقو برش مي دهيم جعفري، پارمزان، نمك ، فلفل و سير را مخلوط ميكنيم.كمي از مواد را داخل هر فيله ميگذاريم.كره را داخل ماهيتابه ريخته تا گرم شود. فيله ها را تفت مي دهيم تا زماني كه طلايي رنگ شود بعد كمي آب ريخته تا فيله ها بپزد همچنين ميتوانيد اين غذا را با سيب زميني و سالاد سرو كنيد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام به دوستای خوبم من دوباره اومدم با دستور یه چای به خوش طعم خوش مزه به رو که میدونید چه عطری داره اصلا یک ساعت تو یخچال بمونه کل یخچالو بوی عطر و طعمش میگیره حالا ببینید چاییش دیگه چی میشه من خودم ترجیح میدم بجای خوردن چای سیاه که ضررشم کم نیست چای به بخورم که علاوه بر اینکه ضرری نداره ارام بخشه و کلی خاصیته دیگه برا سرماخوردگی هم عالیه توصیه میکنم شما هم که الان فصلشه حتما درست کنید و لذت ببرید مخصوصا تو سرمای زمستون یه فنجون ازین چایی قشنگ حال ادمو خوب میکنه همونطور که دیدید به رو خوب شستم به چهار قسمت تقسیم کردم هسته هاشو دراوردم به ها رو رنده کردم بعدش روی بخاری خشک کردم اگه بخاری باشه در عرض چند ساعت خشک میشه بعدم کمی بو دادم تا به رنگ بیاد خوش رنگ بشه و بعد هم مثل چای معمولی دم میکنیم و میل میکنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛