eitaa logo
💫 آشپز بانو 💜
5.5هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
8.1هزار ویدیو
2 فایل
🔵🌈شاید برای شما هم اتفاق بیفتد 🌈🔴 ⭐⭐ همه کسانی که ازین کانال آشپزی لفت دادن به شدت پشیمون شدن 😐 ⭐⭐ ﷽
مشاهده در ایتا
دانلود
🥪 😋 تخم مرغ:۱عدد شیر:۱/۳لیوان شکر:یک قاشق غذاخوری وانیل :نصف قاشق چایخوری نمک:یک پنس کره:۵۰گرم 🔸ابتدا تخم مرغ و وانیل و نمک وشیرو هم بزنید تا یکدست بشه تابه رو بزارید گرم شه کره رو بریزید و پس از گرم شدن نون تست و بزنید تو مواد تخم مرغی و بزارید تو تابه روی حرارت متوسط تا سرخ بشه من یه کم زود برداشتم اگه برشته تر بشه خوشمزه تره بعد از آماده شدن میتونید روش عسل بریزید و با هر میوه ای که دوست دارید نوش جان کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم لوبیا چیتی یا کشاورزی 2 پیمانه مرغ و یا گوشت نیم کیلو خرد شده پیاز دو عدد متوسط سیب زمینی دو عدد خرد شده نمک.فلفل .زرد چوبه. کمی رب چند تا گوجه گیلاسی طرز تهیه: پیاز رو با مقدار کمی روغن کمی تفت می دیم تا شیشه ای بشه.گوشت یا مرغ خرد شده رو به پیاز اضافه کرده با کمی زرد چوبه تفت می دیم. لوبیا رو می ریزیم. حدود 3 لیوان آب می ریزیم تا گوشت و لوبیا خوب بپزه.کمی رب گوجه اضافه کنید.در نهایت سیب زمینی خرد شده رو بریزید و گوجه گیلاسی هارو اضافه کنید .نمک و فلفل رو اندازه کنید. غذای ما آماده است .حتما با نارنج و یا آبلیمو تازه و فلفل سیاه میل کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🧅مواد لازم : نمک و گلپر و زردچوبه به مقدار لازم رب انار۲ قاشق غذا خوری رب گوجه ‌فرنگی۳ قاشق غذا خوری پیاز (سرخ کرده)۳ قاشق غذا خوری گردو۱۵۰ گرم لوبیا چیتی۱ پیمانه 🥣طرز تهیه : ابتدا لوبیا چیتی را با مقداری روغن تفت داده و بعد با مقداری نمك آبپز كنید. گردو را آسیاب كرده و با رب‌انار، رب گوجه‌فرنگی و آب در ظرفی جداگانه بریزید. نمك، فلفل، گلپر و زردچوبه را به آن اضافه كنید و با مقدار كمی آب اجازه دهید تا بجوشد . بعد از نیم ساعت آب لوبیاچیتی پخته شده را گرفته و به گردو اضافه كنید تا بپزد در انتها پیازداغ را به مواد اضافه كنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اين دستور براى فيله ماهى هم عاليه. اول فيله هاى مرغ و با پياز و سير و نمك و فلفل سياه مزه دار كنين و بذارين تو يخچال يكساعت بمونه، بعد يه دونه تخم مرغ و يه قاشق مربا خورى آب و با چنگال بزنين، تو يه ظرف ديگه يك سوم پيمانه آرد، يك سوم پيمانه پودر سوخارى، ٤ قاشق كنجد ، نمك و فلفل سياه بريزيد و مخلوط كنيد، فيله ها رو اول تو تخم مرغ و بعد تو مخلوط آرد بزنيد و بادست فشار بدين اضافه اش و بگيرين و تو سينى بچينين و نيم ساعت ديگه تو يخچال استراحت بدين و بعد تو روغن داغ سرخ كنين و نوش جان كنين، كنجدهاى من سفيد و پوست كنده نبودن بخاطر همين دونه هاى تيره رنگ رو فيله ها پيداست. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موز ۱ عدد،تست ۸ عدد کره بادام زمینی ۱/۴ فنجان،شیر ۱ فنجان وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری کره ۴۰ گرم،تخم مرغ ۲ عدد،عسل و میوه برای سرو تخم مرغ و شیر و وانیل رو داخل یه پیتزا خوری بزنید تا کاملا مخلوط بشه و از لختگی در بیاد.در ظرف دیگه ای موز و کره بادام زمینی رو با چنگال کاملا لِه کنید و باهم مخلوط کنید.حالا از موادتون(مخلوط موز و کره بادام زمینی) روی نان تست بریزید و تمام قسمت نان را بپوشانید.سپس نان تست دوم را روی مواد میگذاریم مثل ساندویچ. تابه رو بزارید روی حرارت متوسط تا گرم بشه کره رو ریخته ، هر طرف ساندویچ ها رو داخل مخلوط تخم مرغی میزیند و داخل تابه هر طرفش رو ۷ دقیقه سرخ میکنید.   ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ما که بچه بودیم مامانم با سس قرمز روی ماکارونی برامون صورت میکشید یا تخم مرغ آب پز رو شکل جوجه در میاورد، روی ماست رو با نعناع و گل سرخ و فلفل سیاه نقاشی میکشید ،کلی ذوق میکردیم و با لذت غذا می خوردیم منم واسه بچه هام با قالب کاج و گل و قلب کوکو و کتلت سرخ میکنم و هندونه قالب میزنم ،سیب زمینی های خیلی بزرگ رو واسشون قالب میزنم و سرخ میکنم.... اما این ماکارونی های رنگین کمون رو با چند قطره رنگ مجاز خوراکی رنگی کردم و بچه ها ذوق زده زل زده بودن به جادوی رنگ نکته اول :اصلا روی طعم ماکارونی تاثیرنداره نکته دوم :مایه ماکارونی رو جدا درست کردم و مثل اسپاگتی میریزم روی ماکارونی 🍜 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍭 😋 خامه ۱۰۰ گرمی یک بسته یک سوم پیمانه شکر شیر یک پیمانه نشاسته یک ق غ کاملا سر پر دو ق غ شکر پاستیل حدود 100 تا 150 گرم پودر ژله با طعم و رنگ دلخواه( من توت فرنگی استفاده کردم) یک ق غ دو ق غ آب جوش 🔸اول پودر ژله رو با دو قاشق آب جوش خوب مخلوط کنید و بذارید کنار ،حالا نشاسته رو با دو قاشق غ شکر مخلوط و بعد شیرو بهش اضافه کنید و روی حرارت گذاشته و مدام همش بزنید تا مثل پودینگ یا فرنی بشه،حالا ژله رو بهش اضافه و مخلوط کنید و از رو حرارت بردارید و اجازه بدید تا خنک بشه ،هر از گاهی هم همش بزنید تا رویه نبنده، سپس خامه، شکر، پودینگ خنک شده رو مخلوط کنید تا شکر حل بشه سپس پاستیل رو اضافه کنید پاستیل باید ریز باشه اگر‌ درشته با قیچی ریزش کنید حالا داخل قالبهای بستنی بریزید و چوب بستنی رو هم داخلش بذارید وحداقل هفت ساعت در فریزر بذارید ،موقع استفاده قالب رو کمی در آب گرم بذارید تا بستنی راحت خارج بشه ، مثل بستنی های دیگه دو سه دقیقه که در دمای محیط بمونه کاملا نرم و خامه ای میشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم ▫️آرد ۱ لیوان ▫️پودر نارگیل ۱ لیوان ▫️روغن مایع یک سوم لیوان ▫️شیر نصف لیوان ▫️شکر دو سوم لیوان ▫️تخم مرغ ۴ عدد ▫️وانیل نصف قاشق چایخوری ▫️بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری طرز تهیه🥧 زرده و سفیده رو جدا کرده و سفیده رو با هم زن بزنید تا کاملاً فرم بگیره و در یخچال قرار بدین.زرده + شکر + وانیل رو پنج دقیقه زده تا کشدار و کرم رنگ بشه بعد روغن و بعدش شیر رو اضافه کرده و هم بزنید.حالا ترکیب آرد و بیکینگ که الک کردید رو اضافه کرده و بعدش پودر نارگیل رو اضافه کرده و هم بزنید در حد مخلوط شدن کافیه .در آخر سفیده فرم گرفته رو اضافه کرده و با لیسک آروم و دورانی از یک جهت هم بزنید تا پف سفیده نخوابه.داخل قالب های کاپ کیک کاغذ مخصوص گذاشته و از مواد پر کرده و در فر از قبل گرم شده با دمای صد و هشتاد درجه حدود بیست و پنج دقیقه در طبقه وسط فر قرار بدین. نکته:فر رو حتماً از یک ربع قبل روشن و گرم کنید،وقتی سفیده تخم مرغ رو فرم دادید و در یخچال قرار دادین برای ادامه مراحل سرعت عمل داشته باشین چون سفیده زیاد بمونه آب میندازه،میتونید مواد رو در قالب بیست سانتی هم درستش کنید فقط زمان پخت حدوداً چهل و پنج دقیقه میشه که باید چک کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍒 😋 🔸دو کیلو گیلاس تک دانه رو شستم دم یا همون ساقه هاش رو برداشتم سالم و بدون لک باشه . بعد ریختم تو دو تا آبکش که تو عکس ها ورق بزنید خواهید دید گذاشتن رو یه پارچه تمیز رو پشت بوم جلو آفتاب. هفت روز طول کشید تا کامل خشک بشه. بیشتر از هفت روز بمونه پلاستیکی میشه. روزی دوبار آبکش ها رو تکون میدادم که یه وری خشک نشن و همه جاش یکنواخت خشک بشه. یه شبانه روز داخل یخچال تو ظرف بدون در موند بعد گذاشتم تو بطری در دار همون داخل یخچال ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لاسی ها نوشیدنی هایی هستند که از ترکیب ماست و میوه درست می شوند و این لاسی با همراهی پوره توت فرنگی مثل ظاهرش، هم خوشمزست و هم سالم😋🍎 پوره توت فرنگی یخزده: 200 گرم شربت افرا: 1 قاشق سوپ خوری (جایگزین: انواع شیره مثل شیره انگور یا شیره خرما) مواد لازم لاسی خربزه خربزه: 300 گرم انبه: 2 عدد ماست نارگیل: 300 گرم (جایگزین: ماست یونانی) روش تهیه 1_ ابتدا توت فرنگی های یخزده به همراه شیره ی دلخواه در بلندر ریخته و کاملا مخلوط می کنیم و در دو لیوان برای سرو به نسبت مساوی می ریزیم 2_ بعد از آن، خربزه و انبه ها را دربلندر ریخته ومخلوط می کنیم تا صاف و کاملا مخلوط شوند 3_ سپس ماست را به این مخلوط افزوده و چند پالس کوتاه می زنیم تا مواد مخلوط شوند 4_ حالا لاسی خربزه را در دو لیوان و روی پوره های توت فرنگی به نسبت مساوی می ریزیم 5_ با یک قاشق به آرامی کمی مواد را هم می زنیم تا حالت و ابر وبادی پیدا کند و روی ظرف ها را با میوه های تازه تزئیین کرده و سرو می کنیم نوش جان عزیز و گرامی تان🌹😊 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍆 😋 برای مواد میانی 150 گرم گوشت چرخ شده 1 عدد پیاز رنده شده 4 ق غ روغن 2 ق غ آرد 1 ق چ نمک فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر چیلی به مقدار لازم 3 عدد بادمجان قلمی 5 عدد سیب زمینی متوسط برای سس 1 ق غ رب گوجه فرنگی 1 ق چ نمک 4-5 ق غ روغن 1 فنجان آب گرم 1 ق چ فلفل روغن برای سرخ کردن 🔸بادمجان را برش زده و برای نیم ساعت در آب نمک قرار دهید و آن را ابکش کنید.. کنار گذاشته و با دستمال خشک کنید. بادمجان ها رو‌ در روغن سرخ کنید.. موادی که برای میان رول بادمجان داشتیم رو‌با هم‌ مخلوط کنید تا یکدست بشه... حالا از مواد تهیه شده روی بادمجان بگذارید و اون رو بپیچید. سیب زمینی رو نگینی خرد کنید و در روغن سرخ کنید. بادمجان های رول شده و سیب زمینی های سرخ شده رو‌ به ظرف چرب شده مخصوص فر انتقال بدید و سس تهیه شده از رب، آب، نمک، روغن و فلفل رو‌ روی مواد بریزید و‌ در فر با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد برای مدت زمان ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار بدید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍆طرز تهیه:چهار عدد بادمجان درشت را پوست بکنید و مکعبی خرد کنید و با يك لیوان آب بپزید. وقتی رنگش عوض شد و نرم شد آبکش کنید و توي سبد بريزيد با فشردن قاشق ، آب اضافی بادمجان را بگیرید. بادمجان های آب پز شده را داخل ظرفی بریزید و سه عددتخم مرغ ، چهار ق غ آرد سوخاري ، مقداری جعفری خرد شده ، يك قاشق مرباخوري بکینگ پودر ، نمک ، فلفل سیاه و صد گرم پنیر صبحانه ( فتا يا لبنه) خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید. روغن مایع را داخل ماهیتابه بریزید،وقتی گرم شد،با قاشق غذاخوری از مواد داخل ماهیتابه بریزید و سرخ کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛