سلام✋🌹
صبحتان بخیر
امروزتان شاد شاد
امیدوارم
حال دلتون خوب 🍃🌸
حال خونه تون گرم
حال زندگیتون صمیمی
حال لحظه هاتون شیرین🍃🌸
حال تابستانتون بی نظیر
وحال امروزتون عالی باشه 🍃🌸
💖Join👇
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#املت_بادمجان
مواد لازم
بادمجان متوسط ۲ عدد
گوجه فرنگی بزرگ ۱ عدد
تخم مرغ ۴ عدد
سیر ۲ حبه
آرد ۱ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده مقداری نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه
بادمجان ها را پوست بکنید و 20 دقیقه داخل آب نمک قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود سپس بشویید و خشک کنید و به صورت حلقه ای برش بزنید.
داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، بادمجان های حلقه شده را در روغن بریزید و سرخ کنید ، گوجه فرنگی را پوست بکنید و رنده کنید سپس گوجه فرنگی ، سیر رنده شده و مقداری جعفری خرد شده را به بادمجان های سرخ شده اضافه و مخلوط کنید و حرارت را زیاد کنید تا آب غذا کشیده شود.
تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و آرد ، نمک ، فلفل و زردچوبه اضافه کنید و بزنید تا تخم مرغ کف کند سپس به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید ، حرارت را کم کنید و در ماهیتابه را بگذارید تا تخم مرغ ببندد سپس برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته شود و بهمراه نان
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_فنجانی
آرد ۶ قاشق غذا خوری
شکر ۴ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
وانیل نوک قاشق چای خوری
روغن مایع ۳ قاشق غذا خوری
شیر ۶ قاشق غذا خوری
پودر کاکائو۱ قاشق غذا خوری
تخم مرغ یک عدد
ابتدا تمام مواد خشک(یعنی شکر،آرد ،وانیل و بیکینگ پودر ) را باهم مخلوط میکنیم و یک عدد تخم مرغ داخلش میشکونیم و با چنگال هم میزنیم تا تقریبا یکدست بشه
سپس روغن و شیر را اضافه میکنیم و تند تند با چنگال هم میزنیم تا جایی که مواد یکدست بشه.
خمیر را دونیم کرده و به نیم آن یک قاشق پودر کاکائو اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا خمیر یکدست شود
در یک قابلمه به اندازه ی نصف ارتفاع قالبمان آب ریخته و میذاریم به جوش بیاد.
تا آب به جوش بیاد داخل قالب سیلیکونی را با دستمال چرب ،چرب میکنیم و خمیر قهوه ای را در کف قالب ریخته و با قاشق و به آرامی خمیر سفید را روی خمیر قهوه ای میریزیم
وقتی آب به جوش اومد زیر قابلمه شعله پخش کن میذاریم و قالب سیلیکونی خمیر را داخل قابلمه ی آب جوش می گذاریم.
بلافاصله در قابلمه را به همراه دمکنی روش قرار میدهیم و شعله ی زیر قابلمه را ملایم(متوسط ) می کنیم.
۳۰ دقیقه اجازه میدهیم کیک بپزه
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#تست_فرانسوى 🥪 😋
تخم مرغ:۱عدد
شیر:۱/۳لیوان
شکر:یک قاشق غذاخوری
وانیل :نصف قاشق چایخوری
نمک:یک پنس
کره:۵۰گرم
🔸ابتدا تخم مرغ و وانیل و نمک وشیرو هم بزنید تا یکدست بشه تابه رو بزارید گرم شه کره رو بریزید و پس از گرم شدن نون تست و بزنید تو مواد تخم مرغی و بزارید تو تابه روی حرارت متوسط تا سرخ بشه من یه کم زود برداشتم اگه برشته تر بشه خوشمزه تره بعد از آماده شدن میتونید روش عسل بریزید و با هر میوه ای که دوست دارید نوش جان کنید.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خوراك_لوبيا_ومرغ
موادلازم
لوبیا چیتی یا کشاورزی 2 پیمانه
مرغ و یا گوشت نیم کیلو خرد شده
پیاز دو عدد متوسط
سیب زمینی دو عدد خرد شده
نمک.فلفل .زرد چوبه.
کمی رب
چند تا گوجه گیلاسی
طرز تهیه:
پیاز رو با مقدار کمی روغن کمی تفت می دیم تا شیشه ای بشه.گوشت یا مرغ خرد شده رو به پیاز اضافه کرده با کمی زرد چوبه تفت می دیم. لوبیا رو می ریزیم. حدود 3 لیوان آب می ریزیم تا گوشت و لوبیا خوب بپزه.کمی رب گوجه اضافه کنید.در نهایت سیب زمینی خرد شده رو بریزید و گوجه گیلاسی هارو اضافه کنید .نمک و فلفل رو اندازه کنید. غذای ما آماده است .حتما با نارنج و یا آبلیمو تازه و فلفل سیاه میل کنید.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#باقلا_فسنجان
🧅مواد لازم :
نمک و گلپر و زردچوبه به مقدار لازم
رب انار۲ قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی۳ قاشق غذا خوری
پیاز (سرخ کرده)۳ قاشق غذا خوری
گردو۱۵۰ گرم
لوبیا چیتی۱ پیمانه
🥣طرز تهیه :
ابتدا لوبیا چیتی را با مقداری روغن تفت داده و بعد با مقداری نمك آبپز كنید.
گردو را آسیاب كرده و با ربانار، رب گوجهفرنگی و آب در ظرفی جداگانه بریزید. نمك، فلفل، گلپر و زردچوبه را به آن اضافه كنید و با مقدار كمی آب اجازه دهید تا بجوشد .
بعد از نیم ساعت آب لوبیاچیتی پخته شده را گرفته و به گردو اضافه كنید تا بپزد در انتها پیازداغ را به مواد اضافه كنید.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فيله_مرغ_كنجدى
اين دستور براى فيله ماهى هم عاليه.
اول فيله هاى مرغ و با پياز و سير و نمك و فلفل سياه مزه دار كنين و بذارين تو يخچال يكساعت بمونه، بعد يه دونه تخم مرغ و يه قاشق مربا خورى آب و با چنگال بزنين، تو يه ظرف ديگه يك سوم پيمانه آرد، يك سوم پيمانه پودر سوخارى، ٤ قاشق كنجد ، نمك و فلفل سياه بريزيد و مخلوط كنيد، فيله ها رو اول تو تخم مرغ و بعد تو مخلوط آرد بزنيد و بادست فشار بدين اضافه اش و بگيرين و تو سينى بچينين و نيم ساعت ديگه تو يخچال استراحت بدين و بعد تو روغن داغ سرخ كنين و نوش جان كنين، كنجدهاى من سفيد و پوست كنده نبودن بخاطر همين دونه هاى تيره رنگ رو فيله ها پيداست.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فرنچ_تست_کره_بادام_زمینی_و_موز
موز ۱ عدد،تست ۸ عدد
کره بادام زمینی ۱/۴ فنجان،شیر ۱ فنجان
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
کره ۴۰ گرم،تخم مرغ ۲ عدد،عسل و میوه برای سرو
تخم مرغ و شیر و وانیل رو داخل یه پیتزا خوری بزنید تا کاملا مخلوط بشه و از لختگی در بیاد.در ظرف دیگه ای موز و کره بادام زمینی رو با چنگال کاملا لِه کنید و باهم مخلوط کنید.حالا از موادتون(مخلوط موز و کره بادام زمینی) روی نان تست بریزید و تمام قسمت نان را بپوشانید.سپس نان تست دوم را روی مواد میگذاریم مثل ساندویچ.
تابه رو بزارید روی حرارت متوسط تا گرم بشه کره رو ریخته ، هر طرف ساندویچ ها رو داخل مخلوط تخم مرغی میزیند و داخل تابه هر طرفش رو ۷ دقیقه سرخ میکنید.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ماکارانی_رنگی
ما که بچه بودیم مامانم با سس قرمز روی ماکارونی برامون صورت میکشید یا تخم مرغ آب پز رو شکل جوجه در میاورد، روی ماست رو با نعناع و گل سرخ و فلفل سیاه نقاشی میکشید ،کلی ذوق میکردیم و با لذت غذا می خوردیم
منم واسه بچه هام با قالب کاج و گل و قلب کوکو و کتلت سرخ میکنم و هندونه قالب میزنم ،سیب زمینی های خیلی بزرگ رو واسشون قالب میزنم و سرخ میکنم.... اما این ماکارونی های رنگین کمون رو با چند قطره رنگ مجاز خوراکی رنگی کردم و بچه ها ذوق زده زل زده بودن به جادوی رنگ
نکته اول :اصلا روی طعم ماکارونی تاثیرنداره
نکته دوم :مایه ماکارونی رو جدا درست کردم و مثل اسپاگتی میریزم روی ماکارونی 🍜
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بستنی_پاستیلی 🍭 😋
خامه ۱۰۰ گرمی یک بسته
یک سوم پیمانه شکر
شیر یک پیمانه
نشاسته یک ق غ کاملا سر پر
دو ق غ شکر
پاستیل حدود 100 تا 150 گرم
پودر ژله با طعم و رنگ دلخواه( من توت فرنگی استفاده کردم) یک ق غ
دو ق غ آب جوش
🔸اول پودر ژله رو با دو قاشق آب جوش خوب مخلوط کنید و بذارید کنار ،حالا نشاسته رو با دو قاشق غ شکر مخلوط و بعد شیرو بهش اضافه کنید و روی حرارت گذاشته و مدام همش بزنید تا مثل پودینگ یا فرنی بشه،حالا ژله رو بهش اضافه و مخلوط کنید و از رو حرارت بردارید و اجازه بدید تا خنک بشه ،هر از گاهی هم همش بزنید تا رویه نبنده، سپس خامه، شکر، پودینگ خنک شده رو مخلوط کنید تا شکر حل بشه سپس پاستیل رو اضافه کنید
پاستیل باید ریز باشه اگر درشته با قیچی ریزش کنید
حالا داخل قالبهای بستنی بریزید و چوب بستنی رو هم داخلش بذارید وحداقل هفت ساعت در فریزر بذارید ،موقع استفاده قالب رو کمی در آب گرم بذارید تا بستنی راحت خارج بشه ، مثل بستنی های دیگه دو سه دقیقه که در دمای محیط بمونه کاملا نرم و خامه ای میشه.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کاپ_کیک_نارگیلی
مواد لازم
▫️آرد ۱ لیوان
▫️پودر نارگیل ۱ لیوان
▫️روغن مایع یک سوم لیوان
▫️شیر نصف لیوان
▫️شکر دو سوم لیوان
▫️تخم مرغ ۴ عدد
▫️وانیل نصف قاشق چایخوری
▫️بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری
طرز تهیه🥧
زرده و سفیده رو جدا کرده و سفیده رو با هم زن بزنید تا کاملاً فرم بگیره و در یخچال قرار بدین.زرده + شکر + وانیل رو پنج دقیقه زده تا کشدار و کرم رنگ بشه بعد روغن و بعدش شیر رو اضافه کرده و هم بزنید.حالا ترکیب آرد و بیکینگ که الک کردید رو اضافه کرده و بعدش پودر نارگیل رو اضافه کرده و هم بزنید در حد مخلوط شدن کافیه .در آخر سفیده فرم گرفته رو اضافه کرده و با لیسک آروم و دورانی از یک جهت هم بزنید تا پف سفیده نخوابه.داخل قالب های کاپ کیک کاغذ مخصوص گذاشته و از مواد پر کرده و در فر از قبل گرم شده با دمای صد و هشتاد درجه حدود بیست و پنج دقیقه در طبقه وسط فر قرار بدین.
نکته:فر رو حتماً از یک ربع قبل روشن و گرم کنید،وقتی سفیده تخم مرغ رو فرم دادید و در یخچال قرار دادین برای ادامه مراحل سرعت عمل داشته باشین چون سفیده زیاد بمونه آب میندازه،میتونید مواد رو در قالب بیست سانتی هم درستش کنید فقط زمان پخت حدوداً چهل و پنج دقیقه میشه که باید چک کنید
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#گيلاس_خشك 🍒 😋
🔸دو کیلو گیلاس تک دانه رو شستم دم یا همون ساقه هاش رو برداشتم سالم و بدون لک باشه . بعد ریختم تو دو تا آبکش که تو عکس ها ورق بزنید خواهید دید گذاشتن رو یه پارچه تمیز رو پشت بوم جلو آفتاب. هفت روز طول کشید تا کامل خشک بشه. بیشتر از هفت روز بمونه پلاستیکی میشه. روزی دوبار آبکش ها رو تکون میدادم که یه وری خشک نشن و همه جاش یکنواخت خشک بشه. یه شبانه روز داخل یخچال تو ظرف بدون در موند بعد گذاشتم تو بطری در دار همون داخل یخچال
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛