7.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بمب انرژی و خوشمزه گی برای ی وعده صبحانه فوق العاده
به ازای هر تخم مرغ سه الی پنج تا خرما هسته گرفته
ی چهارم لیوان شیر
و کره یا روغن حیوانی به میران لازم برای تفت دادن
قبل اضافه کردن کره برای تفت خرما بهتر شیر اضافه کنید تا خرما ابدار تر و خوشمزه تر بشه و موقع تفت خوردن خشک نشه
اخ که طعم بهشتی میگیره و بعد تفت دادن با کره در حد یکی الی دو دقیقه تخم مرغ هارو اضافه کنید حالا دوست دارید سالم باشه تخم مرغتون یا هم زده میل خودتون
🎂✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک_دورنگ😍😋
تخم مرغ ۴ عدد
شکر (1.5 لیوان)
آرد سفید قنادی (2.5 لیوان)
شیر (یک و یک چهارم لیوان)
روغن مایع (دوسوم لیوان)
بیکینگ پودر ۸ گرم (حدودا ۱ ق غ)
وانیل نصف ق چ
همه مواد نیم ساعت قبل به دمای محیط برسه.
تخم مرغ رو با شکر و وانیل با همزن میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه . روغن رو اضافه میکنیم و کمی میزنیم و بعد شیر رو اضافه میکنیم و خیلی کم هم میزنیم. آرد و بیکینگ پودر رو الک کرده و به مواد اضافه میکنیم و با لیسک یا قاشق هم میزنیم.(به اندازه ۴ قاشق آرد نریزید)
مواد رو نصف میکنیم و به یکی ۲ قاشق پودر کاکائو به دیگری ۲ قاشق آرد اضافه میکنیم و هم میزنیم.
فر رو از یک ربع قبل روشن کرده. داخل سینی رو کاغذ روغنی بندازید.
بعد مواد رو داخل سینی لایه ایی میریزیم و توی فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۵ دقیقه قرار میدیم بعد از پخت کیک از وسط نصف میکنیم و برش میزنیم مطابق فیلم بعد روی لایه باقی مانده خامه فرم گرفته میریزیم و لایه بعدی رو قرار میدیم.
#کیک_دو_رنگ
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیزکیک براونی😋
.
سایز قالبم هم ۲۰ در ۱۵ هست.
🌸مواد اولیه برای این #چیزکیک_براونی خفنمون:
۱۰۰ گرم شکلات تلخ(من ۶۰درصد زدم)
۱۲۵ گرم کره
۱۲۰ گرم شکر
۲ عدد تخم مرغ
۱۰۰ گرم آرد
۳ ق غ پودر کاکائو
۱۷۵ گرم پنیر خامه ای
۳ ق غ شکر
۱ عدد تخم مرغ
۱/۲ ق چ وانیل(من به جاش دارچین زدم)
دمای ۱۸۰درجه به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه✨
#چیز_کیک_براونی
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد 😍😋
3 نوع سالاد و مزه
سالاد ماکارونی ماستی
مواد لازم:
💜 1 کاسه ماکارونی آب پز شده
💜 1 کاسه کنسرو گارنیتور(سیب زمینی نگینی شده، هویج نگینی شده و نخود فرنگی که همه آب پز شدند)
💜 5_4 قاشق ماست
💜 1 قاشق غذاخوری سس مایونز
💜 1 قاشق چایخوری نمک
💜 فلفل سیاه
💜 1 حبه سیر رنده شده (به دلخواه)
تمام مواد را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید
تاراتور هویج ماستی
مواد لازم:
💜 6_5 عدد هویج رنده شده
💜 روغن مایع
💜 4_3 قاشق غذاخوری ماست
💜 1 قاشق چای خوری نمک
💜 فلفل سیاه
💜 1 حبه سیر رنده شده (به دلخواه)
هویج را رنده کنید داخل ماهیتابه بریزید یک دو قاشق روغن مایع بریزید و تفت بدید و کنار بذارید سرد شود. سپس ماست، نمک، فلفل سیاه و سیر را به هویج سرد شده اضافه کنید و هم بزنید.
خیار ماستی:
💜 3_2 عدد خیار
💜 4_3 قاشق غذاخوری ماست
💜 1 قاشق چای خوری نمک
💜 1 حبه سیر(به دلخواه)
خیار را رنده کنید و آب خیار را بگیرید. ماست، نمک، فلفل سیاه و سیر را اضافه کنید و هم بزنید.
سالاد ها را داخل کاسه های کوچک بریزید و صاف کنید و داخل بشقاب سرو برگردانید و به دلخواه تزیین کنید.
#سالاد
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کرم کارامل🍮
مواد لازم :
شکر ۴۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۲۵۰ میلی لیتر
مواد کارامل :
آب سرد ۱۵ گرم
آب گرم ۳۰ گرم
شکر ۵۰ گرم
#کرم_کارامل
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک تایوانی😍😋
مواد لازم(قالب مربع ۲۰)
آرد🥡 ۱۱۵ گرم
کره🧈 ۱۱۵ گرم
شیر🥛 ۱۱۵ گرم
زرده تخم مرغ🥚 ۷ عدد
وانیل🌸 ۱ ق.غ
سفیده تخم مرغ🥚 ۷ عدد
شکر🍚 ۱۱۵ گرم
مواد لازم(قالب گرد ۱۸)
آرد🥡 ۶۵ گرم
کره🧈 ۶۵ گرم
شیر🥛 ۶۵ گرم
زرده تخم مرغ🥚 ۴ عدد
وانیل🌸 ۱ ق.چ
سفیده تخم مرغ 🥚۴ عدد
شکر🍚 ۶۵ گرم
.
نکات مهم تهیه کیک کاستلا
سفیده و زرده رو که جدا میکنید زردهها رو بذارید بیرون به دمای محیط برسه و سفیدهها رو بذارید توی یخچال
شیر و کره رو فقط تا زمانی که کره آب میشه روی حرارت نگه دارید و اصلا بیشتر گرمش نکنید و بلافاصله بریزید روی آرد.
آرد کیک رو حتما ۳ بار الک کنید.
سفیدهها رو خیلی زیاد نزنید،یه مرنگ نرم میخوایم اگر مرنگ رو زیاد فرم بدین حتما روی کیکتون ترک میخوره.
اصلا مواد رو زیاد هم نزنید،در حد یکدست شدن کافیه.
داخل سینی آب جوش نریزید،آب داغ ۸۰ درجه مناسبه
.
کیک رو توی طبقه پایین فر بذارید و با دمای ۱۴۰ درجه بدون فن کانوکشن ۹۰ دقیقه بپزید.
.
دقت کنین دمای فرها با هم متفاوته پس ممکنه مدت زمان پختتون کمتر یا بیشتر بشه.
#کیک_تایوانی
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان_مخلوط_خانگی😍😋
یک دسته پیازچه رو خرد کنید
یک عدد هویج رو ریز کنید
دو عدد فلفل سبز رو خرد کنید
دو عدد سوسیس رو ریز کنید
400 گرم آرد
یک قاشق چایخوری خمیر مایه
یک قاشق چایخوری نمک
و سبزیجات و سوسیس خرد شده رو داخل کاسه بریزید
به آرامی آب گرم اضافه کنید تا جای که خمیر نرم بشه
کمی ورز بدین و روی خمیر رو بپوشونید یک ساعت استراحت بدید
پف خمیر رو بگیرید
و داخل تابه چرب شده باز کنید
در تابه رو ببندید و بیست دقیقه استراحت بدین
تابه رو اجاق و شعله پخش کن بذارید
نیمساعت با حرارت متوسط زمان بدین
نان رو برگردونید تا سمت دیگه هم کمی طلایی بشه
ده دقیقه زمان بدین
نان رو از تابه خارج کنید و برش بزنید
#نان_مخلوط_خانگی
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک گردویی کافی شاپی🍰
مواد لازم :
آرد ۱۶۰ گرم
کره ۷۵ گرم
روغن ۶۰ گرم
نسکافه ۱ ق چ
آبجوش ۲۰ گرم
پودر قند ۱۴۰ گرم
نشاسته ذرت ۲۰ گرم
اسانس پرتقال ۴ قطره
گردو خرد شده ۱۲۰ گرم
بیکینگ پودر ۱ ق چ
وانیل ¼ ق چ
نمک ⅛ ق چ
تخم ۴ عدد
مواد کرم :
شکر ۳۰ گرم
کارامل ۲۳۰ گرم
نشاسته ذرت ۳۰ گرم
وانیل ½ ق چ
شیر ۳۵۰ گرم
آرد ۳۰ گرم
#کیک_گردویی_کافیشاپی
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر زعفرانی😎
مواد لازم :
شیر ۳۳۵ گرم
پودر ژلاتین ۱۵ گرم
شکر بین ۱۰۰ تا ۱۳۵ گرم
خامه صبحانه ۱۴۵ گرم
آب سرد ۱۳۰ گرم
زعفران ۴۵ گرم
گلاب ۳۰ گرم
#دسر_زعفرانی
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_مدیترانه_ای
#سالاد_تبوله .
. ✔سالاد تبوله یه سالاد مدیترانه ای هست که ما بیشتر به اسم سالاد لبنانی اونو میشناسیم ولی خب به گونه های مختلفی این سالاد رو درست میکنند،توی بعضی کشورها با بلغور گندم و بعضی جاها ی دیگه با کینوا و یا انار درستش میکنند
✔نکته های آخر کپشن رو بخونید لطفا 🙏🤗
.
مواد لازم:
2 لیوان جعفری ریز خرد شده
1لیوان کینوا پخته شده(جایگزین بلغور دانه ریز گندم)
1 تا 2 لیوان گوجه فرنگی
1/2لیوان پیازچه
1/2 یه پیاز ریز خرد شده
1 لیوان دانه انار شیرین(1عدد انار)
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
آب 1 لیمو ترش
1 تا 4 قاشق انار ملس(اختیاری)
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا یه لیوان کینوا را با آب سرد بشوید و با 2 لیوان آب بزارید روی اجاق گاز برای مدت تقریبا 15دقیقه بپزد(در ظرف رو بزارید) تا موقعی که کامل آب جذب کینوا شده باشه،از روی حرارت بردارید بزارید خنک شود همزمان جعفری ، پیاز چه ، گوجه فرنگی ، پیاز را خرد کرده و در یک کاسه قرار دهید. دانه های انار و کینوا ی پخته شده را هم اضافه کنید نمک ، فلفل ، آب لیمو ، روغن زیتون و رب انار را هم در آخر اضافه کنید خوب مخلوط کنید تا ترکیب شوند.به همین راحتی ،نوش جان 🤗
.
✔دوستان اگه توی این سالاد به جای گوجه معمولی از گوجه گیلاسی استفاده ،سالاد خوش طعم تری خواهید داشت
✔کینوا رو میتونید از تمام سوپر مارکتای بزرگ تهیه کرد
✔دوستانی که بلغور استفاده میکنید باید بلغور ریز بخرید و برای 1 ساعت یا بیشتر در آب بخیسانید تا نرم شوند،سپس آبکش کنید .
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛